2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah ahh şu amzik verme işini birde ben yapabilsem almıyo benimki çok ugraşıyorum ama nafile yaniii alsa bende rahat etcem

maşallah canım bebişine....
darısı benim kızın başınaa...
bende bizim uyku düzenimiz ne zaman oturucak die çok merak ediyrm...
senin formulleri deniyceeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm

maşallah canım bebişine....
darısı benim kızın başınaa...
bende bizim uyku düzenimiz ne zaman oturucak die çok merak ediyrm...
senin formulleri deniyceeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm

ah ahh şu amzik verme işini birde ben yapabilsem almıyo benimki çok ugraşıyorum ama nafile yaniii alsa bende rahat etcem

Benimki avent ortodontikten baskasını almıyor bide uykusu olmazsa emmiyor derin uykuya gelincede diliyle atıyor emziksiz uyumaya devam ediyor benim icin önemli olanda onu uyutmasini sağlasın oyuncak olmasın sürekli agzinda...

anne ve babanın grip olduğu, çocukla ilgilenecek başka kimsenin olmadığı bir evde, çocuğu hasta etmeden nasıl iyileşilir :2:

günaydın sevgili anneler.kızım sabah 6 da uyandı 9.00 ila 9,30 arası yarım saat uyudu.şu an uykusu var belli ama inat ediyo uyumamak için.ögleden sonra banyo yaptırcam.belki o zaman derin uyurda bende biraz kestiririm diye umutediyorum.cadı şimdi ellerini ortada birleştirip kedi gibi bişeyler mırıldanıyo gülyo.çok tatlı bunlar yaaa

küçük canavarlarımızı susturamadığımızda, kucağımıza alıp dik tutacakmışız, dizlerimizi kırıp doğrulacakmışız, bir yandan sırtına yavaş yavaş vurup, bir de pışş pışşş diyecekmişiz, hemen susuyormuş, çünkü 3 den fazla şeyi aynı anda anlayamadığı için susup bizi dinliyormuş, ne yaptığımızı anlamak için ... :44:

denenmişmiş... hatta bunu yazan kişi çocuğu büyüdüğünde, düştüğünde ya da korktuğunda da aynı yöntemi uyguladığını yazmış ...

yaaaaa

yaa kizlar ben su rota virusu asisindan vazgecmistim riskleri var diye ama bugun esimin okuldaki arkadaslari dis cikarirken zehirli ishal oldugunu soylemis bebislerin..korktum gene.3 ay bi haftalik olduk gecikmis oluyo muyuz ki..

anne ve babanın grip olduğu, çocukla ilgilenecek başka kimsenin olmadığı bir evde, çocuğu hasta etmeden nasıl iyileşilir :2:

Geçmiş olsun hemen atlatırsınız umarım

Eşin ilaca baslarda sende ıhlamur bitki cayı otur seyler içicen mecbur.Bende bi ara hafif atlattım illet hapsırık tam emzirirken geliyordu
Hapşırma falan varsa maske taksanız iyi olur, zaten opme ve yuze dokunmadan vazgecmişsinizdir ne yazık ki

yaa kizlar ben su rota virusu asisindan vazgecmistim riskleri var diye ama bugun esimin okuldaki arkadaslari dis cikarirken zehirli ishal oldugunu soylemis bebislerin..korktum gene.3 ay bi haftalik olduk gecikmis oluyo muyuz ki..

Gecen gun birisi yazmıstı bu konuda birsey ilk dozu 4. aya kadar mı yapılmalı demiş dokturu ama net hatırlayamadım.
Nette bir sitede de 6.aya kadar yaptırılmalı daha sonrasında yan etkileri oluyor diye okumustum. Doktorla gorusulmeli cunku bazıları 2 doz bazıları 3doz olarak veriyor.

benim kızımda yeşil kaka yapınca korktum çocuk doktoruna gittik allahtan bişey çıkmadı ama korkusu yetti çocuk doktoruna sordum 3 ay 4 günlük rota aşısının zamanı geçtimi dedim hayır dedi yaptırabilirsin biz yaptırdık 2. sinide 6.aya girince yaptıracaz

dün öğlen 10 a kadar yattı tabi arada 2 3 em di akşama kada kucakta oturdu deli

akşama kadar yarım saatt lik 3 kere 4 kere ancak uyudu

gel gelelim gece 3 de uyudu zorla çıldırdım

yatırınca ağlamaya başlıyor karnı tok meme veriyorum dili dışarıda istemiyor

altı temiz , ağrı kesici verdim bir yerimi ağrıyor diye yok yokkkkkkkkkkkk 2 gündür böyle

nekadar suya kaç incirdi orayı hatırlayamadım tam 5 dk kaynatılıyoduya:26:

canım o 5 dk kaynayan dut tu sanırım.

ben 10 15 tane incire 4-5 parmak kadar su koyuyorum10 15 dk kaynatıyorum..kaynarken de biraz şeker atıyorum.tercihe göre atmayabilirsin de.ben ölçüyle yapmıyorum.ama şimdi söylediğim ölçüye alıştırdım kendimi öyle yapıyorum.

yani artık hiç eksik olmuyor incir evimden süt kanallarını açıyormuş.yiyordum önceden ama kaynatıp içince de çok güzel süt yapıyor umarım sizde de işe yarar bol bol süt olur

Son düzenleme:

bi ara bizimki de oyleydi ben o ara hafif yan yatiriyodum onu arkasi destekli bi de emzigini recele ya da pekmeze batirip veriyodum hemen uyuyodu canim

bi ara bizimki de oyleydi ben o ara hafif yan yatiriyodum onu arkasi destekli bi de emzigini recele ya da pekmeze batirip veriyodum hemen uyuyodu canim

canım yan yatırnca yüz üstü dönüyor ondan yatıramıyorum sonra tıstıslıyor

emzikde almıyor zaten yavrum yatınca bas bas bağrıyor :26:

canım yan yatırnca yüz üstü dönüyor ondan yatıramıyorum sonra tıstıslıyor

emzikde almıyor zaten yavrum yatınca bas bas bağrıyor :26:

gazi mi var acaba...ya da verem asisi yerine bi bak istersen..dislerini kulaklarini bi kontrol et banyoda su falan kacmistir belki bi de burnuna bak cnm tikali mi diye..aklima gelenler bunlar..

gazi mi var acaba...ya da verem asisi yerine bi bak istersen..dislerini kulaklarini bi kontrol et banyoda su falan kacmistir belki bi de burnuna bak cnm tikali mi diye..aklima gelenler bunlar..

yok canım gazı yok gaz ilacı veriyorum zorzort çıkartıytoruz
sadece aşı yerine bakmadım bakim bi sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…