2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok nuk vardı almadı sayılır dikkat ettimde hiç bi bebek almamış nuk u bu son şansı aldı aldı almadı dahada emzik yok ona
aynen nuku benimkide almadı ..pahalı emziklerden sonra 5 liralık wee yi bile denedim ama tık yok :))))
olmayınca olmuyo vala pahalısıda ucuzuda işe yaramıyo.

benim bebegimde 7.5 kilo boyuda 63cm benim sütüm az oldugu için anne sütü+mama ile besleniyor
zaten ben de çorbalardan filan veriyorum...Meraktan sormuştum zaten bende cvp için teşekkür ederim..:)

aynen nuku benimkide almadı ..pahalı emziklerden sonra 5 liralık wee yi bile denedim ama tık yok :))))
olmayınca olmuyo vala pahalısıda ucuzuda işe yaramıyo.

kızlar benim oglanda hiçbir emzigi almamiştı son olarak bakkal emzigini dene dedi
çevremdekiler onu aldı etrafınızda bakkal emzigi satan yer varsa onu da denemenizi tavsiye ederim...

kızlar benim oglanda hiçbir emzigi almamiştı son olarak bakkal emzigini dene dedi
çevremdekiler onu aldı etrafınızda bakkal emzigi satan yer varsa onu da denemenizi tavsiye ederim...

banada bakkal emziğini dene dedikleri için wee ninkini denedim ama olmadı.gerçek bakkaldan almayı düşünmemiştim hiç .

banada bakkal emziğini dene dedikleri için wee ninkini denedim ama olmadı.gerçek bakkaldan almayı düşünmemiştim hiç .
benimkide 4 degişik emzik denememden sonra bakkal emzigini aldı.burda salı pazarı diye bi yervar.orda emzik reyonunda buldum.tanesi 50 kuruş.sonra gidip 5 tane daha yedek aldım.cok düşkün degil emzige ama en azından uyuturken alıyor yada uyurken uyanınca agzına geri koyuyorum geri dalıyor.deneyin derim ben.

o emziğin özelliği neymiş ki :)) hiç denk gelmedim pazarda bakkalda falan emziğe ama araştırıp bulcam o emziğide inş.

ayyyy offfff bunaldım valla kızlar.sanki yenidoğan kızım değilde oğlum.kızım emiyor uyuyor hiç sıkıntısı olmadı 3 aydır.ama oğlum beni öldürecek uyumuyor uyumuyor bebekliğinden beri sorunluydu allahım ne zamn düzelecek bu çocuk

kızlar bende ondan düşündüm ama kauçuk emzik zararlı dediler, zorla damak emziğe alıştırdım
damağı öne doğru getiriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…