Eki Görüntüle 559811 pampıslerımın ılk oyuncakları
Eki Görüntüle 559840 bu da dıs etlerını kasıyan kızımmm
Eki Görüntüle 559927 benim bal tanem ,kıymetlim , bidanem
Eki Görüntüle 559928
şu kızın fotoları koyup duruorsun , aaa kıskancız biz ama
aaa bir gün giremedik topic ee gelinimizi kapmaya çalışıyorlarrcık cıkk
ben yarın birkaç paket prima ileyn kızı isetemeye gelim bari söz keselim yoksa kız gidicek elden
2.aydan beri yaptırmayı düşünüyoruz ama nedense bir türlü olmadı , ama ben ileriki yaşlara helde altı yaşına kalmasını hiç istemiyorum , hem arkadaşlarında sünnet olmayan kalmayacak , hem bunlar 6 yaşında okuma yazma öğrenicekler valla googledan sünnet nedir diye ararıp , öğrenir birde kaçarlar sonra
cık dönmedi , dönmeyi düşünüyor mu emin değilim :26::26:
işte o sevimlilikleri dimi her şekilde canımıza oktan hoş geldin bu arada
koymadım canım ama sosyal paylaşım sitesinde var özelden yaz bana ekleşelim
Sadece anne sütü alıyosa ve kilo alımı normalse kesinlikle verilmemeli dedi doktorum ,ama mama veriliyorsa 4.aydan itibaren yavaş yavaş başlanıyor diye biliyorum...
Ama yaaa o nasıl bir gülüş ,yerim yaaa...Maşallah çok çok tatlı...
Canim bende mama + anne sutu veriyorum..Ama neyi nasil vericem aklim karisiyor gaz sorunumuz oldugu icin....
Sağol arkadaşım hepsi tatlı bunların..Bakıcı ablayla bol şans:)) gelişmeleri yaz akşam...
arkadaşlar yaa..biz rotarix ilk doz vurulduk 24ünde hafif bi iştahsızlık var gibi..aranızda vurduran olduysa yaşadınız mı benzer bişeyler..??
Sen yogur verıyonmu bebelere verıyosan ne kadar verıyosun ben sutu ısıttım o kucuk bebe kavonozlarına koydum ayrı tarafta 2 cay kasıgı yogurdu sutle ılıttım ıyıce sardım sabah tutmustu cok az tattırdım
yaramaz kızımmmmm
Eki Görüntüle 559794 Eki Görüntüle 559795 Eki Görüntüle 559796
Teyzoşlar benim paşam Yamaç Alp huzurlarınızdaaa!
bu da benim pofidiğim teyzeleri
kızlar ek gıdalara başlayanlar var mı meyve suyu yoğurt falan bugün doktora sordum ilk 6 su bile verme dedi çok saçma geliyo ben başlamak istiyorum ya
bir de oğlu olanlar sünnet işini hallettiniz mi?
ne yapsak?
dönmeden daha iyi olur sanki,
siz ne düşünüyorsunuz?
15 kişilik dev bir ekibi misafir edip haşat oldum eşimin iş arkadaşları...bebek görmeye geldiler.hurdaya çıktım resmen.ertesi gün de komşumuz geldi.baya yorucu geçti.ondan canım.hepinizi özledim.ha bir de muzur kızımın huysuzlukları...off kimin bedduasını aldım.kucak istiyor popoda sennsör var mübarek oturunca ciyaklıyor
Selam kızlar..çok uzun zamandır topiği takip ediyorum fakat yazmamıştım hiç.
benim oqlumda 29 aqustos doqumlu.8.200 kq 65 cm olduk.
merak ettiğim bir şey var sizler bebeklerinizi kanguruyla taşımaya başladınız mı?
ben bir kaç defa denedim ama sanki rahat edemiyomuş gibi geldi ve emin olamadım.
daha erken mi sizce?
buguun 4 aydan sonraaa bebeğimi bırakıp işe başladımçokkk ama çok zor dilerim alışırım...benim bebeğim biberon almıyor sizdede aynı durumda olan varmı?herturluuu biberonu denedim tutmaya çalışıyor ama tutamıyor.kaşıklada besleninde bağırıyor çağırıyor
buguun 4 aydan sonraaa bebeğimi bırakıp işe başladımçokkk ama çok zor dilerim alışırım...benim bebeğim biberon almıyor sizdede aynı durumda olan varmı?herturluuu biberonu denedim tutmaya çalışıyor ama tutamıyor.kaşıklada besleninde bağırıyor çağırıyor
Ben de emziğe alıştıramayanlardanım ama kendimce şöyle bir çözüm buldum ; kauçuk emzik...Daha yumuşak olduğu için kolay aldı.Avent ortodontik dahil bir sürü silikon emzik vardı hiçbirini almadı, 1 ay önce işe başladım ben , biberonla sütü içerken zorlanıyodu ( Dr.Browns Dar emzikli ) ,gittim Nuk aldım,geniş emzikli,onu daha kolay aldı ama yine de mızıklanıyodu,aynı biberon emziğinin kauçuk olanından aldım , ohhhhh misler gibi yumuldu benim cadı...Sonra bende bir ampul daha yandı , KAUÇUK GENİŞ EMZİKGittim aldım, oda Nuk ,damaklı kauçuk emzik , 4 aydan sonra emzik aldı ve cok cok emiyo valla...Sadece uyuturken veriyorum ama uykuya dalınca atıyo,bazen gece emzik için ağlıyo ama o kadarına katlanıcam artık...Bir not daha kauçuk emzikler silikonlara göre çizilmeye karşı dayanıksız,2 haftada bir değiştiriyorum , ayda bir deniliyor ama garanti olsun...
Kızlarr kızım kac gundur cok salya akıtıyordu dun bı baktık diş etı sısmıs galıba bu huysuzlgu ondan Eki Görüntüle 560992 geliyoo galıba üstten ilk disimizzzz
Kızlarr kızım kac gundur cok salya akıtıyordu dun bı baktık diş etı sısmıs galıba bu huysuzlgu ondan Eki Görüntüle 560992 geliyoo galıba üstten ilk disimizzzz
Biz olmuştuk geçen ay,pek bi değişiklik olmamıştı sanki,başka bi nedeni olabilir mi acaba ?
ayy kuzu yaaa...hadi inşallah sıkıntısız patlar..diş ilk gören hediye alıyomuş ona göre:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?