Ana kucagı önerebilecek var mı? Ben oto koltugu kullanıyorum arabada ama evde de işe yarayacak birsey arıyorum arkadasıma hediye alacagım.
Arkadaşlarrrr sorularım var ;
- Yürüteç almayı / kullanmayı düşünen var mı? Doktorlar pek önermiyorlar sanki ama kullananlar çocuğun iyi vakit geçirdiğini falan söylüyorlar ,özellikle bebek ağırlaştıkça ve taşıma işleri sıkıntıya girdikçe kurtarıcı oluyormuş.Tembellik gibime geldi eğer sakıncalıysa yani...
- Kanguru kullanan var mı? Dün jokerde gördüm bitane,fena halde kullanışlı ve fena halde pahalı 360,00 TL ayolBen Ergo Baby alsam mı diye düşünüyordum ama dün bunu ; Stokke® MyCarrier: Concept Movie - Stokke® Turkey gördüm aklım karıştı,hem öne doğru da taşıyosun, 15 kg-3 yaşına kadar kullanılıyor.Ne yapsam bilemedim yaaa...Kullanan varsa gaza gelmek istiyorum
Cevap veriyorum ; gündüz uykuları konusunda çok istikrarlıyız , hiç uyumuyoruzzzzzzz
kizlar sutler ne alemde ? benimki azalmaya basladi galiba
inatla sagiyorum bakalim
Arabada da kullandınız mı canım? Saglık ocagına hastaneye falan giderkende işine yarasın istiyorumEv tipi ana kucağı diye arat,bayağı bişeyler çıkıyor.Bana chicco hediye gelmişti, sadece arkaya önce doğru sallanıyor buna rağmen epey vakit geçiriyor içinde .Salıncak gibi olanlar daha kullanışlı sanki,onlardan bakabilirsin.
gunaydin seker anneler ve minik canavarlar
graconun hem salincalikli hem mama sandalyeli (kucukken kullanilabilecek) hem de ana kucakli olanini kullaniyorum pek memnunum
Graco Swing N Bounce Salıncak My Friend - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
İzmir de gri canım, benimde arkam dönük pencereye, evin içi karanlık resmen... koltukta sallama nöbetindeyim...
çok geçmiş olsun, ben de hapşurmaya başladım, inşallah hasta olmam, bu danayı öpmeden nasıl dururum sonra
kizlar sutler ne alemde ? benimki azalmaya basladi galiba
inatla sagiyorum bakalim
meyersem kaynanamın sürdüğü merhemden.en son bu ihtimal kuvvetli oldu. çünkü kızımı kuçağına almıştı. boynu açık olunca kızımın kulaklarıyla ve sol tarafıyla temas etmiş. kaynanam çook üzüldü. napalım dedim. geçmesini bekleyecez. sonra gitti kaynanam şimdi kızarıklıklar kulaklarının üstünde ve yer yer boynunda kollarında var. bu da bize ders oldu. walla kırk kere düşündüm benden mi oldu diye.hastaneye gitik geldik ama benim ömrümden de 2 yıl gitti yani
İstanbulda da griymiş ve ruzgar varmış. Oglusumla pencereden baktık uzun uzun annesinin kolları koptu ama sallanan agaclara bakmayı pek sevdi
Bu arada tam yerleşmeden gecmiş olsun hastalıgın
ha bıde soyle bısey duydum bır komsumuzun bebısı olmustu bızden bayagı buyuk suan.oglu bır memeyı emıyor dıgerını asla almıyormus emse bıle aglıyormus.doktora soylemısler.doktorda gogsunun bırınde sadece 1 tane delık var oyuzden emmek ıstemıyor demıs.amelyatla acabılırız demıs
cok sasırdım daha once hıc duymamıstım
canım yaaa yerım senı
annesı topıkte senın kızına daha onceden talıp olan yoksa bız talıbızzz valla.cok elektrık aldık ve krıterlerımıze super uyuyor
canım,
ice_daisy ve yakışıklı oğlu kızımın minik tokasına hasta ama kızıma hasta mı bilmiyorum
benimde annemde ve ende öyle emiyor ama oynuyor işte günde 1 kere emyor tek göğsümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?