2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşım.ben yeni oldum siteye benim kız 3,5 aylık oldu.bayadır salya akıtıyordu.15 gün önce köpek dişlerinin kabarıklıgını farkettik.soldaki alttan 2 beyazlık çıktı.doktora gittigimde dişleri gösterdim dişler ordan cıkmaz,muhtemelen diş kistidir dedi.15 gün sonra gel kemikleşmişmi diye bakalım dedi.intten araştırdım varmış diş kisti diye bişey.yalnız huyu cok degişti.3 ay gaz sancısında bile böyle huysuz degildi.ama 2 haftadır baya huysuz.geçmiş olsun bebeklerimize

benim oğlumunda salyaları akıyor tedirgin oldum şimdi...

dis kisti nedir arkadasim ?

Valla öyle ciddi bir huysuzluğu yok şu sıralar sadece sırt üstü yatınca arada ciyak ciyak ağlıyor kaldırınca gülücük, ayakları üstünde durmak hoşuna gidiyor, salyalar çok fazla bize bile püskürtüyor doktora gösterdik daha erken diş değildir diyor ama anlamadı bence diş o hatta yanında bitane daha var gibi benim elime bir sertlik geliyor damağında, şu dönemi hayırlısıyla atlatırız inşallah...

Bu arada 22 sinde benim izin bitiyor işe başlayacağım ama ben yeni memurum yani asaletim henüz tasdik olunmadı benim rapor hakkım var mı arkadaşlar? heyet raporu alabilirsin diyor çevremdekiler o da zormuş şu okul döneminin bitmesini istiyorum 2.dönem başlasam iyi olacak inşallah öyle olur...

oynatmaya az kaldıııııııııı
doktorum nerdeeeeeeee
bu AÇ çocuk yüzünden
çıldıracağııımmmmmmm

:111::111::111::111:

ben haftasonu oynatttımmm
noldu canim pasa emmiyor mu ?
sen ev isini naptin ?

ne memeyle ne de mamayla doymuyor canım yaa

valla nerdeyse taşınıyordum ev bile buldum ama sonra vazgeçtik, ben arasıra kayınvalidemde kalmaya, eşimde tıpış tıpış işe burdan gidip gelmeye razı olduk çok şükür

kızlar benim kızımda 22 ağustos doğumlu hem emiyo hem mama yiyor sizce yavaş yavaş meyvelerin felan tadına baktırayımmı?

3 saatte bir 180 emebiliyorlar ama cabuk acikiyorlar artik
ben de ek gidaya basladim bundan karinlari doyunca huzurlu oluyorlar

yok be tatlım ne almaması, önce 2 meme üzerine 170cc mama sonra yine 2 meme, sonuç hala ortalığı yıkan ve meme arayan bir bebek

doymuyooooooorrrrrrrr delireceemmmm

yok be tatlım ne almaması, önce 2 meme üzerine 170cc mama sonra yine 2 meme, sonuç hala ortalığı yıkan ve meme arayan bir bebek

doymuyooooooorrrrrrrr delireceemmmm

ama 170cc tek seferde gayet yeterli bi miktar bence, daha fazla yüklenme. sonra reflü, kusma vs taşan kakayla uğraşırsın valla.

o emme refleksini tatmin etmek için istiyordur büyük ihtimalle. emzikle çözmüşsündür değil mi?

Son düzenleme:
ya kizlar bu arada bebelerin ikisi birden susmadan aglayinca ben de aglamaya basliyorum tav evlere senlik oluyoruzzz

bak birgün benim oğluş deli gibi ağlamaya başladı ama susmuyoorrr,
benim sinirler de bozulunca aldım bunu karşıma bu ağladıkça ben kahkahalarla gülüyorum ama nasıll katıla katıla,
inan 5dk geçmedi bu da yaşlı gözlerle kızarmış suratla başladı bana sırıtmaya

dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…