Ben emzirmeyi biraktim artik sagiyorum direk.yoksa iki saat savas veriyordum .boyle iki gogsumude sagip esit iciriyorum.yok az emdi cok emdi bir olmuyor
Yok nerde uyku filan benim oglanin biri gunduz anca dizde uyuyor bende onu sallarken uyukluyorum. Gunde bir kez mi sagiyorsun.benim gogsumden hep farkli miktar sut cikiyor.emince cocuk doyuyormu acmi kaliyor anlamıyorumkızım su an kucagımda tel bakıyo uslu kızım emıyo cok sukur de zıllı lızıma hep sagıyorum bugun anca 100 cc cıktı ama otekı kızım emıyo cok sukur gunduz uyuyobılıyormusun ben yarım saat uyuyabılıyorum cok sukur ılac gıbı gelıyo valla
bender cok ıstyordumcook dua etmıstım sukur ben ultrasona gırmek ıcın can atıyordum heo cep tel.cekım yapıyordum nasıl tekmeler atıyorlardfı canım yanıyotrdu valla bende tekım ıns heo beraber burada buyuturuz mumkun oldugunca gel sıteye ben cep.ten baglanıyorum
arkadaşlar bişey sorcam size.emzirmek sizdede tatlı yeme isteginizi artırıyormu.öceden ben gün içinde bukadartatlı bişeyler yeme ihtiyacı hissetmezdim.bebek olduktan sonra tatlışeyler atıştırasım geliyor.şekermi düşüyor anlamadım.iştahımda aldı başını gidiyo maşallah.bu yüzden 2 aydır gram veremedim.ebru şallı ile her sabah plates yapmama ragmen.bu iştahımın açık olması ve tatlıya düşkünlük emzirmedenmi kaynaklanıyor sizdede bu durum varmı:)))
bütün gün tuttum kendimi tatlıyı yasakladım.malesef demin attım agzıma yine 1 dilim kekaaa sende sadece tatlı mıben de her şeyi yeme isteği var hamile iken bile bu kadar iştahım açık değildi aşermedim bile , ama normal aslında çünkü bebek bizden yiyor gerçekten , aslında çok dikkat etmemiz gerekli kendimize sadece günlük yediklerimizden değil vücudun depoladıklarından da alıyorlar , şimdi belki pek bir sonucu nu göremiyoruz ama dikkat etmezsek olumsuz sonuçlarını görebiliriz.ablam 2 yıldır emziriyor yeğenimi ,dişini çektirdi geçen hafta :18::18: ama buna karşılık mesela sütlü tatlılar ile idare eder isek ve hamur işlerinden kaçınırsak bize daha faydalı olur gibi geliyor,
bütün gün tuttum kendimi tatlıyı yasakladım.malesef demin attım agzıma yine 1 dilim kek((meyveyle falan geçiştireyim diyorum ama kesmiyo illa tatlı bişeyler yenecek .yaaa eski halime hiç dönemicem diye bi korku var:18:
Selamlar, benimde oglumun kakasi yesilimsi oluyor. cok yapiskan degil ama o eski sari kakasi yok.
lakin kilosu biraz fazla. yani yesil olmasinin kiloya pek etkiledigini dusunmuyorum.
hatta kakasi artik kokmaya basladi. ama oksuruk, hapsurma ya da kilo kaybi olmadigi icin pek ciddiye almiyorum. halsizlikte yok cocukta. hatta tay taya basladik bayada hareketlendim oglum.
benimde oglum 17 agustosta dogdu, kilosu 8 kg yi boyu 69 cm gecti (sadece anne sutu). bir ara obez diyede korktuk. 6 ayda eger cok kilolu olursa tiroid ve sekerine baktiracagim. ama soyle birsey var. babasi 1.86 bende 1.70 boyundayim.zaten anne baba iri. bebegiminde iri olmasi cok normal. sonuc olarak bebek saglikli olsun isterse kilosu dusuk ya da yuksek olsun sorun degil.
kucağa alışmış bebek nasıl vazgeçirilir fikri olan allah aşkına söylesin
Ben 2011 ağustos annesi olarak derim ki bebeklerinizi kıucaklarınızdan indirmeyin..Zira yürümeye başladığı andan itibaren kesinlikle kucağa gelmiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?