2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bu gelişmiş ortodontik benimki düz ortodontik senin aldığın damakli tutması daha kolay olur ve çabuk bırakmaz
İnşallah alır arkadasim ne diyelim gönlünü ferah tut olumlu duşun sonucu olumlu olsun

Benimki de gelişmiş ortodontik. Yanında çıkıntları var bunun. Tüm gün uğraştım almadı

canım ben de ütülüyorum içime sinmiyo

canım mama alıyosa 4. ay anne sütü ise 6. aay başlanıyo..ama eskiler haklı bence..hangi çocuğa erkenden meyve sebze yalatılırsa ufaktan tadına baktırılırsa sıkıntısız geçiyo katı gıdaya..ben en azından tadına baksın diye parmağımla sürüyorum ağzına..her tad koku beyinlerine kazınıyormuş sonra yememezlik yapmazmış

selam anneciklerrr...
yoğunluktan ne zamandır fırsat bulamıyorum yazmaya arada iki satır okuyup çıkıyorum. maşallah çok büyük sorunlarda yok imsede Allah'ta göstermesin.geçtiğimiz üç haftada bizim süt tamamen finişi verdi malesef ama yinede şükrediyorum bari bu kadarını buldu diye çünkü büyük oğlumda hiç yoktu.minişimiz 7 kiloyu buldu, kilo biraz geriledi süt kesilince. bizde dün ilk defa çorbaya geçiş yaptık. ilkimde kaşık mamalarıyla başlamıştım alıştırmaya hayatımın hatasıymış.bunda ne meyve ne kaşık maması önce çorba sebzeye alışsın.bendende size tavsiye önce tuzluyla başlayın, sonra bir daha alıştıamnız zor oluyo.

kesinlikle doğru bencede tattırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…