Avent elektrikli pompa kullananlar,
Bazen sağarken çekmediği oluyor mu sizde de? Göğsüm dolu, hissediyorum, ama bi 3-4 dk boş boş çekiyo sonra bi zaman geliyo anca o zaman çekiyor. Bi ipucu var mı başlar başlamaz sütü akıtabilmenin, yoksa ben yanlış mı yapıyorum. Göğsümü kaldırıyorum, ucunu yerleştiriyorum makinanın içine iterek sokuyorum ve önce manuel sonra otomatik devam ediyorum. Akşam sinir etti de beni
evde kanguruyla gezilebilir
ama ben epidural oldum sprialde var belim ağrıyor
Ana kucagı önerebilecek var mı? Ben oto koltugu kullanıyorum arabada ama evde de işe yarayacak birsey arıyorum arkadasıma hediye alacagım.
bu gri havada bir tek ben mi depresif mooddayım
bu gri havada bir tek ben mi depresif mooddayım
kızlar gündüz uykularınız düzenli mi biz düzene sokamadan gecede bozuldu
Gri bi hava mı var pencereden dışarı bile bakmıyorum ki
Ben varımmmm,üstelik grip oldum ,yüzüne bakmadan emziriyorum yavrumu,fena halde depresifim
Cevap veriyorum ; gündüz uykuları konusunda çok istikrarlıyız , hiç uyumuyoruzzzzzzz
arkadaşlar fena halde zor durumdayım.benim sütüm çok azdı.mama veriyordum kızıma.fakat son zamanlarda kızımın memeye aşırı düşkünlüğü vardı.emzik niyetine kullanıyordu.o sırada ne gelirse işte.ama dün geceden beri biberonu reddediyor.sürekli beni istiyor.ama bende süt yokkk.ne yapacağımı şaşırdım.acil yardım lütfennn
arkadaşlar fena halde zor durumdayım.benim sütüm çok azdı.mama veriyordum kızıma.fakat son zamanlarda kızımın memeye aşırı düşkünlüğü vardı.emzik niyetine kullanıyordu.o sırada ne gelirse işte.ama dün geceden beri biberonu reddediyor.sürekli beni istiyor.ama bende süt yokkk.ne yapacağımı şaşırdım.acil yardım lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?