2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah ona:)) ya ben resim koyamıyorum hep boyutu çok büyük diyo nasıl yapıyonuz allahaşkına

Yeni çekiyorsan mak. telefon neyse onun özelliklerinden düşerebilirsin boyutunu
Önceden cektin ise resim boyut küçültme programları var ama benim pcde şuanda virus programı yok tercih etmiyorum öyle olunca
Pcnde herhangi bir jpeg yani uzantısı jpg olan bir resim var ise üzerinden sağa tıkla düzenle de paint ile açar dosyayı,
resmi sil tamamen bomboş olsun. Türkçe kullanıyorsan Düzen/Dosyadan yapıştır, İngilizce kullanıyorsan Edit/ Paste from de kucultmek istedigin resmini sec, bos resmine gore sagını solunu ayarla ve uzantısı jpeg olacak şekilde kaydet.
Bunu kullanmayı dene istersen boyutları uygun ise sana.

Eklentiler

• $bos.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 54
Selam hoşgeldin,evet bayağı uzun zaman oldu.Nasılsın? Kucak bebişi olmayan yok merak etme,ayrıca "kucağa alıştırma" diyenleri anlamıyorum,kendileri uzaktan kumandayla mı büyütmüşler bebeklerini :18:

zaten sen öyle alıştırmışsın,sen bunu çok fena alıştırmışsın laflarına hastayım,birde sen buna su veriyomusun , arada mama ver, lafları da ayrıca sinir ediyo dahası da var bi ara yazarım birikimlerimi

canım ilk arabamı bende çok beğeniyorum haftasonu e bebekten baktım hatta bi kaç çeşidi var marka marka bende ondan almayı düşünoyurm ama yürüteç de ayrıca istenebilir.çünkü ilk arabam da oturur pozisyon değilde itilen pozisyonda bebeğin arkasında olmalısın her zaman düşmesine karşılık ama yürüteçte kendi kendine oynuor çocuk.ama tabi bi de yürüteç ne kadar sağlıklı bilemem dr a sorucam

canım benim kızım 3 buçuk aylıkken 5800 dü dr da iyi demişti yani bebeğim zayıf değil canım

benimkinin de bazen yeşil ,bazen sarı, bazen krem gbi,genellikle içi pütürlü,bazen sulu,bazen sümüksü yani baya çeşitli

ya üşütmüştür diyorum ya benm yediklermle alakaldır diyorum kafama takmadım hiç bu kadar çeşitliliğini

göğüslerde hassasiyet mutlaka oluyor, eğer o da varsa, evet hamile olma ihtimalin yüksek :)

Hayallerimi yıktıgın için teşekkür ederim
Zaten herkes gelip gidip bu cok erken ayaklanır işin zor diyor

ehe ehe, acı ama gerçek

Ayyyy izledim...oğlanı da sırtlayıp bale yapasım geldi evde walla:))) evet birz pahalıymış ama güzel gibi..sana tavsiyem deneyebilme imkanın varsa bi magazaya git bebişi koy içine dene yürü sonra al:))

çok güzelmiş ama ben onunla bile taşıyamam ya, daral geliyo siyam ikizi gibi

Sırtım koptu valla zıllılerı doyur temızle uyuutr actım tv karsına ıslerımı bıtırdım uyudular odalarında cok sukur

benim sirtim dizlerim bileklerim kollarim falannnn kopuyor 80 yşındaki nineler gibi hareket ediyorum 5 dk hareketsiz otursam
hazir onlar uyumusken sen de dinlen tatlim
Sırtım koptu valla zıllılerı doyur temızle uyuutr actım tv karsına ıslerımı bıtırdım uyudular odalarında cok sukur

Merhabalar güzel anneler.
Valla bu bebişler kilo aldıkça bizim sağlam yerimiz kalmayacak gibi:)
Benimde sırtım belim her yerim ağrıyor.
Bir de pazartesi tetanozun 3.dozunu vurdurdum. 2 gündür onun ağrısı eklendi. Kızım kucak istiyor. Sağ el onun sayesinde baş parmaktan bileğe ağrıyor, sol kol da aşı yüzünden Mecbur alıyoruz ağrıya sızlaya kucağa. Keşke tetanozu da sağdan yaptırsaydım , hiç olmasa tek kolum sağlam kalsaydı...
Sizlerden vurulan oldu mu, ağrı yaptımı aşı bu kadar. Benim önceki 2 dozda bu kadar ağrıdığını hatırlamıyorum...

Ben yaptırdım ama hiçbirinde ağrı sızı olmamıştı .:44:

benim sirtim dizlerim bileklerim kollarim falannnn kopuyor 80 yşındaki nineler gibi hareket ediyorum 5 dk hareketsiz otursam
hazir onlar uyumusken sen de dinlen tatlim

Biz tekizle geldik 80 yaşına sizin ikizlerle gelmeniz çok normal

bence oda sıcaklığo gayet ii 22 23 derece ama tabi dr a da sormak lazımbi
ewet canım doktora sormak lazım.gunduz neyse de gece cok tırsıyorum emzırmeye kalkınca usuyecek dıye.
ewet ya kımı gorduysem su verıyomusun dıyo mıllet.neden acaba.emzırıyoru suya gerek yok dıyorum bön bön aynen boyle bakıolar.yaz mevsımı olunca ve ıshal olunca verdırıyomus doktorlar.anne sutunun bılmem yuzde kacı suymus zaten

bennnnılk gun öldum aagrıdan gece emzırmek ıcın kalktım agrıdan 1saat uyuyamadım bıde ona sınırlendım bugun daha ıyıyım sislik azaldı.bıde 4.doz seneyymı 5.doz da ondan sonrakı seneye...olme essegım olmeeee.bız bu iğnelerı yedıgımızle kalacagız.ıkıncı gebelık olursa da sıl bastan yıyecegız ıgnelerı offff:18:

5 yıla kadar gebelik olursa tekrar yapılmasına gerek yokmuş tetanoz aşısının...

Ben yaptırdım ama hiçbirinde ağrı sızı olmamıştı .:44:

Benim de öncekilerde bişi yoktu ama bu sefer böyle oldu nedense. Şişlik kızarıklık yok ama ağrısı tam gaz devam pazartesiden beri. Neyse geçecek elbet bu da. Doğum sancılarından sonra bunlar vızz gelir tırs gider:)

yaa ben türk kahvesi ve dığer kahveden(marka verıp reklam yapmayım) ıcmeyı cok sevıyorum ama bebiş etkılenır mı acaba sız ıcıyor musunuz:26::26::26:

5 yıla kadar gebelik olursa tekrar yapılmasına gerek yokmuş tetanoz aşısının...

oyle miii ebe bana oyle demedı..
ohh be cok rahatladım agrı benı mahvettı ılk doz da olmamıstı da 2.ve 3.doz canıma okudu omzumdan parmak uclarıma kadar

Evet yaa. daha 2 doz yiyceez. Allahtan aralarında 1 er sene var. Seneye acısını unutmuş oluruz:)
Gerçi bakalım seneye koşturmacadan aşı zamanını hatırlıycakmıyız. Benim sağlık ocağı hiç tetanoz aşıları içn aramadı, hep ben kendim gittim kurbanlık koyun gibi:)

bende de fazla ağrı olmadı hatta o gün eşim evdeydi temizlik bile yaptım o bebişe bakarken .. inşallah biranönce geçer canımm

yaa ben türk kahvesi ve dığer kahveden(marka verıp reklam yapmayım) ıcmeyı cok sevıyorum ama bebiş etkılenır mı acaba sız ıcıyor musunuz:26::26::26:

Anaaammmm,az önce içtim orta şekerli türk kahvesi ,bi fal bakan olaydı eyiydi dedim kendi kendime Nescafe ben de içmiyorum -ahan da reklam oldu -

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…