2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin
Kilosuna boyuna posunada maşallah

kızlarr nasılsınız: benim kaç gündür canım sıkkın ya bebişim grip oldu.kaynananamlara g,derken üşüttü ve eltimin çocukları gripti benim kıızma bulaştırdılar.off çok canım sıkıldı odasına buharlı su koydum içine accık viks koyup odayı nemlendirdim .fizyolojik serum kullandım ve burun pompasıyla burnunu temizledım karnına zeytınyağı ve karabiber sürdüm.şimdi biraz ıyı oldu çok şükür.sizinde önereceğiniz bişeler var mı..

Ayy sabahtan beri bakıp bakıp gülüyorum şu resimlere büyüdükçe pek bi şeker oluyorlar, buyrun bugün çekildiler

ben emz,rme yardımı paramı aldım...3,335 ve ayrıyetten 90 tl ye yakın bi miktar yattı

geçen hafta bizde de vardı grip karabiber hariç dediklerinin hepsini ben de yaptım 3-4 günde geçti çok şükür şimdi bişeyimiz yok... Allah acil şifalar versin

geçen hafta bizde de vardı grip karabiber hariç dediklerinin hepsini ben de yaptım 3-4 günde geçti çok şükür şimdi bişeyimiz yok... Allah acil şifalar versin

saol cnmm ayy öksürünce hırıltılı nefes alınca kalbim sızlıyor ya ama neyseki iyi oldu biraz ..

inşallah tutar canım bi damla süt için neler çekiyoz valla bazen benim kız yüzünü buruşturunca zehir veriyorum sanki dyorum

benım zıllı kızım dun aksam almadı bu sabah zorla morla aldı bıraz ama cook sınır bozucu bu gögus ucu sılıkonlu m benmıs buyuk geldı emerken cıkıyo bazen ama sımdılık ıı cnm

günaydın kızlar nasılsınız gününüz güzel olsun ,uzun zamandır siteye giremiyordum artık fırsat buldukça girerim benim minnoş çok fena kucak bebegi ne yapıcam bilmiyorum sürekli kucagımda olmak istiyor

saol cnmm ayy öksürünce hırıltılı nefes alınca kalbim sızlıyor ya ama neyseki iyi oldu biraz ..
Geçmiş olsun, kısa zamanda gecer inşallah

Günaydın, ondan bi tanede bende var agırlastıkcada işler zorlasıyor emekleselerde kendileri gezse artık

Son düzenleme:

Selam hoşgeldin,evet bayağı uzun zaman oldu.Nasılsın? Kucak bebişi olmayan yok merak etme,ayrıca "kucağa alıştırma" diyenleri anlamıyorum,kendileri uzaktan kumandayla mı büyütmüşler bebeklerini :18:

Günaydınnnnnn annecikler , biraz uykusuz bir gecenein sabahından herkese merhaba
Keyifler yerindedir inşallah,pek kimse yok,inşallah uyuyosunuzdur...

benim geceleri pek sorunum olmuyor ama gündüz canımı çıkarıyor hep kucakta yemek yapmak zor ev temizlik of yaa

canım yürüteç değil de ilk arabam gibi bişey istiyorum ben..tvde reklamda gördüm çok sewdim.
kanguru var bizde..eşim heves edip almış chicco soft dream diye..ama ben kullanamadım bi türlü arkası sırtıma oturmadı çocuum içine koyunca nerdeyse dizlerime kadar indi falan..bende bi becerememe durumu oldu sanırım..kullanabilen varsa hatta nerde yanlış yapttıımı söyleyiversin:)))

bütün annelere ve miniklerine günaydıın

çok geçmiş olsun, umarım üfürüm kendilinden kapanır

çok geçmiş olsun, sen herşeyi yapmışsın zaten, toparlamıştır umarım

Geçmiş olsun, kısa zamanda gecer inşallah

Günaydın, ondan bi tanede bende var agırlastıkcada işler zorlasıyor emekleselerde kendileri gezse artık

hayııırrr, emekleyince işler çığrından çıkacakkk, sürekli onun peşinde gezicen, bi yere bırakınca orda durmayacak, bu kadar ağlamayacak çünkü sürekli gezecek, prizleri kurcalıycak, herşeyi yemeye çalışcakkk, bunlar daha iyi günlerimiz :)

Son düzenleme:

ayy canım ya hangi kanguru var sende..ben bi türlü beceremedim kullanmayı

Dün linkini vermiştim ,jokerde gördüm,acaip kullanışlı görünüyordu,videosu da var aha da burda ; Stokke® MyCarrier: Concept Movie - Stokke® Turkey ... Dünden beri gaza gelmeye çalışıyorum paraya kıymak için ; 360,00 TL'cik... Bel ve sırt desteği var,bebeği öne dönük de taşıyabiliyosun , arabadan daha kullanışlı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…