2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aranızda spiral taktıranlar var sanırımbir kaç sorum olacak
1-çok acıyormu?
2-bakır ve gümüş telli olarak değişiyormuş sanırım siz hangisini taktırdınız?
3-fiyatları nasıl?:)

hayır iğne batıyro gibi

bakır

ben devlette takdırdım özellerinki hep kayıyor

hadi hayırlı olsuuunnn 2013 ağustos annesi

yok bee saçmalama Allah korusun
,

test yaptım yok birşey şüphelendim sprialliyim ben çok şükür

Son düzenleme:
1-çok acıyormu?

Taktırmadım ama fiyat olarak dogum yaptıgım hastanede 10yıllık 150 lira diyorlardı. Bir arkadasım Antalyada saglık ocagında ucretsiz takıyorlarmış hemsireler cagırmıs ama dikişleri tam iyileşmedigi için ertelemişti.

ya ben mama takviyesi yaptığım için mecbur biberon veriyorum ama hazır bir süredir emziği almıyorken bir daha vermiyim diyorum, kendi bıraktı resmen şimdiden

bencede erme biberonuda bıraktır

canım olsun bebiş onada alışır ilkbaslarda sinirlenir ama sonradan alısır bk gorursun sadece birazcık sabredeceksin

hayır iğne batıyro gibi

bakır

ben devlette takdırdım özellerinki hep kayıyor

yok bee saçmalama Allah korusun
,

test yaptım yok birşey şüphelendim sprialliyim ben çok şükür

hadi bakalımmm

Bu emmek istememe sorunu dönemsel benim oglumda bile oldu bu donem( bile diyorum cunku memekolik bir bebek) 40 dakika emse agzından kendi bırakmazdı bi haftadır kavga dövüş emiyor. İnanın gogsumu yara yaptı agzından cıkar al uzatarak em.
Gece guzelce emiyor ama gunduz hele aydınlık ise bakacak birsey var ise ya uzatıyor kafayı ceviriyor birseylere olan gogsume oluyor ya guluyor agzından cıkarıp geri alıyor. Yada aglıyor memeyi cıkarıyor ozaman karnı ac değil diyorum deli gibi aranıp yumrugunu emiyor inatla aglayıp. Kac paylaşım gorduysem 4.ay içinde herkes aynısından dertli ondan gecici bir durum diye bakıyorum

benim kızımda oyle onlar buyudugunun ve gozuneki perdenin kalktıgını etrafı daha iyi gordugu için keşif yapıyormus ama o anda bile emiyor hele geceleri dusmuyor memeden gece emzirmke onemliymiş sutu arttırırmıs memeyi bırakanlar gece emdirin bol bol

1-çok acıyormu?

Canim ben gecen hafta ilk reglimi oldum ve spiral taktirdim
1-cok acımadı çatı muayenesi gibiydi zaten bes dk bile sürmedi
2-bakırdi ve genelde bakır takiyorlar
3-ucretsizdi saglik ocağında ebemiz taktı

COOOK Yoruldum yaaa ev hanımlıgı cok zormus ev ısı hıc bıtmıyor bız mı pasaklıyız yoksa evde durdukca ınsanın gozune gozune mı batıyo bu işler güçler....
bıde tetanoz 3.doz vuruldum kolum kutuk gıbı cok agrıyo
emirim de kucaktan ınmek ıstemıyo
cok kotu bır pazartesı
sizler nasılsınız hatunlar

Canim ben gecen hafta ilk reglimi oldum ve spiral taktirdim
1-cok acımadı çatı muayenesi gibiydi zaten bes dk bile sürmedi
2-bakırdi ve genelde bakır takiyorlar
3-ucretsizdi saglik ocağında ebemiz taktı

bende taktırmak istiyorumda doktorumu aradım oda eczaneden al gel dedi sağlık ocağımızdaki ebemize çok güvenemiyorumdaçok acımadıgına sevindim :)

malesef doğduğundan beridir kullanıyoruz yastığı, çok kusan bir bebek bizimkisi kesinlikle düz yatırma dedi doktorumuz ve yan yatması gerekiyordu geri kaçma ihtimaline karşı(doğduğu gün geri kaçtı ve nefesi kesildi mideye hortum salıp temizlediler ve soluk borusunu açtılar çok kötü bir gün yaşamıştım) şimdi malum çok hareketli yan durmuyor ama yastık hala kullanıyoruz kusmaları bitsin kullanmayı düşünmüyorum....

cnm benım kızlarda sadece gecelerı emıyorlar bu arafda ben esıme sıparıs verdımm gogus ucu kalkanı bakalım getırsın denıycem ıns alırlar

cnm aynen benım bebıste emmıyo esıme meme kalkanı aldırdım bek. Gelsın ıns alırlar

ayy cnm yaa bebegın ne zor zaman gecırmıs uzuldum kucucuk bebege hortum canı nasıl yanmıstır yawrunun ıns en yakın zamanda gecer kusmaları ben de dogduguklarından berı yastık kullanıyorum cokta rahat uyuyorlar masallah

cnm aynen benım bebıste emmıyo esıme meme kalkanı aldırdım bek. Gelsın ıns alırlar

mrb anneler bende hep sizi okuyodum yazmak yeni nasip oldu. benım bebeğim çok az kilo almış 5200 2 gun sonra 3 aylık olacak dr mama başlayalım dedi sütün yetmıyor dio ama sütümde var ve 1 haftadır emmıyo gibi uyanıkken mememi almıyo artık işin garipide biberonuda almıyor ben ne yapaçam aptamili sevmemiş olabilir mi sütümü sagıyom zorla 2 saatte bır biberonla verebiliyom ve ançak 60 cc içiyo tavsiyelerinizi bekliyom anneler

ya bence boy uzaması, kilo alımı gibi seyler bence yapısal bişey illede sutun yaramıyor dye bişey yok birde ağlıyormu cok eger yetmiyorsa ac kalıyordur ac kaldığı içinde cok aglar boyle bişey yoksa boşyere kendinide evladınıda yorma ve kasıkla yedirmeyi dene bu konudada bence doktordan cok bebeğinin huzursuz olup olmadığına bak

yaa benimkininde köpek dişi ve yan dişi şişti beyaz bende patlatcak sanmıştım diş kistimiymiş demekkk neden oluyormuş

yaa benimkininde köpek dişi ve yan dişi şişti beyaz bende patlatcak sanmıştım diş kistimiymiş demekkk neden oluyormuş

yahu bir gün uğramadım buraya ne kaynatmışsınız :)) oku oku bitmedi,.....biz iyiyiyz ,kendisinimemede uyutmaya alıştırmaya çalışan bir bebeğim var :) elinde imkan olsa uyurken memede kalmak için çadır kurucak , yani emdiğindende değil , emzik niyetine, zaten herkes bahsetmiş aynı şeyden , habire oyun oynuyor meme ile,hele birde kızarsa hiç almıyor , bunlar dişleri çıkınca ne yapıcaz biz bilemiyorum:18::18:

maşallah yaa, valla okuduğum bir çok 4.ay bebek gelişiminde bebeğiniz artık kesintisiz uyuyacak diye yazıyor, bizde öyle bir durum yok ama , size nazar değmesin ,

ben hep sebamed kullandım , herhangi bir şikayetim olmadı ,ıslak mendil kullanmıyorum ,onuyerine bir kaç tane ağız bezini ayırdım poposunu sileceğim zaman o bezleri yıkıyorum onlar ile siliyorum sonra yeniden yıkayıp yerleri var onların kurumaya asıyorum ,eğer pişik olmuş ise pişik önleyici yeterli gelmeyebilir.

Maşallah ya bende birgun buradan bu soruyu sormak istiyorum hemde çok istiyorum
Bebe gece bile 2saatte bi mutlaka uyanıyor 3saat kesintisiz uykum olmadı daha

bende en başta 2 saate alıştırdım sarılık meselesi yüzünden , gerçionunlamı ilgisi var bilmiyorum ama ,pek 2 saati geçmiyor emzirmediğim , kesintisiz 3 saat uyku , nerdeeeeeee

geçmiş olsun haftasonu için , ben eşim açısından çok şanslıyım die düşünmüşümdür hep ama .... sanırım erkekler bir sorunlu , yani ağlıyor ve susturamıyorum die çoçuk öle bırakılırmı dimi ama

hamilelik test isabah ilk idrarla olmasa olurmu

ilerleyen sayfalarda aldım haberini hadi geçmiş olsunnnn

Bız gediiikk nasıl cıkmısız fot, bagandınızmı haftay guzel baslayalım dıdık ananeler ve cicişlerıyle cep tel. Resım yukletemıyorum avatarlka ıdere adın

bittim ben bu tatlılaraaa

oynatmaya az kaldıııııııııı
doktorum nerdeeeeeeee
bu AÇ çocuk yüzünden
çıldıracağııımmmmmmm

:111::111::111::111:

ahh bu bebişlerrrrrrrr

kızlar benim kızımda 22 ağustos doğumlu hem emiyo hem mama yiyor sizce yavaş yavaş meyvelerin felan tadına baktırayımmı?

valla bize bişi demedi doktor ama bence sende önce doktorun ile görüş her bebek farklıdır sonuçta dimi ama

kızım öyle yüksek sesli kahkaha atmıyor kızlar ya, her türlü şebekliği yaptım yok. anca sırıtıyo, bazen ııh diye gülerken bi ses çıkıyo o kadar :44:

benim bebeğimde kahkaha atmıyoor ,:26::26:
kızlar sağa sola dönmeler ne alemde bebişlerde?

benimki hala sırtüstü koyduğumuz gibi yatıyor hiç dönmedi

yok öyle bir dönme niyeti, hatta ben çeviriuorum biraz tepiniyor felen sonra zırlıyor hemen

mandalinayı hiç duymamıştım ben de,
ama dediğin gibi helva, armut, üzüm arttırıyor, şimdi birde bol soğanlı kısıra dadandım bakalım işe yarar umarım

topic i okudukça canım kısır istiyor, zaten hamileliğimde bile iştahım bu kadar açık değildi evde bildiğin ne varsa süpürüyorum ,

karakızzzzz bu arada müsait bir zamanda hayırlı bir iş için ziyarete gelmeyi düşünüyoruz

hooooppp önce biz gördük istedik , hatta mantı sözü bile aldıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…