2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şift yazalım mı ne demek ?

canım çalışma saati..yani sana saat yazalı mı dedi..bizim mağazada şiftli sistem var.haftalık çıkar.her cmt yeni şift çıkıyor.sende o satlere göre gidip çalışıosun.belli bi saati yok bazen 2 de gidip 10 da çıkıosun bazen sabah 10 da gidip 5 te çıkıosun

tatlim ben de ayni durumdayim ama ankarada bu havalarda da cikariyorum
ben anne sutu + mama + ek gida veriyorum
ikiz oldugu icin esit icsinler anne sutunu diye genelde sagip veriyorum
cnm benim kızımda yaz ebebği olduğu için bende sürekli dışarı çıkardım ama şimdi artık havalar yavaştan soğuduğu için çok zorlanıyor :/ sen anne sütü vermiyosun cnm

Zormuş o zaman yaa, allah yardımcın olsun ne diyim ( Maddi durumda sıkıntı yoksa 1 yıl ara ver bence,sonra de verirsin kreşe,ben vericem valla bizim sokakta var bi tane 15 aylıkken alıyolar ,çocuklarla büyüsün yavrum

özel sektördesin galiba..bilmiyorum sıkıntı olur mu ama psikiyatrlar 45 gün doğ sonrası depresyonu raporu veriyorlar..

aaaa bilmiyodum cnm bi araştırım onunda..ya rapor almak kolayda işte kış boyu idare etseler beni ..kadrodayım ya yerime personel alamıyorlar.şirket içinde sıkıntı oluyor

maddi durum iyi sayılır cnm ev kira derdim yok çok şükür...o yüzden çok sıkıntı yapmıyorum bi de doğum paramıda aldım bi kenara attım birikim olsun diye ...sen başladın mı cnm çalışmaya

aaaa bilmiyodum cnm bi araştırım onunda..ya rapor almak kolayda işte kış boyu idare etseler beni ..kadrodayım ya yerime personel alamıyorlar.şirket içinde sıkıntı oluyor

ben öğretmenim ilk dönemi bu şekilde kapatıcam inşallah..bi konuş müüdürünle..kış boyu olmasa bile en azından 6 aylık olsun yawrularımız..bi oturabilisnler..bi ek gıdaya gecsinler..

Bakıcı ablamızla konuştum : Uyumuş,uyanmış,sütünü içmiş,kakasını yapmış,oynaşıyolarmış Daha ne olsun di miiii

Kolay gelsin, inşallah çabucak alışırsın. Sen işteyken kaşıkla mı besleyecekler?

:nazar
Bakıcı ablamızla konuştum : Uyumuş,uyanmış,sütünü içmiş,kakasını yapmış,oynaşıyolarmış Daha ne olsun di miiii

oyyy maşallah cnmm ..ne güzel hemen alışmış senin bebeiş kaç aylık oldu cnm maşallah hemende alışmış bakıcısına

İnşallah güzel geçer günleri.. 600'e anlaşabildin mi bakıcıyla?

700 e anlaştık canım...Yürüme mesafesi biraz zorlıycaktı,atla gel dedim minibüsle Çok pozitif biri ,ben elektrik aldım,az önce konuştuk,UMAY'ım da almış elektriği,gülüşüyodu arkadan

ben öğretmenim ilk dönemi bu şekilde kapatıcam inşallah..bi konuş müüdürünle..kış boyu olmasa bile en azından 6 aylık olsun yawrularımız..bi oturabilisnler..bi ek gıdaya gecsinler..

Şu İngilizleri okuyunca memleketimden nefret ettim bir kez daha, 6 ay anne sütü diye bas bas bağırıyolar,izine gelince 16 hafta

Doğum parası dedin de,ben geçen hafta gitmiştim SGK 'ya 10 güne yatıcaktı,bi bakayım Ziraat Bankası'na Başladım ben bayramdan sonra ,1 ay oldu...

:nazar

oyyy maşallah cnmm ..ne güzel hemen alışmış senin bebeiş kaç aylık oldu cnm maşallah hemende alışmış bakıcısına

19 Kasım da 4 ayımız bitti ... Annem de geldi memleketten cumartesi günü,o da yanında ama onu da 1,5 gündür görüyo,biraz tedirgindim,bizimki yeni yüzlere kolay alışamıyo, iyi olduğunu duyunca rahatladım

Doğum parası dedin de,ben geçen hafta gitmiştim SGK 'ya 10 güne yatıcaktı,bi bakayım Ziraat Bankası'na Başladım ben bayramdan sonra ,1 ay oldu...

cnm beni de çağırdılarda ben başlamadım süt zinini kullandım... bana 3 buçuk milyara yakın yattı süt parasıda 390

canım bende öğretmenim...müdürüm ilk dönem için öğrt ayarlamış,gelme dedi raporla atlat dedi amaaaaa,rapor veren yok maleseeeffffffffff..........

aile hekimide gittim,durumu anlattım,ben bebeğimi 2 aylık bırakıp işe başladım ancak 5 gün rapor verebilirm,seninki bak 3 ayını bitirmiş falan dediiiii
tabi bende bozuldum...

cnm ben 1 ağustosta doğum yaptım ben 1 aralıkta tam 4 olmucam mı 5 mi olacam kafam karıştı

cnm beni de çağırdılarda ben başlamadım süt zinini kullandım... bana 3 buçuk milyara yakın yattı süt parasıda 390

Maaşın tamamını mı alıyoruz bilen var mı?Brüt üzerinden 2/3 'ünü alıyoruz demişti biri sanki.Bir de süt parası 390 mı,90 değil miydi o da ,kafam karıştı şimdi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…