Off ya ne sacma seymiş valla bizmki kac saat sonra alındı bilmiyorum ama birdaha aldırmakta istemiyorum. İkincide yanındaydık aglamaktan sesi gitti canımın.Kısacık birşeyde değil ki. Bir işi de dogru ve sistemli yapsalar şaşarım
Off ya ne sacma seymiş valla bizmki kac saat sonra alındı bilmiyorum ama birdaha aldırmakta istemiyorum. İkincide yanındaydık aglamaktan sesi gitti canımın.Kısacık birşeyde değil ki. Bir işi de dogru ve sistemli yapsalar şaşarım
valla her bebek kendine özgü, emzirebilenler emzirsin mümkün olduğunca, bi de diş jelleri var, ben ondan kullanmayı düşünüyorum susturamayınca. oğlumda çok işe yaramıştı.tecrubeli anneler dis cikardigindan nasil emin olabiliriz
huysuzluk icin napabiliriz ??
hamilelik test isabah ilk idrarla olmasa olurmu
kafayı yedim bennn
2 defa sadece sprialle oldu ondada tam yumurtalama günümmüş
birde birden kesildim adet ara kanama felan yok gece 3den beri psikopata bağladım
ben bazen tadına baktırıyorum ama sadece azcık. tatlı bişi vermedim daha, çok beğenir de sütten vazgeçer diye korkuyorum.kızlar benim kızımda 22 ağustos doğumlu hem emiyo hem mama yiyor sizce yavaş yavaş meyvelerin felan tadına baktırayımmı?
kızım öyle yüksek sesli kahkaha atmıyor kızlar ya, her türlü şebekliği yaptım yok. anca sırıtıyo, bazen ııh diye gülerken bi ses çıkıyo o kadar :44:
hadi yaa, nolucak canım yalasa, valla yanında yemek yerken öyle bir bakıyorki boğazımda düğümleniyor lokmalar ben de olabilecek ne varsa yalatıyorum azıcık sanki hevesi kırılıyor ozaman
ay delimiyim neyim
bi şey dicem hastanede kaç saat sonra alındıysa alındı. hastaneden cıktııktan sonra herkes saglık ocagına gıdıp kan verdı zaten sorun olsaydı ararlardı zaten . bi yanlış anlaşılma olmasın cocuklar 3 ayı bitirdi zaten tedavı olcaklarsa coktan baslanmalıydı doğru mu??
bi şey dicem hastanede kaç saat sonra alındıysa alındı. hastaneden cıktııktan sonra herkes saglık ocagına gıdıp kan verdı zaten sorun olsaydı ararlardı zaten . bi yanlış anlaşılma olmasın cocuklar 3 ayı bitirdi zaten tedavı olcaklarsa coktan baslanmalıydı doğru mu??
BIZ ıkıncı kanı vermeye 15 gun sonra gıttık zaten ???valla her bebek kendine özgü, emzirebilenler emzirsin mümkün olduğunca, bi de diş jelleri var, ben ondan kullanmayı düşünüyorum susturamayınca. oğlumda çok işe yaramıştı.
sevindim hadi atlatmışsın canım
ben bazen tadına baktırıyorum ama sadece azcık. tatlı bişi vermedim daha, çok beğenir de sütten vazgeçer diye korkuyorum.
benimki de biraz kıkırdıyor canım, kahkaha denmez yani. olsun, demekki çok hanım hanımcık olcak :)
ben de aynen böyle hissediyorum, ona da biraz tattırıyorum :)
48 saat olmasının şöyle bi önemi var, bize dediler ki 2. kan alımında en az 48 saat önceden beri anne sütü alıyor olmalı, yoksa test doğru yanıt vermeyebiliyo dediler. ondan 2. testi yapıyolar, ama doğumdan 48 saat sonra diil, anne sütü aldıktan sonra. bizim hastane doktorumuz da söylememişti, ben de tesadüfen öğrendim. tedavi değil zaten, bebeği özel bi diyetle besliyosun belli bi yaşa kadar, o yüzden 3 ay sonra başlansa da olur, hiç başlanmazsa daha kötü, bu zıkkım biriktikçe hastalık ilerliyor çünkü. ona göre davranın anneler, ii ki gördüm bu yazıları, siz de ona göre yaptırın eğer doğru yapılmadıysa. topuk kanı noolcak, beş dakka ağlıcak en fazla.
yok işte onunla ilgili bir uygulama değilmiş bu , genelge yeni gelmiş sağlık ocaklarına vs. yani bende sütünde durdum ilk ay aranması gerekli değil mi diye , zaten böyle bir şeyi saklamazlar herhalde , sonra doktora gittiğimizde konuştum , aynı genelgeden onda da vardı , yani topuk kanının 48 saat sonra alınması gerektiği üzere, yani anlıyacağınız yada benim anladığım bizim aile hekimliği kendini garantiye almak için böyle bir şey yaptı , başka aranan var mı diye merak etmiştim de, yada olurda aranırsanız panik yapmayın diye
valla her bebek kendine özgü, emzirebilenler emzirsin mümkün olduğunca, bi de diş jelleri var, ben ondan kullanmayı düşünüyorum susturamayınca. oğlumda çok işe yaramıştı.
sevindim hadi atlatmışsın canım
ben bazen tadına baktırıyorum ama sadece azcık. tatlı bişi vermedim daha, çok beğenir de sütten vazgeçer diye korkuyorum.
benimki de biraz kıkırdıyor canım, kahkaha denmez yani. olsun, demekki çok hanım hanımcık olcak :)
ben de aynen böyle hissediyorum, ona da biraz tattırıyorum :)
48 saat olmasının şöyle bi önemi var, bize dediler ki 2. kan alımında en az 48 saat önceden beri anne sütü alıyor olmalı, yoksa test doğru yanıt vermeyebiliyo dediler. ondan 2. testi yapıyolar, ama doğumdan 48 saat sonra diil, anne sütü aldıktan sonra. bizim hastane doktorumuz da söylememişti, ben de tesadüfen öğrendim. tedavi değil zaten, bebeği özel bi diyetle besliyosun belli bi yaşa kadar, o yüzden 3 ay sonra başlansa da olur, hiç başlanmazsa daha kötü, bu zıkkım biriktikçe hastalık ilerliyor çünkü. ona göre davranın anneler, ii ki gördüm bu yazıları, siz de ona göre yaptırın eğer doğru yapılmadıysa. topuk kanı noolcak, beş dakka ağlıcak en fazla.
o zaman problem diil zaten, ben sadece anne sütü verdikten sonra vermek lazımmış, haberiniz yoksa diye yazdım.BIZ ıkıncı kanı vermeye 15 gun sonra gıttık zaten ???
hımmm ben yanlış anlamışım demekki ama 2.kanıda zaten bir hafta sonra vermiştim ki ilk günden itibaren emzirmeye başlamıştım , deseler ya anne sütü almaya başladıktan 48 saat sonra diye , bu kadar mı zor yani , cık cık
yanı sunu demek ıstıyorum canım hastanede topuk kanı aldılar ancak benım sezeryan ıcın aldığım antıbıyotık bıtınce tekrar topuk kanı verdık bız sutumden gecmesın dıe ve aramadılar sorun varsa ararız dedıler saglık ocagından o yuzden dıyorum.ılk hastanede alınan kan erken alınmıssada ıkıncı kan doğruydu
o zaman problem diil zaten, ben sadece anne sütü verdikten sonra vermek lazımmış, haberiniz yoksa diye yazdım.
Bir ara kıyafetler falan konuşulmuş, herkes gibi benim de 1 kez giyilen ve hatta hiç giyilmeyen bir sürü kıyafeti var Umay'ın, ne kadar gereksiz şeyler almışız değil mi? Benim en çok beceremediğim tulumlarBenim kızın ölçüleri mi garip tulumlar mı bi acaip anlamadım , ayakları bi kere kısacık hiç sığmadı , yakaları çok açık , kolları uzun,hele altını açmak için bütün çıtçıtları açma kapama işi Beceremedim bir türlü,bir daha da asla almam , yaşasın çıtçıtlı body - patikli pantolon ...
arkadaşım bence çokönemli bir durumun içerisindesin aynı durumu bende yaşadım sütüm yetmediği için bebeğim açlıktan devamlı uyumak istiyordu doymadığı için ve çok az kilo alıyordu 1 aylık olana kadar bekledik ve sonradoktorumuzun ısrarı ile mamaya başladık ve iyiki başlamışım sadece kilo alımı açısından değil geliştiğini farkettim şimdi hem beni emiyor hem mama yiyor ben aptamil veriyorum ama senin bebeğin sevmediyse mutlaka her mamayı dene mesela burdaki arkadaşlar hipp in organik mamasından çok memnun kalmışlardı onu deneyebilirsin.ama emzirmeyide bırakma kendini bebekler memede çok huzurlu hissediyorlar..
ya malesef bizim türk işi tulumlar öyle, bacakları kısa, gövdeleri geniş, hangi çocuğa göre yapıyolarsa. bize yurtdışından gelirken babası carter's marka bi tulum almıştı, indirimde diye almış, havlu tulum, onun kesimi harikaydı, tek parça olduğu için üşütecek bir yeri de yoktu. baya bi giydirdim ben onu. hatta o kadar sevdim ki küçüldüğünde bile biraz giydirdim :) 2 hafta filan önce ma....foni sitesinde de indirimli görmüştüm, 3 tane daha aldım, şimdi biraz büyük ama 1 ay sonra olur. bir de fermuarlı, çok rahat. tavsiye ederim size de. arada çıkıyor o sitede, eğer isterseniz ve üyeliğiniz yoksa mail adresinizi gönderirseniz davetiye gönderebilirim.
Arkadaşlarrrr sorularım var ;
- Yürüteç almayı / kullanmayı düşünen var mı? Doktorlar pek önermiyorlar sanki ama kullananlar çocuğun iyi vakit geçirdiğini falan söylüyorlar ,özellikle bebek ağırlaştıkça ve taşıma işleri sıkıntıya girdikçe kurtarıcı oluyormuş.Tembellik gibime geldi eğer sakıncalıysa yani...
- Kanguru kullanan var mı? Dün jokerde gördüm bitane,fena halde kullanışlı ve fena halde pahalı 360,00 TL ayolBen Ergo Baby alsam mı diye düşünüyordum ama dün bunu ; Stokke® MyCarrier: Concept Movie - Stokke® Turkey gördüm aklım karıştı,hem öne doğru da taşıyosun, 15 kg-3 yaşına kadar kullanılıyor.Ne yapsam bilemedim yaaa...Kullanan varsa gaza gelmek istiyorum
bır elımde oglus bır elımde caydanlık...utu yapıyorum nefes almadan konusuyorum sustugum an odadan cıktıgım an aglıyor ama oyle boyle degılCOOOK Yoruldum yaaa ev hanımlıgı cok zormus ev ısı hıc bıtmıyor bız mı pasaklıyız yoksa evde durdukca ınsanın gozune gozune mı batıyo bu işler güçler....
bıde tetanoz 3.doz vuruldum kolum kutuk gıbı cok agrıyo
emirim de kucaktan ınmek ıstemıyo
cok kotu bır pazartesı
sizler nasılsınız hatunlar[
kucak isteyen çocukla iş yapabiliyosan ne mutlu sanayerıne bırakıyorum kıpkırmızı kesılıyo kucaga alıyorum hüüüüüüppp!!!susuyor beyfendi aglayarak her ıstedıgını yaptırıyorlar ya bu durumda olan yok sanırım ne olacak boyle buyume atagımıdır nedır
ay vıdeo cok guzelmıs ızleyınce alasım geldı.360 lirayı ver sende boyle mutlu ol messajı verıo sankı....Arkadaşlarrrr sorularım var ;
- Yürüteç almayı / kullanmayı düşünen var mı? Doktorlar pek önermiyorlar sanki ama kullananlar çocuğun iyi vakit geçirdiğini falan söylüyorlar ,özellikle bebek ağırlaştıkça ve taşıma işleri sıkıntıya girdikçe kurtarıcı oluyormuş.Tembellik gibime geldi eğer sakıncalıysa yani...
- Kanguru kullanan var mı? Dün jokerde gördüm bitane,fena halde kullanışlı ve fena halde pahalı 360,00 TL ayolBen Ergo Baby alsam mı diye düşünüyordum ama dün bunu ; Stokke® MyCarrier: Concept Movie - Stokke® Turkey gördüm aklım karıştı,hem öne doğru da taşıyosun, 15 kg-3 yaşına kadar kullanılıyor.Ne yapsam bilemedim yaaa...Kullanan varsa gaza gelmek istiyorum
Arkadaşlarrrr sorularım var ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?