2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu da benim pofidiğim teyzeleri

Eki Görüntüle 559810

Eki Görüntüle 559811 pampıslerımın ılk oyuncakları

Eki Görüntüle 559840 bu da dıs etlerını kasıyan kızımmm

Hepsi de ısırmalık anacım bunların,gözüm gönlüm açılıyor resimleri gördükçe...Sağlıklı , musmutlu ,upuzun ömürleri olur inşallah...

Bu arada Umay'ım ilk defa bakıcısıyla bugün,çok tatlı bi ablaya benziyo,bakalım nasıl geçicek...

Sadece anne sütü alıyosa ve kilo alımı normalse kesinlikle verilmemeli dedi doktorum ,ama mama veriliyorsa 4.aydan itibaren yavaş yavaş başlanıyor diye biliyorum...

Canim bende mama + anne sutu veriyorum..Ama neyi nasil vericem aklim karisiyor gaz sorunumuz oldugu icin....

arkadaşlar yaa..biz rotarix ilk doz vurulduk 24ünde hafif bi iştahsızlık var gibi..aranızda vurduran olduysa yaşadınız mı benzer bişeyler..??

buguun 4 aydan sonraaa bebeğimi bırakıp işe başladım çokkk ama çok zor dilerim alışırım...benim bebeğim biberon almıyor sizdede aynı durumda olan varmı?herturluuu biberonu denedim tutmaya çalışıyor ama tutamıyor.kaşıklada besleninde bağırıyor çağırıyor

Canim bende mama + anne sutu veriyorum..Ama neyi nasil vericem aklim karisiyor gaz sorunumuz oldugu icin....

Gaz sorunumuz bitti ama hala sabaha karşı uyanıyor gene,anlamadım gitti. Ben de net bilmemekle birlikte , şekerli tatları önce vermemek gerektiğini aksi halde tuzluya alışamadıklarını biliyorum. Yani önce sebzeler,sonra meyveler...Muhallebi konusunu bilemedim,gerek var mı onu da bilmiyorum,sebzeyi meyveyi tatsın bir hele...Bir de ; blenderdan geçirmek yerine çatalla ezip hafif pütürlü olacak şekilde hazırlamak gerekiyomuş çorbaları , çok püre şeklinde verilirse daha sonra pütürlü gıdaya geçemiyomuş bebeler... Netten araştırınca da bulunabilir örnek menüler sanırım...Zaten 6-9 ay arası en fazla 2 çay bardağı kadar...

arkadaşlar yaa..biz rotarix ilk doz vurulduk 24ünde hafif bi iştahsızlık var gibi..aranızda vurduran olduysa yaşadınız mı benzer bişeyler..??

Biz olmuştuk geçen ay,pek bi değişiklik olmamıştı sanki,başka bi nedeni olabilir mi acaba ?

gunaydin guzel anneler gecmise bakiyim dedim bu saat oldu cikamadim

ikisine soyle birsey hazirliyorum tatlim
bir tepeleme dolu yemek kasigi yogurt
bir muz
bir elma (rende)
3 tane bebe biskuvisi rende

ya bu kiz gitgide guzellesiyor
yaramaz kızımmmmm

oy masallah yakisikli bu yaa

41 kere masallah
bu da benim pofidiğim teyzeleri

canim ben iki haftadir falan veriyorum ama biz zaten mama destegi de aliyorduk
kızlar ek gıdalara başlayanlar var mı meyve suyu yoğurt falan bugün doktora sordum ilk 6 su bile verme dedi çok saçma geliyo ben başlamak istiyorum ya

of off bizim de halletmemiz lazim en gec 1 yasina kadar dusunuyoruz
bir de oğlu olanlar sünnet işini hallettiniz mi?
ne yapsak?
dönmeden daha iyi olur sanki,
siz ne düşünüyorsunuz?

benimkilerin de poposunda sensor varrr

ben ikinci aydan beri kangurada tasiyorum cok da keyif aliyorlar

mrb canım,
beimde bugün işe başlamam gerekiyordu,1 haftalık daha rapor alabildim neyseki.....
benim kızımda ne biberon alıyor nede emzik....
ben çok sık mama vermiyrm genellikle beni emiyooo,ama işe başlayınca mecburen mama yicek die mama veriyorum arada bi...
neyse biberon almadığı için bibernla ağzına sıkıyrm yavaş yavaş...çünkü kaşıkla çok sabırsız davranıyo tatlı cadı....

Canımmm,içim ezildi ,işteki ilk günüm aklıma geldi Ne özlemiştim akşama kadar Ama iyi haber ; ALIŞIYOSUN ZAMANLA ... Daha önce de yazmıştım ; ben geniş ağızlı biberon emziği kullanıyorum,onu denedin mi? Bir de emziği kauçuk aldım ben,hem geniş hem kauçuk,yumuşak anne memesi gibi...Nuk marka benimki,bir dene istersen... Nuby ve medela biberonlarının da emzikleri bayağı geniş,denemedim ama görüntüsü iyi gibi,onlara da bir bak istersen netten...

ay canım iii aklına gelmiş...
iii fikirmiş bende deniycemmmm,belki alır benimkide....

yeni bakıcı ablanıza umarım umay çabuk alışır iyide anlaşırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…