hımmmm
ben sordum degıl mişşşşş
canım,
ice_daisy ve yakışıklı oğlu kızımın minik tokasına hasta ama kızıma hasta mı bilmiyorum
maasallah cok keyıflı gozlerı guluyor tosuncugun
hanım hanım aramıza gırme bıkerem tokasıa vurulmussunuz bız kendılerıne vurulduk ne demısler bır kzı bın kışı ıster bı kışı alır o bı kışıde BİZİZAaa ne kadar ayıp ama hiç sormadın ki
Benim minik oglumun duygularını incitme teyzesi onların arasında duygusal bag var
biz kaçıyoruz kaynana adayları
kızıma börek yapmayı öğreticem
kocaman öpüyoruz
sevgiler
kızlar bebişin bulundugu oda sıcaklıgı kac derece olmalı gece ve gunduz ??doktorunuza sordunuzmu??bızım gunduz 23 derece gece 22 derece oluyo dusukmu acaba:26::44:
EWET BANADA 22ALTI SOGUK GELIYOR.bende 2kat gıydırıyorum canım senn gıbı sapka falan gıydırmıyorum gecelerı.uykudan kalkınca da yelek gıydırıyorum yatırınca cıkarıyorum.su kışı atlatsaydık hastalanmadanGündüz 20-25 C, gece 18-20 C yazıyorda 22 altı soguk geliyor bana
Ortalama 23 derece oda sıcaklıgı ve ben yazdan cok farklı giydirmiyorum. Sadece tulum giydirirsem patikli alt giydiriyorum içten acık kalıyor cıtcıtlar arası diye:44:
biz bugün doktora gittik.biraz huzursuzluğumuz vardı.karnı tok, altı temiz,gazı yok ama mızmızda mızmız.biraz boğazları kırmızı ama önemli değil dedi doktor.7 kilo olmuş, 67 cmde boyu.(maşallah diyeyim)
premium care lerde sarı çizgi var bez dolunca maviye dönüşüyo çok kullanışlı bence :)) sadece çiş yapınca ön taraf mavi arka taraf sarı oluyo
Kızlar esım almıs nuk marka gogus ucu uyansın kızım denıycem ımn alır
premium care lerde sarı çizgi var bez dolunca maviye dönüşüyo çok kullanışlı bence :)) sadece çiş yapınca ön taraf mavi arka taraf sarı oluyo
canım anne sütü+mama alıyor.bende çok diye takıyordum kafaya ama boyuna göre iyi dedi doktorumuzEWET BANADA 22ALTI SOGUK GELIYOR.bende 2kat gıydırıyorum canım senn gıbı sapka falan gıydırmıyorum gecelerı.uykudan kalkınca da yelek gıydırıyorum yatırınca cıkarıyorum.su kışı atlatsaydık hastalanmadan
maasallah boyunuza posunuza kılo guzelmıs de boy daha guzelmıs neyle beslendın annesi kuzuyu
çok geçmiş olsun canım.allah bebeşini acil şifalar versinkızlar merhabaa uzun zamandır yazamıyorum takipte edemiyorum. malum bebişten dolayı vakit pek bulunmuyor. 3,5 aylık olduk çok şukurr.. 2 hafta once bir kere kanlı kaka yaptı normlde sumuksu ve kokulu olmaya başlamıştı. test yaptırdık kakadan amip çıktı. antibiyotik kullanıyoruz. nasıl amipse bebekte dışkı dışında hiç bi belirti yok. sadece anne sutuyle besliyorum. kilomuz 7, boyumuz 64 cm....
annelik çok zormuşş... en ufak bişiyde anneler kahroluyor. bir damla gözyaşına kıyamıyorum bebeğimin.
birde ufurum çıktı başımıza. doktor masum ufurum gibi duruyor dedi bakalım sonuçları bekliyoruz. bizde durumlar boyle. Allah butun bebeklerimize sağlık, hasta bebeklerimize şifa versin inşallah. amin.
kızlar merhabaa uzun zamandır yazamıyorum takipte edemiyorum. malum bebişten dolayı vakit pek bulunmuyor. 3,5 aylık olduk çok şukurr.. 2 hafta once bir kere kanlı kaka yaptı normlde sumuksu ve kokulu olmaya başlamıştı. test yaptırdık kakadan amip çıktı. antibiyotik kullanıyoruz. nasıl amipse bebekte dışkı dışında hiç bi belirti yok. sadece anne sutuyle besliyorum. kilomuz 7, boyumuz 64 cm....
annelik çok zormuşş... en ufak bişiyde anneler kahroluyor. bir damla gözyaşına kıyamıyorum bebeğimin.
birde ufurum çıktı başımıza. doktor masum ufurum gibi duruyor dedi bakalım sonuçları bekliyoruz. bizde durumlar boyle. Allah butun bebeklerimize sağlık, hasta bebeklerimize şifa versin inşallah. amin.
Arkadaşlarrrr sorularım var ;
- Yürüteç almayı / kullanmayı düşünen var mı? Doktorlar pek önermiyorlar sanki ama kullananlar çocuğun iyi vakit geçirdiğini falan söylüyorlar ,özellikle bebek ağırlaştıkça ve taşıma işleri sıkıntıya girdikçe kurtarıcı oluyormuş.Tembellik gibime geldi eğer sakıncalıysa yani...
- Kanguru kullanan var mı? Dün jokerde gördüm bitane,fena halde kullanışlı ve fena halde pahalı 360,00 TL ayolBen Ergo Baby alsam mı diye düşünüyordum ama dün bunu ; Stokke® MyCarrier: Concept Movie - Stokke® Turkey gördüm aklım karıştı,hem öne doğru da taşıyosun, 15 kg-3 yaşına kadar kullanılıyor.Ne yapsam bilemedim yaaa...Kullanan varsa gaza gelmek istiyorum
Ama işte bunların hem bel hem de sırt desteği var,hiç ağrımıyor belin ...
EWET BANADA 22ALTI SOGUK GELIYOR.bende 2kat gıydırıyorum canım senn gıbı sapka falan gıydırmıyorum gecelerı.uykudan kalkınca da yelek gıydırıyorum yatırınca cıkarıyorum.su kışı atlatsaydık hastalanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?