2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

olur olur
belki yeterince yogun olmadigi icin hamileysen bile negatif cikabilir
kizz noldu kardes mi geliyorr
hamilelik test isabah ilk idrarla olmasa olurmu

ayy kocalarin kullusunu dovucem
dovulecek kocasi olan bana yollasinnn

olur olur

kafayı yedim bennn

2 defa sadece sprialle oldu ondada tam yumurtalama günümmüş
birde birden kesildim adet ara kanama felan yok gece 3den beri psikopata bağladım

olur olur

kafayı yedim bennn

2 defa sadece sprialle oldu ondada tam yumurtalama günümmüş
birde birden kesildim adet ara kanama felan yok gece 3den beri psikopata bağladım

pskopata bağlatma beni millet tek korunuyor onla yıllarca bişi olmuyor demin gittim 2 hamilelik testi cerazette aldım doğum k hapı

şimdi gidip birde ertesi günmü alayım çok sıkıldım bunal dım offf

Bız gediiikk nasıl cıkmısız fot, bagandınızmı haftay guzel baslayalım dıdık ananeler ve cicişlerıyle cep tel. Resım yukletemıyorum avatarlka ıdere adın

yok emzirdigin icin ertesi gun hapi biraz sakat olur canim
hem ne zaman beraber oldunuz ki
testte cikacak kadar olduysa ertesi gun hapi zaten bir ise yaramaz
ertesi gün hapı alayımmı :26:

masallahh kuzulara
Bız gediiikk nasıl cıkmısız fot, bagandınızmı haftay guzel baslayalım dıdık ananeler ve cicişlerıyle cep tel. Resım yukletemıyorum avatarlka ıdere adın

Son düzenleme:
bi bakıma güzel aslında ama nezaman oluruz acaba 1 senede baya uzunmuşş hamileliğide koysan nerdeyse 2 yıl olmuyosun

Valla oyle uzun bir süre :)
Kişiden kişiye değişiyor ama emziriyorsan ortalaması 6-8ay arastırıp sordıklarım bu sekilde
Lohusalıktada cok kanamam olmadı benim ilk seferde kesin bas donmesindne duramam demir eksikligi var hep halsiz duserdim. Olmaması bu acıdan iyi ama bide aklıma hamilelik taklıyor adet takibi iyi olurdu sanki.

Kızlar ben bısey kesfettıım 2 gecedır uyumadan once 3 tane mandalına yıyıyoru gebe 4 gıbı gogsum masallah sert oluyo ne zamandıııır sısmemıstı mutlaka deneyız bu gecede denıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…