2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben biberon pompa emzik gibi şeyleri gündüz yıkıyoorum akşamda hepsini bi kapta bi kaç dakika kaynatıyorum .sadece bekletmek mikropları kırmıyo gibi geliyor.hatta agız mendillerinide ben arasıra kaynatıyorum:)))

Herkese merhaba.
Öncelikle tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun:)
Aşılarla ilgili olarak ben de aşı takvimindekileri yaptırmalıyız diye düşünüyorum. Prospektüslerinde bir sürü yan etki yazıyor olabilir ama onların çoğunu ilaç firmaları kendilerini garantiye almak için yazıyorlar. Avukatım ve ilaç hukukuyla da uğraşıyorum ordan biliyorum. Ayrıca burası türkiye ve malesef o hastalıklar tamamen yok olmadı henüz. Tüm ilaçlarda fayda zarar dengesine bakmak lazım. Bu aşıların da faydaları zararlarından fazla diye düşünüyorum.
Bir de sorum var size. Bebeklerin kıyafetlerini ütülüyor musunuz? Ben önce çorap, badi ne varsa hepsini ütülüyordum ama artık üşeniyorum, zamanım da olmuyor. Hem çok fazla hijyenik de olmasın herşey îleride çok hasta oluyorlar o zaman, ama yine de içim rahat etmedi size de bir sorayım dedim.

ben ütülüyorum canım herşeyini.ama tabi bazen kıyafeti kalmıyor ütülememiş oluyorum.öylede giydiriyorum

Teşekkür ederiz canım! Bu sene ilk ANNE ÖRRTMEN GÜNÜMÜ kutluyorum beeennn!!!

bende bu kadın bunu nasıl becermiş diye resme bakıyordum

kırk binkere maaşallah rabbim kaderlerini yüzleri kadar güzel eylesin hiç ağlatmasın yavrularımızı herşey gönüllerince olsunn

ben yarın birkaç paket prima ileyn kızı isetemeye gelim bari söz keselim yoksa kız gidicek elden

sünneti hemen olsun damat

cık dönmedi , dönmeyi düşünüyor mu emin değilim :26::26:

benimkide öyue bariz dönmüyor ama yan yatırınca yüz üstü dönüyor

Kızlar kızımın cenesı kızarık oluyoo yaa salyaları cok akıyo devamlı kuru tutuyorum ama kucuk sıvılcelerde cıktı eczacıya gıttım troys verdı surdum ıns geceyaa cok huysuzz bugun

aynen canım yaa benımkılkerde ole uyku duzenlerıde cok degıstı gunduz cok mızmızlanıyolar uykuda bı sag bı sol donuo duruyorlar valla dıslerı cıkınca napıcaz bılmıyorum yandık valla

size bişey sormak istiyorum benim kızımda emzigi çok zor alıyo ve çok az emip atıyo sizce avent ortodontik emzik alsam şimdiden sonra emermi:26:

tesekkurler tatlısım ınce dusuncelı arkadasımmmmbu annelık benı cok duygusallastırdı yahuuu...bende kutluyorum taze anne ve ogretmenlerımızın gununu
ay alemsiniz .istemeye de prima götürün 1 tepsi :)

gelın kız ıstesın prımayı alırız ayol

size bişey sormak istiyorum benim kızımda emzigi çok zor alıyo ve çok az emip atıyo sizce avent ortodontik emzik alsam şimdiden sonra emermi:26:

Benim kızımda öyleydi alıyordu bes dk sonra atıyordu wee ve nuk vardı ikisinide aynı yapıyordu avent aldım bir kac günde alıştı simdi sadece uykusu geldiginde emıyor veriyorum ağzına gözler gidiyor hemen

bende artık oğlumun çok fazla hijyen olmasından yana değilim..sonuç olarak bünyenin bişekilde bağışıklık kazanması gerektiğine inanıyorum..bazı durumlar haricinde ilk zamanlardaki gibi titizlenmiyorum artık.birasda bağışıklık sistemimiz gelişsin dimi ya

Malesef resim yuklenmiyorrr(
Eklentiden yeni sayfa açılıyor fakat dosya yüklede bilgisayardan resim yükle diyor ama aktif değil kabul etmiyor Tlfdan (
Bu arada tlfa cro..me yükledim nete ondan baglaninca surekli offline olma derdinden kurtuldum ohh beee artık daha cok Msj yazabilirim yasasın ozgurlukk :))

Ben de daha önce vermemiştim, dün avent aldım emmedi. Gitti 25 tl

Canim ben free flow olan düz ortodontik damaksiz olandan aldım 15 tl olan onu aldı hatta su anda ayağımda sallıyorum kızı agzinda emzik uyudu derin uykuya gecmek üzere
Bugun kendimi coook hamarat gördüm
Sabah kahvaltısı kocisime öğle yemeği 10 kiloluk tencere dolusu asure iki posta çamaşır arada minnosumun banyosu birde aksama caya misafir gelecek kızı görmeye ohooo neler yapmışim ben boyle yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…