2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimki yeterince yorulursa uyuyor mesela oyun halısında sürekli elleriyle ayaklarıyla tepesinden sarkan şeylere vurmak ya da ellemek için o kadar hareket ediyor ki orada sızıp kalıyor.oyun halısı kesinlikle çok önerdiğim bişey..aynı şekilde emzik te öyle..emz,k vermesek bile emecek bişey illa ki buluyolar..parmak..battaniyenin kenarı ya da göğüs...walla bana kayınvalidem emzik ver emzik ikinci bir annedir demişti hakkaten de öyle..avent bizim emzikler de...bebeğin diş yapısına zarar vermiyor..abuk subuk şeyler emeceğine steril steril emsin emzigini boşver...uyku saatlerinden önce de yormaya çalış jimnastik falan yaptır

vardı canım ama artık yok benim kızım bir haftadır şaşırdı ne güzel aıyodum beşiğe bakına bakına uyuyodu ama artık yok 2 gecedir 3 saat ayağımda sallıyorum bide 3 ay sonra kollarını bağlıyorum çünkü elleriyle uyuanıyo

kollarını nasıl bağşlıyosun kız allahaşkına:18::18::18:

markalı bişey değil annem hediye aldı sağolsun çok işimi görüyo hem benim cadı mışıl mışıl uyuyo

aman benimki markalı da sank iişe yarıyo..chicconun ama bağladığımda çocukcağızım dizlerime kadar iniyo..tüm ayarlarını yaptım nafile..galiba dev Avrupa anaları için tasarlamışlar..:2::2:sende nerde duruyo bebek..sen ver markasını da bi bakayım yarın ben

başı tam göğüs hizamda duruyo

anne ve babanın grip olduğu, çocukla ilgilenecek başka kimsenin olmadığı bir evde, çocuğu hasta etmeden nasıl iyileşilir :2:

Canıımm çok üzüldüm çok geçmiş olsun! Ben de doğumda hastaydım, maskeyle dolaştım birkaç gün. Sanırım şu an yapabileceğiniz en iyi şey bu olur kuzucuk açısından. İnşallah çabuk geçer yaa! Bak bizim oğlan da hafiften üşütmüş, bugün doktora götürdüm gün aşırı banyo yaptırmamı söyledi ilaç vermedi..

Benimkinin de kendi kendine uyuduğu o 3-4 sefer oyun halısı üzerînde oldu zaten:)) ama geceleri huysuzlaşıyor, halıya da uzanmıyor. Bu arada ben de oyun halısını kesinlikle tavsiye ederim, çok güzel oynuyor.
Benim eşim diş hekimi. Ortodontik emzikler diş yapısını bozmuyormuş. Ama 1,5 yaştan sonra kullanmaya devam ederse damak yapısını bozuyormuş. Biz emzik de aışkanlık sonuçta, sonra birde bıraktırmakla uğraşacağız diye düşünerek vermemiştik ama burda verenlerin rahatlığını okuyunca ben de vermeyi deneyeceğim. İnşallah alır.

canım ya kakanız yeşilmiydi başka ne tür belirtiler vardı? bi de banyo olayını sorcam sen hergün yıkıyodun da mı günaşırı dedi..yoksa banyo iyi mi geliyomuş

araba derken bebek arabasına mı ???
bende yapamıyorum valla usurde hasta olur dıye odum kopuyo....bı fıkır verın bızde cıkmak ıstıoruzzz

canım bende burada gezilecek gidilecek yer olsa çıkarıcam çocuğu montunu giydirip battaniyeyide koyup maalesef ancak arabayla gidebiliriz gideceğimiz yere öyle kendi kafama göre çıkamıyorum

canım ya kakanız yeşilmiydi başka ne tür belirtiler vardı? bi de banyo olayını sorcam sen hergün yıkıyodun da mı günaşırı dedi..yoksa banyo iyi mi geliyomuş

Canım malesef biz pek kaka göremiyoz! 5-6 günde 1 yapıyo benim kuzum! Nadir olarak 3 günde 1.. Bu sabah yaptı kakasını şükür :) Ama yeşil değildi.. Yeşil kakaya üşütmüş der benim anneannemler filan ama tabi doktorlar daha iyi bilir. Benim bıdık oğluş hapşırıyodu 2 gündür bi de minik ağzıyla öksürüyodu kuzum! Az az da burun akıntısı.. Havalar soğudu diye 3-4 günde 1 yıkamaya başlamıştım ama doktorumuz gün aşırı yıka ki hastalığı atsın, eğer devam ederse ilaca başlarız dedi. Mümkün olduğunca ilaçtan kaçınan biri.. Bakalım takipteyim ama şükür ateş filan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…