Bızde gediik deyzeler sagdakı sevval kızım soldakıde esmanurum zillilerim
Bu yavrular seslerini keşfettikçe son ses bağırıyolar2 gün idare edecek kadar sütümüz var stokta ,yarın annemler geliyo memleketten,bugün yarın bakıcı işi de tamamdır ondan sonra bulacaz bir termal otel,2 gün masaj yaptırıcaz
Amaannn kahve içmedik de nooldu,melek gibiler maşallah , bir sakinlik bir uyku düzeni ohhh miss ...
Sende haklisin kardes ne diyim guya anasonda sakinlestirir derler ama hepi yalan
Bız gdiik teyzelyyyEki Görüntüle 558217
canım ikisine de maşallah ama şevval biraz daha zilli galibabakışlarında muzurluk var doğru mu tahmin ettm
3 saatte bir 180 emebiliyorlar ama cabuk acikiyorlar artik
ben de ek gidaya basladim bundan karinlari doyunca huzurlu oluyorlar
Allahım allahım çifter çifter bunlar :))Bız gdiik teyzelyyyEki Görüntüle 558217
kızlar yeşil yapışkan kaka illa üşütme belirtisimidir ya...kakamız öyle ama oğlanda bi huzursuzluk yok bilemedim..bi de 17 ağs doğumluyuz biz 62 cm 6000 gr ..sizce zayıf mı çok..sma pahalı diye bebelac vermeye başladım ondan mı oldu acaba..fikirlerinize ihtiyacım vaaaaarrrr:18::18:
bırı dedesıe benzıyo yanakları toparlak aynı kılodalar cnm bızıumkılerıde benzetmıyorlar amaAman aman masallah biri daha mi iri yoksa onde oldugu icinmi oyle gozukuyor. Seninkiler iyi benziyormus benimkiler birak ikiz demeyi kardes gibi bile degiller
amıınnnn canım saol ne guzel Dua etmıssın ole Allah razı olsun Rabbım senın yavrunada saglık versın canım gercekten bakımları cok zor bırı aglıyo bırı mama ıstıyo ben cep.tel yukledım msj bolumunde altt eklentı var ora tıkla ardından dosya yukle cıkıyo onuda tıkla yuklensın okAllahım allahım çifter çifter bunlar :))
Allah kolaylıklar ve güç kuvvet versin sana onlarada can saglıgı versin inşallah canım Yaaaa bende yüklemek istiyorum ama kontrol panelinde profilde çıkmıyor(
Nasil yükledin sırf burası icin eve net baglatasim geliyor :))
masallahhhh BİZ BİSEY YAPMADIK Kİİİİİ HİHHİHHİİİİ....der gıbı bakıolar
bırı dedesıe benzıyo yanakları toparlak aynı kılodalar cnm bızıumkılerıde benzetmıyorlar ama
amıınnnn canım saol ne guzel Dua etmıssın ole Allah razı olsun Rabbım senın yavrunada saglık versın canım gercekten bakımları cok zor bırı aglıyo bırı mama ıstıyo ben cep.tel yukledım msj bolumunde altt eklentı var ora tıkla ardından dosya yukle cıkıyo onuda tıkla yuklensın ok
saol canım soldakı kızım sakın bırazda aman sagdakı aksama kadar canımı okuyor valla
Maasallah cok tatlilar ya benzettim ben ikisini ya. Bende kizim olsun kiz olsun isterdim oluslarim duymasin.allah saglik versin oglanda guzel durdu gerci
Rabbım korusun kuzularımızı amın benım soldakı kızımı herkez erkege benzetıyor ben cocukları cok sevıyoorum xCok sulur rabbım ıkı verdı senım oglusların resmınıde gorelım keske ısyt olsaydın arkadas olurdulk ıkız annelerı bırbırlerını daha ıı anlıyor dımı cannım
Bu arada esı,m dun nuk marka gogus ucu getırdı once kızım tuttı gıbı saskın saskın baktı sonra gene cıglık bastı almıyo yanı gene sagdım m mıy keske s numara olsauydık gercı gene almazdı bı gece emıyo zııllı kızım
Amin canim.ben cok istiyordum anne olmayi allah nasip etti sukur.daha dun gibi ikiz oldugunu ogrenmemistim henuz kalp atisini duyacaktik bide baktik ortalik pit pit tan gecilmiyor. Benim ilk anneligim cok agir bir tecrube benim icin.bugun boguldum aksama kadar simdi esim bakiyor ben nette.cok iyi olurdu valla koyardik cocuklari ortaya.
Ben emzirmeyi biraktim artik sagiyorum direk.yoksa iki saat savas veriyordum .boyle iki gogsumude sagip esit iciriyorum.yok az emdi cok emdi bir olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?