2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bir de oğlu olanlar sünnet işini hallettiniz mi?
ne yapsak?
dönmeden daha iyi olur sanki,
siz ne düşünüyorsunuz?
bız sunnet olayını bıtırdık cok sukur. sunnet derısı dar ve uzun oldugu ıcın doktorumuzun tavsıyesı uzerıne 3 hafta ınce olduk tavsıye ederız cok cabuk gecıyor 3 gunde bıttı tamamen

nerdesin kız yoktun

15 kişilik dev bir ekibi misafir edip haşat oldum eşimin iş arkadaşları...bebek görmeye geldiler.hurdaya çıktım resmen.ertesi gün de komşumuz geldi.baya yorucu geçti.ondan canım.hepinizi özledim.ha bir de muzur kızımın huysuzlukları...off kimin bedduasını aldım.kucak istiyor popoda sennsör var mübarek oturunca ciyaklıyor

kullanıyorum aventin 2 nolu emziğini sevmedi genzine kaçıyor 1 veriyorum bazen.ay çok zormuş canım

deterjanla yıkayıp çokkk durulayıp kaynatıyorum canım

eee geçmiş olsun cnm cocuk baktıgımız yetmiyor gibi birde bu tip klişelerle uğraşıyoruz neyseki geçmiş ozledik valla

oyun halımız yok ama cıbınlık demırını kalorıfer demırıne bagladım ve dönencesını cıbınlıgıne astım bu bebekler bızlere daha cokkkkkkkkkkkkkk seyler yaptırır

Ben mersinliyim ama orada oturmuyorum.bu arada yogurdun ilk mayasini nerden bulacaz hazir yogurttanmayalasak olmazmi

cnm nasılsın bebekler nasıl

aynen canım .nedir bu sağ göğsün çektiği bu zillilerden.resmen iğreniyor gibi suratını buruşturuyor sıpa.her seferinde siliyorum ılık suyla pamukçuk olmasın diye.1 keresinde de öğürdü.eşşek beni beğenmiyor

guzel dıleklerın ıcın saol arkadasım senın mınnak napıyo gunduzlerı neden gelmıyorsun ben bugun yogurdada basladım cok sukur yedıler tadımlık verdım gece yaomıstım olmazsa senın dedıgın gıbı gunduz mayalarım oglen yedırırım

eee geçmiş olsun cnm cocuk baktıgımız yetmiyor gibi birde bu tip klişelerle uğraşıyoruz neyseki geçmiş ozledik valla

heleki muhabbet güzeldi.ve içlerinden bir tanesi harika bir bayan resmen evin hanımı gibi çayları tabakları hazır etti ben bişey yapmadım yorgunluğun verdiği dalgınlıktan.sadece muhabbet ettim.ay pek güzel duyguymuş o kadar kişinin benim bıcırığı sevmesi.bayıldılar valla. eee kimin kızı

kuzum ne amibi dr lar bu kadar küçük bebekte amip olmaz diyorlar.beninkinde de sümüksü kaka azcık açık renkli kan sorunu olmuştu.amip kisti dendi onun üstüne 5 tahlil daha verdik başka yerlere.laktoz intoleransı çıktı amip yok yani.laborantlar kakadaki lökositle amibi karıştırıyormuş güvenilir labda tahlil yenileyin demişti bir dr bana.kaç laba kaka verdik amip mamip yok.boşuna o ilaçları verme.çocuk gastroenterelojiye git.inek sütü alerjisi olabilir bebeğinde senin yediğin süt ürünlerinden.ya da başka bir yediğin şey alerji yapıyordur.benimkinde ateş ve kusma yoktu.labaratuvara güvenemedim o nedenle tahlili 5 kez yenilettim.iyiki de yapmışım.

Son düzenleme:
Cnm bak benım telde sıte de degısıktı ben tel. Tuslarını teker teker tusladım sımdı 1 tusuna basınca bılgısayar konumuna gecıyor o zaman msj cvp yaz bolumu gır en altta eklentı tıkla dosya yukle cıkıyo

aynen canım heleki dr umuz kaliteliymiş de flagyl şurup yazmamış amip diye.bekleyelim demişti sağolsun.klinik belirtilerin hepsi olmadığı için takibe aldı.valla kaç forum dolaştım yazık bazı anneler güvenip hemen flagyl vermiş amip diye küçücük bebeğe hele 15 günlük bile vardı aralarında.ama yazmışlar geçmedi diye.yanlış tedavi yanlış teşhis. o şurup 2 yaş üstüne kullanılır diye biliyorum.hem amip olsa kusar ateşi çıkar.ama ellerimi antibakteriyel sabunla yıkamaktan çatladı o dönem.neler çektik canım allah iyi günlerini göstersin kuzuların aminnnnnnnnnnnn

heleki muhabbet güzeldi.ve içlerinden bir tanesi harika bir bayan resmen evin hanımı gibi çayları tabakları hazır etti ben bişey yapmadım yorgunluğun verdiği dalgınlıktan.sadece muhabbet ettim.ay pek güzel duyguymuş o kadar kişinin benim bıcırığı sevmesi.bayıldılar valla. eee kimin kızı

benimkinde de yeşil kaka var diş macunu gibi bebelac lf kullanıyorum.laktozsuz.rotadan sonra yeşerdik biz de.mikrop yok kaka tahlili verdik bugün.ama nedeni anne sütü ve mamadaki demir den olabilirmiş ya da mikrobik .birkaç nedeni daha vardı geçen baya bir dolaştım siteleri ordan buldum.benim büyük ihtimalle sütümün önsüt kısmının laktozu fazla ondan oluyor.ilksüt-sonsüt olayı canım.

canım bizimki geçen salıdan beri yeşilli sarılı.ama genel durumunda pek bir sıkıntı yok sadece bazen aşırı huysuz kucak istiyor ne bileyim mikrop da çıkmadı.amannn şu kakalardan kurtulsaydık bir

benim bal tanem ,kıymetlim , bidanem

şu kızın fotoları koyup duruorsun , aaa kıskancız biz ama

Tam yemelik maşallah kuzummmm! Erkek anası olarak bu Ağustos kızlarının hepsini pek bi beğendim yav!

Teşekkür ederiz teyzesi :) ehehheheheheh beğendi mi ki acaba güzel kızın? Eğer öyleyse gelelim Allah'In emrini koyalım!

aaa bir gün giremedik topic ee gelinimizi kapmaya çalışıyorlarr cık cıkk

ben yarın birkaç paket prima ileyn kızı isetemeye gelim bari söz keselim yoksa kız gidicek elden

bir de oğlu olanlar sünnet işini hallettiniz mi?
ne yapsak?
dönmeden daha iyi olur sanki,
siz ne düşünüyorsunuz?

2.aydan beri yaptırmayı düşünüyoruz ama nedense bir türlü olmadı , ama ben ileriki yaşlara helde altı yaşına kalmasını hiç istemiyorum , hem arkadaşlarında sünnet olmayan kalmayacak , hem bunlar 6 yaşında okuma yazma öğrenicekler valla googledan sünnet nedir diye ararıp , öğrenir birde kaçarlar sonra

bebeklerınız dönmeye basladı mı??? benım oglum hala dönmedı de:44::44::44:

cık dönmedi , dönmeyi düşünüyor mu emin değilim :26::26:

işte o sevimlilikleri dimi her şekilde canımıza oktan hoş geldin bu arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…