kızlar aranızda spiral taktıranlar var sanırımbir kaç sorum olacak
1-çok acıyormu?
2-bakır ve gümüş telli olarak değişiyormuş sanırım siz hangisini taktırdınız?
3-fiyatları nasıl?:)
hadi hayırlı olsuuunnn 2013 ağustos annesi
1-çok acıyormu?
ya ben mama takviyesi yaptığım için mecbur biberon veriyorum ama hazır bir süredir emziği almıyorken bir daha vermiyim diyorum, kendi bıraktı resmen şimdiden
haklısn canım ama kaşıkla 120 cc yi 20 dk da yiyoruz çünkü ağzı boş kalınca basıyo çığlığı morarıncaya kadar ağlıyo sakinleştir 2 kaşık ver yine aynı şey napıcam şaşırdım valla
hayır iğne batıyro gibi
bakır
ben devlette takdırdım özellerinki hep kayıyor
yok bee saçmalama Allah korusun
,
test yaptım yok birşey şüphelendim sprialliyim ben çok şükür
Bu emmek istememe sorunu dönemsel benim oglumda bile oldu bu donem( bile diyorum cunku memekolik bir bebek) 40 dakika emse agzından kendi bırakmazdı bi haftadır kavga dövüş emiyor. İnanın gogsumu yara yaptı agzından cıkar al uzatarak em.
Gece guzelce emiyor ama gunduz hele aydınlık ise bakacak birsey var ise ya uzatıyor kafayı ceviriyor birseylere olan gogsume oluyor ya guluyor agzından cıkarıp geri alıyor. Yada aglıyor memeyi cıkarıyor ozaman karnı ac değil diyorum deli gibi aranıp yumrugunu emiyor inatla aglayıp. Kac paylaşım gorduysem 4.ay içinde herkes aynısından dertli ondan gecici bir durum diye bakıyorum
1-çok acıyormu?
COOOK Yoruldum yaaa ev hanımlıgı cok zormus ev ısı hıc bıtmıyor bız mı pasaklıyız yoksa evde durdukca ınsanın gozune gozune mı batıyo bu işler güçler....
bıde tetanoz 3.doz vuruldum kolum kutuk gıbı cok agrıyo
emirim de kucaktan ınmek ıstemıyo
cok kotu bır pazartesı
sizler nasılsınız hatunlar[
kucak isteyen çocukla iş yapabiliyosan ne mutlu sana
Canim ben gecen hafta ilk reglimi oldum ve spiral taktirdim
1-cok acımadı çatı muayenesi gibiydi zaten bes dk bile sürmedi
2-bakırdi ve genelde bakır takiyorlar
3-ucretsizdi saglik ocağında ebemiz taktı
maşşalah paşaya artık uyurken yastık koyuyormusun?bizimkide parmağını almıyor ağzını yumruk yapıp elini emmeye çalışıyor bizimkide emzik almıyordu chıcco nun kauçuk emziğiyle alıştı emziğe sonra aynı modelin slikonuna geçtik
dis kisti nedir arkadasim ?
bu aralar herkesin sorunu emmeyi bırakma galiba ben mamayı biberonla veriyorum acaba ondan mı yoksa dönemsel mi kaşıkla yedirmek eziyet dökülüyo deli gibi ağlıyo napıcam bilmiyorum biberon chicco step up anne memesi uyumlu sözde
bu aralar herkesin sorunu emmeyi bırakma galiba ben mamayı biberonla veriyorum acaba ondan mı yoksa dönemsel mi kaşıkla yedirmek eziyet dökülüyo deli gibi ağlıyo napıcam bilmiyorum biberon chicco step up anne memesi uyumlu sözde
malesef doğduğundan beridir kullanıyoruz yastığı, çok kusan bir bebek bizimkisi kesinlikle düz yatırma dedi doktorumuz ve yan yatması gerekiyordu geri kaçma ihtimaline karşı(doğduğu gün geri kaçtı ve nefesi kesildi mideye hortum salıp temizlediler ve soluk borusunu açtılar çok kötü bir gün yaşamıştım) şimdi malum çok hareketli yan durmuyor ama yastık hala kullanıyoruz kusmaları bitsin kullanmayı düşünmüyorum....
cnm aynen benım bebıste emmıyo esıme meme kalkanı aldırdım bek. Gelsın ıns alırlar
mrb anneler bende hep sizi okuyodum yazmak yeni nasip oldu. benım bebeğim çok az kilo almış 5200 2 gun sonra 3 aylık olacak dr mama başlayalım dedi sütün yetmıyor dio ama sütümde var ve 1 haftadır emmıyo gibi uyanıkken mememi almıyo artık işin garipide biberonuda almıyor ben ne yapaçam aptamili sevmemiş olabilir mi sütümü sagıyom zorla 2 saatte bır biberonla verebiliyom ve ançak 60 cc içiyo tavsiyelerinizi bekliyom anneler
doktor yalancı diş dedi.dişlerin çıktıgı yerde degildi diş kökünde cıktı 2 tane yanyana beyaz uç.ama aynı dişgibi sert.kendi kendine geçecekmiş.zararsızmış.bakalım bende ilkdefa duydum böyle bişi
doktor yalancı diş dedi.dişlerin çıktıgı yerde degildi diş kökünde cıktı 2 tane yanyana beyaz uç.ama aynı dişgibi sert.kendi kendine geçecekmiş.zararsızmış.bakalım bende ilkdefa duydum böyle bişi
arkadaşlar yaa..bebişim bi yattı mı 5-6 saat uyuyor ben de hiç ellemiyorum ama acaba hata mı yapıyorum arada uyandırmalı mıyım ya da uyku arasında biberonu versem mi bilemedim..3 ay 3 günlüğüz bu arada..
meraba arkadaşlar. benşm oğlumun poposu hep kızarıyo, nasıl geçircem bilemedim bez olarak premium care kullanıyoruz, bi ara huggies kullandım ama çişi kaçırmasından dolayı 1 paket bitmeden premiumcare e geri döndüm. ıslak mendil, unibaby, hugggies, prima, nivea karışık kullanıyorum. krem de sebamedin pişik kremini ve bebek kremini kullanıyorum ama kızarıklık geçmiyo. önerebileceğiniz pişik kremi var mı acaba?
Maşallah ya bende birgun buradan bu soruyu sormak istiyorum hemde çok istiyorum
Bebe gece bile 2saatte bi mutlaka uyanıyor 3saat kesintisiz uykum olmadı daha
kizlarr imdaatt
haftasonu benim sipalar kudurdu kudurdu
canima okudular
onlar bagirdikca bir de kocanin surati asildi
yani evde 3 bebek vardi anlayacaginiz
bebelerin dis cikardiklarini dusunuyorum olabilir mi acaba
damaklari sis huysuzluk had safhada tukuruk maksimumda
bir de dr un verdigi demir ilacini iki gun kullandim mahvetti bebeleri onu da kestim
ayy ne kadar sismisimm yahu
sizlerde haberler nasil ?
hamilelik test isabah ilk idrarla olmasa olurmu
Bız gediiikk nasıl cıkmısız fot, bagandınızmı haftay guzel baslayalım dıdık ananeler ve cicişlerıyle cep tel. Resım yukletemıyorum avatarlka ıdere adın
oynatmaya az kaldıııııııııı
doktorum nerdeeeeeeee
bu AÇ çocuk yüzünden
çıldıracağııımmmmmmm
:111::111::111::111:
kızlar benim kızımda 22 ağustos doğumlu hem emiyo hem mama yiyor sizce yavaş yavaş meyvelerin felan tadına baktırayımmı?
bak birgün benim oğluş deli gibi ağlamaya başladı ama susmuyoorrr,
benim sinirler de bozulunca aldım bunu karşıma bu ağladıkça ben kahkahalarla gülüyorum ama nasıll katıla katıla,
inan 5dk geçmedi bu da yaşlı gözlerle kızarmış suratla başladı bana sırıtmaya
ay yukarıda oynatmaya az kaldı yazmıştın yaa o geldi aklımaa ,
dene derim
kızım öyle yüksek sesli kahkaha atmıyor kızlar ya, her türlü şebekliği yaptım yok. anca sırıtıyo, bazen ııh diye gülerken bi ses çıkıyo o kadar :44:
kızlar sağa sola dönmeler ne alemde bebişlerde?
benimki hala sırtüstü koyduğumuz gibi yatıyor hiç dönmedi
mandalinayı hiç duymamıştım ben de,
ama dediğin gibi helva, armut, üzüm arttırıyor, şimdi birde bol soğanlı kısıra dadandım bakalım işe yarar umarım
karakızzzzz bu arada müsait bir zamanda hayırlı bir iş için ziyarete gelmeyi düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?