ay çok çok pardon sen böyle yazınca kötü oldum, öyle pat diye atlayıp yazdım bendoğru diyorsun emmeyince o suyu mecbur dışarıdan alması gerek.
ama dikkatimi çekti sütü olmayan çoğunlukta mı bana mı öyle geldi, neden ki böyle :44:
dolapta soğutarak veriyorum ben rahatlatıyormuş. bir de eczanede bunun için jeller varmış deneyen var mı? işe yarıyor mu ki acaba :44:
kızlar buarada bi kaç gndr ayak baş parmağımda tırnak batması yaşıyorum az acıyordu ama şiddetlendi.bi baktım kızarmış şişmiş iltihap olmuş elleyemiyorum yürürken bile acıyor.biraz araştırdım tırnak çekiliyormş heralde çekmeden de tedavai edilebilirde yazıyor bzı yerlerde.doğum bile yaptım ama tırnağımı çektiremem yaa(
,zaten babasıda tek küpelibaba oğul gezerler küpeli küpeli , senin cadı nasıl , meme ile savaşıyormu hala
maşallah kuzulara hepinizin tek tek yazmayayım kızım cırlar şimdi hepsine toptannnEki Görüntüle 559927 benim bal tanem ,kıymetlim , bidanem
Eki Görüntüle 559928
şu kızın fotoları koyup duruorsun , aaa kıskancız biz ama
aaa bir gün giremedik topic ee gelinimizi kapmaya çalışıyorlarrcık cıkk
ben yarın birkaç paket prima ileyn kızı isetemeye gelim bari söz keselim yoksa kız gidicek elden
2.aydan beri yaptırmayı düşünüyoruz ama nedense bir türlü olmadı , ama ben ileriki yaşlara helde altı yaşına kalmasını hiç istemiyorum , hem arkadaşlarında sünnet olmayan kalmayacak , hem bunlar 6 yaşında okuma yazma öğrenicekler valla googledan sünnet nedir diye ararıp , öğrenir birde kaçarlar sonra
cık dönmedi , dönmeyi düşünüyor mu emin değilim :26::26:
işte o sevimlilikleri dimi her şekilde canımıza oktan hoş geldin bu arada
Eki Görüntüle 558678
bu da bizim açık lacivert gözlerimiz...
lacivert meme düşmanı kıza da bayıldım. Ama o gözler ya yeşile doğru gidiyor gibi.. MAşallah...Allah nazarlardan korusun tüm bebeklerimizi...
Eki Görüntüle 558677 iste benım lacıvert gozlu ve memeyle savasan kızım
maşallah kuzulara hepinizin tek tek yazmayayım kızım cırlar şimdi hepsine toptannn
slm kızlar,
kızım saaat 10 gibi uyuyor genelde,
gecede bazen 5 saat sonra emmeye kalkıyor,normal mi yoksa 3 saatte bir uyandırıp emzireyim mi ki?
bide şu uyku düzeni olayı,ne zaman oturucak*
ayrıca kızım hiç kendi kendine uykuya dalmıyor hep mememi istiyor, işe başlayınca napıcam ben....nasıl kendi kendine uyumaya alıştırabilirim,fikri olan var mıııııı
slm kızlar,
gecede bazen 5 saat sonra emmeye kalkıyor,normal mi yoksa 3 saatte bir uyandırıp emzireyim mi ki?
ayrıca kızım hiç kendi kendine uykuya dalmıyor hep mememi istiyor, işe başlayınca napıcam ben....nasıl kendi kendine uyumaya alıştırabilirim,fikri olan var mıııııı
bende 5 parmakta oldu nedense.sıcak suya sokup alkol sürdüm geçer gibi oldu yine tekrarlıyor.
Haaa bide unutmadan gündüz uykularında oturma odasında gece uykusunda beşiğinde yatırıyorum gece gündüz farkını anlasın diye..
slm kızlar,
Benim kizim cok olurdu ilaclari hatirlamiyorum dr guven.kizlarda genital temizlik daha zor onu onden arkaya olacak temizleme.selam hanımlar kızımda idrar yolunda enf.vardı lokosit 8-10 dan 5-6 ya düştü böbrek usg istedi yaptırdık temiz çıktı çok şükür kültür de mikrop üredi antibiyotiğe devam haftaya tekrar tahlil vercez çok moralim bozulmuştu ama böbrek yetmezliğine kadar gidiyor falan diyince doktor dünyam başıma yıkıldı şak diye söylüyorlar insanın yüzüne...çevremle konuşunca ve sonuçları göre rahatladım bugün şükür kız bebeklerde olurmuş daha dikkat etcez Allahım başka acı vermesin bununla atlatalım inşalllaaahhh..size bir sorum olacak başına gelen varsa cevap versin kullandığınız antibiyotik nedir? ben şuan bactrim kullanıyorum...suprax daha iyiymiş bu enfeksiyonlara.doktora sordum cevabı tatmin etmedi mırın kırın cevaplar hep gıcık etmiştir beni doktor değişcekkk o kesin..
slm kızlar,
muffin senin cadının da fotosunu koysana, ya da ben mi görmedim , merak ettim şirineyi:
bayadır yoktunanacımmm pek tehditkar bakmış.3 numaralı bakış bu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?