hemde ne cadı kulagını cekıyo sınırden emmeye calısırkenBence de bu çok cadıya benziyor,zor emer bu o memeyi
olur olur ben yaptım oldu da yiyoruz bile.. nerden buldun turşuluğu lahana filan mı yapcan? salatalık kalmamıştır. ben sadece salatalık yapıyorum...
sayın cadı hanımefendi,,,, hııııııııııııııııııııı kızıyorum bak teyzen olarak o meme derhal emilecek tımam mıı , öle mırın kırın ciyak , olmadı viyak yokk ,hıııı
hemde ne cadı kulagını cekıyo sınırden emmeye calısırken
merhabalar; ne zamandır foruma gelmiyordum, azıcık geçmişe bakayım dedim bu mesajı gördüm... yeşil kakadan şikayetçi olan anneler acaba humana ya da benzeri süt artıran ürün içiyorlar mı acaba; içeriğindeki çemen otunun böyle bir zararsız yan etkisi var da... Bende yeni öğrenmiş bulundum paylaşmak istedim...
valla yaptım erirse yandık :)
lkarışık yaptım, ama çoğunluk lahanadan oluşuyor.
salatalık burada var canım, ama az attınm
ellerine sağlık :) burda biteli çok oldu. zeytin yapıyom bu ara ben :))
kızımdan birkaç kare daha
Eki Görüntüle 558943
Eki Görüntüle 558942
Eki Görüntüle 558941
kızım ve kız kardeşim
Eki Görüntüle 558944
Eki Görüntüle 558946
oyy masallah kuzulara
ohh ne güzel pozlar vermiş :) saçlar da çok güzel maşallah biz hala kel gibiyiz. biraz büyük gibi duruyo ağustos başında mı doğdu?
eylem çok şeker maş.
bebişler büyüdü seviliyorlar artık, biz oğlumla oyunlara başladık...
sen balıkesir tarafındamısın
arkadaşlar meraba, sağıp dolaba sakladığınız sütlerinizi nasıl ısıtıyosunuz acaba? ben odada kendi kendine ısınmasını denedim ama çook zaman aldı nerdeyse süt bozulcaktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?