ben biberon pompa emzik gibi şeyleri gündüz yıkıyoorum akşamda hepsini bi kapta bi kaç dakika kaynatıyorum .sadece bekletmek mikropları kırmıyo gibi geliyor.hatta agız mendillerinide ben arasıra kaynatıyorum:)))arkadaşlar siz biberon, pompa vs. temizliğini nasıl yapıyosunuz? ben kullandıktan sonra suyla durulayıp kaynar su koyuyorum biberonların içine, pompa malzemelrini ve silikon göğüs uçlarını da suyla durulayıp kaynar suda bekletiyorum. yeterlimidir sizce? deterjan kullanmayı pek istemiyorum, nadiren deterjanlıyorum.
Herkese merhaba.
Öncelikle tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun:)
Aşılarla ilgili olarak ben de aşı takvimindekileri yaptırmalıyız diye düşünüyorum. Prospektüslerinde bir sürü yan etki yazıyor olabilir ama onların çoğunu ilaç firmaları kendilerini garantiye almak için yazıyorlar. Avukatım ve ilaç hukukuyla da uğraşıyorum ordan biliyorum. Ayrıca burası türkiye ve malesef o hastalıklar tamamen yok olmadı henüz. Tüm ilaçlarda fayda zarar dengesine bakmak lazım. Bu aşıların da faydaları zararlarından fazla diye düşünüyorum.
Bir de sorum var size. Bebeklerin kıyafetlerini ütülüyor musunuz? Ben önce çorap, badi ne varsa hepsini ütülüyordum ama artık üşeniyorum, zamanım da olmuyor. Hem çok fazla hijyenik de olmasın herşey îleride çok hasta oluyorlar o zaman, ama yine de içim rahat etmedi size de bir sorayım dedim.
Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet henüz millet namını almak yeteneğini elde edememiştir. Ona basit bir kütle denir millet denmez. 14.10.1925 M.Kemal ATATÜRK
Forumdaki tüm Öğretmen arkadaşlarımızın Öğretmenler günü şimdiden kutlu olsun
Eki Görüntüle 559907
oyun halımız yok ama cıbınlık demırını kalorıfer demırıne bagladım ve dönencesını cıbınlıgıne astımbu bebekler bızlere daha cokkkkkkkkkkkkkk seyler yaptırır
ben yarın birkaç paket prima ileyn kızı isetemeye gelim bari söz keselim yoksa kız gidicek elden
2.aydan beri yaptırmayı düşünüyoruz ama nedense bir türlü olmadı , ama ben ileriki yaşlara helde altı yaşına kalmasını hiç istemiyorum , hem arkadaşlarında sünnet olmayan kalmayacak , hem bunlar 6 yaşında okuma yazma öğrenicekler valla googledan sünnet nedir diye ararıp , öğrenir birde kaçarlar sonra
cık dönmedi , dönmeyi düşünüyor mu emin değilim :26::26:
ben ütülüyorum canım herşeyini.ama tabi bazen kıyafeti kalmıyor ütülememiş oluyorum.öylede giydiriyorum
Kardes bebeklerin kapfasi karisik bi iyiler bir kotuler.bir tanesi uykuya dalmakta sorun yasiyor galiba dis olayyi bizdede basladi.esim salliyor suanda ben dineniyorum.gece gece sut sagdim. Birde sali gun dorduncu ay asilari ve doktor kontrolumuz var bakalim bu oglanlar beni bitirecek.
Bebekleriniz kusuyormu oğlum çok kusuyor bıktım yaa
aynen üşütmüş tür yada dişdsen canım yakın zamanda ishalde başlar
Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet henüz millet namını almak yeteneğini elde edememiştir. Ona basit bir kütle denir millet denmez. 14.10.1925 M.Kemal ATATÜRK
Forumdaki tüm Öğretmen arkadaşlarımızın Öğretmenler günü şimdiden kutlu olsun
ay alemsiniz .istemeye de prima götürün 1 tepsi :)
size bişey sormak istiyorum benim kızımda emzigi çok zor alıyo ve çok az emip atıyo sizce avent ortodontik emzik alsam şimdiden sonra emermi:26:
size bişey sormak istiyorum benim kızımda emzigi çok zor alıyo ve çok az emip atıyo sizce avent ortodontik emzik alsam şimdiden sonra emermi:26:
Ben de daha önce vermemiştim, dün avent aldım emmedi. Gitti 25 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?