2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kizlar ben su rota virusu asisindan vazgecmistim riskleri var diye ama bugun esimin okuldaki arkadaslari dis cikarirken zehirli ishal oldugunu soylemis bebislerin..korktum gene.3 ay bi haftalik olduk gecikmis oluyo muyuz ki..

sanırım belirli bir gün sayısı ile alakalı doktorunuza sorun derim bence geçikmediniz ama doktor ada sormakta fayda var ,

:) tembel gördüm kendimi ben , inciri bardağa atıp üzerine sıcak su ve şeker ekledim , öyle demlensin bakıyım içebilecekmiyim :26:

ben karanlıkta yatırıyorum , ses olmaması içinde çaba gösteriyorum , yani ev içinde tv felen açık olmuyor , bizim genelde saat 21 gibi uyuyor ama bazen 22:00 ıda buluyor bir keresinde de 23:00 olmuştu ,, arada da uyanıyor emziriyorum , uyuduğu saate göre alt değiştiriyorum , ama en son 01:30 da altını değiştirdikten sonra taşma yoksa sabah 07:30 a kadar değiştirmiyorum zaten artık eskisi gibi kaka yapmıyor , değişmezse şimdilik sadece çişini yapıyor ,ama nacizane tavsiyem ve benim kendi bebişimde farkettiğim TV nin açık olması çok uyarıcı etki yapıyor ,

canım yan yatırnca yüz üstü dönüyor ondan yatıramıyorum sonra tıstıslıyor

emzikde almıyor zaten yavrum yatınca bas bas bağrıyor :26:

alla alla ne oldu acaba yaav , dışarı çıksanız biraz hava alsın , belki oksijen çarpar

yok yok kesin bu cocugun biyerınde duracell pil var...bulacagım

Bende gece bez değiştirmiyorum sadece çişini yapıyor iyi ki, düzeni değişmezse tabi bi ara kakası saat gibi duzneliydi bu sıralar karıstı gunu saati

Tv bizim evde süs hiç açılmaz, son aylarda bebek ile ilgili güzel programlar olunca mesaj atan arkadaslarım oldu ama hepsini kacırdım ben Birde bebek gormeye misafir gelince acıldı okadar :)

merhaba güzel anneler ve bebişleri

ayy bu ikizler ne tatlı maşallah

hiç istanbul kartalda oturan yokmu kızlar biz bebişle hep evdeyiz burda gidebileğim ve bana gelebilen sadece tek arkadaşım var bütün gün evdeyizz

Son düzenleme:
yaa kizlar ben su rota virusu asisindan vazgecmistim riskleri var diye ama bugun esimin okuldaki arkadaslari dis cikarirken zehirli ishal oldugunu soylemis bebislerin..korktum gene.3 ay bi haftalik olduk gecikmis oluyo muyuz ki..

valla ben de bilemedim, en son da yaptırmamaya karar verdim. ishal olursa daha dikkatli takip ederim. ilk aşının en geç 14. hafta 2. ise 24 haftada tamamlanması gerekiyor haberiniz olsun, rotarix aşının üreticisi öyle yazıyor. bir de genelde soğuk mevsimlerde oluyormuş bu hastalık.

bizde ayın 13 ünde yaptırdık dr imkanınız varsa yaptırın demiştide şimdi 2.dozu olacak 31 aralıkda

teyzoslar biz geldikk

karakizimm benimkiler de oyle bu ara kesin dis cikarticaz yoksa ben kafayi yiycem
hele sabah kizim bagiriyor ben kizima bagiriyordum oglan da arkadan fon yapiyordu ev tam timarhane gibiydii

cildir cildir tatlim ya sorunu ne onu da bilmiyorum
kızlar ne haber bebekler nasıl

bak o ise gercekten yariyor demek ondanmiss ama ben de bacak bilek birsey kalmadi agridann

bulursan bana da soylesene guzelimmm
yok yok kesin bu cocugun biyerınde duracell pil var...bulacagım

41 kere masallah guzel kizceler sizi
Teyzelerrr bız gedıkkk nasılsınızZZ

kızlar peki bu sokağa çıkma işini nasıl hallediyosunuz?.kuzenimi dr.u kar da yağsa her gün bir saat yürüyüş yap bebeği arabaya koyup demiş..ne yalan söyliim ben yapamıyorum..ya siz?

KIzlar bebişim 2 gündür hasta :2: doktorumuzda izindeymiş pazartesi gelecek napıyım bilemedim.agece hiç uyumuyo burnu tıkalı memede ememiyo sürekli ağlıyo kaka yapınca biraz susuyo sonra gene başlıyo.Bende hastayım bana da bulaştırdı.Benimki önemli değil.5 ondakka susunca bazen bana gülmeye çalışıyo o sonra gene ağlıyo ben oturup onunla ağlıyorum. Kakasıda yine yeşile döndü akşam acile götürücem galiba.

kızlar peki bu sokağa çıkma işini nasıl hallediyosunuz?.kuzenimi dr.u kar da yağsa her gün bir saat yürüyüş yap bebeği arabaya koyup demiş..ne yalan söyliim ben yapamıyorum..ya siz?
ben neredeyse her gün çıkıyorum , yani çok arada atlıyorum , kv ler yakın dışarı çıkıp onlarla buluşup bir çay bahçesi var oraya gidiyoruz , hem onlar bebbeği görüyorlar (bize damlamıyorlar )hem benim için iyi oluyor hemde bebiş bir hava alıyor,ve bencede dışarı çıkarılmalı , yoksa annesinin canı çok sıkılıyor evde

araba derken bebek arabasına mı ???
bende yapamıyorum valla usurde hasta olur dıye odum kopuyo....bı fıkır verın bızde cıkmak ıstıoruzzz

Herkese merhaba...
Ben de havalar soğuduğundan beri hiç dışarı çıkarmıyorum. Üşüyüp hasta olur diye korkuyorum.
Kızlar siz nasıl uyutuyordunuz bebişlerinizî. Benimki emerek uyuyor. Kendi kendisine uyumaya alışsın diye hiç sallamadım ve emzik vermedim. Ama 3,5 aylık olduk bugüne kadar en fazla 3-4 defa kendîsi uyumuştur. Hep emerek uyuyor. Geceleri uykuya dalmak için bazen bir saat emdiği oluyor. Emzirmekten şikayetçi değilim ama çok emince bu sefer gazı oluyor, kusuyor vs. Bugün uyumak içîn yine çok emdi. Sonra öyle bir kustu ki burnundan bile geldi. Bir de işe başlayınca ne olacak onu düşünüyorum. Biberonu da emerek uyur mu acaba..
Bu zamana kadar idealist davranıp emzîk vermemiştim ama şu avent ortodontikden alıp bir deneyeceğim galiba.. Çünküböyle devam edersek midesi iyice kötü olacak..
Bebeği kendi kendine uyuyan var mı? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi:)

walla biraz once aglamayan bebe yok deyip hayallerimi yiktilar,
ben de seninkini yikicam tatlim o bir sehir efsanesiii
peki agzina biberonu verince tepinmeden efendi efendi emen bebe var miiiiiiii

araba derken bebek arabasına mı ???
bende yapamıyorum valla usurde hasta olur dıye odum kopuyo....bı fıkır verın bızde cıkmak ıstıoruzzz

canım koy kanguruya üstünede çıtçıtlı battaniyeler varya onu tulum gibi giydir çık gez ben 3 aydır hergün sokaktayım gerçi ben egedeyim burda havalar soğumadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…