canım bizimki 65 cm boy 7 buçuk da kilo, iyi gidiyor şuan, benim oğlumda bağırmaya başladı sesini keşfetti sanırım resmen çığlık atar gibi bağırıyor :) ellerine bakma olayı bizde de ara ara oluyor ama en çok benim bir şalım var onun püsküllerini eliyle tutup çekmeye çalışıyor :) bir de parmak emmekten ziyade yumruğumuz hep ağzımızda ayrıca hiçbir emziği kabul etmiyor :)
bak yavrum koydum resmini
maşşalah paşaya artık uyurken yastık koyuyormusun?bizimkide parmağını almıyor ağzını yumruk yapıp elini emmeye çalışıyor bizimkide emzik almıyordu chıcco nun kauçuk emziğiyle alıştı emziğe sonra aynı modelin slikonuna geçtik
cnm ben burda okumusum kaucuk emzık vermeyın bebegın tukuruyle bırlesıp kasorajen bı madde urıtıyormus en saglıklısı sılıkon alk
valla ne yalan söyleyeyim bir kayınvalide adayı olarak bayıldım kızına maşallahh
kızlar nick in altındaki yazıyı nerden yazıyoruz
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağzını yüzünü yerim ısırırım seni
kırk bin kere maaşallah
toka acıtır annesi ya ben takmıyorum yavru m erkek gibi geziyor
bu arada test yaptımmm
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağzını yüzünü yerim ısırırım seni
kırk bin kere maaşallah
toka acıtır annesi ya ben takmıyorum yavru m erkek gibi geziyor
bu arada test yaptımmm
kontro lpaneli => profili düzenle ==> kişisel rütbe yeri
bu aralar herkesin sorunu emmeyi bırakma galiba ben mamayı biberonla veriyorum acaba ondan mı yoksa dönemsel mi kaşıkla yedirmek eziyet dökülüyo deli gibi ağlıyo napıcam bilmiyorum biberon chicco step up anne memesi uyumlu sözde
evet biberon anne memesini bırakmasına sebep oluyormuş kızım allahtan ne emzik nede biberon aldı bunlar o anda annenin kurtarıcısı olsada ileride bıraktırmak cok sorunlu oluyormuş ve herşeyin farkında oldukları için psikolojisi etkileniyormuş
evet biberon anne memesini bırakmasına sebep oluyormuş kızım allahtan ne emzik nede biberon aldı bunlar o anda annenin kurtarıcısı olsada ileride bıraktırmak cok sorunlu oluyormuş ve herşeyin farkında oldukları için psikolojisi etkileniyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?