2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

denerim walla haftasonu cildir cildirdik dis diye korkuyorum :18:

kızım öyle yüksek sesli kahkaha atmıyor kızlar ya, her türlü şebekliği yaptım yok. anca sırıtıyo, bazen ııh diye gülerken bi ses çıkıyo o kadar :44:

3 saatte bir 180 emebiliyorlar ama cabuk acikiyorlar artik
ben de ek gidaya basladim bundan karinlari doyunca huzurlu oluyorlar

valla şaşırdım kaldım, sütüm de yetmez tabi bu oburaa

canım aslında emzikle arası iyiydi ama artık almıyor, daha ağzına koyar koymaz anlıyor ve atıyor, tamamen bırakacak sanırım

ek gıdaya geçmeyi düşünüyormusun?

dr. kontrolümüz ay sonunda bakalım geçin derse geçicez artık

kızım öyle yüksek sesli kahkaha atmıyor kızlar ya, her türlü şebekliği yaptım yok. anca sırıtıyo, bazen ııh diye gülerken bi ses çıkıyo o kadar :44:

bizimki katılıyor resmen gülmekten ama babası çok gıdıklıyor ısırıyor falan ozaman çok hoşuna gidiyor normalde bana da sadece gülümsüyor

kızlar sağa sola dönmeler ne alemde bebişlerde?

benimki hala sırtüstü koyduğumuz gibi yatıyor hiç dönmedi

kızlar benim kızımda 22 ağustos doğumlu hem emiyo hem mama yiyor sizce yavaş yavaş meyvelerin felan tadına baktırayımmı?

Aynı gün doğum yapmışız :) ben elma ve armut yalatıyorum çok hoşuna gidiyor ara ara meyve yalatıyorum ekstra bişey vermedim henüz...

aynen canım, az az kalkma çabaları var da yine de dönemiyor.

ay o kalkma çabaları beni öldürüyooorrr

kucağıma dayadığımda ıkına ıkına oturuyor resmen, dr. gördü oturmasına izin vermeyin daha dedi ama ne mümkün engel olunca kıyamet kopuyor

Aynı gün doğum yapmışız :) ben elma ve armut yalatıyorum çok hoşuna gidiyor ara ara meyve yalatıyorum ekstra bişey vermedim henüz...

ne güzel:)bende sadece mandalina denedim suratını ekşiltti:)yavaş yavaş başlamak istiyorum aslında en kolay öğütebileceğişeyler prinçliyiyeceklermiş o yüzden kavonoz şeklindeki sütlaçlardan alıp 1kaçkaşık yedirsemmi diyorumtepini merak ettiğimden ama korkuyorumda:) sende mama takviyesi yapıyormusun?

aynen ben de yalatıyorum,
şimdiye kadarki deneyimlerim sonucu;
elma, armut, salatalık, mandalina hatta limon hoşuna gitti ama yoğurda suratını çok pis büzüştürdü

yok hayır anne sütü alıyor sadece geceleri 1 kez kalkıyorum emzirmek için ama gündüzleri 2-3 saat arayla emiyor, senin kız mıydı? Bizimki erkek...

aynen ben de yalatıyorum,
şimdiye kadarki deneyimlerim sonucu;
elma, armut, salatalık, mandalina hatta limon hoşuna gitti ama yoğurda suratını çok pis büzüştürdü

senin ki bizimkinden 1 ay daha büyüktü sanırım salatalık hiç denemedim ama bu akşam yalatayım bakalım, bir de geçmişi okurken bir arkadaş yazmış mandalina sütümü artırdı diye ben şuan çok fena hastayım soğuk algınlığı ve her gün mandalina yiyorum bir farklılık göremedim ama tahin helvası ve armut olumlu etkiliyor beni

mandalinayı hiç duymamıştım ben de,
ama dediğin gibi helva, armut, üzüm arttırıyor, şimdi birde bol soğanlı kısıra dadandım bakalım işe yarar umarım

yok hayır anne sütü alıyor sadece geceleri 1 kez kalkıyorum emzirmek için ama gündüzleri 2-3 saat arayla emiyor, senin kız mıydı? Bizimki erkek...

maşallah bizimki kız büyüdükçe şekerleşiyorlar.biz akşam yemeğine oturur oturmaz kurulu alarm gibi kalkıyor yanımıza alıyorum biz bişeyler yerken ağzını kıpırtadıyor elimize ağzımıza bakıyor sürekli kıyamıyorum.eli ayağı kıpır kıpır hiç durmuyor

bizim dr yalatma bile dedi, umarım 1 yaşına geldi artık yavaş yavaş ek gıdaya başla demez.

hadi yaa, nolucak canım yalasa, valla yanında yemek yerken öyle bir bakıyorki boğazımda düğümleniyor lokmalar ben de olabilecek ne varsa yalatıyorum azıcık sanki hevesi kırılıyor ozaman

ay delimiyim neyim

mandalinayı hiç duymamıştım ben de,
ama dediğin gibi helva, armut, üzüm arttırıyor, şimdi birde bol soğanlı kısıra dadandım bakalım işe yarar umarım

bence yarar bulgur artırıyor zaten :)

biraz önce kapıma bir kadın geldi hocam sana bakıcı buldum diyor tabi geçti artık kayınvalidemin geleceğini söyledim zeten istemiyordum bakıcı falan içim rahatladı:)

bizim dr yalatma bile dedi, umarım 1 yaşına geldi artık yavaş yavaş ek gıdaya başla demez.

Bence hiçbir sakıncası yoktur yemiyor sonuçta tadına bakıyor, ama bayram tatili için Ankaraya gitmiştik eşimin bir akrabası haberim olmadan krem şanti vermiş çocuğun ağzına, çok sinirlendim sonuçta hazır bir gıda süt var içinde bir daha lütfen haberim olmadan kimse ağzına bişey sürmesin çocuğun razı değilim dedim, millete ne oluyorsa...

benim zoddirik kayınvalide de sözde bana verecek, pekmezli sucuğu cocuğun ağzına sokuverdi diş etlerine sürttü. tabii bunlar 3-4 snde gerçekleştiği için, bi de ucunda bana vereceği için birşey diyemedim. üst örtme meraklısı nolcak.

canım gelişimi nasıl kilosu falan? bizimki ışığa çok odaklanıyor bazen parlak cisimlerle kavga ediyor :) altını açarken poposunu havaya kaldırıyor dönmeye çalışıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…