2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annecikler ,
gene kimseler yok yaa,siz harbi uyuyo musunuz yaa? Zaten hava yağmurlu ,işe gelmişim bu havada ,ahan da giriyom işte depresyona

uyumaya çalıştım ama olmadı yatak odasından tarafta inşaat var 4 katlı çift daire ev dikiyolar geldiler sabah sabah tak tak takk kızımla o taraftaki kapıları kapayıp oturma odasına geldik ana kucağına yatırdım ama tam ben dalarken kalkktı uykumu dağıttı ayağımda sallıyom şimdi... burda hava güneşli çok güzel

ayy o dert bende de vardı hem de 2 ayağımda da biri baş parmakta öteki baş parmağın yanındakinde. ilk defa orda olduğunu gördüm. 1 aydır filan vardı daha yeni geçti. loğusalıkta abdest almayınca ayaklar heralde mikrop kaptı diye düşündüm ben. ee alıştılar 9 ay boyunca ara vermeden günde 5 vakit yıkanmaya...
ben her abdest alışımda sabunladım ara ara sıcak sabunlu suda beklettim. travazol diye bi krem avr eşimde varken kullanmıştı geçirmişti. ondan sürdüm. bi de batan yerleri etten kaldırmaya çalıştım kanattım acıttım ama rahatlattı beni. hatta baş parmağımdaki batan kısmı cımbızla yavaş yavaş çektim. şimdi eser kalmadı çok şükür

hamilelikte oluşan ödemden dolayı oluyomuş hangi hastalığı açıp araştırsam altından hamilelik çıkıyo yaa .... tırnak batması, basur, kabızlık.......

Ben de sabah uyutup çıktım , yağmuru da çok severim ama bugün nedense içimi açmadı...Orası neresi ki ,kıskandım şimdi neden hava güzel ki :44:

Ben de sabah uyutup çıktım , yağmuru da çok severim ama bugün nedense içimi açmadı...Orası neresi ki ,kıskandım şimdi neden hava güzel ki :44:

balıkesirdeyiz siz nerdesiniz? ayy çalışma hayatını özlüyorum ama bebeğimi bırakmaya kıyamadım 1 sene ara verdim işsizlik maaşı alıcam onunla yetincez artık. zor oluyodur bırakıp gitmek kim bakıyo?? ne iş yapıyosun?

Ben İstanbul'dayım,Sarıyer'de...Malesef işi bırakma şansım yok,1 aydır kayınvalidem bakıyodu,bugün annemler geliyo memleketten ama ben bakıcı da ayarlıyorum,yarın biriyle görüşücem,annem mart'a kadar burda...Peyzaj Mimarıyım ben,belediyede çalışıyorum.

Herkese günaydın... Benim için öğlen olacak gerçi. Kızım alıştı her sabah 7:30 da uyanıyor. Sonra 10:30 gibi bîr daha uyuyor, yarım saat kadar sonra tüm gün uyanık nerdeyse.. Bugün istanbulda tam depresyon havası var gerçekten. Kış gelmiş. Bu kışı sağ salim atlatırsak yaz çok güzel olacak, bebişlerimîzle gezip tozacağız.
Ben de ocak ayında çalışmaya başlayacağım. Bir ay evden, şubatta da işe gîdeceğîm. Ocakta başlamak üzere bakıcı arıyorum. Siz hangi şartlarda konuşuyorsunuz, fiyat, saatler, ev işi vs.

Ben son birkaç gündür bakıcı konusuyla haşır neşirim ; fiyatlar çok değişken - semte göre - 500 TL'ye de var 1.500 TL'ye de...Genelde ev işi yapmıyorlar ama bir çoğu sadece ütüyü yapıyor ( neden sadece ütü onu anlayamadım ) ... Geliş gidiş saatleri ; evden çıkmadan 15-20 dakika önce geliyolar , akşam eve gelir gelmez kaçıyolar genelde Ben 2 kişiyle konuştum ,ikisi de Türk'tü , yabancı ve yatılı yabancılarda şartlar neler hiç bilmiyorum.
Benim konuştuğum her iki kişide 1.200 TL ile başladılar , yuhhhh dedim Çünkü konuştuğum arkadaşlarıma göre benim şartlarımda nerdeyse yarı yarıya iş yapıcaklar ,şöyle ki ; ben sabah erken çıkmıyorum ve akşam erken evde oluyorum ( sabah çıkış- 8:00 - akşam 16:30 evdeyim ) ,cumartesileri çalışmıyorum ,bunun yanında annem de evde olucak ayrıyeten yardımcı olarak ,ütü falan da istemiyorum dedim.Konuştuğum her ikisi de eve yürüme mesafesinde,yol parası da yok.Biri 800 ,diğeri de 750 TL'ye kadar düştü.Yarın biriyle daha görüşücem ,bir arkadaşım aracılığıyla buldum ,arkadaşıma " en fazla 600 veririm" demiştim,sanırım 600 TL ile anlaşırım,o da yürüme mesafesinde...
Benim konuştuklarım fiyatta bayağı indiler ama dediğim gibi benim saatlerim çok uygun ve de yürüme mesafesinde geleceklerdi,yine de pazarlık yapmakta fayda var.

Odum koptu kızlar yaa kızıma mandalına yalatırken bırden bı cektı agzına bodazına kacıcak dıye odum koptu valla yaa sabah sabah bu korku benı kendıme getırdı valla bu arada ne zaman kupe takıcaz kıçelerımıze

aaa çok kıskandımmmmm , küpe takıcaklarmışş bende oğluşumun tek kulağına takıyım bariii pdişahlar gibim

aaa çok kıskandımmmmm , küpe takıcaklarmışş bende oğluşumun tek kulağına takıyım bariii pdişahlar gibim

,zaten babasıda tek küpeli baba oğul gezerler küpeli küpeli , senin cadı nasıl , meme ile savaşıyormu hala

uvvvv hemıde nasıl daha memeye yaklasır yaklasmaz kendı nasıl atıyo hanım efendsıye sagıyoruz napalım resımdekı sagdakı kızım

Ben daha kimseyle konuşmadım, sadece bşr aracı şirkete sormuştum gündüzlüler 1000 cîvarı demişti. Benim de annem olacak yanında. Annem yorulmasın hem de annem bile olsa ileride ben sana çocuk büyüttüm vs. Demesin diye bakıcı da ayarlayacağım. Sabah ben 7:30 gibi çıkıyorum ama eşimin muayenehanesi eve yakın o 9 da çıkıyor. Akşamda süt izni olduğu için 18:30 gibi evde olacağım sanırım. Yani 9-18:30 çalışacak. Ben annemin bizde olduğu zamanlar temîzlik de yapsın istiyorum. Düşündüğüm rakam 800. Bakalım bulabilecekmiyim

Slm kızlaar bize günaydın oldu, geç yatıp erken kalkmak zorunda olunca bugün geç kalktık.
Ben kendimi çok uykusuz hissediyorum, acaba sürekli uyandığım içinmi yoksa vitamin eksikliğindenmidir?

Slm kızlaar bize günaydın oldu, geç yatıp erken kalkmak zorunda olunca bugün geç kalktık.
Ben kendimi çok uykusuz hissediyorum, acaba sürekli uyandığım içinmi yoksa vitamin eksikliğindenmidir?

bende oyleyim gecehep emziriyorum uykum bolunuyor ondan dolay geç uyanıyorum ve kendmi yorgun ve uykusuz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…