2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

önemli değil canım bilemezsin tabi

bende 5 parmakta oldu nedense.sıcak suya sokup alkol sürdüm geçer gibi oldu yine tekrarlıyor.

,zaten babasıda tek küpeli baba oğul gezerler küpeli küpeli , senin cadı nasıl , meme ile savaşıyormu hala

tatilde bir aile gördüm otelde.anne süper bir hatun baba yakışıklı oğullar 16-18 yaşlarında küpeli ay o kadar özendim ki oğlum olsa küpe takcaktım valla.ama zilli kızım oldu.o da kulak mulak deldirmez valla.sıkıntıya gelemiyor.

maşallah kuzulara hepinizin tek tek yazmayayım kızım cırlar şimdi hepsine toptannn

oğluna talibiz ay bayıldım sizi çok sevdim bebiş size damadım diyebilir miyim.bu arada kızım yeşil gözlü 60 cm boyunda 5500 kiloda.
Eki Görüntüle 558677 iste benım lacıvert gozlu ve memeyle savasan kızım

anacımmm pek tehditkar bakmış.3 numaralı bakış bu mu

anacımmm pek tehditkar bakmış.3 numaralı bakış bu mu[/QUOTE] bayadır yoktun
cnm sen rekjlamlarda goruyorum senı hıc sorma canım cok asabıyız bıberona alıstı hanfendıye sagıp verıyoruz artık....

slm kızlar,
kızım saaat 10 gibi uyuyor genelde,
gecede bazen 5 saat sonra emmeye kalkıyor,normal mi yoksa 3 saatte bir uyandırıp emzireyim mi ki?

bide şu uyku düzeni olayı,ne zaman oturucak*
ayrıca kızım hiç kendi kendine uykuya dalmıyor hep mememi istiyor, işe başlayınca napıcam ben....nasıl kendi kendine uyumaya alıştırabilirim,fikri olan var mıııııı

ah be güzelim kelin merhemi olsa kendi başına sürer, varmı öyle kendi kendine uyuyabilen bebek ???

herkes uykudan müzdarip tabiki bende kucakta ancak uyuyo bizimki o da ayakta durcaz oturduğumuz an başlıo bağırmaya:) akşam uykusuna en az 1.5 saatte daldığını düşünürsek varın siz bizim halimizi düşünün ne olcak ya halimiz gittikçe ağırlaşıo fıtık olacaz bu gidişle

Bizimde ayni utandirmiyorum zaten o saatte acikiyo uyaniyo oda onun duzeni sanirim. Bi yerde okimustum uyandirmayin uyku duzenini olusturuyo yaziyodu

selam hanımlar kızımda idrar yolunda enf.vardı lokosit 8-10 dan 5-6 ya düştü böbrek usg istedi yaptırdık temiz çıktı çok şükür kültür de mikrop üredi antibiyotiğe devam haftaya tekrar tahlil vercez çok moralim bozulmuştu ama böbrek yetmezliğine kadar gidiyor falan diyince doktor dünyam başıma yıkıldı şak diye söylüyorlar insanın yüzüne...çevremle konuşunca ve sonuçları göre rahatladım bugün şükür kız bebeklerde olurmuş daha dikkat etcez Allahım başka acı vermesin bununla atlatalım inşalllaaahhh..size bir sorum olacak başına gelen varsa cevap versin kullandığınız antibiyotik nedir? ben şuan bactrim kullanıyorum...suprax daha iyiymiş bu enfeksiyonlara.doktora sordum cevabı tatmin etmedi mırın kırın cevaplar hep gıcık etmiştir beni doktor değişcekkk o kesin..

Haaa bide unutmadan gündüz uykularında oturma odasında gece uykusunda beşiğinde yatırıyorum gece gündüz farkını anlasın diye..

Aynı şeyi ben de yapıyorum beşiğine gece uykusuna geçtiğinde alıyorum rahatça sabaha kadar uyuyor, bir kez sabah namazına kalkınca emziriyorum inşallah düzenimiz bozulmaz. Gece uykusuna geçerken bende ışıkları kapatıyorum ses olmuyor ben bile sessizce ona bişeyler söylüyorum ayağımda sallamaya başlıyorum, ellerini battaniyesinin içine sokup elimle üzerinden tutuyorum, bazende bacağına hafif hafif vuruyorum, eğer hızlı bişekilde başını sağ sol yaparsa derin uykusuna geçtiğini anlıyorum, bizim sırrımızda bu :)

şuan uyuyor ama bu gece büyük bir hata yaptım çocuk uyumadan önce çamaşır makinesini çalıştırmıştım hala bitmedi bu saate kalacağını hesap etmedim malesef inşallah sesinden uyanmaz biraz sesli bizim makine malesef, inşallah uyanmaz..

Benim kizim cok olurdu ilaclari hatirlamiyorum dr guven.kizlarda genital temizlik daha zor onu onden arkaya olacak temizleme.

canım ayağında sallıyor musun bilmiyorum ama bizimkine ben küçüklüğünden beri alıştırdım babası bile sallasa uyuyor ayakta, tatilde büyüklerin yanına gittik kim salladıysa uyudu bana yük olmadı, sen de bi dene istersen (ben de çalışıyorum ama henüz başlamadım doğum raporum bittiği halde 10 günlük raporlarla uzatıyorum)

Son düzenleme:
Slm kızlaar baya kalabalıkmış topiğimiz.
Oğlum babasının ayağında bu gece keyif yapıyorum :)
Benim oğlum hep emerek uyuyor, gece 12 gibi yatıp, sabah 4 gibi emmek için uyanıyor, o zaman yanıma alıyorum...

anacımmm pek tehditkar bakmış.3 numaralı bakış bu mu
bayadır yoktun
cnm sen rekjlamlarda goruyorum senı hıc sorma canım cok asabıyız bıberona alıstı hanfendıye sagıp verıyoruz artık....[/QUOTE]

canım bazen biberona düşüyor bazen memeye.istikrarsız kızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…