ya bence boy uzaması, kilo alımı gibi seyler bence yapısal bişey illede sutun yaramıyor dye bişey yok birde ağlıyormu cok eger yetmiyorsa ac kalıyordur ac kaldığı içinde cok aglar boyle bişey yoksa boşyere kendinide evladınıda yorma ve kasıkla yedirmeyi dene bu konudada bence doktordan cok bebeğinin huzursuz olup olmadığına bak
haklsıın galıba tşk ederim cvp için yok kızım çok akıllı ablası aglamıyor çok sağlıgı yerinde olsun da zayıf olsun demi ama mama olarak ne kullansam acaba aptamili sevmedi benım kızx
evet mantı sözüm bile varmış
naptın nasılsın canım
Canim aldiracagin şey gogus kalkanı değil silikon gogus ucu olacak gogus kalkanı yara olan göğüsün kıyafetle temasını engelleyip hava almasını iyileşmesini sagliyor büyük bir aparat silikon uç ise kelebek seklinde ucu delikli aynı emzik gibi ama daha geniş delikli emzirmeye yarayan aparat.. Netten bir bak istersen sekillerine canim yanlış alıp ekstradan para verme derim..cnm aynen benım bebıste emmıyo esıme meme kalkanı aldırdım bek. Gelsın ıns alırlar
geçmişi şöyle bi okudum da sanırım birileri silikon göğüs uçları hakkında sormuş, eğer soran olmamışsa d ben yine de anlatiim:) göğüs ucumolmadığı için bebeğim memeyi alamıyuodu. bi çok silikon göğüs ucundan sonra nuk marka olanda karar kıldık. Allaha şükür 3 aydır silikonlarla emziriyorum. avent e de iyi diyorlar ama benim oğlum sewmedi onu. bi de önceden biberonla içerdi ama şimdi biberonu almıyor. deliği az geliyodur diye 3 delikli başlık aldım ama onla da içmiyor. zar zor 60 cc içirebiliyorum 20 dakikada. ama biberona alışması lazım işe başlayacağım çünkü. ne yapabiirim bi fikri olan war mı?
cnm benım kızlarda sadece gecelerı emıyorlar bu arafda ben esıme sıparıs verdımm gogus ucu kalkanı bakalım getırsın denıycem ıns alırlar
Canim aldiracagin şey gogus kalkanı değil silikon gogus ucu olacak gogus kalkanı yara olan göğüsün kıyafetle temasını engelleyip hava almasını iyileşmesini sagliyor büyük bir aparat silikon uç ise kelebek seklinde ucu delikli aynı emzik gibi ama daha geniş delikli emzirmeye yarayan aparat.. Netten bir bak istersen sekillerine canim yanlış alıp ekstradan para verme derim..
yahu bir gün uğramadım buraya ne kaynatmışsınız :)) oku oku bitmedi,.....biz iyiyiyz ,kendisinimemede uyutmaya alıştırmaya çalışan bir bebeğim var :) elinde imkan olsa uyurken memede kalmak için çadır kurucak , yani emdiğindende değil , emzik iyetine, zaten herkes bahsetmiş aynı şeyden , habire oyun oynuyor meme ile,hele birde kızarsa hiç almıyor , bunlar dişleri çıkınca ne yapıcaz biz bilemiyorum:18::18:
maşallah yaa, valla okuduğum bir çok 4.ay bebek gelişiminde bebeğiniz artık kesintisiz uyuyacak diye yazıyor, bizde öyle bir durum yok ama , size nazar değmesin ,
ben hep sebamed kullandım , herhangi bir şikayetim olmadı ,ıslak mendil kullanmıyorum ,onuyerine bir kaç tane ağız bezini ayırdım poposunu sileceğim zaman o bezleri yıkıyorum onlar ile siliyorum sonra yeniden yıkayıp yerleri var onların kurumaya asıyorum ,eğer pişik olmuş ise pişik önleyici yeterli gelmeyebilir.
bende en başta 2 saate alıştırdım sarılık meselesi yüzünden , gerçionunlamı ilgisi var bilmiyorum ama ,pek 2 saati geçmiyor emzirmediğim , kesintisiz 3 saat uyku ,nerdeeeeeee
geçmiş olsun haftasonu için ,ben eşim açısından çok şanslıyım die düşünmüşümdür hep ama .... sanırım erkekler bir sorunlu , yani ağlıyor ve susturamıyorum die çoçuk öle bırakılırmı dimi ama
ilerleyen sayfalarda aldım haberini hadi geçmiş olsunnnn
bittim ben bu tatlılaraaa
ahh bu bebişlerrrrrrrr
valla bize bişi demedi doktor ama bence sende önce doktorun ile görüş her bebek farklıdır sonuçta dimi ama
benim bebeğimde kahkaha atmıyoor ,:26::26:
yok öyle bir dönme niyeti, hatta ben çeviriuorum biraz tepiniyor felen sonra zırlıyor hemen
topic i okudukça canım kısır istiyor, zaten hamileliğimde bile iştahım bu kadar açık değildievde bildiğin ne varsa süpürüyorum ,
hooooppp önce biz gördük istedik ,hatta mantı sözü bile aldıkk
malesef doğduğundan beridir kullanıyoruz yastığı, çok kusan bir bebek bizimkisi kesinlikle düz yatırma dedi doktorumuz ve yan yatması gerekiyordu geri kaçma ihtimaline karşı(doğduğu gün geri kaçtı ve nefesi kesildi mideye hortum salıp temizlediler ve soluk borusunu açtılar çok kötü bir gün yaşamıştım) şimdi malum çok hareketli yan durmuyor ama yastık hala kullanıyoruz kusmaları bitsin kullanmayı düşünmüyorum....
geçmiş olsun yaa 2013 anneleri arasına kaptırıyorduk seni galiba :)) bu korkular yüzünden aşk hayatıda yalan olucak hee
nolsun yaa, dışarılardaydık birde sağlık ocağına uğradık ,
ya sormayı unuttum topic ee , aile hekimliği beni aradı geçen hafta , sezeryan olmam sebebi ile topuk kanının 48 saatten önce alınmış olma ihtimaline karşı yeniden topuk kanı istiyorlarmış tüm sezeryan olanlardanilk başta korktum hani topuk kanı tekrar istendiğinde bir sorun var anlamına geliyordu ya , neyse yeni bir uygulama dedi ebemiz bize , sonra doktorumuza sordum (özel ) topuk kanının 48 saat sonrası verildiği için yeniden verilmesine gerek olmadığını söyledi bende ebeye telefonda anlatttım bunu , hatta doktorumuz bize yazıda verdi, '' topuk kanı 48 saat sonrasında alınmıştır şeklinde '' ama aile hekimliği yine de benden topuk kanı vermek istemediğime dair imza aldı :26::26::26::26: varmı kimse de böyle bir durum
ondan sonra burada bir arkadaş yazmıştı , eş ten sigortları olanlarda doğum parası alabiliyor diye , ben aradım istanbul fındıklı sgk müdürlüğünü doğum belgesi ile gitmem yeterli imiş, bakalım yarın gideceğim , sonuçları buradan yazarım ...
mrb anneler bende hep sizi okuyodum yazmak yeni nasip oldu. benım bebeğim çok az kilo almış 5200 2 gun sonra 3 aylık olacak dr mama başlayalım dedi sütün yetmıyor dio ama sütümde var ve 1 haftadır emmıyo gibi uyanıkken mememi almıyo artık işin garipide biberonuda almıyor ben ne yapaçam aptamili sevmemiş olabilir mi sütümü sagıyom zorla 2 saatte bır biberonla verebiliyom ve ançak 60 cc içiyo tavsiyelerinizi bekliyom anneler
valla aşk meşk yok yaşasın kardeşlik :124::113:
topuk kanı ver ne olcak ben olsam verrim :111:
ya niye canını yaktırayım çoçuğun zırt pırt, hemde ihtimal yüzündendiyoruz işte çoçuğun kanı 48 saatten sonra alındı diye, aaaaaaaa d can yani bebiş iminkide, bizden topuk kanı alsalar kimbilir kaç gün söyleniriz , çok kızdım şimdi uygulamayı böyle yapanlara ,
merhaba , bende 17 agustosta dogum yapmistim. oglum tam 3 ayini doldurdu.
bu zamana kadar 4 tip bebek bezi markasi denedim. ilk dogdugunda prima premium care kullandik 1 paket - yeni dogan.
sonra prima maviye gectik. daha sonra huggy gold aldim. son olarak bimden jony .. diye bir bez var onu aldim. ureticisi evyap.
degerlendirmelerim , en iyisi kesinlikle prima premium care. yeni doganlarda tek gecerim. kakayi gercekten emiyor.
prima active baby acikcasi cok basarili gelmedi bana. bebegimin poposuna cok yapisiyordu ve kokulu olmasindan hic hoslanmadim. bebek malzemelerinde kokuya gerek yok bence. ve bezin rengi mavi. kakanin rengini kontrol etmek kolay olmuyordu.
Huggy gold , prima active babyden daha iyi geldi bana. en azindan yuzeyi beyaz ve kokusuz. fiyat olarak prima active babyden yuksek ama premium care den dusuk.
bimden aldigim bez enteresan ama gayet basarili. kokusus. rengi beyaz. cisi guzel emuiyor. bugune kadar hic tasma yapmadi. ama huggy olsun prima active olsun cisi yanlardna yada yuzeyden sizdiriyordu. kaka sizdirmazliginda da henuz bir sorunla karsilasmadim ama bebegim cok sivi bir kaka henuz yapmadi, yapinca test yapmis olucam. digerlerinden genelde kaka eger yogunsa sizma olmustu.
bimden aldigim bez 8-18 kg icin ama diger muadillerine gore kucuk. oglum 8 kg ve anca tam oluyor.
sonuc olarak, SIK SIk degistiriyorsaniz bezi, gunduzleri mesela bimden almanizi tavsiye ederim. 13 ya da 14 tl / 44 tane var icinde.
uzun sure bez degistiremeyecekseniz, huggy goldu tavsiye ederim, premium care`de tabiki...
Not: oglum dogdugunda en fazla 3-4 hafta boyunca pisik kremi kullandim. su anda hic kullanmiyorum. hametan krem almistik , tek gecerim.
ay o kalkma çabaları beni öldürüyooorrr
kucağıma dayadığımda ıkına ıkına oturuyor resmen, dr. gördü oturmasına izin vermeyin daha dedi ama ne mümkün engel olunca kıyamet kopuyor
ya sormayı unuttum topic ee , aile hekimliği beni aradı geçen hafta , sezeryan olmam sebebi ile topuk kanının 48 saatten önce alınmış olma ihtimaline karşı yeniden topuk kanı istiyorlarmış tüm sezeryan olanlardanilk başta korktum hani topuk kanı tekrar istendiğinde bir sorun var anlamına geliyordu ya , neyse yeni bir uygulama dedi ebemiz bize , sonra doktorumuza sordum (özel ) topuk kanının 48 saat sonrası verildiği için yeniden verilmesine gerek olmadığını söyledi bende ebeye telefonda anlatttım bunu , hatta doktorumuz bize yazıda verdi, '' topuk kanı 48 saat sonrasında alınmıştır şeklinde '' ama aile hekimliği yine de benden topuk kanı vermek istemediğime dair imza aldı :26::26::26::26: varmı kimse de böyle bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?