2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inan dana kahvaltı yapmadım yemek saati canım yemek bile istemiyor 4te cıkacam ama zaman geçmiyor bayaa canım sıkkın cokta ozledim.bide sabah 7den akşam 5e kadar emzirmiyorum sutume bişe olur diye bayaa korkuyorum dilerim kesilmez chicco nun kauçuğunu aldımm onuda beğenmemiş bilmiyorum napsam bide o geniş emziklere bakayim.

ben hiç mama vermedim evdeyken 2 ay 3 litre süt sagdım biriktirdim şimdilik onlarla idare ediyor ama doktor 3 saate bir 150 cc içir dedi 75 cc içmiş oda zorlaaa sanırım kaşıkla oldugu için sevmedi

acaba ofisteyken elle sagsam zararı olurmu şimdiden goguslerim çok şişti yaa 4 saat var daha eve gitmeme

ya kızlar benimde önümüzdeki hafta iznim bitiyor.ben süt izninide toplu kullandım.ne yapacam bilmiyorum.kızımı 2 dk dışarı çıkarsam hava yutuyo gaz oluyor.annemde uzak bana .belki istifa ederim hiç bilmiyorum.:18:

canim calismak zor tabii ama sunu soyleyeyim kizceni disari cikartmaya alistir
biz 20 gunlukten beri hergun ise gidip geliyoruz mecburiyetten alistilar artik

acaba ofisteyken elle sagsam zararı olurmu şimdiden goguslerim çok şişti yaa 4 saat var daha eve gitmeme

Kesinlikle sağmalısınnn,sütün azalır sağmazsan...Ben 3-3,5 saat arayla sağıyorum.Elle sağman zor olmaz mı ,elektrikli bi pompa alsan...

canim calismak zor tabii ama sunu soyleyeyim kizceni disari cikartmaya alistir
biz 20 gunlukten beri hergun ise gidip geliyoruz mecburiyetten alistilar artik

cnm benim kızımda yaz ebebği olduğu için bende sürekli dışarı çıkardım ama şimdi artık havalar yavaştan soğuduğu için çok zorlanıyor :/ sen anne sütü vermiyosun cnm

ayy..insan hiç başlamak istemiyor di mi işe?ah ah..İngilterede 3 yıl ücretli izin varmış oraya mı yerleşsek... rapor olayını düşündün mü?benim iznim biteli çok oldu şimdi raporla dewam ediyorum

Kıyamam ama yaa Ama yemek yemezsen süt nasıl olacak yavruya Canımızı sıkmıyoruz,yavrular sağlıklı diye şükrediyoruz değil mi ama ...Sütünü de kesinlikle sağmalısınnn yoksa azalır hem göğüslerin de şişer ,kanallar tıkanır,mastit mi diyolar ona bilmiyorum... 3 saatte bir 150 cc mi :44: Umay 3 saatte 100 cc anca içiyor yau ,cuma doktor kontrolümüz vardı 4 aylık ,sordum bu durumu ; normal dedi,kilo alımı boyu gayet iyi dedi,sütün yağlıysa çok fazla içmez doyar dedi , iyi o zaman dedim sorun yoksa devammm...

Bakıcı bulmayı düşünmedin mi ? Benim de 1 aydır kayınvalidem bakıyodu,bugün bakıcıyla ilk günümüz :44:

Kızlarr kızım kac gundur cok salya akıtıyordu dun bı baktık diş etı sısmıs galıba bu huysuzlgu ondan Eki Görüntüle 560992 geliyoo galıba üstten ilk disimizzzz

Aaaa anacim yazık be yavruma demek bütün huysuzlugu emmek istememesi bundanmis bizimki emmeye devam ediyor sagip vermiyorum ek hiçbirşeyde veremiyorum artık yoksa emmeyi bırakıyor..az daha sabretsin surda bir buçuk ayımız kaldı 6 ayı doldurmamıza...bende benim minnosun ağzını parmağımla kontrol ediyorum arada sırada fakat böyle açıp bakmadım hic..bir bakayım uyaninca belki bizdede vardır nede olsa en büyük bebislerdeniz :))

ayy..insan hiç başlamak istemiyor di mi işe?ah ah..İngilterede 3 yıl ücretli izin varmış oraya mı yerleşsek... rapor olayını düşündün mü?benim iznim biteli çok oldu şimdi raporla dewam ediyorum

cnm süt iznimi toplu kullandım,ben kızım 1 yaşına gelene kadar çalışmak istemiyorum aslında off zaten hiçte başlayasım yok yıllık izinlerim duruyor,onlarıda kullanmıcam parasını alacam.dün aradı müdür cmt sana şift yazalımmı dedi yok dedim bakalım rapor almak istiyorumda beni idare ederm mi 8 ay

Neeeee 3 yıl mıııı Anaaamm, o arada 2. yi de yaparız, bi 3 yıl daha ,hobaaaaaa

Bakıcı bulmayı düşünmedin mi ? Benim de 1 aydır kayınvalidem bakıyodu,bugün bakıcıyla ilk günümüz :44:

cnm güvenemiyorum bakıcıya bide ben part çalışanlardanım bazen sabah 10 da ..bazen öğlen 2 de bazen 4 te işbaşı yapıyorum.bazen akşam 11 de evde olduğum bile oluyor.eşimde aynı şekilde.aynı şirkette çalışıyoruz.anlıyacağın işim çokk zor

Şift yazalım mı ne demek ?

özel sektördesin galiba..bilmiyorum sıkıntı olur mu ama psikiyatrlar 45 gün doğ sonrası depresyonu raporu veriyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…