canım devitleri sabah aç karnına yada tok ama sabah ver daha etkiliymiş
Ben de Balikesirde yasiyorum. Olmazsa toplanti yapalim bi gun
Cipskolam
Kiz anacim senin o minnosum biri cok fena bakıyor cok zeki olacak cimcime ama ikiside birbirinden tatlılar Allah'im esirgesin
Bende kızımın fotosunu yüklemeye çalışıyorum olmuyor ya msj yollama kisminda yok çıkmıyor yükleme(
Bu arada erkeklerimizde cok yakışıklı kızlarımız güllerde yarışacak guzellikteler...hepsine 40 binnn kere maşallah
Cipskolam yoğurdunu bekletme bence mayaladiktan 2-3 saat sonra ılık ılık yedir daha faydalı olur bende iki hafta sonra Dr gitcem soracam bu durumu ama annem ılık ılık hic dolaba girmeden taze mayalanmis yedir bekletme hic diyor etrafımda bebis büyüyenlerde aynı şeyi söylüyorlar
Yaaa hic Mersin'de olan yokmu yanlizmi kaldım((
eylemcb canım denedinmi verdinmi kıza su
kızlar bişi sorcam aşure yapmak yerine dr ötkenin hazır aşıresini yapsam olurmu ki acaba
Ben yarın pişireceğim Allah kısmet ederse istersen yollayim sanada haziriylada uğraşma :))
fotografının boyutunu kucult belki o yuzden olmuyordur
Yok canim anlamadın sen yükleme butonu hic çıkmıyor altta onceden çıkıyordu yuz ifadeleri felanda vardi simdi yok hicbiri.bir aydir sitenin sekli değişik çıkıyor.ben Tlfdan bağlanıyorum iP..ne dan önce böyle degildi normal pc deki gibiydi simdi değişik panel..
Selam bayanlar bebişleriniz emiyor mu benimki bu aralar zorla alıyor,uyurken alıyor ancak.
Benimki de bu aralar emmiyor mama da yemek istemiyor çok zorlanıyorum benimle aynı şeyleri yaşayan var mı acaba diye baktım ama ne güzel sütten emmeden bahsediliyor maşallah
Emmeyince mamaya başlayalım dedik onu da istemiyor nasıl düzelir bilmiyorum.Sadece emzik alıyor akşama kadar kuru emzik emsin umrunda olmaz açlık
Cipskolam
Kiz anacim senin o minnosum biri cok fena bakıyor cok zeki olacak cimcime ama ikiside birbirinden tatlılar Allah'im esirgesin
Bende kızımın fotosunu yüklemeye çalışıyorum olmuyor ya msj yollama kisminda yok çıkmıyor yükleme(
Bu arada erkeklerimizde cok yakışıklı kızlarımız gülle
rde yarışacak guzellikteler...hepsine 40 binnn kere maşallah
Cipskolam yoğurdunu bekletme bence mayaladiktan 2-3 saat sonra ılık ılık yedir daha faydalı olur bende iki hafta sonra Dr gitcem soracam bu durumu ama annem ılık ılık hic dolaba girmeden taze mayalanmis yedir bekletme hic diyor etrafımda bebis büyüyenlerde aynı şeyi söylüyorlar
Yaaa hic Mersin'de olan yokmu yanlizmi kaldım((
olur olur
belki yeterince yogun olmadigi icin hamileysen bile negatif cikabilir
kizz noldu kardes mi geliyorr
ayy kocalarin kullusunu dovucem
dovulecek kocasi olan bana yollasinnn
canım gelişimi nasıl kilosu falan? bizimki ışığa çok odaklanıyor bazen parlak cisimlerle kavga ediyor :) altını açarken poposunu havaya kaldırıyor dönmeye çalışıyor :)
3.ayı doldurunca hemen hemen herkes yaşadı canım bu sıkıntıyı. Bazen memede guluyor emmiyor bazen aglıyor emmiyor. 3-4 gündür biraz daha sakinleşti. Gece sorun yok ztaen. Gündüzde artık perdeleri kapatıyorum, duvara dogru dönüyorum ve genelde hep aynı ve cok durdgum odada emziriyorum. Etrafa ilgisi oldugundan emse bile kafayı oraya buraya cevirdiğinden ceke ceke gogus ucumu yara yaptı sıpa.
Çok kişi yaşadı burada aynı sorunu gecici bir durum mamayla memeyle ilgisi yok keyifleri ve gelişim surecleri ile ilgili :)
çok şükür düzelmiş canım ama bakbazı şeyler ihmalede gelmiyor, muffin az uğraşmadı bu sorunlarla,
gerçi ben de rahat olayım diyorum ama kussa dr. a gitmeye kalkışıyorum eşim durduruyor beni bebek bu olacak tabi bunlar diye
Yok canim anlamadın sen yükleme butonu hic çıkmıyor altta onceden çıkıyordu yuz ifadeleri felanda vardi simdi yok hicbiri.bir aydir sitenin sekli değişik çıkıyor.ben Tlfdan bağlanıyorum iP..ne dan önce böyle degildi normal pc deki gibiydi simdi değişik panel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?