kızlar merhabaa uzun zamandır yazamıyorum takipte edemiyorum. malum bebişten dolayı vakit pek bulunmuyor. 3,5 aylık olduk çok şukurr.. 2 hafta once bir kere kanlı kaka yaptı normlde sumuksu ve kokulu olmaya başlamıştı. test yaptırdık kakadan amip çıktı. antibiyotik kullanıyoruz. nasıl amipse bebekte dışkı dışında hiç bi belirti yok. sadece anne sutuyle besliyorum. kilomuz 7, boyumuz 64 cm....
annelik çok zormuşş... en ufak bişiyde anneler kahroluyor. bir damla gözyaşına kıyamıyorum bebeğimin.
birde ufurum çıktı başımıza. doktor masum ufurum gibi duruyor dedi bakalım sonuçları bekliyoruz. bizde durumlar boyle. Allah butun bebeklerimize sağlık, hasta bebeklerimize şifa versin inşallah. amin.
arkadaşlar bebişleri kaç günde bir yıkıyorsunuz?
ayyy yoruldum ,dün dediğim gibi şu devletin doğum ile ilgili ödemesi için sgk fındıklıya gittim , sadece doğum belgesi yeterli idi , oarada birde dilekçe imzalatıyorlar sigortalı eşinizin adına bu nedenle eşinizinde tc kimlik nosunu bilmeniz gerekli, sonra işlem yapıyorlar , ve 10 gün sonra eşiniz ziraat bankasından ödemeyi alıyormuş öyle diyorlar,.Fındıklıya bağlı olanlar için 4.kat ödemeler servisi,
ay bende almak istiyorum kanguru , her gün bir hava alsın diye dışarı çıkıyoruz ve ben arabadan çok sıkıldımm .....
bizim doktor da kanguru önerdi bebekk için boyun ve bel destekli olanlar varmış ama daha fiyat araştırmadım burad bir dükkana sorum o 35 dedi herhalde desteksiz kanguruydu , aslında ben swimming e heves etmiştim ama doktor kanguru diyince,:26: heves kursağımda kaldı.
çok güzelde sarı çizgi nerde
kızlarr nasılsınız: benim kaç gündür canım sıkkın ya bebişim grip oldu.kaynananamlara g,derken üşüttü ve eltimin çocukları gripti benim kıızma bulaştırdılar.off çok canım sıkıldı odasına buharlı su koydum içine accık viks koyup odayı nemlendirdim .fizyolojik serum kullandım ve burun pompasıyla burnunu temizledım karnına zeytınyağı ve karabiber sürdüm.şimdi biraz ıyı oldu çok şükür.sizinde önereceğiniz bişeler var mı..
geçen hafta bizde de vardı grip karabiber hariç dediklerinin hepsini ben de yaptım 3-4 günde geçti çok şükür şimdi bişeyimiz yok... Allah acil şifalar versin
arkadaşlar bebişleri kaç günde bir yıkıyorsunuz?
inşallah tutar canım bi damla süt için neler çekiyoz valla bazen benim kız yüzünü buruşturunca zehir veriyorum sanki dyorum
Geçmiş olsun, kısa zamanda gecer inşallahsaol cnmm ayy öksürünce hırıltılı nefes alınca kalbim sızlıyor ya ama neyseki iyi oldu biraz ..
günaydın kızlar nasılsınız gününüz güzel olsun ,uzun zamandır siteye giremiyordum artık fırsat buldukça girerim benim minnoş çok fena kucak bebegi ne yapıcam bilmiyorum sürekli kucagımda olmak istiyor
günaydın kızlar nasılsınız gününüz güzel olsun ,uzun zamandır siteye giremiyordum artık fırsat buldukça girerim benim minnoş çok fena kucak bebegi ne yapıcam bilmiyorum sürekli kucagımda olmak istiyor
Arkadaşlarrrr sorularım var ;
- Yürüteç almayı / kullanmayı düşünen var mı? Doktorlar pek önermiyorlar sanki ama kullananlar çocuğun iyi vakit geçirdiğini falan söylüyorlar ,özellikle bebek ağırlaştıkça ve taşıma işleri sıkıntıya girdikçe kurtarıcı oluyormuş.Tembellik gibime geldi eğer sakıncalıysa yani...
- Kanguru kullanan var mı? Dün jokerde gördüm bitane,fena halde kullanışlı ve fena halde pahalı 360,00 TL ayolBen Ergo Baby alsam mı diye düşünüyordum ama dün bunu ; Stokke® MyCarrier: Concept Movie - Stokke® Turkey gördüm aklım karıştı,hem öne doğru da taşıyosun, 15 kg-3 yaşına kadar kullanılıyor.Ne yapsam bilemedim yaaa...Kullanan varsa gaza gelmek istiyorum
kızlar merhabaa uzun zamandır yazamıyorum takipte edemiyorum. malum bebişten dolayı vakit pek bulunmuyor. 3,5 aylık olduk çok şukurr.. 2 hafta once bir kere kanlı kaka yaptı normlde sumuksu ve kokulu olmaya başlamıştı. test yaptırdık kakadan amip çıktı. antibiyotik kullanıyoruz. nasıl amipse bebekte dışkı dışında hiç bi belirti yok. sadece anne sutuyle besliyorum. kilomuz 7, boyumuz 64 cm....
annelik çok zormuşş... en ufak bişiyde anneler kahroluyor. bir damla gözyaşına kıyamıyorum bebeğimin.
birde ufurum çıktı başımıza. doktor masum ufurum gibi duruyor dedi bakalım sonuçları bekliyoruz. bizde durumlar boyle. Allah butun bebeklerimize sağlık, hasta bebeklerimize şifa versin inşallah. amin.
kızlarr nasılsınız: benim kaç gündür canım sıkkın ya bebişim grip oldu.kaynananamlara g,derken üşüttü ve eltimin çocukları gripti benim kıızma bulaştırdılar.off çok canım sıkıldı odasına buharlı su koydum içine accık viks koyup odayı nemlendirdim .fizyolojik serum kullandım ve burun pompasıyla burnunu temizledım karnına zeytınyağı ve karabiber sürdüm.şimdi biraz ıyı oldu çok şükür.sizinde önereceğiniz bişeler var mı..
Geçmiş olsun, kısa zamanda gecer inşallah
Günaydın, ondan bi tanede bende var agırlastıkcada işler zorlasıyoremekleselerde kendileri gezse artık
gunaydin seker anneler ve minik canavarlar
graconun hem salincalikli hem mama sandalyeli (kucukken kullanilabilecek) hem de ana kucakli olanini kullaniyorum pek memnunum
Graco Swing N Bounce Salıncak My Friend - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ben dusunuyorum canim hatta ariyorum
kanguruyu da iki aydir kullaniyorum cok da memnum kanguruyu cok da pahali birsey almadim 1 ay daha icine anca sigarlar bence
gaza gel tatlim
canım yürüteç değil de ilk arabam gibi bişey istiyorum ben..tvde reklamda gördüm çok sewdim.
kanguru var bizde..eşim heves edip almış chicco soft dream diye..ama ben kullanamadım bi türlü arkası sırtıma oturmadı çocuum içine koyunca nerdeyse dizlerime kadar indi falan..bende bi becerememe durumu oldu sanırım..kullanabilen varsa hatta nerde yanlış yapttıımı söyleyiversin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?