arkadaşlar bebişleri kaç günde bir yıkıyorsunuz?
kızlarr nasılsınız: benim kaç gündür canım sıkkın ya bebişim grip oldu.kaynananamlara g,derken üşüttü ve eltimin çocukları gripti benim kıızma bulaştırdılar.off çok canım sıkıldı odasına buharlı su koydum içine accık viks koyup odayı nemlendirdim .fizyolojik serum kullandım ve burun pompasıyla burnunu temizledım karnına zeytınyağı ve karabiber sürdüm.şimdi biraz ıyı oldu çok şükür.sizinde önereceğiniz bişeler var mı..
Ayy sabahtan beri bakıp bakıp gülüyorum şu resimlere büyüdükçe pek bi şeker oluyorlar, buyrun bugün çekildiler
Eki Görüntüle 557708 Eki Görüntüle 557710
Dün linkini vermiştim ,jokerde gördüm,acaip kullanışlı görünüyordu,videosu da var aha da burda ; Stokke® MyCarrier: Concept Movie - Stokke® Turkey ... Dünden beri gaza gelmeye çalışıyorum paraya kıymak için ; 360,00 TL'cik... Bel ve sırt desteği var,bebeği öne dönük de taşıyabiliyosun , arabadan daha kullanışlı sanki
arkadaşlar kzım taa 2,30 da ağlayarak uyudu karnı gurul gurul doymuyor sanırım
gazıda var kilo vermeye çok huysuz bebe olmaya başladı
sabah 6da kalktı emdi çok iyi sütüm vardı
yarım sattir aa aa diye bağıra bağıra uyandı sanki çok uyudu ama çok keyifli uyanıyr
ben 22 yaşındayım o tabi yeni doğdu enerji patlaması
çok kötüyüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk karnım aç uykum var hiç bişi istemiyorum yemek uykuu
kızlar yeşil yapışkan kaka illa üşütme belirtisimidir ya...kakamız öyle ama oğlanda bi huzursuzluk yok bilemedim..bi de 17 ağs doğumluyuz biz 62 cm 6000 gr ..sizce zayıf mı çok..sma pahalı diye bebelac vermeye başladım ondan mı oldu acaba..fikirlerinize ihtiyacım vaaaaarrrr:18::18:
Bu kızlar delirmeye başladı sanırım ,benimki de normalde gece 1 kez emer uyur , dün gece asker gibi nöbete dikti bizi,3'te kalktı emdi ,4'te uyudu ,5'te kaltı ,vızır vızır vızırdadı ,ağladı,7'ye kadar susmadı ayol ,biraz uyuyakaldı ,8 de kalktı,emzirme alt değiştirme derken 9,30 da anca gelebildim işe .Sersem tavuk gibiyim
hayııırrr, emekleyince işler çığrından çıkacakkk, sürekli onun peşinde gezicen, bi yere bırakınca orda durmayacak, bu kadar ağlamayacak çünkü sürekli gezecek, prizleri kurcalıycak, herşeyi yemeye çalışcakkk, bunlar daha iyi günlerimiz :)
kızlar yeşil yapışkan kaka illa üşütme belirtisimidir ya...kakamız öyle ama oğlanda bi huzursuzluk yok bilemedim..bi de 17 ağs doğumluyuz biz 62 cm 6000 gr ..sizce zayıf mı çok..sma pahalı diye bebelac vermeye başladım ondan mı oldu acaba..fikirlerinize ihtiyacım vaaaaarrrr:18::18:
kızlar bebişin bulundugu oda sıcaklıgı kac derece olmalı gece ve gunduz ??doktorunuza sordunuzmu??bızım gunduz 23 derece gece 22 derece oluyo dusukmu acaba:26::44:
dünden bi kare oğluşum sağlık ocagına kontrole gidiyomuşş pekte neşeliymiş
Ayy sabahtan beri bakıp bakıp gülüyorum şu resimlere büyüdükçe pek bi şeker oluyorlar, buyrun bugün çekildiler
önden arkaya doğu ince bi çizdi var boylu boyunca.. 3 numara kullanıyorum ben yeni aldım daha 2 numarada yoktu. heralde yeni üretilenlere koydular...
günaydın kızlar nasılsınız gününüz güzel olsun ,uzun zamandır siteye giremiyordum artık fırsat buldukça girerim benim minnoş çok fena kucak bebegi ne yapıcam bilmiyorum sürekli kucagımda olmak istiyor
Selam hoşgeldin,evet bayağı uzun zaman oldu.Nasılsın? Kucak bebişi olmayan yok merak etme,ayrıca "kucağa alıştırma" diyenleri anlamıyorum,kendileri uzaktan kumandayla mı büyütmüşler bebeklerini :18:
ayy canım ya hangi kanguru var sende..ben bi türlü beceremedim kullanmayı
cnm mamadan degıkdır bence cunkı 2 aydır bnde bebelac klullanıyorum sanım masallak kg ıyı bızımkı 5440 gr dı ne zayıfı kızz
allah acil şifalar versin tatlım.canım bızdede yesıl kaka dısında sukurler olsun belırtı olmadı.annem sutunu usutmussun dedı yedıklerıne dıkkat et ılık ve sıcak osun dedı.hakkaten 2gundur yapacagım salatnın sebzelerını yıyecegım meyvelerı onceden dolaptan cıkartıyorum oyle yıyorum kakamız sarıya dondu cok sukurkızlar merhabaa uzun zamandır yazamıyorum takipte edemiyorum. malum bebişten dolayı vakit pek bulunmuyor. 3,5 aylık olduk çok şukurr.. 2 hafta once bir kere kanlı kaka yaptı normlde sumuksu ve kokulu olmaya başlamıştı. test yaptırdık kakadan amip çıktı. antibiyotik kullanıyoruz. nasıl amipse bebekte dışkı dışında hiç bi belirti yok. sadece anne sutuyle besliyorum. kilomuz 7, boyumuz 64 cm....
annelik çok zormuşş... en ufak bişiyde anneler kahroluyor. bir damla gözyaşına kıyamıyorum bebeğimin.
birde ufurum çıktı başımıza. doktor masum ufurum gibi duruyor dedi bakalım sonuçları bekliyoruz. bizde durumlar boyle. Allah butun bebeklerimize sağlık, hasta bebeklerimize şifa versin inşallah. amin.
haftada 2-3kerearkadaşlar bebişleri kaç günde bir yıkıyorsunuz?
Bende sapka falan takmıyorum kulakları usur sancı yapar diyen buyukler oldu ama terlemesi daha sakıncalı. Bu sıcaklıklar iyi zaten. Bende yelek alıyorum birkac dakika yeni kalktıgı zamanlar.
Aynen bu kışı atlatsak deyip duruyorum. Bi 40ı cıksa bitti, bi 3ayı gecse bitti şimdide bi bu kışı atlatsak dilimde
Bunlar bitmez ömür gecip gider boyle
ayy ne kadar cıddı ılk resımde buyuk bı adam gıbı cıkmıs.ıkıncı resımde tam ısırmalık, havalara hoplatmalıkAyy sabahtan beri bakıp bakıp gülüyorum şu resimlere büyüdükçe pek bi şeker oluyorlar, buyrun bugün çekildiler
Eki Görüntüle 557708 Eki Görüntüle 557710
hosgeldın canım bızımkıde kucakcı oldu cıktı.cocukken aglayan bebegım olmamıstı ama sımdı var yatırınca aglıyor kaldırınca hop susuyorgünaydın kızlar nasılsınız gününüz güzel olsun ,uzun zamandır siteye giremiyordum artık fırsat buldukça girerim benim minnoş çok fena kucak bebegi ne yapıcam bilmiyorum sürekli kucagımda olmak istiyor
Selam hoşgeldin,evet bayağı uzun zaman oldu.Nasılsın? Kucak bebişi olmayan yok merak etme,ayrıca "kucağa alıştırma" diyenleri anlamıyorum,kendileri uzaktan kumandayla mı büyütmüşler bebeklerini :18:
canım makınenın foto boyutu ayarlarını kucult ya da resım kalıtesını dusur.yuksek kalıtede cekıyor olabılırmaşallah ona:)) ya ben resim koyamıyorum hep boyutu çok büyük diyo nasıl yapıyonuz allahaşkına
sabah 7.30 da hastaneye gittim. kaynanam akşamdan bizde kalmıştı. kızım uyuyordu ve karnını doyurmuştum. saat 9.00 da eve geldim.
kızım uyanmış yatakta gülüyordu. kaynanamda yanında. kıyafetlerimi değiştirdim kızımı öptüm kokladım. kahvaltı hazırladım. kaynanam boynum ağrıyo dedi bende kas gevşediti
ağrı kesici merhem verdim. kahvaltıyı hazırlarken o da sürmüş kendine. kızımı salona getirdik. üşümesin diye üstüne kıyafet giydirdim. kahvaltıyı yaptık. kaynanam kızımı aldı sevdi oynadı. yerine koydu. ben de huysuzluk yapıyor diye karnını doyurayım dedim. kızımda kırmızılıklar belirmişti yüzünden. hemen üzerine giydirdiğim elbiseyi çıkardım.heralde alerji yaptı dedim. neyse ağlaya sızlaya uyudu. kaynanamda giti.
1 saat sonra kızıma bir bakim dedim inliyordu çünkü. uyanmıştı ve üstüne yastığa boyadan boya kusmuştu. hiç böle kusmammıştı. bAŞINI ÇEVİRİNCE KIZIMIN SURATI KULAKLARI BAA SOL YANI KIPKIRMIZI BİR HALDEYDİ. HEMEN ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRDİM. TAKSİ ÇAĞIRDIM. HASTANEYE götürdüm.çocuk doktoru alerji dedi. ilaç yazdı. eve geldik. kaynanamı çağırdım. kızımı yıkadık ılık duş aldırdık. sonra başladık düşünmeye niye böle oldu diye.
meyersem kaynanamın sürdüğü merhemden.en son bu ihtimal kuvvetli oldu. çünkü kızımı kuçağına almıştı. boynu açık olunca kızımın kulaklarıyla ve sol tarafıyla temas etmiş. kaynanam çook üzüldü. napalım dedim. geçmesini bekleyecez. sonra gitti kaynanam şimdi kızarıklıklar kulaklarının üstünde ve yer yer boynunda kollarında var. bu da bize ders oldu. walla kırk kere düşündüm benden mi oldu diye.hastaneye gitik geldik ama benim ömrümden de 2 yıl gitti yani
çok merci :2:
ya biz de gelmek istiyoruz İstanbul'a,
çok özledim annemleri... bunaldım artık dört duvar arasında, kimsemin olmadığı bu şehirde
eşim bin tane bahane buluyor sağolsun, tek başına çocukla nasıl gideceksin, yok soğuk, yok bilmem ne... yazın da hamileyken eve kapanmıştım, başına güneş geçer, çok sıcak, aman evde otur... sıkıldım, bunaldım... ayyy kendimden sıkıldım şimdi yazdıklarımı okurken, gün gri başladı, gri devam ediyor... renklendirmek lazım... :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?