tesekurler teyzesı aynen benımde cnm yaa bende bayrampasadayım yakın olsaydık keske...merhaba güzel anneler ve bebişleri
ayy bu ikizler ne tatlı maşallah
hiç istanbul kartalda oturan yokmu kızlar biz bebişle hep evdeyiz burda gidebileğim ve bana gelebilen sadece tek arkadaşım var bütün gün evdeyizz
teyzoslar biz geldikk
karakizimm benimkiler de oyle bu ara kesin dis cikarticaz yoksa ben kafayi yiycem
hele sabah kizim bagiriyor ben kizima bagiriyordum oglan da arkadan fon yapiyordu ev tam timarhane gibiydii
cildir cildir tatlim ya sorunu ne onu da bilmiyorum
bak o ise gercekten yariyor demek ondanmissama ben de bacak bilek birsey kalmadi agridann
bulursan bana da soylesene guzelimmm
41 kere masallah guzel kizceler sizi
Maşallah kuzucuklara çok tatlılar!Ablamın kızları da ikiz, şimdi 3 yaşındalar Teyzoşları yer onları yer!
Canıımm çok üzüldüm çok geçmiş olsun! Ben de doğumda hastaydım, maskeyle dolaştım birkaç gün. Sanırım şu an yapabileceğiniz en iyi şey bu olur kuzucuk açısından. İnşallah çabuk geçer yaa!Bak bizim oğlan da hafiften üşütmüş, bugün doktora götürdüm gün aşırı banyo yaptırmamı söyledi ilaç vermedi..
bağırmayan bebek var benim zilli bağırmıyor hatta cok az ağlıyor uyuma konusuda benimkide memede uyuyordu internetten ninni buldum onları dinleyerek kendi kendine uyuyor çok mutluyum hatta birkaç sayfa once paylaştım yararı olur diye
canım koy kanguruya üstünede çıtçıtlı battaniyeler varya onu tulum gibi giydir çık gez ben 3 aydır hergün sokaktayım gerçi ben egedeyim burda havalar soğumadı
malesef erciyesın eteklerindeyizzzz:2::2::2::2::2::2:
Eki Görüntüle 559794 Eki Görüntüle 559795 Eki Görüntüle 559796
Teyzoşlar benim paşam Yamaç Alp huzurlarınızdaaa!
Eki Görüntüle 559794 Eki Görüntüle 559795 Eki Görüntüle 559796
rabbim nazarlardan saklasınnnkızım kucağımda resme baktık aaa aaaaaaaa diyor
masallah artıst gıbı anası tuu tuu tuuEki Görüntüle 559794 Eki Görüntüle 559795 Eki Görüntüle 559796
kızzz yırım senı yer yerr
Teşekkür ederiz teyzesi :) ehehheheheheh beğendi mi ki acaba güzel kızın?Eğer öyleyse gelelim Allah'In emrini koyalım!
canım bizm kızların gıdısı aynı süleyman demirel gibi masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?