Günaydın güzel anneler ve minisleri
Kızımla iki haftalik savaştan ben galip çıktım cok şükür artık emıyor zaten aksam 18:00 sen sabah 6:00 ya kadar uyuyor o arada 4-5 kere acıkıyor emip geri uyuyor gündüzde açıktikca ve uykusu geldikçe emıyor
Uyutma işine gelince benim kiz uykuyu seviyor ve uykusu gelince mizirdanmaya başlıyor o zaman battaniyesini dört kose yapıp icine kollarınıda koyup sarıyorum kendini hatta battaniyenin uçları hafiften yüzünede degince cok hosuna gidiyor agzinada emziğini veriyorum hafif hafif sallıyorum
Bide gizli formülüm var :)) dandini dandini dastana ninnisini söylerken tlf na kaydettim uyuturken acıyorum en fazla 10 dk sonra derin uykuda oluyor :))
Bide yatağına koyarken bir sag tarafına bir sol tarafına yatırıyorum arkasına yastikla hafif destek veriyorum :))
Gizli formülümü bir tek sizinle paylaşıyorum :))
Kizim gece 12-13 saat gündüzde 3-4 saat toplam en az 15-16 saat uyuyor şükürler olsun darısı sizlere olsun insallah
Günaydın güzel anneler ve minisleri
Kızımla iki haftalik savaştan ben galip çıktım cok şükür artık emıyor zaten aksam 18:00 sen sabah 6:00 ya kadar uyuyor o arada 4-5 kere acıkıyor emip geri uyuyor gündüzde açıktikca ve uykusu geldikçe emıyor
Uyutma işine gelince benim kiz uykuyu seviyor ve uykusu gelince mizirdanmaya başlıyor o zaman battaniyesini dört kose yapıp icine kollarınıda koyup sarıyorum kendini hatta battaniyenin uçları hafiften yüzünede degince cok hosuna gidiyor agzinada emziğini veriyorum hafif hafif sallıyorum
Bide gizli formülüm var :)) dandini dandini dastana ninnisini söylerken tlf na kaydettim uyuturken acıyorum en fazla 10 dk sonra derin uykuda oluyor :))
Bide yatağına koyarken bir sag tarafına bir sol tarafına yatırıyorum arkasına yastikla hafif destek veriyorum :))
Gizli formülümü bir tek sizinle paylaşıyorum :))
Kizim gece 12-13 saat gündüzde 3-4 saat toplam en az 15-16 saat uyuyor şükürler olsun darısı sizlere olsun insallah
ah ahh şu amzik verme işini birde ben yapabilsem almıyo benimki çok ugraşıyorum ama nafile yaniii alsa bende rahat etcem
ah ahh şu amzik verme işini birde ben yapabilsem almıyo benimki çok ugraşıyorum ama nafile yaniii alsa bende rahat etcem
anne ve babanın grip olduğu, çocukla ilgilenecek başka kimsenin olmadığı bir evde, çocuğu hasta etmeden nasıl iyileşilir :2:
yaa kizlar ben su rota virusu asisindan vazgecmistim riskleri var diye ama bugun esimin okuldaki arkadaslari dis cikarirken zehirli ishal oldugunu soylemis bebislerin..korktum gene.3 ay bi haftalik olduk gecikmis oluyo muyuz ki..
yaa kizlar ben su rota virusu asisindan vazgecmistim riskleri var diye ama bugun esimin okuldaki arkadaslari dis cikarirken zehirli ishal oldugunu soylemis bebislerin..korktum gene.3 ay bi haftalik olduk gecikmis oluyo muyuz ki..
nekadar suya kaç incirdi orayı hatırlayamadım tam 5 dk kaynatılıyoduya:26:
dün öğlen 10 a kadar yattı tabi arada 2 3 em di akşama kada kucakta oturdu deli
akşama kadar yarım saatt lik 3 kere 4 kere ancak uyudu
gel gelelim gece 3 de uyudu zorlaçıldırdım
yatırınca ağlamaya başlıyor karnı tok meme veriyorum dili dışarıda istemiyor
altı temiz , ağrı kesici verdim bir yerimi ağrıyor diye yok yokkkkkkkkkkkk2 gündür böyle
bi ara bizimki de oyleydi ben o ara hafif yan yatiriyodum onu arkasi destekli bi de emzigini recele ya da pekmeze batirip veriyodum hemen uyuyodu canim
dün öğlen 10 a kadar yattı tabi arada 2 3 em di akşama kada kucakta oturdu deli
akşama kadar yarım saatt lik 3 kere 4 kere ancak uyudu
gel gelelim gece 3 de uyudu zorlaçıldırdım
yatırınca ağlamaya başlıyor karnı tok meme veriyorum dili dışarıda istemiyor
altı temiz , ağrı kesici verdim bir yerimi ağrıyor diye yok yokkkkkkkkkkkk2 gündür böyle
canım yan yatırnca yüz üstü dönüyor ondan yatıramıyorum sonra tıstıslıyor
emzikde almıyor zaten yavrum yatınca bas bas bağrıyor :26:
gazi mi var acaba...ya da verem asisi yerine bi bak istersen..dislerini kulaklarini bi kontrol et banyoda su falan kacmistir belki bi de burnuna bak cnm tikali mi diye..aklima gelenler bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?