kızımın kakasında siyah iplik gibi şeyler var. inceledim. kurtçuk felan değil.neden olabilir
maşallah kuzuya.kızımdan birkaç kare daha
Eki Görüntüle 558943
Eki Görüntüle 558942
Eki Görüntüle 558941
kızım ve kız kardeşim
Eki Görüntüle 558944
Eki Görüntüle 558946
kızlar peki bu sokağa çıkma işini nasıl hallediyosunuz?.kuzenimi dr.u kar da yağsa her gün bir saat yürüyüş yap bebeği arabaya koyup demiş..ne yalan söyliim ben yapamıyorum..ya siz?
bagirmayan bebek yapabilmeyi beceren yok mu aramizdaaa
ayy cnm dolapta sogun agzı usur hasta olur bence jel kullanmadım daha ben onluk dayanmıyor valla
Ben mersinliyim ama orada oturmuyorum.bu arada yogurdun ilk mayasini nerden bulacaz hazir yogurttanmayalasak olmazmi
selamlar kızlar
bir şey soracaktım
benimki 4. ayı bitirmek üzere,
avent biberonun 2 nolu ucunu kullanıyorum
diğer avent kullanan arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz merak ettim.
bir de bebedor almıştım onun 3 ay+ yazan ucu benimkine çok geldi boğulacak gibi oluyor onunla.
bu arada ikinci çocuğu olanlar neler yaşıyorsunuz?
kardeşe alışmak epey zor olacak sanırım büyükler için
hangisini düşüneceğimi şaşırıyorum valla
bgn komşum bana lokum bağla dedi.denicem
Selam kızlar..çok uzun zamandır topiği takip ediyorum fakat yazmamıştım hiç.
benim oqlumda 29 aqustos doqumlu.8.200 kq 65 cm olduk.
merak ettiğim bir şey var sizler bebeklerinizi kanguruyla taşımaya başladınız mı?
ben bir kaç defa denedim ama sanki rahat edemiyomuş gibi geldi ve emin olamadım.
daha erken mi sizce?
canım dr bana başını dik tutunca kullan dedi 4. aya doğru yani..ben evde bikaç deneme yaptım chicco soft dream var.hiç rahat değil bebek içinde..ben de keza..kullanamadım şimdilik yani..ama başka marka kullanıp beğenen arkadaşlar var topikte..sen aldınmı alıcakmısın
babası saqolsun çoktaaannn aldıda benimkide hiç rahat görünmüyo çelik yelek gibi bişey :) daha rahat birşey bulursam onu alabilirim.aslında slinqleride düşündüm ama bilmiyorum ne kadar rahat ve kullanışlı olur.bisürü şey aldık çoqunu kullanamadık bile.dikkatli almak istiyorumo yüzden artık.
aynen ben de sling düşünüyorum..çok rahat görünüyolarr..aşılardan bir tek rota virüsü korkutuyodu beni ama onu da gözümü karartıp yarın yaptırcam..14. hafta sonmuş ilk doz için..
cnm nasılsın bebekler nasıl
canım bizimki geçen salıdan beri yeşilli sarılı.ama genel durumunda pek bir sıkıntı yok sadece bazen aşırı huysuz kucak istiyor ne bileyim mikrop da çıkmadı.amannn şu kakalardan kurtulsaydık bir
bayadır yoktunanacımmm pek tehditkar bakmış.3 numaralı bakış bu mu
Oğlum sağ gögsümü almıyor neden acaba yaa
maşallah kuzuya.
yok canım dönmedi daha,bebeklerınız dönmeye basladı mı??? benım oglum hala dönmedı de:44::44::44:
ben de bir an önce olsun istiyorum hayırlısıyla,bız sunnet olayını bıtırdık cok sukur. sunnet derısı dar ve uzun oldugu ıcın doktorumuzun tavsıyesı uzerıne 3 hafta ınce olduk tavsıye ederız cok cabuk gecıyor 3 gunde bıttı tamamen
kullanıyorum aventin 2 nolu emziğini sevmedi genzine kaçıyor 1 veriyorum bazen.ay çok zormuş canım
aynen senin gibi düşünüyorum bu sünnet konusunda2.aydan beri yaptırmayı düşünüyoruz ama nedense bir türlü olmadı , ama ben ileriki yaşlara helde altı yaşına kalmasını hiç istemiyorum , hem arkadaşlarında sünnet olmayan kalmayacak , hem bunlar 6 yaşında okuma yazma öğrenicekler valla googledan sünnet nedir diye ararıp , öğrenir birde kaçarlar sonra
cık dönmedi , dönmeyi düşünüyor mu emin değilim :26::26:
işte o sevimlilikleri dimi her şekilde canımıza oktan hoş geldin bu arada
ohhhSlm kızlaar baya kalabalıkmış topiğimiz.
Oğlum babasının ayağında bu gece keyif yapıyorum :)
Benim oğlum hep emerek uyuyor, gece 12 gibi yatıp, sabah 4 gibi emmek için uyanıyor, o zaman yanıma alıyorum...
yok ya, üşür ben çıkarmıyorum öyle zırt pırt. o doktor kendi çıkarsın, ben çıkmaya korkuyorum onu nasıl çıkarıyım karda kışta. havalar zaten kirli oluyo, ne işi var o havada.
ehe ehe, herkes mi beceriksiz ne?
soğuktunca dişler rahatlıyor ama elleri üşüyebilir tabi. gerçi o diş mızmızlığını çekmektense elleri üşüsün daha tercih edilir
e öyle yapıcan mecburen, bende öyle yapıyorum, sonra kendi mayamı saklıyorum mümkün olduğu kadar
benim oğlum kocaman oldu maşallah, çok da seviyor, ama eziyet etmekten de geri kalmıyor. yumuşak oyuncaklarını atıyor üstüne, bi de sürekli enseyi mıncıklıyor yumuşak diye. bıktım yapma demekten, ama anlamıyorrrrrrr. ama bebek geleli ben oğlana sarmaktan kurtulmuş oldum, aslında o da bende biraz rahatladık bu açıdan.
aman diyim, yapma sakın. şeker var lokumda, mikrop filan kapmışsa mahveder ayağını.
bu arada birşey daha sormak istiyorum.Aşıların zrarları hakkında bilqiniz varmı?
bu aralar çok araştırdım ve aşı yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız kaldım.
gerçi 2.ay aşılarımızı olduk fakat bundan sonrası için emin değilim.
türkçe pek fazla kaynak yok bu konuda fakat araştırınca acaba sorusu oluştu kafamda.
bu konuda bilgisi olan veya aşı yaptırmayan var mı aranızda?
aynen senin gibi düşünüyorum bu sünnet konusunda
yaptıralım da olsun bitsin canım ya
ohhh
sefan olsun
çok iyi yapmışsın
ben de yapmak istiyorum gerçekten
canım benimki de küçüğün bıngıldağına ellemeye çalışıyor
çıldırtacak beni, bir de elini burnunu falan gözüne sokmaya çalışıyor
yapma demek ters tepiyor
uzun uzun sakince anlatıyorum ama
o da çocuk işte
yine de yapıyor kaşla göz arasında.
ben de çok sarıyordum
şimdi hangisine bakacağımı şaşırıyorum
senin büyük kaç yaşında?
benim büyük 2010 ağustos doğumlu, o da mini minnacık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?