yok yok kesin bu cocugun biyerınde duracell pil var...bulacagım
yaa kizlar ben su rota virusu asisindan vazgecmistim riskleri var diye ama bugun esimin okuldaki arkadaslari dis cikarirken zehirli ishal oldugunu soylemis bebislerin..korktum gene.3 ay bi haftalik olduk gecikmis oluyo muyuz ki..
canım o 5 dk kaynayan dut tu sanırım.
ben 10 15 tane incire 4-5 parmak kadar su koyuyorum10 15 dk kaynatıyorum..kaynarken de biraz şeker atıyorum.tercihe göre atmayabilirsin de.ben ölçüyle yapmıyorum.ama şimdi söylediğim ölçüye alıştırdım kendimi öyle yapıyorum.
yani artık hiç eksik olmuyor incir evimden süt kanallarını açıyormuş.yiyordum önceden ama kaynatıp içince de çok güzel süt yapıyor umarım sizde de işe yarar bol bol süt olur
Bende dün acaba daha mı erken yatırmayı denesem demiştim ya dün 8de başladım ugrasmaya derin uykuya gecişi 11di, normalde 10 da baslıyordum 1i buluyordu uyuması. Uykusu yok gibi duruyor ama ısıgı azaldıp ugrastım bayagı. Bir sure boyle ugrasırsam zamanla oda alısır belki uyku saatine. Ama eşim sevmek istiyor kendi uykusu gelene kadar sonra yatıyor ben ugrasıp durayım tabi 1e 2ye kadar
Bir kez denedim ama sanırım dunki yazılardaki gibi erken yatırma metodu daha iyi olacak gibi
canım yan yatırnca yüz üstü dönüyor ondan yatıramıyorum sonra tıstıslıyor
emzikde almıyor zaten yavrum yatınca bas bas bağrıyor :26:
ben karanlıkta yatırıyorum , ses olmaması içinde çaba gösteriyorum , yani ev içinde tv felen açık olmuyor , bizim genelde saat 21 gibi uyuyor ama bazen 22:00 ıda buluyor bir keresinde de 23:00 olmuştu ,, arada da uyanıyor emziriyorum , uyuduğu saate göre alt değiştiriyorum , ama en son 01:30 da altını değiştirdikten sonra taşma yoksa sabah 07:30 a kadar değiştirmiyorum zaten artık eskisi gibi kaka yapmıyor , değişmezseşimdilik sadece çişini yapıyor ,ama nacizane tavsiyem ve benim kendi bebişimde farkettiğim TV nin açık olması çok uyarıcı etki yapıyor ,
Eki Görüntüle 559505 Teyzelerrr bız gedıkkk nasılsınızZZ
çok ama cok guzelsiniz masallah kuzulara
saol tatlım bu artda denedıgım ıncır gercekten ıse yaradı gece uyuandıgmda gogsum sismistı deneyebılırsın
yaa kizlar ben su rota virusu asisindan vazgecmistim riskleri var diye ama bugun esimin okuldaki arkadaslari dis cikarirken zehirli ishal oldugunu soylemis bebislerin..korktum gene.3 ay bi haftalik olduk gecikmis oluyo muyuz ki..
valla ben de bilemedim, en son da yaptırmamaya karar verdim. ishal olursa daha dikkatli takip ederim. ilk aşının en geç 14. hafta 2. ise 24 haftada tamamlanması gerekiyor haberiniz olsun, rotarix aşının üreticisi öyle yazıyor. bir de genelde soğuk mevsimlerde oluyormuş bu hastalık.
kızlar ne haber bebekler nasıl
küçük canavarlarımızı susturamadığımızda, kucağımıza alıp dik tutacakmışız, dizlerimizi kırıp doğrulacakmışız, bir yandan sırtına yavaş yavaş vurup, bir de pışş pışşş diyecekmişiz, hemen susuyormuş, çünkü 3 den fazla şeyi aynı anda anlayamadığı için susup bizi dinliyormuş, ne yaptığımızı anlamak için ... :44:
denenmişmiş... hatta bunu yazan kişi çocuğu büyüdüğünde, düştüğünde ya da korktuğunda da aynı yöntemi uyguladığını yazmış ...
yaaaaa
Teyzelerrr bız gedıkkk nasılsınızZZ
ben neredeyse her gün çıkıyorum , yani çok arada atlıyorum , kv ler yakın dışarı çıkıp onlarla buluşup bir çay bahçesi var oraya gidiyoruz , hem onlar bebbeği görüyorlar (bize damlamıyorlar )hem benim için iyi oluyor hemde bebiş bir hava alıyor,ve bencede dışarı çıkarılmalı , yoksa annesinin canı çok sıkılıyor evdekızlar peki bu sokağa çıkma işini nasıl hallediyosunuz?.kuzenimi dr.u kar da yağsa her gün bir saat yürüyüş yap bebeği arabaya koyup demiş..ne yalan söyliim ben yapamıyorum..ya siz?
kızlar peki bu sokağa çıkma işini nasıl hallediyosunuz?.kuzenimi dr.u kar da yağsa her gün bir saat yürüyüş yap bebeği arabaya koyup demiş..ne yalan söyliim ben yapamıyorum..ya siz?
bagirmayan bebek yapabilmeyi beceren yok mu aramizdaaa
Herkese merhaba...
Ben de havalar soğuduğundan beri hiç dışarı çıkarmıyorum. Üşüyüp hasta olur diye korkuyorum.
Kızlar siz nasıl uyutuyordunuz bebişlerinizî. Benimki emerek uyuyor. Kendi kendisine uyumaya alışsın diye hiç sallamadım ve emzik vermedim. Ama 3,5 aylık olduk bugüne kadar en fazla 3-4 defa kendîsi uyumuştur. Hep emerek uyuyor. Geceleri uykuya dalmak için bazen bir saat emdiği oluyor. Emzirmekten şikayetçi değilim ama çok emince bu sefer gazı oluyor, kusuyor vs. Bugün uyumak içîn yine çok emdi. Sonra öyle bir kustu ki burnundan bile geldi. Bir de işe başlayınca ne olacak onu düşünüyorum. Biberonu da emerek uyur mu acaba..
Bu zamana kadar idealist davranıp emzîk vermemiştim ama şu avent ortodontikden alıp bir deneyeceğim galiba.. Çünküböyle devam edersek midesi iyice kötü olacak..
Bebeği kendi kendine uyuyan var mı? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi:)
araba derken bebek arabasına mı ???
bende yapamıyorum valla usurde hasta olur dıye odum kopuyo....bı fıkır verın bızde cıkmak ıstıoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?