2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dünden bi kare oğluşum sağlık ocagına kontrole gidiyomuşş pekte neşeliymiş
Eki Görüntüle 557531
maasallah cok keyıflı gozlerı guluyor tosuncugun
Aaa ne kadar ayıp ama hiç sormadın ki
Benim minik oglumun duygularını incitme teyzesi onların arasında duygusal bag var
hanım hanım aramıza gırme bıkerem tokasıa vurulmussunuz bız kendılerıne vurulduk ne demısler bır kzı bın kışı ıster bı kışı alır o bı kışıde BİZİZ

kızlar bebişin bulundugu oda sıcaklıgı kac derece olmalı gece ve gunduz ??doktorunuza sordunuzmu??bızım gunduz 23 derece gece 22 derece oluyo dusukmu acaba:26::44:

Gündüz 20-25 C, gece 18-20 C yazıyorda 22 altı soguk geliyor bana
Ortalama 23 derece oda sıcaklıgı ve ben yazdan cok farklı giydirmiyorum. Sadece tulum giydirirsem patikli alt giydiriyorum içten acık kalıyor cıtcıtlar arası diye:44:

Yaa bu bebeler buyudukce cook tatlı oluyolar ben konusuyorum kızımla hıırr gııı gulerek bıseyler anlatıyo masallah kendını de kalkırmaya basladı

biz bugün doktora gittik.biraz huzursuzluğumuz vardı.karnı tok, altı temiz,gazı yok ama mızmızda mızmız.biraz boğazları kırmızı ama önemli değil dedi doktor.7 kilo olmuş, 67 cmde boyu.(maşallah diyeyim)

EWET BANADA 22ALTI SOGUK GELIYOR.bende 2kat gıydırıyorum canım senn gıbı sapka falan gıydırmıyorum gecelerı.uykudan kalkınca da yelek gıydırıyorum yatırınca cıkarıyorum.su kışı atlatsaydık hastalanmadan

maasallah boyunuza posunuza kılo guzelmıs de boy daha guzelmıs neyle beslendın annesi kuzuyu

kızlar merhabaa uzun zamandır yazamıyorum takipte edemiyorum. malum bebişten dolayı vakit pek bulunmuyor. 3,5 aylık olduk çok şukurr.. 2 hafta once bir kere kanlı kaka yaptı normlde sumuksu ve kokulu olmaya başlamıştı. test yaptırdık kakadan amip çıktı. antibiyotik kullanıyoruz. nasıl amipse bebekte dışkı dışında hiç bi belirti yok. sadece anne sutuyle besliyorum. kilomuz 7, boyumuz 64 cm....
annelik çok zormuşş... en ufak bişiyde anneler kahroluyor. bir damla gözyaşına kıyamıyorum bebeğimin.
birde ufurum çıktı başımıza. doktor masum ufurum gibi duruyor dedi bakalım sonuçları bekliyoruz. bizde durumlar boyle. Allah butun bebeklerimize sağlık, hasta bebeklerimize şifa versin inşallah. amin.

canım anne sütü+mama alıyor.bende çok diye takıyordum kafaya ama boyuna göre iyi dedi doktorumuz

çok geçmiş olsun canım.allah bebeşini acil şifalar versin

Benim kızımda da yeşil sümüksü kaka vardı. Yaptırdığınız ilk testte amip çıktı, antibiyotik başladık. 2 aylıktık o zaman. Antibiyotik kullanmaya içimiz elvermedi, başka bir doktora götürdük. Yeniden test yapıldı ve temiz çıktı. Doktor öncekine kızdı, anne sütü akan çocukta amip olması çok zor hemen antibîyotik verilmez dedi. 3. Bir doktor da kan, yeşil sümüksü kak annenin yediğî birşeyin alerji yapması, üşütme gibi nedenlerle olabilir. Çocupyn huzursuzluğu, kilo alma problemi, ateşi yoksa antibiyotiğe gerek yok dedi. Biz de kullanmadık. Kendiliğinden geçti. 3,5 aylık olduk. Arada yeşil sümüksü yapıyor ama kilo alımı iyi, huzursuzluğu da yok. Başka bir dıktora daha götür ya da yenidem güvenilir bir labaratuarda test yaptır bence. Ben de çok araştırdım amip olayını testte yanlışlık olabiliyormuş. Muffinin de kızına ilk yapılan testte amip demişlerdi ama sonra bir sürü test daha yaptırdı amip değilmiş, laktoz intoleransıymış. Onun kızında huzursuzluk ve az kilo lma da vardı. Seninki de belki amip değildir boşuna antibiyotik kullanmazsın, çok küçükler daha.

ayyy yoruldum ,dün dediğim gibi şu devletin doğum ile ilgili ödemesi için sgk fındıklıya gittim , sadece doğum belgesi yeterli idi , oarada birde dilekçe imzalatıyorlar sigortalı eşinizin adına bu nedenle eşinizinde tc kimlik nosunu bilmeniz gerekli, sonra işlem yapıyorlar , ve 10 gün sonra eşiniz ziraat bankasından ödemeyi alıyormuş öyle diyorlar,.Fındıklıya bağlı olanlar için 4.kat ödemeler servisi,

ay bende almak istiyorum kanguru , her gün bir hava alsın diye dışarı çıkıyoruz ve ben arabadan çok sıkıldımm .....

Ama işte bunların hem bel hem de sırt desteği var,hiç ağrımıyor belin ...

bizim doktor da kanguru önerdi bebekk için boyun ve bel destekli olanlar varmış ama daha fiyat araştırmadım burad bir dükkana sorum o 35 dedi herhalde desteksiz kanguruydu , aslında ben swimming e heves etmiştim ama doktor kanguru diyince,:26: heves kursağımda kaldı.

Bende sapka falan takmıyorum kulakları usur sancı yapar diyen buyukler oldu ama terlemesi daha sakıncalı. Bu sıcaklıklar iyi zaten. Bende yelek alıyorum birkac dakika yeni kalktıgı zamanlar.
Aynen bu kışı atlatsak deyip duruyorum. Bi 40ı cıksa bitti, bi 3ayı gecse bitti şimdide bi bu kışı atlatsak dilimde
Bunlar bitmez ömür gecip gider boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…