2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Avent elektrikli pompa kullananlar,

Bazen sağarken çekmediği oluyor mu sizde de? Göğsüm dolu, hissediyorum, ama bi 3-4 dk boş boş çekiyo sonra bi zaman geliyo anca o zaman çekiyor. Bi ipucu var mı başlar başlamaz sütü akıtabilmenin, yoksa ben yanlış mı yapıyorum. Göğsümü kaldırıyorum, ucunu yerleştiriyorum makinanın içine iterek sokuyorum ve önce manuel sonra otomatik devam ediyorum. Akşam sinir etti de beni

günaydın kıslarrrrr.
benim kızım sesini keşfetti sanırım sürekli bağırıyor benim kız çingenemi olcak ne
yatırdığımda sürekli kafasını kaldırıyor arkasını destekleyip oturunca mutlu oluyor.

kanguru oğlumdan kalma vardı ama kızımı 3 kez taşımışımdır için sığmıyor ve bana çok ağır geliyor belim ağrıyor ayol
yürüteç almamıştım ama kızıma hamile kaldığımı ögrenince oğlumu kucakta taşımamak için aldım ve hiç kullanmadık.
çokcuğu içine hapsediyorsun içim acıdı valla.ben kızımada kullanmıcam.bırakın yere atın oyuncaklarını ortaya tepinsin orda.
yani paralarınızı boşa harcamayın derim kızlar

Ana kucagı önerebilecek var mı? Ben oto koltugu kullanıyorum arabada ama evde de işe yarayacak birsey arıyorum arkadasıma hediye alacagım.

Sağarken çekmediği derken ; sağım esnasında mı duruyor ? Her seferinde manuel başlayıp otomatiğe geçmene gerek yok ki;en son sağdığın ritmi kaydediyor zaten direk basınca çalışıyor.Yani şöyle ; göğsünü makineye yerleştiriyosun,açma tuşuna basılı tutuyosun ve açılıyor,sonra tekrar açma tuşuna kısa süreli basınca en son kullandığın ritmde sağıyor...

Ana kucagı önerebilecek var mı? Ben oto koltugu kullanıyorum arabada ama evde de işe yarayacak birsey arıyorum arkadasıma hediye alacagım.

Ev tipi ana kucağı diye arat,bayağı bişeyler çıkıyor.Bana chicco hediye gelmişti, sadece arkaya önce doğru sallanıyor buna rağmen epey vakit geçiriyor içinde .Salıncak gibi olanlar daha kullanışlı sanki,onlardan bakabilirsin.

Gri bi hava mı var pencereden dışarı bile bakmıyorum ki

İzmir de gri canım, benimde arkam dönük pencereye, evin içi karanlık resmen... koltukta sallama nöbetindeyim...

Ben varımmmm,üstelik grip oldum ,yüzüne bakmadan emziriyorum yavrumu,fena halde depresifim

çok geçmiş olsun, ben de hapşurmaya başladım, inşallah hasta olmam, bu danayı öpmeden nasıl dururum sonra

Cevap veriyorum ; gündüz uykuları konusunda çok istikrarlıyız , hiç uyumuyoruzzzzzzz

bıraksam benimkide uyumuyo bende ayağımda sallıyorum yinede uzun uzun uyumuyo bi arkadaşım hergün aynı saatte uyut bi süre sonra kendi uyumak isticek dedi ama alışıncaya kadar napcam bilmem

sabah 7.30 da hastaneye gittim. kaynanam akşamdan bizde kalmıştı. kızım uyuyordu ve karnını doyurmuştum. saat 9.00 da eve geldim.
kızım uyanmış yatakta gülüyordu. kaynanamda yanında. kıyafetlerimi değiştirdim kızımı öptüm kokladım. kahvaltı hazırladım. kaynanam boynum ağrıyo dedi bende kas gevşediti
ağrı kesici merhem verdim. kahvaltıyı hazırlarken o da sürmüş kendine. kızımı salona getirdik. üşümesin diye üstüne kıyafet giydirdim. kahvaltıyı yaptık. kaynanam kızımı aldı sevdi oynadı. yerine koydu. ben de huysuzluk yapıyor diye karnını doyurayım dedim. kızımda kırmızılıklar belirmişti yüzünden. hemen üzerine giydirdiğim elbiseyi çıkardım.heralde alerji yaptı dedim. neyse ağlaya sızlaya uyudu. kaynanamda giti.

1 saat sonra kızıma bir bakim dedim inliyordu çünkü. uyanmıştı ve üstüne yastığa boyadan boya kusmuştu. hiç böle kusmammıştı. bAŞINI ÇEVİRİNCE KIZIMIN SURATI KULAKLARI BAA SOL YANI KIPKIRMIZI BİR HALDEYDİ. HEMEN ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRDİM. TAKSİ ÇAĞIRDIM. HASTANEYE götürdüm.çocuk doktoru alerji dedi. ilaç yazdı. eve geldik. kaynanamı çağırdım. kızımı yıkadık ılık duş aldırdık. sonra başladık düşünmeye niye böle oldu diye.

meyersem kaynanamın sürdüğü merhemden.en son bu ihtimal kuvvetli oldu. çünkü kızımı kuçağına almıştı. boynu açık olunca kızımın kulaklarıyla ve sol tarafıyla temas etmiş. kaynanam çook üzüldü. napalım dedim. geçmesini bekleyecez. sonra gitti kaynanam şimdi kızarıklıklar kulaklarının üstünde ve yer yer boynunda kollarında var. bu da bize ders oldu. walla kırk kere düşündüm benden mi oldu diye.hastaneye gitik geldik ama benim ömrümden de 2 yıl gitti yani

arkadaşlar fena halde zor durumdayım.benim sütüm çok azdı.mama veriyordum kızıma.fakat son zamanlarda kızımın memeye aşırı düşkünlüğü vardı.emzik niyetine kullanıyordu.o sırada ne gelirse işte.ama dün geceden beri biberonu reddediyor.sürekli beni istiyor.ama bende süt yokkk.ne yapacağımı şaşırdım.acil yardım lütfennn

benimki memeyi istemiyo biberon istiyo bende şaşırmış durumdayım

humananın ve hipp in süt çaylarından iç, bi de yeşil soğan çok işe yarıyor, Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…