ayyyyyyyyyy maşallah....
artık büyüdüler seninkiler ,baksana diş bile çıkarıyorlarrr
Canımmm,içim ezildi ,işteki ilk günüm aklıma geldiNe özlemiştim akşama kadar Ama iyi haber ; ALIŞIYOSUN ZAMANLA ... Daha önce de yazmıştım ; ben geniş ağızlı biberon emziği kullanıyorum,onu denedin mi? Bir de emziği kauçuk aldım ben,hem geniş hem kauçuk,yumuşak anne memesi gibi...Nuk marka benimki,bir dene istersen... Nuby ve medela biberonlarının da emzikleri bayağı geniş,denemedim ama görüntüsü iyi gibi,onlara da bir bak istersen netten...
mrb canım,
beimde bugün işe başlamam gerekiyordu,1 haftalık daha rapor alabildim neyseki.....
benim kızımda ne biberon alıyor nede emzik....
ben çok sık mama vermiyrm genellikle beni emiyooo,ama işe başlayınca mecburen mama yicek die mama veriyorum arada bi...
neyse biberon almadığı için bibernla ağzına sıkıyrm yavaş yavaş...çünkü kaşıkla çok sabırsız davranıyo tatlı cadı....
acaba ofisteyken elle sagsam zararı olurmu şimdiden goguslerim çok şişti yaa 4 saat var daha eve gitmeme
ya kızlar benimde önümüzdeki hafta iznim bitiyor.ben süt izninide toplu kullandım.ne yapacam bilmiyorum.kızımı 2 dk dışarı çıkarsam hava yutuyo gaz oluyor.annemde uzak bana .belki istifa ederim hiç bilmiyorum.:18:
Gunaydin 4. Ay asisi yaptiran varmi .iki bacaktan mi idi.
acaba ofisteyken elle sagsam zararı olurmu şimdiden goguslerim çok şişti yaa 4 saat var daha eve gitmeme
canim calismak zor tabii ama sunu soyleyeyim kizceni disari cikartmaya alistir
biz 20 gunlukten beri hergun ise gidip geliyoruz mecburiyetten alistilar artik
Kızlarr kızım kac gundur cok salya akıtıyordu dun bı baktık diş etı sısmıs galıba bu huysuzlgu ondan Eki Görüntüle 560992 geliyoo galıba üstten ilk disimizzzz
ya kızlar benimde önümüzdeki hafta iznim bitiyor.ben süt izninide toplu kullandım.ne yapacam bilmiyorum.kızımı 2 dk dışarı çıkarsam hava yutuyo gaz oluyor.annemde uzak bana .belki istifa ederim hiç bilmiyorum.:18:
inan dana kahvaltı yapmadım yemek saati canım yemek bile istemiyor 4te cıkacam ama zaman geçmiyor bayaa canım sıkkıncokta ozledim.bide sabah 7den akşam 5e kadar emzirmiyorum sutume bişe olur diye bayaa korkuyorum dilerim kesilmez chicco nun kauçuğunu aldımm onuda beğenmemiş bilmiyorum napsam bide o geniş emziklere bakayim.
ben hiç mama vermedim evdeyken 2 ay 3 litre süt sagdım biriktirdim şimdilik onlarla idare ediyor ama doktor 3 saate bir 150 cc içir dedi 75 cc içmiş oda zorlaaa sanırım kaşıkla oldugu için sevmedi
Kızlarr kızım kac gundur cok salya akıtıyordu dun bı baktık diş etı sısmıs galıba bu huysuzlgu ondan Eki Görüntüle 560992 geliyoo galıba üstten ilk disimizzzz
ayy..insan hiç başlamak istemiyor di mi işe?ah ah..İngilterede 3 yıl ücretli izin varmış oraya mı yerleşsek... rapor olayını düşündün mü?benim iznim biteli çok oldu şimdi raporla dewam ediyorum
ayy..insan hiç başlamak istemiyor di mi işe?ah ah..İngilterede 3 yıl ücretli izin varmış oraya mı yerleşsek... rapor olayını düşündün mü?benim iznim biteli çok oldu şimdi raporla dewam ediyorum
Bakıcı bulmayı düşünmedin mi ? Benim de 1 aydır kayınvalidem bakıyodu,bugün bakıcıyla ilk günümüz :44:
cnm süt iznimi toplu kullandım,ben kızım 1 yaşına gelene kadar çalışmak istemiyorum aslında off zaten hiçte başlayasım yokyıllık izinlerim duruyor,onlarıda kullanmıcam parasını alacam.dün aradı müdür cmt sana şift yazalımmı dedi yok dedim bakalım rapor almak istiyorumda beni idare ederm mi 8 ay
Neeeee 3 yıl mııııAnaaamm, o arada 2. yi de yaparız, bi 3 yıl daha ,hobaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?