ben emzikle beraber birde medelanın biberonunu aldırdım.ama benim ufaklık inat ya onunla mama içemiyo tıkanıyo :) nasıl beceriyosa.
anlayacaqın oa boşa gitti.benim eşimi düşün artık :)))))
heyecanla bekliyorum bakalım napacak
senin durum daha zormuş
bende merak ettim vala..benim gibi emzik koleksiyonu yapmazsın inş :))
aynen nuku benimkide almadı ..pahalı emziklerden sonra 5 liralık wee yi bile denedim ama tık yok :))))yok nuk vardı almadı sayılır dikkat ettimde hiç bi bebek almamış nuk u bu son şansı aldı aldı almadı dahada emzik yok ona
benim oqlumda 29 ağustos doqumlu.beni arada emiyo fakat çerez niyetine gibi :) sma mamayla besleniyodu fakat
geçen hafta istemedi mamayı bi kaç farklı mamadadenedim istemeyince pirinç ununu denedim sonrada meyve püresini
meyve suyunu falan çok sevdi ayrıca smayıda yemeye başladı tekrardan.
şimdi milupanın kaşık mamalarından veriyorum günde iki kez. iki kezde meyve püresi yiyor yarım çay bardağı kadar.
bu arada benim ki iri bi bebekti.şuan 8.250 kilo boyuda 66 cm.
araştırdım bazı durumlarda doktorlar 3.ayından sonra hafif muhallebilere meyve pürelerine izin verebiliyorlar.
tabiki bunlar anne sütü almayan bebekler için geçerli.
aynen nuku benimkide almadı ..pahalı emziklerden sonra 5 liralık wee yi bile denedim ama tık yok :))))
olmayınca olmuyo vala pahalısıda ucuzuda işe yaramıyo.
kızlar benim oglanda hiçbir emzigi almamiştı son olarak bakkal emzigini dene dedi
çevremdekiler onu aldı etrafınızda bakkal emzigi satan yer varsa onu da denemenizi tavsiye ederim...
benim bebegimde 7.5 kilo boyuda 63cm benim sütüm az oldugu için anne sütü+mama ile besleniyor
zaten ben de çorbalardan filan veriyorum...Meraktan sormuştum zaten bende cvp için teşekkür ederim..:)
benimkide 4 degişik emzik denememden sonra bakkal emzigini aldı.burda salı pazarı diye bi yervar.orda emzik reyonunda buldum.tanesi 50 kuruş.sonra gidip 5 tane daha yedek aldım.cok düşkün degil emzige ama en azından uyuturken alıyor yada uyurken uyanınca agzına geri koyuyorum geri dalıyor.deneyin derim ben.banada bakkal emziğini dene dedikleri için wee ninkini denedim ama olmadı.gerçek bakkaldan almayı düşünmemiştim hiç .
benimkide 4 degişik emzik denememden sonra bakkal emzigini aldı.burda salı pazarı diye bi yervar.orda emzik reyonunda buldum.tanesi 50 kuruş.sonra gidip 5 tane daha yedek aldım.cok düşkün degil emzige ama en azından uyuturken alıyor yada uyurken uyanınca agzına geri koyuyorum geri dalıyor.deneyin derim ben.
bu emzik daha yumuşak.emmesi daha kolay bence ondan alıyorlar.ötekiler daha sert.hem kaynatılıp steril edilebiliyo.o emziğin özelliği neymiş ki :)) hiç denk gelmedim pazarda bakkalda falan emziğe ama araştırıp bulcam o emziğide inş.
çorba denemeye cesaret edemedim ben daha.sen ne çorbası verdin.
bu emzik daha yumuşak.emmesi daha kolay bence ondan alıyorlar.ötekiler daha sert.hem kaynatılıp steril edilebiliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?