Benim kızımda öyleydi alıyordu bes dk sonra atıyordu wee ve nuk vardı ikisinide aynı yapıyordu avent aldım bir kac günde alıştı simdi sadece uykusu geldiginde emıyor veriyorum ağzına gözler gidiyor hemen
Ben de daha önce vermemiştim, dün avent aldım emmedi. Gitti 25 tl
bi kaç gün denesen alır belki
ay benimki inşallah alır ya emzik almadan çok zor oluyo uyutmak falan
ben ankaradayım avmlerde bulabilirmiyim bu emzigi illa nettenmi almam lazım :26:
Ellerine saglik cokk enfes görünüyor hazır paketmi acep :))
yok kız bak üsteki fındıklar zonguldakdan (kaynanam) :111:
narlar benden
su benden
çokmu anlaşıldı
Cok anlasilmadida sen diyodun ya hazır yapsak olmazmı diye ordan seyettiydim :))
Benimkinin hepsi ev yapımı oldu :))
afiyet bal şeker olsun bolluk bereket versin inşallah
benim kız terminatöre bağladı ondan yapamadım
slm sevgili anneler benim oglum 31 agustos 2012 dogumlu sizlere bişe sormak istiyorum ek gıdaya ne zaman
geçmeliyim etrafımdakiler annem ve anneannemgil filan artık yavaş yavaş corbalardan
meyve sularından ver diyolar benim de aklım karıştı yardımcı olursanız sevinirim...
bi kaç gün denesen alır belki
ay benimki inşallah alır ya emzik almadan çok zor oluyo uyutmak falan
ben ankaradayım avmlerde bulabilirmiyim bu emzigi illa nettenmi almam lazım :26:
bende sadece joker mağazalarında buldum o emziği net dışında..ama maalesef benimki istemedi..
diğer emzikler gibi oda kaldırıldı hatıra kutusuna :))
benim msja cvp verecek kimse yok galiba yaaa....
bende sadece joker mağazalarında buldum o emziği net dışında..ama maalesef benimki istemedi..
diğer emzikler gibi oda kaldırıldı hatıra kutusuna :))
bende şimdi netten aldım 17 tl ye
siz ne kadara almıştınız
inşallah benimki kabul eder ya eşimin başının etini yedim 2 gündür
bu emzigin tutacak yeri yok dimi yanlış almamışımdır umarım:26:
emziği azıcık pekmeze batırıp ver öle alışır bence
25tlye aldım bende.karqo ücretsz mi aldıqın sitede?
benimki aqzına bile almadı vala tükürüp attı hemen.umarım seninkinde sorun olmaz.
slm sevgili anneler benim oglum 31 agustos 2012 dogumlu sizlere bişe sormak istiyorum ek gıdaya ne zaman
geçmeliyim etrafımdakiler annem ve anneannemgil filan artık yavaş yavaş corbalardan
meyve sularından ver diyolar benim de aklım karıştı yardımcı olursanız sevinirim...
yok 5 tlde kargo ücreti var
alsın inşallah ya 2 gündür ben eşimin beynini yedim almazsa oda benimkini yer valla
benim msja cvp verecek kimse yok galiba yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?