2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tesekurler teyzesı aynen benımde cnm yaa bende bayrampasadayım yakın olsaydık keske...

saol cnm sen de bı ara koysana merak edıyorum afacanları

bağırmayan bebek var benim zilli bağırmıyor hatta cok az ağlıyor uyuma konusuda benimkide memede uyuyordu internetten ninni buldum onları dinleyerek kendi kendine uyuyor çok mutluyum hatta birkaç sayfa once paylaştım yararı olur diye

kızlar hipp bir paket mama rezene çayı ve süt arttırıcı çay göndermiş burda bi arkadaş söylemişti sitesinde form doldurdum bugün geldi çok şaşırdım

Sen yogur verıyonmu bebelere verıyosan ne kadar verıyosun ben sutu ısıttım o kucuk bebe kavonozlarına koydum ayrı tarafta 2 cay kasıgı yogurdu sutle ılıttım ıyıce sardım sabah tutmustu cok az tattırdım

canım ya kakanız yeşilmiydi başka ne tür belirtiler vardı? bi de banyo olayını sorcam sen hergün yıkıyodun da mı günaşırı dedi..yoksa banyo iyi mi geliyomuş

Maşallah güzelim söyleme kimselere ehehhehehe nazar olmasın güzel kızın!

Teşekkür ederiz teyzesi :) ehehheheheheh beğendi mi ki acaba güzel kızın? Eğer öyleyse gelelim Allah'In emrini koyalım!

ayşe hanım mantı sözüde aldı ama oğluşunun resmini göremedik daha

kızın gönlü kime düşerse

kırkbinkee maaşallh oluşunun ağzınmı byurnunu yerim yazamadım kızıma çok heveslenyorum gömleklerden oğluşuna çok ykşmış

Merhabalar guzel anneler yazmsyali uzuun zaman oldu anca dondum araniza. Cok okuyamadim gecmisi ama uzulenler oldugunu gordum uzuldum. Su an tek onemli sey yavrularimiz gerisi teferruat.. bir de birisi yazmis su cok bilmis insanlari gormezden gelmek en temizi katiliyorum ohh mis :) mobilden resim yukleniyo mu bilmiyorum ama becerebilirsem ben de pasamin resmini yuklerim. Hepinize bol huzurlu gunler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…