2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

olur olur ben yaptım oldu da yiyoruz bile.. nerden buldun turşuluğu lahana filan mı yapcan? salatalık kalmamıştır. ben sadece salatalık yapıyorum...

valla yaptım erirse yandık :)
lkarışık yaptım, ama çoğunluk lahanadan oluşuyor.
salatalık burada var canım, ama az attınm

kız teyzesı kız bende o goz varmı emecek men bibeyon seviyom deyzeee

yeşil kakayla ilgili daha önce de paylaşmıştım, yine kendi başıma gelen örneği hatırlatayım.. doğduğundan beri bebeğimizin kakası yeşil ama açık yeşil koyu kına rengi değil. ayrıca pütürleri ve kıvamı da yerinde sadece rengi yeşil. bir ara yeşilin tehlikeli olabileceğini altın sarısı olması gerektiğini öğrendiiğimde apar topar doktora gittik. doktorda sallamadı olabilir yeşil gayet normal dedi. ben de önemsemedi diye kızdım 1 hafta sonra istanbula gittik oradayken altın sarısı oldu kaka rengi bende rahatsızlığı vardı geçti diye düşündüm. sonra eskişehire döndüğümüzde 2-3 gün sonra kaka yine yeşile döndü. 1 hafta oldu istanbula 2. kez gittik ve döndük. durum yine aynı oradayken altın sarısı burada yeşil:) ya ekmek ya su diye düşünüyorum... durum bazen bu kadar basit olabiliyor.

Son düzenleme:
.................................

Eklentiler

• $IMG-20121027-00098.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 138
  • $IMG-20121027-00099.webp
    43 KB · Görüntüleme: 118
  • $IMG-20121106-00132.webp
    26 KB · Görüntüleme: 134
  • $IMG-20121110-00155.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 142
  • $IMG-20121110-00157.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
oyy masallah kuzulara

maşallah hepsine an an buyuduklerini gormek çok güzel

ohh ne güzel pozlar vermiş :) saçlar da çok güzel maşallah biz hala kel gibiyiz. biraz büyük gibi duruyo ağustos başında mı doğdu?

yok canım ağustos 19 dağum tarihi anne karnındaykende oyleydi

eylem çok şeker maş.
bebişler büyüdü seviliyorlar artık, biz oğlumla oyunlara başladık...

sorma 1 ay oncede kız kardeşim doğum yaptı onun yanına gittik benim kız 45 gunluktu ona rağmen benim kız nasıl buyumus geldi gozume inanamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…