2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben emzirmeyi biraktim artik sagiyorum direk.yoksa iki saat savas veriyordum .boyle iki gogsumude sagip esit iciriyorum.yok az emdi cok emdi bir olmuyor

kızım su an kucagımda tel bakıyo uslu kızım emıyo cok sukur de zıllı lızıma hep sagıyorum bugun anca 100 cc cıktı ama otekı kızım emıyo cok sukur gunduz uyuyobılıyormusun ben yarım saat uyuyabılıyorum cok sukur ılac gıbı gelıyo valla

Yok nerde uyku filan benim oglanin biri gunduz anca dizde uyuyor bende onu sallarken uyukluyorum. Gunde bir kez mi sagiyorsun.benim gogsumden hep farkli miktar sut cikiyor.emince cocuk doyuyormu acmi kaliyor anlamıyorum

Zaten tek eglencem telefonum .sagarken filan giriyorum nete yoksa firsat olmuyor.

arkadaşlar bişey sorcam size.emzirmek sizdede tatlı yeme isteginizi artırıyormu.öceden ben gün içinde bukadartatlı bişeyler yeme ihtiyacı hissetmezdim.bebek olduktan sonra tatlışeyler atıştırasım geliyor.şekermi düşüyor anlamadım.iştahımda aldı başını gidiyo maşallah.bu yüzden 2 aydır gram veremedim.ebru şallı ile her sabah plates yapmama ragmen.bu iştahımın açık olması ve tatlıya düşkünlük emzirmedenmi kaynaklanıyor sizdede bu durum varmı:)))

aaa sende sadece tatlı mı ben de her şeyi yeme isteği var hamile iken bile bu kadar iştahım açık değildi aşermedim bile , ama normal aslında çünkü bebek bizden yiyor gerçekten , aslında çok dikkat etmemiz gerekli kendimize sadece günlük yediklerimizden değil vücudun depoladıklarından da alıyorlar , şimdi belki pek bir sonucu nu göremiyoruz ama dikkat etmezsek olumsuz sonuçlarını görebiliriz.ablam 2 yıldır emziriyor yeğenimi ,dişini çektirdi geçen hafta :18::18: ama buna karşılık mesela sütlü tatlılar ile idare eder isek ve hamur işlerinden kaçınırsak bize daha faydalı olur gibi geliyor,

bütün gün tuttum kendimi tatlıyı yasakladım.malesef demin attım agzıma yine 1 dilim kek((meyveyle falan geçiştireyim diyorum ama kesmiyo illa tatlı bişeyler yenecek .yaaa eski halime hiç dönemicem diye bi korku var:18:

he he ben eski halime dönmeyi hiç istemiyorum , eskiden kilolu idim :))) şimdi başladığımın 7 kg.altındayım ben bişi yapmadım ama herşey kendiliğinden oldu , ama bu şekilde yemeye devam edersem sabit kalmaz herhalde kilom ,

bizde de yok halsizlik falan ben de o yüzden üşüttüğünden emin olamadım ya zaten...benimkinin pırtı da fena kokuyo...çocuum yaaa:)))oğluşuna kocaman bi maşşallah diyorum benimki keler gibi kalır heralde yanyana getirsek..biz de aksine karı koca minikiz:))

arkadaşlar meraba, sağıp dolaba sakladığınız sütlerinizi nasıl ısıtıyosunuz acaba? ben odada kendi kendine ısınmasını denedim ama çook zaman aldı nerdeyse süt bozulcaktı:)

kucağa alışmış bebek nasıl vazgeçirilir fikri olan allah aşkına söylesin

bende aynı dertten muzdaribim ama ben kalktıgı zaman hemen kucağıma almıyorum, oynamakk ve konusmak bahanesiyledeyere koyuyorum oylede oyalanıyor ayrıcabenim kız altının acılmasını çok seviyor ltını actıgım zaman dunya onun oluyor sanki oylede oyalıyorum işte bunun dısında kucağımızda bunların suresini uzatmayı dusunuyorum tabi hanımeendi izin verirse

Ben 2011 ağustos annesi olarak derim ki bebeklerinizi kıucaklarınızdan indirmeyin..Zira yürümeye başladığı andan itibaren kesinlikle kucağa gelmiyolar

Ben 2011 ağustos annesi olarak derim ki bebeklerinizi kıucaklarınızdan indirmeyin..Zira yürümeye başladığı andan itibaren kesinlikle kucağa gelmiyolar

ya valla kucak istemesi problem değil, HERZAMAN kucak istemesi problem oluyor hani tamam uyumadan önce mızıldanıyor olur bunlarda , ay bizde zaten sürekli öyle bırakıp bırakıp gitmiyoruzda ,şimdi anakucağında güzel güzel oynar iken hem kucak hemde sürekli evin içinde gezdir beni ağlaması ne oluyor kine

kızlar buarada bi kaç gndr ayak baş parmağımda tırnak batması yaşıyorum az acıyordu ama şiddetlendi.bi baktım kızarmış şişmiş iltihap olmuş elleyemiyorum yürürken bile acıyor.biraz araştırdım tırnak çekiliyormş heralde çekmeden de tedavai edilebilirde yazıyor bzı yerlerde.doğum bile yaptım ama tırnağımı çektiremem yaa (

Yagmurlu bır istanbul havasından herkeze gu-nay-dıııın kızlarım uyurken ugradım kıımsecıkler yoo bende baska gıdem kızçelerımın urban larını toplayam

Günaydın annecikler ,
gene kimseler yok yaa,siz harbi uyuyo musunuz yaa? Zaten hava yağmurlu ,işe gelmişim bu havada ,ahan da giriyom işte depresyona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…