Gebelikten kalan magnezyum ve kalsiyum haplarını alıyorum ama pek çözüm olmuyor...
arkadaşlar meraba, sağıp dolaba sakladığınız sütlerinizi nasıl ısıtıyosunuz acaba? ben odada kendi kendine ısınmasını denedim ama çook zaman aldı nerdeyse süt bozulcaktı:)
Sabah giderken cikartiyorum buzluktan disari 2 saat sonra emiyor bir tanesini cunku, ikinciyi de buzdolabina indiriyorum, Annem sicaga yakin suda bekleterek isitip veriyorkuzuma
Eki Görüntüle 558678
bu da bizim açık lacivert gözlerimiz...
lacivert meme düşmanı kıza da bayıldım. Ama o gözler ya yeşile doğru gidiyor gibi.. MAşallah...Allah nazarlardan korusun tüm bebeklerimizi...
ne güzel bende süt kapları almıştım doldurup doldurup atacağım buzdolabına diye. 4 aylık hamileyken süt sağma makinası almıştım, çalışırken nasıl olsa lazım olacak diye. aman emzirmekten göğüs uçlarım yara olursa diye koruyucu kalkan almıştım. Sütüm olacak ve dışarı sızacak diye göğüs pedleri almıştım hem gündüz hem de gece. Az kalsın buz dolabını değiştiriyorduk derin dondurucusuna güvenmiyorum sütüm bozulur diye. Şimdi pazartesi işe başlayacağım ama bebeğime bırakacak sütüm yok. damla damla geldi 3 aydır. o yüzden nasıl imreniyorum size bilemezsiniz...
Eki Görüntüle 558678
lacivert meme düşmanı kıza da bayıldım. Ama o gözler ya yeşile doğru gidiyor gibi.. MAşallah...Allah nazarlardan korusun tüm
bebeklerimizi...
Eki Görüntüle 558677 iste benım lacıvert gozlu ve memeyle savasan kızım
ne güzel bende süt kapları almıştım doldurup doldurup atacağım buzdolabına diye. 4 aylık hamileyken süt sağma makinası almıştım, çalışırken nasıl olsa lazım olacak diye. aman emzirmekten göğüs uçlarım yara olursa diye koruyucu kalkan almıştım. Sütüm olacak ve dışarı sızacak diye göğüs pedleri almıştım hem gündüz hem de gece. Az kalsın buz dolabını değiştiriyorduk derin dondurucusuna güvenmiyorum sütüm bozulur diye. Şimdi pazartesi işe başlayacağım ama bebeğime bırakacak sütüm yok. damla damla geldi 3 aydır. o yüzden nasıl imreniyorum size bilemezsiniz...
Eki Görüntüle 558677 iste benım lacıvert gozlu ve memeyle savasan kızım
Eki Görüntüle 558678
lacivert meme düşmanı kıza da bayıldım. Ama o gözler ya yeşile doğru gidiyor gibi.. MAşallah...Allah nazarlardan korusun tüm bebeklerimizi...
ben geçmişi okuyup gelene kadar ertesi gün olacak...
bu internet servis sağlayıcısına da çok sağlam laflar ediyorum içimden... sanki köyden bağlanıyorum, 1 dak geliyo, 2 saat yok bi daha...
neyse,
selamlar herkese,
biz geldik tostosumla
bende aynı dertten muzdaribim ama ben kalktıgı zaman hemen kucağıma almıyorum, oynamakk ve konusmak bahanesiyledeyere koyuyorum oylede oyalanıyor ayrıcabenim kız altının acılmasını çok seviyor ltını actıgım zaman dunya onun oluyor sanki oylede oyalıyorum işte bunun dısında kucağımızda bunların suresini uzatmayı dusunuyorum tabi hanımeendi izin verirse
maşallah çok güzel besleniyorlar kaç kilo oldu bu yaramazlar böyle?
Ben emzirmeyi biraktim artik sagiyorum direk.yoksa iki saat savas veriyordum .boyle iki gogsumude sagip esit iciriyorum.yok az emdi cok emdi bir olmuyor
arkadaşlar meraba, sağıp dolaba sakladığınız sütlerinizi nasıl ısıtıyosunuz acaba? ben odada kendi kendine ısınmasını denedim ama çook zaman aldı nerdeyse süt bozulcaktı:)
kızlar buarada bi kaç gndr ayak baş parmağımda tırnak batması yaşıyorum az acıyordu ama şiddetlendi.bi baktım kızarmış şişmiş iltihap olmuş elleyemiyorum yürürken bile acıyor.biraz araştırdım tırnak çekiliyormş heralde çekmeden de tedavai edilebilirde yazıyor bzı yerlerde.doğum bile yaptım ama tırnağımı çektiremem yaa(
Günaydın annecikler ,
gene kimseler yok yaa,siz harbi uyuyo musunuz yaa? Zaten hava yağmurlu ,işe gelmişim bu havada ,ahan da giriyom işte depresyona
bu da benim kızımm gözlerimiz galiba kahverengi olucak..Eki Görüntüle 558708 Eki Görüntüle 558708 Eki Görüntüle 558708
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?