2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah iyiliğini vesin paticimciğim

iyi akşamlar herkese bi süredir bende formu takip ediyorum bende agustos annesiyim kızım sadece anne sütü alıyor ama ben sütümün azaldıgını hissediyorum gögüslerim yumuşacık geçmişte incirli bi tarif vardı aradım ama bulamadım bilen biri tarifi tekrarlayabilirmi rica etsem:26:

merhaba yazdıklarının aynısını benim bebekde yapıyor.gözlerini ovalıyor.meme kucak ayakta sallama. hepsinde kıvranıyo resmen.uykuya cok zor dalıyor.benim kızın köpek dişleri geliyor.ondan yapıyo.4. ayını çok zor geçiriyo yavrum.belki seninkindede diş geliyodur.bi kontrol et istersen

kızlar benimki memede kıvrandığı zaman havada pohpohluyum gaz cıkarıo sonra rahatça emiyo gazı vardır diye kıvranıyordur,bu arada bebişlerin diş çıkarması içın erken deilmi ben hic kontrol etmedim dişlerini

diş konusu biraz genetik.ailede erken çıkaran varsa bebekte erken çıkarıbiliyor.benim ilk kızım 4.5 aylıkken çıkardı.babalarıda erken çıkarmış diş.ona çekmişler yani.bebelerin anlam veremediginiz huzursuzlukları,mızmızlıkları varsa ve gaz sorunu atlatılmışsa diş ihtimali yüksek.1 ayı bulabiliyor bu dur.sabır sabır sabır

Kızlar kendıme dut,ıncir,uzum karısımı yapotım ılık ılık ıcıyorm bakalım sısıcekmı gogsum haber verırım sıze

inciri ben yapıyodum hatta şu an bile kaynıyo:)))

kuru inciri kaynatıyorsun,kaynarken şeker koy dilediğin kdr

arkadaşlar bebeğini sağıp da besleyenlere bi sorum olacak:) ben bugğn oğlumu 11:30 da emzirdim ama az emdi. işe gittim, 2:30 gb 80 cc süt içmiş, daha sonrada 17:00'da 100cc yi zorlayarak bitirdi. nası bu az diil mi? normalde benim oğlum az emer ama sık emerdi. böle giderse kilo alımı azalır diye korkuyorum. sizin bebişler bir öğündene kadar içiyorlar?

eylem maşallah kızına:)çok tatlı allahım cümlemizin evlatlarını nazarlardan korusun.bu arada bi erkek annesi olarak(kaynana demeyelim)çook beğendim kızını:)

şimdi başka talipleride var mı bilemedim kızımız bir gorsun beğenirse kısmetse olur (kız eviyiz ya kendimizi naza cekelim dedik )

Benimkilerde az iciyor aksama kadar 60 90 cc filan iciyolar sanirim anne sutu mamsya gore baya doyurucu.gerci benimkilere aksam bir haller oluyor bir turlu doyuramiyorum

Süt önemli değil,sevgimiz var ya , imrenecek bişey yok bence.Evet süt verebilmek önemli ama daha da önemlisi ona sevgimizi hissettirebilmek ,annelik sadece emzirmek değil ...

Pompayi sık kullandin mi canim? Ben elektrikli pompa aldigimdan beri sutum artti masallah. Ben de ise baslayinca mama icer diye dusunuyordum, basta manuel pompa ile sagdim cok verimli degildi, sonra ders sayimi arttirdilar mecburen elektrikli aldim ama super memnun kaldim. Hem cok rahat hem de sut artiyor duzenli sagarsan.

Tesekkur ederim bilgiler icin ben de aksamdan cikartacagim dolaba, sabah birini disari birini dolabacikariyordum.

Benimkilerde az iciyor aksama kadar 60 90 cc filan iciyolar sanirim anne sutu mamsya gore baya doyurucu.gerci benimkilere aksam bir haller oluyor bir turlu doyuramiyorum

Benim oglum da aksam sanki doymuyordu, sonra farkettim ki uyku istiyor, ha uyanik tutarsan duruor ama surekli emmek istiyor. Bunu dun farkettim ben dokuz gibi uyutuyorum gece uyukusu icin bundan sonra daha erken yatiracagim.

Benim oglum da aksam sanki doymuyordu, sonra farkettim ki uyku istiyor, ha uyanik tutarsan duruor ama surekli emmek istiyor. Bunu dun farkettim ben dokuz gibi uyutuyorum gece uyukusu icin bundan sonra daha erken yatiracagim.

Bende dün acaba daha mı erken yatırmayı denesem demiştim ya dün 8de başladım ugrasmaya derin uykuya gecişi 11di, normalde 10 da baslıyordum 1i buluyordu uyuması. Uykusu yok gibi duruyor ama ısıgı azaldıp ugrastım bayagı. Bir sure boyle ugrasırsam zamanla oda alısır belki uyku saatine. Ama eşim sevmek istiyor kendi uykusu gelene kadar sonra yatıyor ben ugrasıp durayım tabi 1e 2ye kadar
Bir kez denedim ama sanırım dunki yazılardaki gibi erken yatırma metodu daha iyi olacak gibi

Günaydın güzel anneler ve minisleri
Kızımla iki haftalik savaştan ben galip çıktım cok şükür artık emıyor zaten aksam 18:00 sen sabah 6:00 ya kadar uyuyor o arada 4-5 kere acıkıyor emip geri uyuyor gündüzde açıktikca ve uykusu geldikçe emıyor
Uyutma işine gelince benim kiz uykuyu seviyor ve uykusu gelince mizirdanmaya başlıyor o zaman battaniyesini dört kose yapıp icine kollarınıda koyup sarıyorum kendini hatta battaniyenin uçları hafiften yüzünede degince cok hosuna gidiyor agzinada emziğini veriyorum hafif hafif sallıyorum
Bide gizli formülüm var :)) dandini dandini dastana ninnisini söylerken tlf na kaydettim uyuturken acıyorum en fazla 10 dk sonra derin uykuda oluyor :))
Bide yatağına koyarken bir sag tarafına bir sol tarafına yatırıyorum arkasına yastikla hafif destek veriyorum :))
Gizli formülümü bir tek sizinle paylaşıyorum :))
Kizim gece 12-13 saat gündüzde 3-4 saat toplam en az 15-16 saat uyuyor şükürler olsun darısı sizlere olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…