kızlar bebişin bulundugu oda sıcaklıgı kac derece olmalı gece ve gunduz ??doktorunuza sordunuzmu??bızım gunduz 23 derece gece 22 derece oluyo dusukmu acaba:26::44:
maşallah ona:)) ya ben resim koyamıyorum hep boyutu çok büyük diyo nasıl yapıyonuz allahaşkına
Selam hoşgeldin,evet bayağı uzun zaman oldu.Nasılsın? Kucak bebişi olmayan yok merak etme,ayrıca "kucağa alıştırma" diyenleri anlamıyorum,kendileri uzaktan kumandayla mı büyütmüşler bebeklerini :18:
canım yürüteç değil de ilk arabam gibi bişey istiyorum ben..tvde reklamda gördüm çok sewdim.
kanguru var bizde..eşim heves edip almış chicco soft dream diye..ama ben kullanamadım bi türlü arkası sırtıma oturmadı çocuum içine koyunca nerdeyse dizlerime kadar indi falan..bende bi becerememe durumu oldu sanırım..kullanabilen varsa hatta nerde yanlış yapttıımı söyleyiversin:)))
kızlar yeşil yapışkan kaka illa üşütme belirtisimidir ya...kakamız öyle ama oğlanda bi huzursuzluk yok bilemedim..bi de 17 ağs doğumluyuz biz 62 cm 6000 gr ..sizce zayıf mı çok..sma pahalı diye bebelac vermeye başladım ondan mı oldu acaba..fikirlerinize ihtiyacım vaaaaarrrr:18::18:
Ben de takılıyorum bu kaka rengine ama aynı günde peşpeşe bir yeşil oluyor bir sarı oluyor,bazen pütürlü bazen cıvık oluyor,e anlık üşütüp iyileşemeyeceğine göre,bebekte huysuzluk yoksa yediklerindendir deyip geçiyorum
oncelıkle herkese gunaydınlar kızlar bı kac sorum olcak bana yardımcı olabılırsenız cok sevınırım adetıme 2 hafta falan vardı bu belırtıler basladı sag kasıgımda arada ıgne batıyomus gıbı oluyordu arada da sola oldu ama cogunlukla sagdaydı bı ıkı gundur belım de agrımaya basladı adet olunca agrır ya onun gıbı sonra mıdemde bulantı degıl de bı degısıklık sankı agzımda tuhaf bı tat gıbı bıse var hala devam edıyor adetıme 1 hafta var suan ne dersınız hamıle olabılır mıyım:18:
Hayallerimi yıktıgın için teşekkür ederim
Zaten herkes gelip gidip bu cok erken ayaklanır işin zor diyor
Ayyyy izledim...oğlanı da sırtlayıp bale yapasım geldi evde walla:))) evet birz pahalıymış ama güzel gibi..sana tavsiyem deneyebilme imkanın varsa bi magazaya git bebişi koy içine dene yürü sonra al:))
Sırtım koptu valla zıllılerı doyur temızle uyuutr actım tv karsına ıslerımı bıtırdım uyudular odalarında cok sukur
Merhabalar güzel anneler.
Valla bu bebişler kilo aldıkça bizim sağlam yerimiz kalmayacak gibi:)
Benimde sırtım belim her yerim ağrıyor.
Bir de pazartesi tetanozun 3.dozunu vurdurdum. 2 gündür onun ağrısı eklendi. Kızım kucak istiyor. Sağ el onun sayesinde baş parmaktan bileğe ağrıyor, sol kol da aşı yüzündenMecbur alıyoruz ağrıya sızlaya kucağa. Keşke tetanozu da sağdan yaptırsaydım , hiç olmasa tek kolum sağlam kalsaydı...
Sizlerden vurulan oldu mu, ağrı yaptımı aşı bu kadar. Benim önceki 2 dozda bu kadar ağrıdığını hatırlamıyorum...
benim sirtim dizlerim bileklerim kollarim falannnn kopuyor 80 yşındaki nineler gibi hareket ediyorum 5 dk hareketsiz otursam
hazir onlar uyumusken sen de dinlen tatlim
ewet canım doktora sormak lazım.gunduz neyse de gece cok tırsıyorum emzırmeye kalkınca usuyecek dıye.bence oda sıcaklığo gayet ii 22 23 derece ama tabi dr a da sormak lazımbi
ewet ya kımı gorduysem su verıyomusun dıyo mıllet.neden acaba.emzırıyoru suya gerek yok dıyorum bön bönzaten sen öyle alıştırmışsın,sen bunu çok fena alıştırmışsın laflarına hastayım,birde sen buna su veriyomusun , arada mama ver, lafları da ayrıca sinir ediyo dahası da var bi ara yazarım birikimlerimi
Bir de pazartesi tetanozun 3.dozunu vurdurdum. 2 gündür onun ağrısı eklendi. Kızım kucak istiyor. Sağ el onun sayesinde baş parmaktan bileğe ağrıyor, sol kol da aşı yüzündenMecbur alıyoruz ağrıya sızlaya kucağa. Keşke tetanozu da sağdan yaptırsaydım , hiç olmasa tek kolum sağlam kalsaydı...
Sizlerden vurulan oldu mu, ağrı yaptımı aşı bu kadar. Benim önceki 2 dozda bu kadar ağrıdığını hatırlamıyorum...
ewet canım doktora sormak lazım.gunduz neyse de gece cok tırsıyorum emzırmeye kalkınca usuyecek dıye.
ewet ya kımı gorduysem su verıyomusun dıyo mıllet.neden acaba.emzırıyoru suya gerek yok dıyorum bön bönaynen boyle bakıolar.yaz mevsımı olunca ve ıshal olunca verdırıyomus doktorlar.anne sutunun bılmem yuzde kacı suymus zaten
bennnnılk gun öldum aagrıdan gece emzırmek ıcın kalktım agrıdan 1saat uyuyamadım bıde ona sınırlendım bugun daha ıyıyım sislik azaldı.bıde 4.doz seneyymı 5.doz da ondan sonrakı seneye...olme essegım olmeeee.bız bu iğnelerı yedıgımızle kalacagız.ıkıncı gebelık olursa da sıl bastan yıyecegız ıgnelerı offff:18:
Ben yaptırdım ama hiçbirinde ağrı sızı olmamıştı .:44:
5 yıla kadar gebelik olursa tekrar yapılmasına gerek yokmuş tetanoz aşısının...
bennnnılk gun öldum aagrıdan gece emzırmek ıcın kalktım agrıdan 1saat uyuyamadım bıde ona sınırlendım bugun daha ıyıyım sislik azaldı.bıde 4.doz seneyymı 5.doz da ondan sonrakı seneye...olme essegım olmeeee.bız bu iğnelerı yedıgımızle kalacagız.ıkıncı gebelık olursa da sıl bastan yıyecegız ıgnelerı offff:18:
yaa ben türk kahvesi ve dığer kahveden(marka verıp reklam yapmayım) ıcmeyı cok sevıyorum ama bebiş etkılenır mı acaba sız ıcıyor musunuz:26::26::26:
Biz tekizle geldik 80 yaşına sizin ikizlerle gelmeniz çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?