2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anaaammmm,az önce içtim orta şekerli türk kahvesi ,bi fal bakan olaydı eyiydi dedim kendi kendime Nescafe ben de içmiyorum -ahan da reklam oldu -
canım lanet israile mali destek veren sirketler arasında oldugu ıcın ısmını anmak ıstemedım
kız resmını yolla ben burdan bakayım falına....kızlar onlıne fal bakılırrr...ek iş yapacagım artık bez parası yetmıyooo

ben ebelere sordum seneye ben bunu hatırlayamam dedım ası kartınıza gelecegınız tarıhı yazalım dıyor ara sıra bakarsınız kartınıza dıyo....:60ciddi ciddi
bılgısayarda gozukuyomus onlar arıyolarmıs.ama baska bıyere tasınırsanız aramazlar dıyor

benim sirtim dizlerim bileklerim kollarim falannnn kopuyor 80 yşındaki nineler gibi hareket ediyorum 5 dk hareketsiz otursam
hazir onlar uyumusken sen de dinlen tatlim

anamm bu kadar ıste uyku geldım bılem, bızım zıllının agzından memişi dusmus feryat fıgan bagırıyo odasında koptum geldım valla

Kııızzz ben direk alyım kahvemi geleyim,ikamet neresi senin

yaa nasill bagiriyorlar degil mi ? sanki bebeyi duvardan duvara carpiyorsun
yavas yavas bagirmak yok
anamm bu kadar ıste uyku geldım bılem, bızım zıllının agzından memişi dusmus feryat fıgan bagırıyo odasında koptum geldım valla

ohh sefaniz olsun sen kac cc oldugunu soyle ben sana gununu soyleyeyimm
Henüz değil ama dün gece herifle oturduk dondurucunun önüne,bu sütlerle kaç gün idare eder hesabı yaptık Bizim balayı yakındır

beni de alin fal seansinaa

Aşıyı agrı yapar bizim velette illa kucak istiyor diye tırstım yaptırmadım ikinci gebelikte kaldıgı yerden devam ediliyormus kısmet artık.
Su konusunda takıntılı milletimiz banada kayınvalidem ısrar edip durdu bayramda böbrekleri calışmaz diyor birde bende ısrarı sevmem zaten. İlk gunden bu yana taktı kafayı suya vermiyorum diye kızıyor

yavas yavas bagirmak yok

Bu yavrular seslerini keşfettikçe son ses bağırıyolar 2 gün idare edecek kadar sütümüz var stokta ,yarın annemler geliyo memleketten,bugün yarın bakıcı işi de tamamdır ondan sonra bulacaz bir termal otel,2 gün masaj yaptırıcaz

Merhabalar cay kahve vb bebekte asabiyet ve uykusuzluk yapar diye okumustum ama ne derece dogru bilmem

Amaannn kahve içmedik de nooldu,melek gibiler maşallah , bir sakinlik bir uyku düzeni ohhh miss ...

BEN GELDİMMM ,,
oğlan dil çıkartıp dururyor sabahtan beri , sizinkiler ne alemde ????????

valla bel sırt kol her taraf ım ağrıyorda birde sağ dizimde bir sorun var onu anlayamadım sanırım doktorluk bir mesele ,yalnızca diz çöktüğümde acıyor, yürürken mesela bir sorun yok ama eğilirken ciddi bir şey saplanır gibi sanki
tetanoz benim de bu dozu ağrı yaptı herhalde yüklenen dozla ilgili diye düşünüyorum , birde aşı vurulduğum gün çoçuğun huysuzluğu tuttu , kollar kas yaptı diyeceğim ama kas yapmış olsa idi neden ağrısın dimi ama

yaa ben türk kahvesi ve dığer kahveden(marka verıp reklam yapmayım) ıcmeyı cok sevıyorum ama bebiş etkılenır mı acaba sız ıcıyor musunuz:26::26::26:

ben 3 ay dolana kadar içmedim hani gaz yapıyor vb. diye aslında düşününce kahve , cola, çay vb. şeyleri zaten emzirirken vermiyorlar, birde kahvenin uykusuzluk yaptığını düşününce sanırım hiç içmemek gerekiyor , ama bizde can ızz canımız çekiyor dimi a , ben o yüzden gün içinde kendime lüks hediye diyorum bunlara , günde bir kez ya kahve ya türk kahvesi , yada benzeri bir şey içme hakkı veriyorum ama özellikle kahvelerin yanında tatlı bir şeyler tüketiyorum , sanki etkisini azaltırmış gibi düşünüyorum ,yani sütü şekerli içince gazı gidiyorsa , colanın içine şeker atınca asit i öldürüyorsa , portakal suyunda da şeker yada ılık su kullanımı aynı etkiye sahipse tatlı yemeninde bir faydası olur sanırım

Faydası olur olmaz mııı,göbekte ve basende selülit gelişimine epey faydası olur

yaa ben türk kahvesi ve dığer kahveden(marka verıp reklam yapmayım) ıcmeyı cok sevıyorum ama bebiş etkılenır mı acaba sız ıcıyor musunuz:26::26::26:

Arada ufak kacamaklardan birsey olmaz ya
Onu yeme bunu içme amann
Ben hamilelikte bir paketini 2-3 seferde sütle içmiştim.( toplam 4paket falan ) Ama o sayılı gundu gecti şimdi ne yapak olur arada ama cokta içme iyice cin gibi olur uyumaz

ahaa ben de simdi ictim diger kahvedenn
yahu kahvenın ısmını dırek yazsaydım bu kadar reklam olmazdı valla
gayserideyım guzum ben buyur gel.gayfe falı bakmaktan anlamam ama hayal gucum had safhada
yavas yavas bagirmak yok

sende gel anacım ben atarım sızde- bunu da bıldı valla- dersenız buyur gel

Merhabalar cay kahve vb bebekte asabiyet ve uykusuzluk yapar diye okumustum ama ne derece dogru bilmem

Ben hamileykende içtim doğumdan sonrada hatta epidural sonrası dr bol bol kahve iç demiştii

Ya ben gün içinde az su içersem dizlerim ve basım cok agrıyor gece, sezeryandan mı kaynaklı acaba hala etkisi surer mi ki doktor bol su iç demişti ama ömür boyu mu gecerliydi o acaba :44:

canım bende şimdiye kadar 3 kere oldum ve hepsinde de mutlaka ağrım oldu hatta 2 .sindemi neydi gece inlemiştim ağrıdan

bende tam yapacaktım kendime dinlenirken bebişte uyumuşken

nescafe huysuzluk uykusuzluk yapar diyeiçmiyorum ama türk kahvesini arada içiyorum

kızlar bu arada hepsiburada dan bebek bezi sipariş ettim pazartesi günü

ne zaman gelir acaba kocaelinde oturuyorum

işin garip yanı bebek beziyle birlikte deterjanda sipariş etmiştim deterjanda süper hızlı gönderi yazıyormuş o daha önce geliyo kargoya verilmiş.öteki tedarik aşamasında daha stoklarda mı yoktu acaba valla bezim bitmek üzere bende bu hafta gelir diyodum ama:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…