2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz de termale kacmistik

Amaannn kahve içmedik de nooldu,melek gibiler maşallah , bir sakinlik bir uyku düzeni ohhh miss ...

walla anasonu verince benimkiler hepten kuduruyorr
Sende haklisin kardes ne diyim guya anasonda sakinlestirir derler ama hepi yalan

canım ikisine de maşallah ama şevval biraz daha zilli galiba bakışlarında muzurluk var doğru mu tahmin ettm

ceo tel yuklemeye calısıyordum kısmet bu guneymıs aynen cnm o kadatr cok nazlı be bı okadarda aksı hala emmıyo hanı,efendı sagıyoruz

Canım ogün tekrar cevap yazmıstım ama mesaj kutun doluydu malesef iletilemedi. Tıp fakultesine gittiniz mi var mı bir gelişme?

Allahım allahım çifter çifter bunlar :))
Allah kolaylıklar ve güç kuvvet versin sana onlarada can saglıgı versin inşallah canim

Yaaaa bende yüklemek istiyorum ama kontrol panelinde profilde çıkmıyor (
Nasil yükledin sırf burası icin eve net baglatasim geliyor :))

Selamlar, benimde oglumun kakasi yesilimsi oluyor. cok yapiskan degil ama o eski sari kakasi yok.
lakin kilosu biraz fazla. yani yesil olmasinin kiloya pek etkiledigini dusunmuyorum.
hatta kakasi artik kokmaya basladi. ama oksuruk, hapsurma ya da kilo kaybi olmadigi icin pek ciddiye almiyorum. halsizlikte yok cocukta. hatta tay taya basladik bayada hareketlendim oglum.

benimde oglum 17 agustosta dogdu, kilosu 8 kg yi boyu 69 cm gecti (sadece anne sutu). bir ara obez diyede korktuk. 6 ayda eger cok kilolu olursa tiroid ve sekerine baktiracagim. ama soyle birsey var. babasi 1.86 bende 1.70 boyundayim.zaten anne baba iri. bebegiminde iri olmasi cok normal. sonuc olarak bebek saglikli olsun isterse kilosu dusuk ya da yuksek olsun sorun degil.

Aman aman masallah biri daha mi iri yoksa onde oldugu icinmi oyle gozukuyor. Seninkiler iyi benziyormus benimkiler birak ikiz demeyi kardes gibi bile degiller
bırı dedesıe benzıyo yanakları toparlak aynı kılodalar cnm bızıumkılerıde benzetmıyorlar ama
amıınnnn canım saol ne guzel Dua etmıssın ole Allah razı olsun Rabbım senın yavrunada saglık versın canım gercekten bakımları cok zor bırı aglıyo bırı mama ıstıyo ben cep.tel yukledım msj bolumunde altt eklentı var ora tıkla ardından dosya yukle cıkıyo onuda tıkla yuklensın ok
masallahhhh BİZ BİSEY YAPMADIK Kİİİİİ HİHHİHHİİİİ....der gıbı bakıolar

saol canım soldakı kızım sakın bırazda aman sagdakı aksama kadar canımı okuyor valla

Maasallah cok tatlilar ya benzettim ben ikisini ya. Bende kizim olsun kiz olsun isterdim oluslarim duymasin.allah saglik versin oglanda guzel durdu gerci

Maasallah cok tatlilar ya benzettim ben ikisini ya. Bende kizim olsun kiz olsun isterdim oluslarim duymasin.allah saglik versin oglanda guzel durdu gerci

Rabbım korusun kuzularımızı amın benım soldakı kızımı herkez erkege benzetıyor ben cocukları cok sevıyoorum xCok sulur rabbım ıkı verdı senım oglusların resmınıde gorelım keske ısyt olsaydın arkadas olurdulk ıkız annelerı bırbırlerını daha ıı anlıyor dımı cannım

Bu arada esı,m dun nuk marka gogus ucu getırdı once kızım tuttı gıbı saskın saskın baktı sonra gene cıglık bastı almıyo yanı gene sagdım m mıy keske s numara olsauydık gercı gene almazdı bı gece emıyo zııllı kızım

Amin canim.ben cok istiyordum anne olmayi allah nasip etti sukur.daha dun gibi ikiz oldugunu ogrenmemistim henuz kalp atisini duyacaktik bide baktik ortalik pit pit tan gecilmiyor. Benim ilk anneligim cok agir bir tecrube benim icin.bugun boguldum aksama kadar simdi esim bakiyor ben nette.cok iyi olurdu valla koyardik cocuklari ortaya.

Ben emzirmeyi biraktim artik sagiyorum direk.yoksa iki saat savas veriyordum .boyle iki gogsumude sagip esit iciriyorum.yok az emdi cok emdi bir olmuyor

bender cok ıstyordumcook dua etmıstım sukur ben ultrasona gırmek ıcın can atıyordum heo cep tel.cekım yapıyordum nasıl tekmeler atıyorlardfı canım yanıyotrdu valla bende tekım ıns heo beraber burada buyuturuz mumkun oldugunca gel sıteye ben cep.ten baglanıyorum

Ben emzirmeyi biraktim artik sagiyorum direk.yoksa iki saat savas veriyordum .boyle iki gogsumude sagip esit iciriyorum.yok az emdi cok emdi bir olmuyor

kızım su an kucagımda tel bakıyo uslu kızım emıyo cok sukur de zıllı lızıma hep sagıyorum bugun anca 100 cc cıktı ama otekı kızım emıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…