Eki Görüntüle 559811 pampıslerımın ılk oyuncakları
Eki Görüntüle 559840 bu da dıs etlerını kasıyan kızımmm
hehe canım benim nasılda yumulmuş
kızlar ek gıdalara başlayanlar var mı meyve suyu yoğurt falan bugün doktora sordum ilk 6 su bile verme dedi çok saçma geliyo ben başlamak istiyorum ya
dıkkat edıyorum cnm oyuncaklarına cıngır cıngır aksama kadar boleyızz
ben su veryorum 2 günfür su içmedi dün akşm yarım çy bardağı içti
kızlar cumartesi günü yurtiçi kargo gelir mi????
bebek bezi sipariş ettim şu an bitmek üzere.bgn de msj geldi kargodan.msj geldikten ertesi gün kargo geliyor.
yarın gelmezse eğer bez alıcam bgn napıyım ki bekliyim mi yarın:44:
anne sutunde yeterince su varmış vermeyin yazıyor ası kartında bilemedim şimdi bende versemmi su
Eki Görüntüle 559505 Teyzelerrr bız gedıkkk nasılsınızZZ
Canım malesef biz pek kaka göremiyoz!5-6 günde 1 yapıyo benim kuzum! Nadir olarak 3 günde 1.. Bu sabah yaptı kakasını şükür :) Ama yeşil değildi.. Yeşil kakaya üşütmüş der benim anneannemler filan ama tabi doktorlar daha iyi bilir. Benim bıdık oğluş hapşırıyodu 2 gündür bi de minik ağzıyla öksürüyodu kuzum! Az az da burun akıntısı.. Havalar soğudu diye 3-4 günde 1 yıkamaya başlamıştım ama doktorumuz gün aşırı yıka ki hastalığı atsın, eğer devam ederse ilaca başlarız dedi. Mümkün olduğunca ilaçtan kaçınan biri.. Bakalım takipteyim ama şükür ateş filan yok
tesekurler teyzesı aynen benımde cnm yaa bende bayrampasadayım yakın olsaydık keske...
ahada bir yakışıklı daha masallah masallah kız nazara gelecek sayfamız bu kuzuların tatlıığından
walla biraz once aglamayan bebe yok deyip hayallerimi yiktilar,
ben de seninkini yikicam tatlim o bir sehir efsanesiii
peki agzina biberonu verince tepinmeden efendi efendi emen bebe var miiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?