2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım gelişimi nasıl kilosu falan? bizimki ışığa çok odaklanıyor bazen parlak cisimlerle kavga ediyor :) altını açarken poposunu havaya kaldırıyor dönmeye çalışıyor :)

62 cm 7 kilo canım.bizimki dönencesine hayran ona agucuklar atıyor heyecanlanıyor bizimkide ışığa çok odaklanıyor bizimki henüz dönme çabaı yok 2 gündür elleriyle çok alakalı bakıp bakıp şaşırıyor parmaklarını felan açıyor sizin bebişin gelişimi nasıl tatlım?

merhaba kızlar kızımdan vakit buldukça ancak sitede yazılanları okuyorum yazmaya fırsatım yok şimdi yatıyor yazayım dedim benim cadı salyaları nerdeyse 1 aydır akıtıyor, sağa sola donme cabaları var ama donemiyor, kol dirsekleriyle kalmaya calısıyor, ağzında bişey varmıs gibi çiğneme hareketi yapıyor emme değil birşey ciğniyormuş gibi yapıyor sesli guluyoruz, bizi dahada iyi tanıyor artık, sadece anne sutu emiyoruz, ama ben parmağımla yemek suyu, meyve, ev yapımı reçel suruyorum dudaklarına çok tatlı tepkiler veriyor, anne sutu arttırmak içinde gece bol bol emzirin dyorlar gece çok emmek sutu arttırır yazıyor ası kartımızda az sonrada minnakımın son halni yuklerimm ellerinizdenoper benim cadı

ya kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama az önce valiz hazırlıyordum, bi baktım ki kızımın en fazla 2-3 kere giyilmiş çok kıyafeti var ama ya ben sıkılmışım ya da küçülmüş gibi.:130: kimisi de yepyeniiii, sıra gelmemiş.

ben 6-9 aylıkları da almaya başladım şimdiden, daha akıllı davranayım dedim ama yine de az alınmıyo, hediye de geliyo. bi de galiba ben kızıma alışveriş yapmayı seviyorum.

maşallah eylemcim, keyifler yerinde demek ki

aynen canım yaaa daha hiç giymeden küçülenler bile var
ban artık hep 6-9 aylıkları giydiriyorum, çok sıkınca benimki rahatsız oluyor

bu arada kızlar ben de bez de 4 no. ya geçtim, hala prima premium care kullanıyorum ve çok da memnunum

aynı dert bizdede var çocugun yediği helal giydiği hara die boşuna dememişler bir sürü para verip aldığım kıyafetlerin çogunu sadece 2 kez giydirebildim tulum hiç giydiremedimdesem doğru olur ama hala alma çabasındayım:)

kzılar 1 yaşından önce süt vermeyin hazır yoğurt felna doktorlar önermiyor

mandalina çok gazlı bir yiyecek oda 1 yaşından önce önermiyorlar

domates patlıcan felanda yasak

maşallah eylemcim, keyifler yerinde demek ki

canım ok sukur iyiyiz benim kızımda yeşil sumuksu kaka yaptı 1 ay kadar ama kızım hiç ağlayıp sancılanmadı doktora goturmedim son 2 haftadır kakası yine altın sarısı oldu mutluyum kızımla cok uğrasmıyorum ufak seyleri kendisi atlatsın diye bekliyorum tabi çok can sıkıcı bir seyde doktora gideriz ama oln seyler butun bebeklerde oluyor zaten okuyorum sizden korkmuyorum oyuzden
bizimkiler yavas yavas donuyor canim

eylemcb cim gecen aklima gelmistin iyi oldugunuza sevindim

sağol canım inşallah sizde iyisinizdir sıkıntılarımı atlattım. kızıma asığım resmen

kzılar 1 yaşından önce süt vermeyin hazır yoğurt felna doktorlar önermiyor

mandalina çok gazlı bir yiyecek oda 1 yaşından önce önermiyorlar

domates patlıcan felanda yasak

onlıne takipte gördüm bende ekleme yapmak istedim.

ek olarak bal da vermeyin arkadaşlar.ayrıca bebeklerinize 4 aylıkken ilk elma püresi cam rendeden geçirerek verin ve takip edin alerji yapıyormu diye her verdiğiniz meyve de takip edin. yoğurdu ise mamadan yapın.ben hep öyle yapıyorum. ayrıca hiç olmadı probiyotikli yoğurtlardan mamayı mayalayabilirsiniz.

kaşık maması da kullanabilirsiniz.onun dışında bebeğinizin bağırsaklarını zorlamayın.

(benim bebekler hep doktor kontrolünde gıdalara geçiş yaptı)doktorumuzun da sözünden çıkmadım.şimdi çok şükür herşeyi yiyorlar.

Son düzenleme:
karakızzzzz bu arada müsait bir zamanda hayırlı bir iş için ziyarete gelmeyi düşünüyoruz

canım bizimki 65 cm boy 7 buçuk da kilo, iyi gidiyor şuan, benim oğlumda bağırmaya başladı sesini keşfetti sanırım resmen çığlık atar gibi bağırıyor :) ellerine bakma olayı bizde de ara ara oluyor ama en çok benim bir şalım var onun püsküllerini eliyle tutup çekmeye çalışıyor :) bir de parmak emmekten ziyade yumruğumuz hep ağzımızda ayrıca hiçbir emziği kabul etmiyor :)

çok şükür düzelmiş canım ama bakbazı şeyler ihmalede gelmiyor, muffin az uğraşmadı bu sorunlarla,
gerçi ben de rahat olayım diyorum ama kussa dr. a gitmeye kalkışıyorum eşim durduruyor beni bebek bu olacak tabi bunlar diye

kızlar benimki 5 gün sonra 4 ay bitcek 1 adır nerdeyse sadece 100 gram aldı diş hazırlıkları var

ondan artık kilo beklemeyin

benım cnm benım sutumu mandalına arttırdı tahın helvası yıyorum bana etkı gostermedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…