2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşşalah paşaya artık uyurken yastık koyuyormusun?bizimkide parmağını almıyor ağzını yumruk yapıp elini emmeye çalışıyor bizimkide emzik almıyordu chıcco nun kauçuk emziğiyle alıştı emziğe sonra aynı modelin slikonuna geçtik

cnm ben burda okumusum kaucuk emzık vermeyın bebegın tukuruyle bırlesıp kasorajen bı madde urıtıyormus en saglıklısı sılıkon alk

cnm ben burda okumusum kaucuk emzık vermeyın bebegın tukuruyle bırlesıp kasorajen bı madde urıtıyormus en saglıklısı sılıkon alk

tatlım doğal ağaç özlerinden yapıldıgı için kullanım süresi çok önemliymiş o emziği alırsan 1 ay dan fazla kullanmaman gerekiyormuş 1 aydan fazlası kansorejen madde üretiyor diye söyledi doktorumuz ama bizde alıştırmak için verdik emziğe alışınca slikona geçtik:)

kızlar aranızda spiral taktıranlar var sanırımbir kaç sorum olacak
1-çok acıyormu?
2-bakır ve gümüş telli olarak değişiyormuş sanırım siz hangisini taktırdınız?
3-fiyatları nasıl?:)

bu aralar herkesin sorunu emmeyi bırakma galiba ben mamayı biberonla veriyorum acaba ondan mı yoksa dönemsel mi kaşıkla yedirmek eziyet dökülüyo deli gibi ağlıyo napıcam bilmiyorum biberon chicco step up anne memesi uyumlu sözde

evet biberon anne memesini bırakmasına sebep oluyormuş kızım allahtan ne emzik nede biberon aldı bunlar o anda annenin kurtarıcısı olsada ileride bıraktırmak cok sorunlu oluyormuş ve herşeyin farkında oldukları için psikolojisi etkileniyormuş

ya ben mama takviyesi yaptığım için mecbur biberon veriyorum ama hazır bir süredir emziği almıyorken bir daha vermiyim diyorum, kendi bıraktı resmen şimdiden

haklısn canım ama kaşıkla 120 cc yi 20 dk da yiyoruz çünkü ağzı boş kalınca basıyo çığlığı morarıncaya kadar ağlıyo sakinleştir 2 kaşık ver yine aynı şey napıcam şaşırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…