maşallah çok tatlı
doğal pekmeze falan varsa evde batırıp vermeyi denesen mi acaba..
slm larrr herkesler nasıllar ? biz emzik denemesinde kandırmacasında bulunduk yine ama cıkkkk ,almıyor vazgeçtimm, hatta uykusu yakınken ağzına verdikçe oyun yaptı o çıkartıyor ben sokuyorum o çıkartıyor gülüyor gibi bir durum oldu :)))) oyun oynuyorum sandı :)) ha sonrasında emzirme sonrası verdim , cıııkkk almadı , neyse zaten emzik kullanmasada olur ama bu sıralar meme de uyumayı alışkanlık edinmeye başlıyor onun önüne geçmeye çalışıyorum ama ,pek başarılı olucakmışım gibi durmuyor,
bu arada çorba verenler olmuş çok erken değilmi :26::26: biz 4.ayın içindeyiz ben hiç bir şey vermedim :26: hani 6 ay anne sütü idi , yani bu kadar boşunamı bas bas bağırıyorlar ,
slm sevgili anneler benim oglum 31 agustos 2012 dogumlu sizlere bişe sormak istiyorum ek gıdaya ne zaman
geçmeliyim etrafımdakiler annem ve anneannemgil filan artık yavaş yavaş corbalardan
meyve sularından ver diyolar benim de aklım karıştı yardımcı olursanız sevinirim...
size bişey sormak istiyorum benim kızımda emzigi çok zor alıyo ve çok az emip atıyo sizce avent ortodontik emzik alsam şimdiden sonra emermi:26:
Ben de emziğe alıştıramayanlardanım ama kendimce şöyle bir çözüm buldum ; kauçuk emzik...Daha yumuşak olduğu için kolay aldı.Avent ortodontik dahil bir sürü silikon emzik vardı hiçbirini almadı, 1 ay önce işe başladım ben , biberonla sütü içerken zorlanıyodu ( Dr.Browns Dar emzikli ) ,gittim Nuk aldım,geniş emzikli,onu daha kolay aldı ama yine de mızıklanıyodu,aynı biberon emziğinin kauçuk olanından aldım , ohhhhh misler gibi yumuldu benim cadı...Sonra bende bir ampul daha yandı , KAUÇUK GENİŞ EMZİKGittim aldım, oda Nuk ,damaklı kauçuk emzik , 4 aydan sonra emzik aldı ve cok cok emiyo valla...Sadece uyuturken veriyorum ama uykuya dalınca atıyo,bazen gece emzik için ağlıyo ama o kadarına katlanıcam artık...Bir not daha kauçuk emzikler silikonlara göre çizilmeye karşı dayanıksız,2 haftada bir değiştiriyorum , ayda bir deniliyor ama garanti olsun...
yok nuk vardı almadı sayılır dikkat ettimde hiç bi bebek almamış nuk u bu son şansı aldı aldı almadı dahada emzik yok ona
Nasıl yaaaBizde de sadece nuk kullanılıyor,biberon ve emzik dahil herşey nuk,sadece onu aldı benimki de...
ay canım cok ozur dılerım yaaaaaaaaaaPot kırmak demeyelimde hatlar karıştı diyelim :))
O benim minnak kizim ılgın :))
peki kauçuk emzigi nerden alıyosun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?