bak birgün benim oğluş deli gibi ağlamaya başladı ama susmuyoorrr,
benim sinirler de bozulunca aldım bunu karşıma bu ağladıkça ben kahkahalarla gülüyorum ama nasıll katıla katıla,
inan 5dk geçmedi bu da yaşlı gözlerle kızarmış suratla başladı bana sırıtmaya
dene derim
3 saatte bir 180 emebiliyorlar ama cabuk acikiyorlar artik
ben de ek gidaya basladim bundan karinlari doyunca huzurlu oluyorlar
ama 170cc tek seferde gayet yeterli bi miktar bence, daha fazla yüklenme. sonra reflü, kusma vs taşan kakayla uğraşırsın valla.
o emme refleksini tatmin etmek için istiyordur büyük ihtimalle. emzikle çözmüşsündür değil mi?
ek gıdaya geçmeyi düşünüyormusun?
kızım öyle yüksek sesli kahkaha atmıyor kızlar ya, her türlü şebekliği yaptım yok. anca sırıtıyo, bazen ııh diye gülerken bi ses çıkıyo o kadar :44:
kızım öyle yüksek sesli kahkaha atmıyor kızlar ya, her türlü şebekliği yaptım yok. anca sırıtıyo, bazen ııh diye gülerken bi ses çıkıyo o kadar :44:
kızlar sağa sola dönmeler ne alemde bebişlerde?
benimki hala sırtüstü koyduğumuz gibi yatıyor hiç dönmedi
kızlar benim kızımda 22 ağustos doğumlu hem emiyo hem mama yiyor sizce yavaş yavaş meyvelerin felan tadına baktırayımmı?
aynen canım, az az kalkma çabaları var da yine de dönemiyor.
Aynı gün doğum yapmışız :) ben elma ve armut yalatıyorum çok hoşuna gidiyor ara ara meyve yalatıyorum ekstra bişey vermedim henüz...
Aynı gün doğum yapmışız :) ben elma ve armut yalatıyorum çok hoşuna gidiyor ara ara meyve yalatıyorum ekstra bişey vermedim henüz...
ne güzel:)bende sadece mandalina denedim suratını ekşiltti:)yavaş yavaş başlamak istiyorum aslında en kolay öğütebileceğişeyler prinçliyiyeceklermiş o yüzden kavonoz şeklindeki sütlaçlardan alıp 1kaçkaşık yedirsemmi diyorumtepini merak ettiğimden ama korkuyorumda:) sende mama takviyesi yapıyormusun?
aynen ben de yalatıyorum,
şimdiye kadarki deneyimlerim sonucu;
elma, armut, salatalık, mandalina hatta limon hoşuna gitti ama yoğurda suratını çok pis büzüştürdü
aynen ben de yalatıyorum,
şimdiye kadarki deneyimlerim sonucu;
elma, armut, salatalık, mandalina hatta limon hoşuna gitti ama yoğurda suratını çok pis büzüştürdü
senin ki bizimkinden 1 ay daha büyüktü sanırım salatalık hiç denemedim ama bu akşam yalatayım bakalım, bir de geçmişi okurken bir arkadaş yazmış mandalina sütümü artırdı diye ben şuan çok fena hastayım soğuk algınlığı ve her gün mandalina yiyorum bir farklılık göremedim ama tahin helvası ve armut olumlu etkiliyor beni
yok hayır anne sütü alıyor sadece geceleri 1 kez kalkıyorum emzirmek için ama gündüzleri 2-3 saat arayla emiyor, senin kız mıydı? Bizimki erkek...
bizim dr yalatma bile dedi, umarım 1 yaşına geldi artık yavaş yavaş ek gıdaya başla demez.
mandalinayı hiç duymamıştım ben de,
ama dediğin gibi helva, armut, üzüm arttırıyor, şimdi birde bol soğanlı kısıra dadandım bakalım işe yarar umarım
bizim dr yalatma bile dedi, umarım 1 yaşına geldi artık yavaş yavaş ek gıdaya başla demez.
Bence hiçbir sakıncası yoktur yemiyor sonuçta tadına bakıyor, ama bayram tatili için Ankaraya gitmiştik eşimin bir akrabası haberim olmadan krem şanti vermiş çocuğun ağzına, çok sinirlendim sonuçta hazır bir gıda süt var içinde bir daha lütfen haberim olmadan kimse ağzına bişey sürmesin çocuğun razı değilim dedim, millete ne oluyorsa...
maşallah bizimki kız büyüdükçe şekerleşiyorlar.biz akşam yemeğine oturur oturmaz kurulu alarm gibi kalkıyor yanımıza alıyorum biz bişeyler yerken ağzını kıpırtadıyor elimize ağzımıza bakıyor sürekli kıyamıyorum.eli ayağı kıpır kıpır hiç durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?