2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haklsıın galıba tşk ederim cvp için yok kızım çok akıllı ablası aglamıyor çok sağlıgı yerinde olsun da zayıf olsun demi ama mama olarak ne kullansam acaba aptamili sevmedi benım kızx

haklsıın galıba tşk ederim cvp için yok kızım çok akıllı ablası aglamıyor çok sağlıgı yerinde olsun da zayıf olsun demi ama mama olarak ne kullansam acaba aptamili sevmedi benım kızx

dene hepsini cocuk işte belli olmuyor ne istedikleri benim yeğenimde hiçbirini sevmedi arı mama ya bayldı bunu deneyerek gorecen butun bebekler ayrı

evet mantı sözüm bile varmış

naptın nasılsın canım

geçmiş olsun yaa 2013 anneleri arasına kaptırıyorduk seni galiba :)) bu korkular yüzünden aşk hayatıda yalan olucak hee
nolsun yaa, dışarılardaydık birde sağlık ocağına uğradık ,

ya sormayı unuttum topic ee , aile hekimliği beni aradı geçen hafta , sezeryan olmam sebebi ile topuk kanının 48 saatten önce alınmış olma ihtimaline karşı yeniden topuk kanı istiyorlarmış tüm sezeryan olanlardan ilk başta korktum hani topuk kanı tekrar istendiğinde bir sorun var anlamına geliyordu ya , neyse yeni bir uygulama dedi ebemiz bize , sonra doktorumuza sordum (özel ) topuk kanının 48 saat sonrası verildiği için yeniden verilmesine gerek olmadığını söyledi bende ebeye telefonda anlatttım bunu , hatta doktorumuz bize yazıda verdi, '' topuk kanı 48 saat sonrasında alınmıştır şeklinde '' ama aile hekimliği yine de benden topuk kanı vermek istemediğime dair imza aldı :26::26::26::26: varmı kimse de böyle bir durum

ondan sonra burada bir arkadaş yazmıştı , eş ten sigortları olanlarda doğum parası alabiliyor diye , ben aradım istanbul fındıklı sgk müdürlüğünü doğum belgesi ile gitmem yeterli imiş, bakalım yarın gideceğim , sonuçları buradan yazarım ...

geçmişi şöyle bi okudum da sanırım birileri silikon göğüs uçları hakkında sormuş, eğer soran olmamışsa d ben yine de anlatiim:) göğüs ucumolmadığı için bebeğim memeyi alamıyuodu. bi çok silikon göğüs ucundan sonra nuk marka olanda karar kıldık. Allaha şükür 3 aydır silikonlarla emziriyorum. avent e de iyi diyorlar ama benim oğlum sewmedi onu. bi de önceden biberonla içerdi ama şimdi biberonu almıyor. deliği az geliyodur diye 3 delikli başlık aldım ama onla da içmiyor. zar zor 60 cc içirebiliyorum 20 dakikada. ama biberona alışması lazım işe başlayacağım çünkü. ne yapabiirim bi fikri olan war mı?

cnm aynen benım bebıste emmıyo esıme meme kalkanı aldırdım bek. Gelsın ıns alırlar
Canim aldiracagin şey gogus kalkanı değil silikon gogus ucu olacak gogus kalkanı yara olan göğüsün kıyafetle temasını engelleyip hava almasını iyileşmesini sagliyor büyük bir aparat silikon uç ise kelebek seklinde ucu delikli aynı emzik gibi ama daha geniş delikli emzirmeye yarayan aparat.. Netten bir bak istersen sekillerine canim yanlış alıp ekstradan para verme derim..

Canim bende kullandım gogus ucu avent markaydi bebegim severek aldı ama yaradan dolayı değil bebegim emmeyi bilmediği icin kullandım bir ay kadar.. Sonra memeye alıştırdım emmeyi öğrendi şükürler olsun..benim kizim premature bayagi zorluklar çektim..ilk aydan 3,5 aya kadar sagdigim sütlerle biberonla takviye yaptım simdi sadece emziriyorum çünkü o zaman emmeyi bilmiyordu emmiyordu dogru düzgün..ben önce emziriyordum genelde uykuluyken biberonla onceleri 30-40 cc alıştıra alıştıra sut verdim zamanla alıştı baslarda cok yavaş alıyordu sonralarda hupletiyordu :))

keske basta sana danıssaymısım arkadasım yaa gercekten yanlıs almıs esım dedıgın gıbı kocaman aventtın allahtan tanıdık bu hafta sonu degıstırıcek ben nuk marka sıparıs verdım yoksa avent olr dedım ıns tutar anca cumartesı cecıcek elıme saol canım acıklaman ıcın

saol teyzesı cepo.teden resım yuklesem daha tatlı resımlar varda nasıl yapılyo bılmıyorum

bizde doğduğundan beri kullanıyoruz ve çok rahatve huzurlu uyuyorçok geçmiş olsun bir topuk kanı alınırken bile ben mahvoldum senin o anını düşenemiyorum bile allah hepimizin çocuguna sağlık sıhhat versinacılarını göstermesin inşallah.

valla aşk meşk yok yaşasın kardeşlik :124::113:

topuk kanı ver ne olcak ben olsam verrim :111:

arkadaşım bence çokönemli bir durumun içerisindesin aynı durumu bende yaşadım sütüm yetmediği için bebeğim açlıktan devamlı uyumak istiyordu doymadığı için ve çok az kilo alıyordu 1 aylık olana kadar bekledik ve sonradoktorumuzun ısrarı ile mamaya başladık ve iyiki başlamışım sadece kilo alımı açısından değil geliştiğini farkettim şimdi hem beni emiyor hem mama yiyor ben aptamil veriyorum ama senin bebeğin sevmediyse mutlaka her mamayı dene mesela burdaki arkadaşlar hipp in organik mamasından çok memnun kalmışlardı onu deneyebilirsin.ama emzirmeyide bırakma kendini bebekler memede çok huzurlu hissediyorlar..

valla aşk meşk yok yaşasın kardeşlik :124::113:

topuk kanı ver ne olcak ben olsam verrim :111:

ya niye canını yaktırayım çoçuğun zırt pırt, hemde ihtimal yüzünden diyoruz işte çoçuğun kanı 48 saatten sonra alındı diye, aaaaaaaa d can yani bebiş iminkide, bizden topuk kanı alsalar kimbilir kaç gün söyleniriz , çok kızdım şimdi uygulamayı böyle yapanlara ,

tamam canım sakin ol verme ozaman

premium care lerde sarı çizgi var bez dolunca maviye dönüşüyo çok kullanışlı bence :)) sadece çiş yapınca ön taraf mavi arka taraf sarı oluyo

Off ya ne sacma seymiş valla bizmki kac saat sonra alındı bilmiyorum ama birdaha aldırmakta istemiyorum. İkincide yanındaydık aglamaktan sesi gitti canımın.Kısacık birşeyde değil ki. Bir işi de dogru ve sistemli yapsalar şaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…