2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm sevgili anneler benim oglum 31 agustos 2012 dogumlu sizlere bişe sormak istiyorum ek gıdaya ne zaman
geçmeliyim etrafımdakiler annem ve anneannemgil filan artık yavaş yavaş corbalardan
meyve sularından ver diyolar benim de aklım karıştı yardımcı olursanız sevinirim...

çok güzel bi haber inşallah benimkide öyle uyur şimdi bide huy çıkardı 2 gündür emziriyorum yatırıyorum akşam yarım saat sonra uyanıyo tekrar emziriyorum bu sefer 5 dk aralıklarla uyanıyo emzir yatır emzir yatır belim agrıyo valla emzik alsa en azından veririm agzına uyur

bi kaç gün denesen alır belki
ay benimki inşallah alır ya emzik almadan çok zor oluyo uyutmak falan
ben ankaradayım avmlerde bulabilirmiyim bu emzigi illa nettenmi almam lazım :26:

Deneyeceğim ama direk atıyor, hiç alacak gibi değil.. Avmlerde vardır, ben jokerden aldım.

afiyet bal şeker olsun bolluk bereket versin inşallah

benim kız terminatöre bağladı ondan yapamadım

Senin terminator tam yemelik maşallah allahım esirgesin tüm Yavrularımızı benim minnak kizi mincik mincik yiyorum seninki gibi olsa dusunemiyorum artik :))
bugun benim kızda uyumadı sanki ayarlıyor mutfak salon arası mekik doladim durdum hatta yeni ayağımda uyudu beşiğine koyacamda aksama yemek yok esime dedim bu aksam dışardan söylüyoruz napalim bide çaya misafir gelecek yemek yapip birde üstüne onun yorgunluğunu cekemem hic...asure yapınca eşimden bugun ne istersem yapar zaten asure canavaridirda kendisi :))

benim msja cvp verecek kimse yok galiba yaaa....

bi kaç gün denesen alır belki
ay benimki inşallah alır ya emzik almadan çok zor oluyo uyutmak falan
ben ankaradayım avmlerde bulabilirmiyim bu emzigi illa nettenmi almam lazım :26:

bende sadece joker mağazalarında buldum o emziği net dışında..ama maalesef benimki istemedi..
diğer emzikler gibi oda kaldırıldı hatıra kutusuna :))

bende sadece joker mağazalarında buldum o emziği net dışında..ama maalesef benimki istemedi..
diğer emzikler gibi oda kaldırıldı hatıra kutusuna :))

bende şimdi netten aldım 17 tl ye
siz ne kadara almıştınız
inşallah benimki kabul eder ya eşimin başının etini yedim 2 gündür
bu emzigin tutacak yeri yok dimi yanlış almamışımdır umarım:26:

25tlye aldım bende.karqo ücretsz mi aldıqın sitede?
benimki aqzına bile almadı vala tükürüp attı hemen.umarım seninkinde sorun olmaz.

benim oqlumda 29 ağustos doqumlu.beni arada emiyo fakat çerez niyetine gibi :) sma mamayla besleniyodu fakat
geçen hafta istemedi mamayı bi kaç farklı mamadadenedim istemeyince pirinç ununu denedim sonrada meyve püresini
meyve suyunu falan çok sevdi ayrıca smayıda yemeye başladı tekrardan.
şimdi milupanın kaşık mamalarından veriyorum günde iki kez. iki kezde meyve püresi yiyor yarım çay bardağı kadar.
bu arada benim ki iri bi bebekti.şuan 8.250 kilo boyuda 66 cm.
araştırdım bazı durumlarda doktorlar 3.ayından sonra hafif muhallebilere meyve pürelerine izin verebiliyorlar.
tabiki bunlar anne sütü almayan bebekler için geçerli.

yok 5 tlde kargo ücreti var
alsın inşallah ya 2 gündür ben eşimin beynini yedim almazsa oda benimkini yer valla

ben emzikle beraber birde medelanın biberonunu aldırdım.ama benim ufaklık inat ya onunla mama içemiyo tıkanıyo :) nasıl beceriyosa.
anlayacaqın oa boşa gitti.benim eşimi düşün artık :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…