ya ben nolur nolmaz diye test aldımm
bebeği diş çıkaran var mı arkadaşlar? varsa bu dönem nasıl geçiyor? biz çıkarıyoruz daha 2 buçuk aylığız erken ama çıktı işte biraz huzursuz şu sıralar sırt üstü yattımı kıyamet koparıyor huy değiştirdi resmen ya
ya ben nolur nolmaz diye test aldımm
mrb arkadaşım.ben yeni oldum siteye benim kız 3,5 aylık oldu.bayadır salya akıtıyordu.15 gün önce köpek dişlerinin kabarıklıgını farkettik.soldaki alttan 2 beyazlık çıktı.doktora gittigimde dişleri gösterdim dişler ordan cıkmaz,muhtemelen diş kistidir dedi.15 gün sonra gel kemikleşmişmi diye bakalım dedi.intten araştırdım varmış diş kisti diye bişey.yalnız huyu cok degişti.3 ay gaz sancısında bile böyle huysuz degildi.ama 2 haftadır baya huysuz.geçmiş olsun bebeklerimize
mrb arkadaşım.ben yeni oldum siteye benim kız 3,5 aylık oldu.bayadır salya akıtıyordu.15 gün önce köpek dişlerinin kabarıklıgını farkettik.soldaki alttan 2 beyazlık çıktı.doktora gittigimde dişleri gösterdim dişler ordan cıkmaz,muhtemelen diş kistidir dedi.15 gün sonra gel kemikleşmişmi diye bakalım dedi.intten araştırdım varmış diş kisti diye bişey.yalnız huyu cok degişti.3 ay gaz sancısında bile böyle huysuz degildi.ama 2 haftadır baya huysuz.geçmiş olsun bebeklerimize
bende yapmıştım, oysaki 2. kez adet oldum :)
2.si az ve siyah olunca yaptım :)
diye diye hamile kalican senn
oynatmaya az kaldıııııııııı
doktorum nerdeeeeeeee
bu AÇ çocuk yüzünden
çıldıracağııımmmmmmm
:111::111::111::111:
oynatmaya az kaldıııııııııı
doktorum nerdeeeeeeee
bu AÇ çocuk yüzünden
çıldıracağııımmmmmmm
:111::111::111::111:
noldu canım? mama takviyesi de mi almıyor?
ben haftasonu oynatttımmm
noldu canim pasa emmiyor mu ?
sen ev isini naptin ?
yok be tatlım ne almaması, önce 2 meme üzerine 170cc mama sonra yine 2 meme, sonuç hala ortalığı yıkan ve meme arayan bir bebek
doymuyooooooorrrrrrrr delireceemmmm
yok be tatlım ne almaması, önce 2 meme üzerine 170cc mama sonra yine 2 meme, sonuç hala ortalığı yıkan ve meme arayan bir bebek
doymuyooooooorrrrrrrr delireceemmmm
ya kizlar bu arada bebelerin ikisi birden susmadan aglayinca ben de aglamaya basliyorum tav evlere senlik oluyoruzzz
ne memeyle ne de mamayla doymuyor canım yaa
ek gıdaya geçmeyi düşünüyormusun?
ne memeyle ne de mamayla doymuyor canım yaa
valla nerdeyse taşınıyordum ev bile buldum ama sonra vazgeçtik, ben arasıra kayınvalidemde kalmaya, eşimde tıpış tıpış işe burdan gidip gelmeye razı olduk çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?