2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin seker anneler ve minik canavarlar

graconun hem salincalikli hem mama sandalyeli (kucukken kullanilabilecek) hem de ana kucakli olanini kullaniyorum pek memnunum
Graco Swing N Bounce Salıncak My Friend - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Ana kucagı önerebilecek var mı? Ben oto koltugu kullanıyorum arabada ama evde de işe yarayacak birsey arıyorum arkadasıma hediye alacagım.

ben dusunuyorum canim hatta ariyorum
kanguruyu da iki aydir kullaniyorum cok da memnum kanguruyu cok da pahali birsey almadim 1 ay daha icine anca sigarlar bence
gaza gel tatlim

kizlar sutler ne alemde ? benimki azalmaya basladi galiba
inatla sagiyorum bakalim

aynen canım ya, ama bunun sorumlusu gece yan gelip yatmam galiba. maşallah hanfendi uyuyor diye ben de sabah gözümü açıyorum. o zamandan beridir özellikle akşam sütüm az gibi geliyor. en azından göğsüm yumuşak. zaten doğumdan sonra kilo aldım, bi de arttırıcam diye şişersem doğum kiloma gelicem.

yarından itibaren de evde olmıcam, hooop bütün düzen değişecek ona korkuyorum.

Arabada da kullandınız mı canım? Saglık ocagına hastaneye falan giderkende işine yarasın istiyorum

BUda guzel hediye olabilir yakın arkadasım deger fiyatı falan ama şimdilik oto ve evde kullanabileceği bir ana kucagı istiyorum. Dısarı cıkmaları onemli olacak cunku tam kış bebegi olacak minnak

İstanbulda da griymiş ve ruzgar varmış. Oglusumla pencereden baktık uzun uzun annesinin kolları koptu ama sallanan agaclara bakmayı pek sevdi
Bu arada tam yerleşmeden gecmiş olsun hastalıgın

kizlar sutler ne alemde ? benimki azalmaya basladi galiba
inatla sagiyorum bakalim

ben başından beri anna sütü+mama veriyordum zaten, bir kaç gündür mamayı azaltacak kadar iyiyiz çok şükür, ama başka bir sorunumuz var, küçük hanım sağ memeyle kavgalı, ağzına sokuyorum geri çıkarıyor, savaşıyoruz ama onun istediği oluyor, sanki zehir akıyor oradan, sol memeye de aşık, parçalayacak gibi emiyor, sanki ağzı diş dolu, öyle bir sızlatıyor ki zilli neyse o emsin de anayım ben katlanırım

Gecmiş olsuun biran evvel iyileşir gecer inşallah.
Bunlarda tecrube oluyor işte hepimize

İstanbulda da griymiş ve ruzgar varmış. Oglusumla pencereden baktık uzun uzun annesinin kolları koptu ama sallanan agaclara bakmayı pek sevdi
Bu arada tam yerleşmeden gecmiş olsun hastalıgın

çok merci :2:

ya biz de gelmek istiyoruz İstanbul'a,
çok özledim annemleri... bunaldım artık dört duvar arasında, kimsemin olmadığı bu şehirde

eşim bin tane bahane buluyor sağolsun, tek başına çocukla nasıl gideceksin, yok soğuk, yok bilmem ne... yazın da hamileyken eve kapanmıştım, başına güneş geçer, çok sıcak, aman evde otur... sıkıldım, bunaldım... ayyy kendimden sıkıldım şimdi yazdıklarımı okurken, gün gri başladı, gri devam ediyor... renklendirmek lazım... :44:

kızlar bebişin bulundugu oda sıcaklıgı kac derece olmalı gece ve gunduz ??doktorunuza sordunuzmu??bızım gunduz 23 derece gece 22 derece oluyo dusukmu acaba:26::44:

ha bıde soyle bısey duydum bır komsumuzun bebısı olmustu bızden bayagı buyuk suan.oglu bır memeyı emıyor dıgerını asla almıyormus emse bıle aglıyormus.doktora soylemısler.doktorda gogsunun bırınde sadece 1 tane delık var oyuzden emmek ıstemıyor demıs.amelyatla acabılırız demıs
cok sasırdım daha once hıc duymamıstım

benimde annemde ve ende öyle emiyor ama oynuyor işte günde 1 kere emyor tek göğsümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…