canım gelişimi nasıl kilosu falan? bizimki ışığa çok odaklanıyor bazen parlak cisimlerle kavga ediyor :) altını açarken poposunu havaya kaldırıyor dönmeye çalışıyor :)
merhaba kızlar kızımdan vakit buldukça ancak sitede yazılanları okuyorum yazmaya fırsatım yok şimdi yatıyor yazayım dedim benim cadı salyaları nerdeyse 1 aydır akıtıyor, sağa sola donme cabaları var ama donemiyor, kol dirsekleriyle kalmaya calısıyor, ağzında bişey varmıs gibi çiğneme hareketi yapıyor emme değil birşey ciğniyormuş gibi yapıyor sesli guluyoruz, bizi dahada iyi tanıyor artık, sadece anne sutu emiyoruz, ama ben parmağımla yemek suyu, meyve, ev yapımı reçel suruyorum dudaklarına çok tatlı tepkiler veriyor, anne sutu arttırmak içinde gece bol bol emzirin dyorlar gece çok emmek sutu arttırır yazıyor ası kartımızda az sonrada minnakımın son halni yuklerimm ellerinizdenoper benim cadı
kızlar sağa sola dönmeler ne alemde bebişlerde?
benimki hala sırtüstü koyduğumuz gibi yatıyor hiç dönmedi
ya kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama az önce valiz hazırlıyordum, bi baktım ki kızımın en fazla 2-3 kere giyilmiş çok kıyafeti var ama ya ben sıkılmışım ya da küçülmüş gibi.:130: kimisi de yepyeniiii, sıra gelmemiş.
ben 6-9 aylıkları da almaya başladım şimdiden, daha akıllı davranayım dedim ama yine de az alınmıyo, hediye de geliyo. bi de galiba ben kızıma alışveriş yapmayı seviyorum.
ya kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama az önce valiz hazırlıyordum, bi baktım ki kızımın en fazla 2-3 kere giyilmiş çok kıyafeti var ama ya ben sıkılmışım ya da küçülmüş gibi.:130: kimisi de yepyeniiii, sıra gelmemiş.
ben 6-9 aylıkları da almaya başladım şimdiden, daha akıllı davranayım dedim ama yine de az alınmıyo, hediye de geliyo. bi de galiba ben kızıma alışveriş yapmayı seviyorum.
kzılar 1 yaşından önce süt vermeyin hazır yoğurt felna doktorlar önermiyor
mandalina çok gazlı bir yiyecek oda 1 yaşından önce önermiyorlar
domates patlıcan felanda yasak
maşallah eylemcim, keyifler yerinde demek ki
bizimkiler yavas yavas donuyor canim
eylemcb cim gecen aklima gelmistin iyi oldugunuza sevindim
kzılar 1 yaşından önce süt vermeyin hazır yoğurt felna doktorlar önermiyor
mandalina çok gazlı bir yiyecek oda 1 yaşından önce önermiyorlar
domates patlıcan felanda yasak
62 cm 7 kilo canım.bizimki dönencesine hayran ona agucuklar atıyor heyecanlanıyor bizimkide ışığa çok odaklanıyor bizimki henüz dönme çabaı yok 2 gündür elleriyle çok alakalı bakıp bakıp şaşırıyor parmaklarını felan açıyor sizin bebişin gelişimi nasıl tatlım?
canım ok sukur iyiyiz benim kızımda yeşil sumuksu kaka yaptı 1 ay kadar ama kızım hiç ağlayıp sancılanmadı doktora goturmedim son 2 haftadır kakası yine altın sarısı oldu mutluyum kızımla cok uğrasmıyorum ufak seyleri kendisi atlatsın diye bekliyorum tabi çok can sıkıcı bir seyde doktora gideriz ama oln seyler butun bebeklerde oluyor zaten okuyorum sizden korkmuyorum oyuzden
sağol canım inşallah sizde iyisinizdir sıkıntılarımı atlattım. kızıma asığım resmen
karakızzzzz bu arada müsait bir zamanda hayırlı bir iş için ziyarete gelmeyi düşünüyoruz
müsait olduğumuz bir yılda ekleriz inşallah
ayyhhh içim bir tuhaf olduuu oyyyy kuzucum kuzucum geri karnıma soksam girermi
valla ne yalan söyleyeyim bir kayınvalide adayı olarak bayıldım kızına maşallahh
senin ki bizimkinden 1 ay daha büyüktü sanırım salatalık hiç denemedim ama bu akşam yalatayım bakalım, bir de geçmişi okurken bir arkadaş yazmış mandalina sütümü artırdı diye ben şuan çok fena hastayım soğuk algınlığı ve her gün mandalina yiyorum bir farklılık göremedim ama tahin helvası ve armut olumlu etkiliyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?