Herkese merhaba...
Ben de havalar soğuduğundan beri hiç dışarı çıkarmıyorum. Üşüyüp hasta olur diye korkuyorum.
Kızlar siz nasıl uyutuyordunuz bebişlerinizî. Benimki emerek uyuyor. Kendi kendisine uyumaya alışsın diye hiç sallamadım ve emzik vermedim. Ama 3,5 aylık olduk bugüne kadar en fazla 3-4 defa kendîsi uyumuştur. Hep emerek uyuyor. Geceleri uykuya dalmak için bazen bir saat emdiği oluyor. Emzirmekten şikayetçi değilim ama çok emince bu sefer gazı oluyor, kusuyor vs. Bugün uyumak içîn yine çok emdi. Sonra öyle bir kustu ki burnundan bile geldi. Bir de işe başlayınca ne olacak onu düşünüyorum. Biberonu da emerek uyur mu acaba..
Bu zamana kadar idealist davranıp emzîk vermemiştim ama şu avent ortodontikden alıp bir deneyeceğim galiba.. Çünküböyle devam edersek midesi iyice kötü olacak..
Bebeği kendi kendine uyuyan var mı? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi:)
Herkese merhaba...
Ben de havalar soğuduğundan beri hiç dışarı çıkarmıyorum. Üşüyüp hasta olur diye korkuyorum.
Kızlar siz nasıl uyutuyordunuz bebişlerinizî. Benimki emerek uyuyor. Kendi kendisine uyumaya alışsın diye hiç sallamadım ve emzik vermedim. Ama 3,5 aylık olduk bugüne kadar en fazla 3-4 defa kendîsi uyumuştur. Hep emerek uyuyor. Geceleri uykuya dalmak için bazen bir saat emdiği oluyor. Emzirmekten şikayetçi değilim ama çok emince bu sefer gazı oluyor, kusuyor vs. Bugün uyumak içîn yine çok emdi. Sonra öyle bir kustu ki burnundan bile geldi. Bir de işe başlayınca ne olacak onu düşünüyorum. Biberonu da emerek uyur mu acaba..
Bu zamana kadar idealist davranıp emzîk vermemiştim ama şu avent ortodontikden alıp bir deneyeceğim galiba.. Çünküböyle devam edersek midesi iyice kötü olacak..
Bebeği kendi kendine uyuyan var mı? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi:)
canım koy kanguruya üstünede çıtçıtlı battaniyeler varya onu tulum gibi giydir çık gez ben 3 aydır hergün sokaktayım gerçi ben egedeyim burda havalar soğumadı
canım hangi kanguruyo koyuyosun yaa..ben bi kullanamdım bizimkini..bende mi bi embesillik var annamadım
vardı canım ama artık yok benim kızım bir haftadır şaşırdı ne güzel aıyodum beşiğe bakına bakına uyuyodu ama artık yok 2 gecedir 3 saat ayağımda sallıyorum bide 3 ay sonra kollarını bağlıyorum çünkü elleriyle uyuanıyo
markalı bişey değil annem hediye aldı sağolsun çok işimi görüyo hem benim cadı mışıl mışıl uyuyo
kollarını nasıl bağşlıyosun kız allahaşkına:18::18::18:
canım hangi kanguruyo koyuyosun yaa..ben bi kullanamdım bizimkini..bende mi bi embesillik var annamadım
aman benimki markalı da sank iişe yarıyo..chicconun ama bağladığımda çocukcağızım dizlerime kadar iniyo..tüm ayarlarını yaptım nafile..galiba dev Avrupa anaları için tasarlamışlar..:2::2:sende nerde duruyo bebek..sen ver markasını da bi bakayım yarın ben
Eki Görüntüle 559505 Teyzelerrr bız gedıkkk nasılsınızZZ
tülbentle yarım kundak gibi bağlıyorum yada kollarını alt pijamasının içine sokuyorum
canim baby max inkine baktin mi
linkini gondermistim sana cok kullanisli
anne ve babanın grip olduğu, çocukla ilgilenecek başka kimsenin olmadığı bir evde, çocuğu hasta etmeden nasıl iyileşilir :2:
canım benimki yeterince yorulursa uyuyor mesela oyun halısında sürekli elleriyle ayaklarıyla tepesinden sarkan şeylere vurmak ya da ellemek için o kadar hareket ediyor ki orada sızıp kalıyor.oyun halısı kesinlikle çok önerdiğim bişey..aynı şekilde emzik te öyle..emz,k vermesek bile emecek bişey illa ki buluyolar..parmak..battaniyenin kenarı ya da göğüs...walla bana kayınvalidem emzik ver emzik ikinci bir annedir demişti hakkaten de öyle..avent bizim emzikler de...bebeğin diş yapısına zarar vermiyor..abuk subuk şeyler emeceğine steril steril emsin emzigini boşver...uyku saatlerinden önce de yormaya çalış jimnastik falan yaptır
benimkide öyleydi 3 aydan sonra kundaklayınca uyuyo bende şaşırıyorum
benim kanguru bu annem 15 tl ye almışEki Görüntüle 559768
Canıımm çok üzüldüm çok geçmiş olsun! Ben de doğumda hastaydım, maskeyle dolaştım birkaç gün. Sanırım şu an yapabileceğiniz en iyi şey bu olur kuzucuk açısından. İnşallah çabuk geçer yaa!Bak bizim oğlan da hafiften üşütmüş, bugün doktora götürdüm gün aşırı banyo yaptırmamı söyledi ilaç vermedi..
çok şekermiş...ama markayı okuyaamdım(
araba derken bebek arabasına mı ???
bende yapamıyorum valla usurde hasta olur dıye odum kopuyo....bı fıkır verın bızde cıkmak ıstıoruzzz
canım ya kakanız yeşilmiydi başka ne tür belirtiler vardı? bi de banyo olayını sorcam sen hergün yıkıyodun da mı günaşırı dedi..yoksa banyo iyi mi geliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?