bız sunnet olayını bıtırdık cok sukur. sunnet derısı dar ve uzun oldugu ıcın doktorumuzun tavsıyesı uzerıne 3 hafta ınce olduk tavsıye ederız cok cabuk gecıyor 3 gunde bıttı tamamenbir de oğlu olanlar sünnet işini hallettiniz mi?
ne yapsak?
dönmeden daha iyi olur sanki,
siz ne düşünüyorsunuz?
nerdesin kız yoktun
selamlar kızlar
bir şey soracaktım
benimki 4. ayı bitirmek üzere,
avent biberonun 2 nolu ucunu kullanıyorum
diğer avent kullanan arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz merak ettim.
bir de bebedor almıştım onun 3 ay+ yazan ucu benimkine çok geldi boğulacak gibi oluyor onunla.
bu arada ikinci çocuğu olanlar neler yaşıyorsunuz?
kardeşe alışmak epey zor olacak sanırım büyükler için
hangisini düşüneceğimi şaşırıyorum valla
arkadaşlar siz biberon, pompa vs. temizliğini nasıl yapıyosunuz? ben kullandıktan sonra suyla durulayıp kaynar su koyuyorum biberonların içine, pompa malzemelrini ve silikon göğüs uçlarını da suyla durulayıp kaynar suda bekletiyorum. yeterlimidir sizce? deterjan kullanmayı pek istemiyorum, nadiren deterjanlıyorum.
15 kişilik dev bir ekibi misafir edip haşat oldum eşimin iş arkadaşları...bebek görmeye geldiler.hurdaya çıktım resmen.ertesi gün de komşumuz geldi.baya yorucu geçti.ondan canım.hepinizi özledim.ha bir de muzur kızımın huysuzlukları...off kimin bedduasını aldım.kucak istiyor popoda sennsör var mübarek oturunca ciyaklıyor
bebeklerınız dönmeye basladı mı??? benım oglum hala dönmedı de:44::44::44:
Ben mersinliyim ama orada oturmuyorum.bu arada yogurdun ilk mayasini nerden bulacaz hazir yogurttanmayalasak olmazmi
Cipskolam
Kiz anacim senin o minnosum biri cok fena bakıyor cok zeki olacak cimcime ama ikiside birbirinden tatlılar Allah'im esirgesin
Bende kızımın fotosunu yüklemeye çalışıyorum olmuyor ya msj yollama kisminda yok çıkmıyor yükleme(
Bu arada erkeklerimizde cok yakışıklı kızlarımız güllerde yarışacak guzellikteler...hepsine 40 binnn kere maşallah
Cipskolam yoğurdunu bekletme bence mayaladiktan 2-3 saat sonra ılık ılık yedir daha faydalı olur bende iki hafta sonra Dr gitcem soracam bu durumu ama annem ılık ılık hic dolaba girmeden taze mayalanmis yedir bekletme hic diyor etrafımda bebis büyüyenlerde aynı şeyi söylüyorlar
Yaaa hic Mersin'de olan yokmu yanlizmi kaldım((
canım yaaa yerım senı
annesı topıkte senın kızına daha onceden talıp olan yoksa bız talıbızzz valla.cok elektrık aldık ve krıterlerımıze super uyuyor
ben başından beri anna sütü+mama veriyordum zaten, bir kaç gündür mamayı azaltacak kadar iyiyiz çok şükür, ama başka bir sorunumuz var, küçük hanım sağ memeyle kavgalı, ağzına sokuyorum geri çıkarıyor, savaşıyoruz ama onun istediği oluyor, sanki zehir akıyor oradan, sol memeye de aşık, parçalayacak gibi emiyor, sanki ağzı diş dolu, öyle bir sızlatıyor ki zillineyse o emsin de anayım ben katlanırım
Cipskolam
Kiz anacim senin o minnosum biri cok fena bakıyor cok zeki olacak cimcime ama ikiside birbirinden tatlılar Allah'im esirgesin
Bende kızımın fotosunu yüklemeye çalışıyorum olmuyor ya msj yollama kisminda yok çıkmıyor yükleme(
Bu arada erkeklerimizde cok yakışıklı kızlarımız güllerde yarışacak guzellikteler...hepsine 40 binnn kere maşallah
Cipskolam yoğurdunu bekletme bence mayaladiktan 2-3 saat sonra ılık ılık yedir daha faydalı olur bende iki hafta sonra Dr gitcem soracam bu durumu ama annem ılık ılık hic dolaba girmeden taze mayalanmis yedir bekletme hic diyor etrafımda bebis büyüyenlerde aynı şeyi söylüyorlar
Yaaa hic Mersin'de olan yokmu yanlizmi kaldım((
eee geçmiş olsun cnm cocuk baktıgımız yetmiyor gibi birde bu tip klişelerle uğraşıyoruz neyseki geçmiş ozledik valla
kızlar merhabaa uzun zamandır yazamıyorum takipte edemiyorum. malum bebişten dolayı vakit pek bulunmuyor. 3,5 aylık olduk çok şukurr.. 2 hafta once bir kere kanlı kaka yaptı normlde sumuksu ve kokulu olmaya başlamıştı. test yaptırdık kakadan amip çıktı. antibiyotik kullanıyoruz. nasıl amipse bebekte dışkı dışında hiç bi belirti yok. sadece anne sutuyle besliyorum. kilomuz 7, boyumuz 64 cm....
annelik çok zormuşş... en ufak bişiyde anneler kahroluyor. bir damla gözyaşına kıyamıyorum bebeğimin.
birde ufurum çıktı başımıza. doktor masum ufurum gibi duruyor dedi bakalım sonuçları bekliyoruz. bizde durumlar boyle. Allah butun bebeklerimize sağlık, hasta bebeklerimize şifa versin inşallah. amin.
Benim kızımda da yeşil sümüksü kaka vardı. Yaptırdığınız ilk testte amip çıktı, antibiyotik başladık. 2 aylıktık o zaman. Antibiyotik kullanmaya içimiz elvermedi, başka bir doktora götürdük. Yeniden test yapıldı ve temiz çıktı. Doktor öncekine kızdı, anne sütü akan çocukta amip olması çok zor hemen antibîyotik verilmez dedi. 3. Bir doktor da kan, yeşil sümüksü kak annenin yediğî birşeyin alerji yapması, üşütme gibi nedenlerle olabilir. Çocupyn huzursuzluğu, kilo alma problemi, ateşi yoksa antibiyotiğe gerek yok dedi. Biz de kullanmadık. Kendiliğinden geçti. 3,5 aylık olduk. Arada yeşil sümüksü yapıyor ama kilo alımı iyi, huzursuzluğu da yok. Başka bir dıktora daha götür ya da yenidem güvenilir bir labaratuarda test yaptır bence. Ben de çok araştırdım amip olayını testte yanlışlık olabiliyormuş. Muffinin de kızına ilk yapılan testte amip demişlerdi ama sonra bir sürü test daha yaptırdı amip değilmiş, laktoz intoleransıymış. Onun kızında huzursuzluk ve az kilo lma da vardı. Seninki de belki amip değildir boşuna antibiyotik kullanmazsın, çok küçükler daha.
eee geçmiş olsun cnm cocuk baktıgımız yetmiyor gibi birde bu tip klişelerle uğraşıyoruz neyseki geçmiş ozledik valla
kızlar yeşil yapışkan kaka illa üşütme belirtisimidir ya...kakamız öyle ama oğlanda bi huzursuzluk yok bilemedim..bi de 17 ağs doğumluyuz biz 62 cm 6000 gr ..sizce zayıf mı çok..sma pahalı diye bebelac vermeye başladım ondan mı oldu acaba..fikirlerinize ihtiyacım vaaaaarrrr:18::18:
Ben de takılıyorum bu kaka rengine ama aynı günde peşpeşe bir yeşil oluyor bir sarı oluyor,bazen pütürlü bazen cıvık oluyor,e anlık üşütüp iyileşemeyeceğine göre,bebekte huysuzluk yoksa yediklerindendir deyip geçiyorum
Tam yemelik maşallah kuzummmm!Erkek anası olarak bu Ağustos kızlarının hepsini pek bi beğendim yav!
Teşekkür ederiz teyzesi :) ehehheheheheh beğendi mi ki acaba güzel kızın?Eğer öyleyse gelelim Allah'In emrini koyalım!
ayşe hanım mantı sözüde aldı ama oğluşunun resmini göremedik daha
kızın gönlü kime düşerse
kırkbinkee maaşallh oluşunun ağzınmı byurnunu yerim yazamadım kızıma çok heveslenyorum gömleklerden oğluşuna çok ykşmış
bir de oğlu olanlar sünnet işini hallettiniz mi?
ne yapsak?
dönmeden daha iyi olur sanki,
siz ne düşünüyorsunuz?
bebeklerınız dönmeye basladı mı??? benım oglum hala dönmedı de:44::44::44:
heleki muhabbet güzeldi.ve içlerinden bir tanesi harika bir bayan resmen evin hanımı gibi çayları tabakları hazır etti ben bişey yapmadım yorgunluğun verdiği dalgınlıktan.sadece muhabbet ettim.ay pek güzel duyguymuş o kadar kişinin benim bıcırığı sevmesi.bayıldılar valla. eee kimin kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?