2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar kzım taa 2,30 da ağlayarak uyudu karnı gurul gurul doymuyor sanırım

gazıda var kilo vermeye çok huysuz bebe olmaya başladı

sabah 6da kalktı emdi çok iyi sütüm vardı

yarım sattir aa aa diye bağıra bağıra uyandı sanki çok uyudu ama çok keyifli uyanıyr

ben 22 yaşındayım o tabi yeni doğdu enerji patlaması

çok kötüyüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk karnım aç uykum var hiç bişi istemiyorum yemek uykuu

canım acı elma yağı ya da kekik yağı hemen iki damla ayak altına ve karnına sür, bi de coldmix diye bişey var pijamasının yakasına bi damla damlatıver çok iyi geliyo..leke yapmıyo bu arada..:)geçmişler olsuuunnn

oncelıkle herkese gunaydınlar kızlar bı kac sorum olcak bana yardımcı olabılırsenız cok sevınırım adetıme 2 hafta falan vardı bu belırtıler basladı sag kasıgımda arada ıgne batıyomus gıbı oluyordu arada da sola oldu ama cogunlukla sagdaydı bı ıkı gundur belım de agrımaya basladı adet olunca agrır ya onun gıbı sonra mıdemde bulantı degıl de bı degısıklık sankı agzımda tuhaf bı tat gıbı bıse var hala devam edıyor adetıme 1 hafta var suan ne dersınız hamıle olabılır mıyım:18:

Ayyyy izledim...oğlanı da sırtlayıp bale yapasım geldi evde walla:))) evet birz pahalıymış ama güzel gibi..sana tavsiyem deneyebilme imkanın varsa bi magazaya git bebişi koy içine dene yürü sonra al:))

kızlar yeşil yapışkan kaka illa üşütme belirtisimidir ya...kakamız öyle ama oğlanda bi huzursuzluk yok bilemedim..bi de 17 ağs doğumluyuz biz 62 cm 6000 gr ..sizce zayıf mı çok..sma pahalı diye bebelac vermeye başladım ondan mı oldu acaba..fikirlerinize ihtiyacım vaaaaarrrr:18::18:

Bu kızlar delirmeye başladı sanırım ,benimki de normalde gece 1 kez emer uyur , dün gece asker gibi nöbete dikti bizi,3'te kalktı emdi ,4'te uyudu ,5'te kaltı ,vızır vızır vızırdadı ,ağladı,7'ye kadar susmadı ayol ,biraz uyuyakaldı ,8 de kalktı,emzirme alt değiştirme derken 9,30 da anca gelebildim işe .Sersem tavuk gibiyim

Ben de takılıyorum bu kaka rengine ama aynı günde peşpeşe bir yeşil oluyor bir sarı oluyor,bazen pütürlü bazen cıvık oluyor,e anlık üşütüp iyileşemeyeceğine göre,bebekte huysuzluk yoksa yediklerindendir deyip geçiyorum

sorma ya Allah yardımcın olsun iste ben bu yüzden çalışmıyorum ama okuyorum aynı dert

Hayallerimi yıktıgın için teşekkür ederim
Zaten herkes gelip gidip bu cok erken ayaklanır işin zor diyor

üşütme belirtisi değilmiş sütün ya da mamanın çabuk sindirildiğinde oluyomuş. baa araştırmıştım geçen gün kızımda da olmuştu 1 gün sürdü sadece merak etme. biz de 17 ağustos dğumluyuz 5800 gr ve 60 cm yiz.. bence normal bizden büyüksünüz en azından :)

gunaydin seker anneler ve uslu ! bebeleri

canim ben 25 e fiksledim walla gece gunduz
kızlar bebişin bulundugu oda sıcaklıgı kac derece olmalı gece ve gunduz ??doktorunuza sordunuzmu??bızım gunduz 23 derece gece 22 derece oluyo dusukmu acaba:26::44:

oyy oyy hepinizi yerim ben gozum gonlum acildi walla
dünden bi kare oğluşum sağlık ocagına kontrole gidiyomuşş pekte neşeliymiş

Ayy sabahtan beri bakıp bakıp gülüyorum şu resimlere büyüdükçe pek bi şeker oluyorlar, buyrun bugün çekildiler

amaninn Allah razi olsun ben de diyorum o cizgiler ne diyee
önden arkaya doğu ince bi çizdi var boylu boyunca.. 3 numara kullanıyorum ben yeni aldım daha 2 numarada yoktu. heralde yeni üretilenlere koydular...

canimm ozlettin kendini nasilsin ?

aman millet ne dedigini biliyor mu ki
bir tanidik bundan bir ay once aman memede uyut demisti ben de ikisini birden nasil memede uyutucam demistim
dun birini kucakta uyutuyorum aman kucaga alistirma dedi ayni kisi
Selam hoşgeldin,evet bayağı uzun zaman oldu.Nasılsın? Kucak bebişi olmayan yok merak etme,ayrıca "kucağa alıştırma" diyenleri anlamıyorum,kendileri uzaktan kumandayla mı büyütmüşler bebeklerini :18:

canim baby max in kangurusu cok da pahali degildi cok da kullanisli linkini bulursam ekleyeyim
ayy canım ya hangi kanguru var sende..ben bi türlü beceremedim kullanmayı

bebede huzursuzluk yoks takilma bence tatlim kg falan da iyi masallah

cnm mamadan degıkdır bence cunkı 2 aydır bnde bebelac klullanıyorum sanım masallak kg ıyı bızımkı 5440 gr dı ne zayıfı kızz

canımmm şu söze inanıyorum uslu bebekler deliriyor

deli bebekle uslanıyor

senin birde 2kiz Allah yardımcın olsun zor ama en güzeli arada çıkcak

allah acil şifalar versin tatlım.canım bızdede yesıl kaka dısında sukurler olsun belırtı olmadı.annem sutunu usutmussun dedı yedıklerıne dıkkat et ılık ve sıcak osun dedı.hakkaten 2gundur yapacagım salatnın sebzelerını yıyecegım meyvelerı onceden dolaptan cıkartıyorum oyle yıyorum kakamız sarıya dondu cok sukur
arkadaşlar bebişleri kaç günde bir yıkıyorsunuz?
haftada 2-3kere
aynen canım yaaa bitmez bu beklentıler
Ayy sabahtan beri bakıp bakıp gülüyorum şu resimlere büyüdükçe pek bi şeker oluyorlar, buyrun bugün çekildiler

Eki Görüntüle 557708 Eki Görüntüle 557710
ayy ne kadar cıddı ılk resımde buyuk bı adam gıbı cıkmıs.ıkıncı resımde tam ısırmalık, havalara hoplatmalık
hosgeldın canım bızımkıde kucakcı oldu cıktı.cocukken aglayan bebegım olmamıstı ama sımdı var yatırınca aglıyor kaldırınca hop susuyor
Selam hoşgeldin,evet bayağı uzun zaman oldu.Nasılsın? Kucak bebişi olmayan yok merak etme,ayrıca "kucağa alıştırma" diyenleri anlamıyorum,kendileri uzaktan kumandayla mı büyütmüşler bebeklerini :18:
uzaktan kumanda.....supermıs...ilerde cıkarmı dersın oyle bısey...bız goremesek de...
maşallah ona:)) ya ben resim koyamıyorum hep boyutu çok büyük diyo nasıl yapıyonuz allahaşkına
canım makınenın foto boyutu ayarlarını kucult ya da resım kalıtesını dusur.yuksek kalıtede cekıyor olabılır

bızde 17 agustos doguömluyuz topıkte 17 agustos dogumlu bayagı bebiş var sanırım.canım bızım yesıl kaka sutumu usutuyormusum oyuzden miş .sende dıkkat et bakalım belkı duzelır tatlım.dolaptan bırsey yeme

canım geçmiş olsun öncelikle.

aynı şekilde benimde eşimin boynu ağrıdığı zaman sürmüştüm ova ova.elimi yıkamama rağmen bi üre sonra benim yüzüm yanmaya başladı.kığkırmızı oldu alay alay.sonra dank etti kremden oldu diye.dedim hatta o zaman Allah'tan bebeği ellemedim uyuyodu.yanardı ağlardı falan demiştim.sonra iyice yıkadım bişi olmadı.dikkatli olmak lazım aklımızda bulunsun

sen hangi şehirdesin
benimde annemler istanbul da gurbetteym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…