...........................
cnm arkadaşınki ortodontik emzik.benimkide senin aldıqından.
gelişmiş ortodontik yani.
benim msja cvp verecek kimse yok galiba yaaa....
Canim bu gelişmiş ortodontik benimki düz ortodontik senin aldığın damakli tutması daha kolay olur ve çabuk bırakmaz
İnşallah alır arkadasim ne diyelim gönlünü ferah tut olumlu duşun sonucu olumlu olsun
Herkese merhaba.
Öncelikle tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun:)
Aşılarla ilgili olarak ben de aşı takvimindekileri yaptırmalıyız diye düşünüyorum. Prospektüslerinde bir sürü yan etki yazıyor olabilir ama onların çoğunu ilaç firmaları kendilerini garantiye almak için yazıyorlar. Avukatım ve ilaç hukukuyla da uğraşıyorum ordan biliyorum. Ayrıca burası türkiye ve malesef o hastalıklar tamamen yok olmadı henüz. Tüm ilaçlarda fayda zarar dengesine bakmak lazım. Bu aşıların da faydaları zararlarından fazla diye düşünüyorum.
Bir de sorum var size. Bebeklerin kıyafetlerini ütülüyor musunuz? Ben önce çorap, badi ne varsa hepsini ütülüyordum ama artık üşeniyorum, zamanım da olmuyor. Hem çok fazla hijyenik de olmasın herşey îleride çok hasta oluyorlar o zaman, ama yine de içim rahat etmedi size de bir sorayım dedim.
Bebekleriniz kusuyormu oğlum çok kusuyor bıktım yaa
Ben de daha önce vermemiştim, dün avent aldım emmedi. Gitti 25 tl
slm sevgili anneler benim oglum 31 agustos 2012 dogumlu sizlere bişe sormak istiyorum ek gıdaya ne zaman
geçmeliyim etrafımdakiler annem ve anneannemgil filan artık yavaş yavaş corbalardan
meyve sularından ver diyolar benim de aklım karıştı yardımcı olursanız sevinirim...
canım mama alıyosa 4. ay anne sütü ise 6. aay başlanıyo..ama eskiler haklı bence..hangi çocuğa erkenden meyve sebze yalatılırsa ufaktan tadına baktırılırsa sıkıntısız geçiyo katı gıdaya..ben en azından tadına baksın diye parmağımla sürüyorum ağzına..her tad koku beyinlerine kazınıyormuş sonra yememezlik yapmazmış
nasıl guzel uyuyosun sen oglusum yaa yerım senı hay maasallah
pot kırmadım dımı
erkege benzettım ama...
benim kızım hiç yan yatmadı kafası düz ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?