2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar meraba, sağıp dolaba sakladığınız sütlerinizi nasıl ısıtıyosunuz acaba? ben odada kendi kendine ısınmasını denedim ama çook zaman aldı nerdeyse süt bozulcaktı:)

Sabah giderken cikartiyorum buzluktan disari 2 saat sonra emiyor bir tanesini cunku, ikinciyi de buzdolabina indiriyorum, Annem sicaga yakin suda bekleterek isitip veriyorkuzuma

Allah tam gun calisan annelere kolaylik versin. Ben sabah cok erken cikiyorum dersim 7:30 da basliyor amaen gec 13:10 da bitiyor. Ogleden sonra evde oldugum icin cok zor gelmiyor ama sabah maymun gibi oluyorum gece uykusuz kalina, ama neyse okulda yavrular ayiltiyorlar dur sus derken

merhaba kızlar bebişlerinizin göz renkleri ne alemde, benimki lacivertti açık lacivert oldu şimdilik:)

bu arada uyku sorununu biz de yaşıyoruz. uykusu gelince başlıyor yüzünü memeye gömüp tepinmeye. uykuya geçemiyor ve huzursuz oluyor. memede, geriniyor, memeyi itiyor, çekiyor, yüzünü ovalıyor, sıkıyor, ne yapacağımı şaşırıyorum. 2 geceden beri 1 e kadar uzuyor ve sabah 7 de uyanıyor. ne zaman büyüyecek bu çocuk bilmiyorum ama 10 dan 1 e kadar canıma okuyor, gözlerini açamıyor ama uykuya da geçemiyor. eskiden saç kurutma makinası işe yarardı şimdi onu da yadırgıyor. gaz sorunumuz kalmadı, sanırım kolik dedikleri bu... sizce ne yapılır??

Sabah giderken cikartiyorum buzluktan disari 2 saat sonra emiyor bir tanesini cunku, ikinciyi de buzdolabina indiriyorum, Annem sicaga yakin suda bekleterek isitip veriyorkuzuma

ne güzel bende süt kapları almıştım doldurup doldurup atacağım buzdolabına diye. 4 aylık hamileyken süt sağma makinası almıştım, çalışırken nasıl olsa lazım olacak diye. aman emzirmekten göğüs uçlarım yara olursa diye koruyucu kalkan almıştım. Sütüm olacak ve dışarı sızacak diye göğüs pedleri almıştım hem gündüz hem de gece. Az kalsın buz dolabını değiştiriyorduk derin dondurucusuna güvenmiyorum sütüm bozulur diye. Şimdi pazartesi işe başlayacağım ama bebeğime bırakacak sütüm yok. damla damla geldi 3 aydır. o yüzden nasıl imreniyorum size bilemezsiniz...

ben geçmişi okuyup gelene kadar ertesi gün olacak...

bu internet servis sağlayıcısına da çok sağlam laflar ediyorum içimden... sanki köyden bağlanıyorum, 1 dak geliyo, 2 saat yok bi daha...

neyse,

selamlar herkese,

biz geldik tostosumla

bu da bizim açık lacivert gözlerimiz...

lacivert meme düşmanı kıza da bayıldım. Ama o gözler ya yeşile doğru gidiyor gibi.. MAşallah...Allah nazarlardan korusun tüm bebeklerimizi...

Son düzenleme:

amanınınn masallah senın pocaya vaalla ısırasım geldı hee cokta efendı duruyo annesı yaa yuvarla gıtsın benım zıllı kızımın yanak yokkı

hişştt sıkma canını yaa, herşey olduğu kadar, olmuyor diye üzülmek yok annesi, bebişinin sağlığı yerinde ya , huzuruda yerinde oo maşallah , sen buna canını sıkma hiç karnı doyduğunda mutlu bir anneye ihtiyacı varr ,

oyy maşalahhhhh kravatıda varmış büyük adamın

Süt önemli değil,sevgimiz var ya , imrenecek bişey yok bence.Evet süt verebilmek önemli ama daha da önemlisi ona sevgimizi hissettirebilmek ,annelik sadece emzirmek değil ...

Hoşgeldinizzzzz,
ben de haftasonu hiç bakamıyorum bebişten,pazartesi işe gelince öğleni buluyor geçmişi okumak

aynı şeyleri bende yapıyrum canım ama nereye kadar gece yatınca sırt ve bel ağrısından uyuyamıyorum emekleseler daha mı iyi olur diyee düşünüyorum

canim 7 kg civarindayiz
maşallah çok güzel besleniyorlar kaç kilo oldu bu yaramazlar böyle?

ahh iste benn esit emmezlerse kendimi kotu hissediyorum
Ben emzirmeyi biraktim artik sagiyorum direk.yoksa iki saat savas veriyordum .boyle iki gogsumude sagip esit iciriyorum.yok az emdi cok emdi bir olmuyor

sıcak suya oturtuyorum sutu
arkadaşlar meraba, sağıp dolaba sakladığınız sütlerinizi nasıl ısıtıyosunuz acaba? ben odada kendi kendine ısınmasını denedim ama çook zaman aldı nerdeyse süt bozulcaktı:)

hicc gerek yok cektirmeye benim senelerdir batar adam gibi isi bilen birine kestir tirnaklarini yeter

ne uykusu be guzelimm
Günaydın annecikler ,
gene kimseler yok yaa,siz harbi uyuyo musunuz yaa? Zaten hava yağmurlu ,işe gelmişim bu havada ,ahan da giriyom işte depresyona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…