2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam bayanlar bebişleriniz emiyor mu benimki bu aralar zorla alıyor,uyurken alıyor ancak.

kızlar ek gıdalara başlayanlar var mı meyve suyu yoğurt falan bugün doktora sordum ilk 6 su bile verme dedi çok saçma geliyo ben başlamak istiyorum ya

üstüne basa basa söylüyorlar vermeyin diye. hatta iyi emen bir bebek için ilk 6 ay dolduktan sonra yavaş yavaş tadına baktır hemen ek gıdaya başlama dedi. içindeki sodyum miktarının fazla gelmesi ileride bebeğin dengesine etki ediyormuş ve denildiği gibi anne sütünde ihtiyacı olan her şey var. doktorumun dedikleri bunlar

canım zaten sütüm beslemiyo kilo aldırmadı diye mamaya başladım şimdide mamayı reddediyo sağarak veriyorum içinde ne olduunu bilmediğim mamayı vermektense meyve suyu yoğrt falan vereim diyorum bende isterdim sütüm olsunda emzireyim böyle derdim olmasın ama yok

27 temmuzda doğduk bizde ve aynı yelekten mavi ve pembe bizdede var
cnm aynı gun dogum yapmısız salı gunu 4 ay bıtıyo cok sukur
kızlar ek gıdalara başlayanlar var mı meyve suyu yoğurt falan bugün doktora sordum ilk 6 su bile verme dedi çok saçma geliyo ben başlamak istiyorum ya
cnm eger anne sutuyle beslıyosan sadeve tadımlık vermelısın ben mmada verdıgım ıcın ek gıda verıyorum
sanırım benimde almam lazım aksama kadar elimiz cuk cuk emiyoruz nereyi gorse oraya damagını geçirmeye çalısıyor doktora goturdum normal dedi ağzının suyuda bitmiyor çoğaldı bu aralar
bencede al cnm hem dıkkatlerını cekıyor cok guzel kavrıyolar benım karpuslu kızımın da salyası cokk bakalım ilk kım dıs vercek

Benimki de bu aralar emmiyor mama da yemek istemiyor çok zorlanıyorum benimle aynı şeyleri yaşayan var mı acaba diye baktım ama ne güzel sütten emmeden bahsediliyor maşallah

sweetwitchhh;27449377]canım zaten sütüm beslemiyo kilo aldırmadı diye mamaya başladım şimdide mamayı reddediyo sağarak veriyorum içinde ne olduunu bilmediğim mamayı vermektense meyve suyu yoğrt falan vereim diyorum bende isterdim sütüm olsunda emzireyim böyle derdim olmasın ama yok[/QUOTE]

dusuncemız aynı cnm amaa mamada soyle fark var ıcınde bebegın gelısımıne ıhtıyacı olan butun vıtamın mineraller var ama ek gıdada sadece bı tane sen mamayı degıstır bence ben bebelac aldım

Benimki de bu aralar emmiyor mama da yemek istemiyor çok zorlanıyorum benimle aynı şeyleri yaşayan var mı acaba diye baktım ama ne güzel sütten emmeden bahsediliyor maşallah

masallah cnm senın bebısınte cokk tatlı yumuk yumuk sut + mama verıyosun benım gıbı ben arada muhallebı verıyorum azar azar

ay çok çok pardon sen böyle yazınca kötü oldum, öyle pat diye atlayıp yazdım ben doğru diyorsun emmeyince o suyu mecbur dışarıdan alması gerek.
ama dikkatimi çekti sütü olmayan çoğunlukta mı bana mı öyle geldi, neden ki böyle
:44:

dolapta soğutarak veriyorum ben rahatlatıyormuş. bir de eczanede bunun için jeller varmış deneyen var mı? işe yarıyor mu ki acaba :44:

masallah cnm senın bebısınte cokk tatlı yumuk yumuk sut + mama verıyosun benım gıbı ben arada muhallebı verıyorum azar azar

Emmeyince mamaya başlayalım dedik onu da istemiyor nasıl düzelir bilmiyorum.Sadece emzik alıyor akşama kadar kuru emzik emsin umrunda olmaz açlık

ayy cnm dolapta sogun agzı usur hasta olur bence jel kullanmadım daha ben onluk dayanmıyor valla

Emmeyince mamaya başlayalım dedik onu da istemiyor nasıl düzelir bilmiyorum.Sadece emzik alıyor akşama kadar kuru emzik emsin umrunda olmaz açlık
cnm mama ne verıyosun tadını begenmıyordur artık belkı degıstır sen ac kalmasın yavrucak kıyamam yaa yazık hıc olmadı kasık maması al sulu yao bıberon da ıcer o zaman

eylemcb canım denedinmi verdinmi kıza su

kızlar bişi sorcam aşure yapmak yerine dr ötkenin hazır aşıresini yapsam olurmu ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…