annemde ver dedi ama vermiyorum ben kalksın vereyim bakalım tepkisi ne olacak
ben su veryorum 2 günfür su içmedi dün akşm yarım çy bardağı içti
ben bardakta veryorum emzk bberon almıyor
kızlar ek gıdalara başlayanlar var mı meyve suyu yoğurt falan bugün doktora sordum ilk 6 su bile verme dedi çok saçma geliyo ben başlamak istiyorum ya
üstüne basa basa söylüyorlar vermeyin diye. hatta iyi emen bir bebek için ilk 6 ay dolduktan sonra yavaş yavaş tadına baktır hemen ek gıdaya başlama dedi. içindeki sodyum miktarının fazla gelmesi ileride bebeğin dengesine etki ediyormuş ve denildiği gibi anne sütünde ihtiyacı olan her şey var. doktorumun dedikleri bunlar
cnm aynı gun dogum yapmısız salı gunu 4 ay bıtıyo cok sukur27 temmuzda doğduk bizde ve aynı yelekten mavi ve pembe bizdede var
cnm eger anne sutuyle beslıyosan sadeve tadımlık vermelısın ben mmada verdıgım ıcın ek gıda verıyorumkızlar ek gıdalara başlayanlar var mı meyve suyu yoğurt falan bugün doktora sordum ilk 6 su bile verme dedi çok saçma geliyo ben başlamak istiyorum ya
bencede al cnm hem dıkkatlerını cekıyor cok guzel kavrıyolar benım karpuslu kızımın da salyası cokk bakalım ilk kım dıs verceksanırım benimde almam lazım aksama kadar elimiz cuk cuk emiyoruz nereyi gorse oraya damagını geçirmeye çalısıyor doktora goturdum normal dedi ağzının suyuda bitmiyor çoğaldı bu aralar
benim kızda almadı biberon ve emzik bende oyle verecem heyecanlandım şimdi delimiyim ne
benim kızda almadı biberon ve emzik bende oyle verecem heyecanlandım şimdi delimiyim ne
canım zaten sütüm beslemiyo kilo aldırmadı diye mamaya başladım şimdide mamayı reddediyo sağarak veriyorum içinde ne olduunu bilmediğim mamayı vermektense meyve suyu yoğrt falan vereim diyorum bende isterdim sütüm olsunda emzireyim böyle derdim olmasın ama yok
Benimki de bu aralar emmiyor mama da yemek istemiyor çok zorlanıyorum benimle aynı şeyleri yaşayan var mı acaba diye baktım ama ne güzel sütten emmeden bahsediliyor maşallah
canım zaten sütüm beslemiyo kilo aldırmadı diye mamaya başladım şimdide mamayı reddediyo sağarak veriyorum içinde ne olduunu bilmediğim mamayı vermektense meyve suyu yoğrt falan vereim diyorum bende isterdim sütüm olsunda emzireyim böyle derdim olmasın ama yok
cnm aynı gun dogum yapmısız salı gunu 4 ay bıtıyo cok sukur
cnm eger anne sutuyle beslıyosan sadeve tadımlık vermelısın ben mmada verdıgım ıcın ek gıda verıyorum
bencede al cnm hem dıkkatlerını cekıyor cok guzel kavrıyolar benım karpuslu kızımın da salyası cokk bakalım ilk kım dıs vercek
masallah cnm senın bebısınte cokk tatlı yumuk yumuk sut + mama verıyosun benım gıbı ben arada muhallebı verıyorum azar azar
ayy cnm dolapta sogun agzı usur hasta olur bence jel kullanmadım daha ben onluk dayanmıyor vallaay çok çok pardon sen böyle yazınca kötü oldum, öyle pat diye atlayıp yazdım bendoğru diyorsun emmeyince o suyu mecbur dışarıdan alması gerek.
ama dikkatimi çekti sütü olmayan çoğunlukta mı bana mı öyle geldi, neden ki böyle :44:
dolapta soğutarak veriyorum ben rahatlatıyormuş. bir de eczanede bunun için jeller varmış deneyen var mı? işe yarıyor mu ki acaba :44:
cnm mama ne verıyosun tadını begenmıyordur artık belkı degıstır sen ac kalmasın yavrucak kıyamam yaa yazık hıc olmadı kasık maması al sulu yao bıberon da ıcer o zamanEmmeyince mamaya başlayalım dedik onu da istemiyor nasıl düzelir bilmiyorum.Sadece emzik alıyor akşama kadar kuru emzik emsin umrunda olmaz açlık
dolapta soğutarak veriyorum ben rahatlatıyormuş. bir de eczanede bunun için jeller varmış deneyen var mı? işe yarıyor mu ki acaba :44:
eylemcb canım denedinmi verdinmi kıza su
kızlar bişi sorcam aşure yapmak yerine dr ötkenin hazır aşıresini yapsam olurmu ki acaba
daha uyanmadı devit de verecem daha uyansında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?