2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ek gıdalara başlayanlar var mı meyve suyu yoğurt falan bugün doktora sordum ilk 6 su bile verme dedi çok saçma geliyo ben başlamak istiyorum ya

kızlar cumartesi günü yurtiçi kargo gelir mi????

bebek bezi sipariş ettim şu an bitmek üzere.bgn de msj geldi kargodan.msj geldikten ertesi gün kargo geliyor.

yarın gelmezse eğer bez alıcam bgn napıyım ki bekliyim mi yarın:44:

dıkkat edıyorum cnm oyuncaklarına cıngır cıngır aksama kadar boleyızz

sanırım benimde almam lazım aksama kadar elimiz cuk cuk emiyoruz nereyi gorse oraya damagını geçirmeye çalısıyor doktora goturdum normal dedi ağzının suyuda bitmiyor çoğaldı bu aralar

gelir canım ....

aa sık yıkanmanın hastalığa iyi geldiğini senden duyuyorum ilk. ben de aynen havalar soğudu diye azaltmıştım yıkanmayı öğrendiğim iyi oldu

tesekurler teyzesı aynen benımde cnm yaa bende bayrampasadayım yakın olsaydık keske...

ben de fatihteyim bi metroyla bayrampaşa hatta forumdan çıkmıyoruz diyebilirim. havalar güzelleşince istanbuldaki anneler bi toplansak ya ne güzel olur

ahada bir yakışıklı daha masallah masallah kız nazara gelecek sayfamız bu kuzuların tatlıığından

çok teşekkür ederiz teyzesi bol bol okuyun bebeklerinize zaten çok nazara geliyorlar.

Eki Görüntüle 559811 pampıslerımın ılk oyuncakları

maşallah ben korkuyorum kafasına vurur falan diye elinde bırakmıyorum:18:

walla biraz once aglamayan bebe yok deyip hayallerimi yiktilar,
ben de seninkini yikicam tatlim o bir sehir efsanesiii
peki agzina biberonu verince tepinmeden efendi efendi emen bebe var miiiiiiii

aa ben hayallerinizi tamir edeyim benim ki ağlamaz pek. bu ara diş derdindeyiz bazen hırslanıp çığlıklar atıyor o kadar
ama kendi kendine uyuyan bebek hakikaten efsane galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…