Şift yazalım mı ne demek ?
cnm benim kızımda yaz ebebği olduğu için bende sürekli dışarı çıkardım ama şimdi artık havalar yavaştan soğuduğu için çok zorlanıyor :/ sen anne sütü vermiyosun cnm
cnm güvenemiyorum bakıcıyabide ben part çalışanlardanım bazen sabah 10 da ..bazen öğlen 2 de bazen 4 te işbaşı yapıyorum.bazen akşam 11 de evde olduğum bile oluyor.eşimde aynı şekilde.aynı şirkette çalışıyoruz.anlıyacağın işim çokk zor
özel sektördesin galiba..bilmiyorum sıkıntı olur mu ama psikiyatrlar 45 gün doğ sonrası depresyonu raporu veriyorlar..
Neeeee 3 yıl mııııAnaaamm, o arada 2. yi de yaparız, bi 3 yıl daha ,hobaaaaaa
Zormuş o zaman yaa, allah yardımcın olsun ne diyim( Maddi durumda sıkıntı yoksa 1 yıl ara ver bence,sonra de verirsin kreşe,ben vericem valla bizim sokakta var bi tane 15 aylıkken alıyolar ,çocuklarla büyüsün yavrum
Bu arada Umay'ım ilk defa bakıcısıyla bugün,çok tatlı bi ablaya benziyo,bakalım nasıl geçicek...
aaaa bilmiyodum cnm bi araştırım onunda..ya rapor almak kolayda işte kış boyu idare etseler beni ..kadrodayım ya yerime personel alamıyorlar.şirket içinde sıkıntı oluyor
buguun 4 aydan sonraaa bebeğimi bırakıp işe başladımçokkk ama çok zor dilerim alışırım...benim bebeğim biberon almıyor sizdede aynı durumda olan varmı?herturluuu biberonu denedim tutmaya çalışıyor ama tutamıyor.kaşıklada besleninde bağırıyor çağırıyor
Bakıcı ablamızla konuştum : Uyumuş,uyanmış,sütünü içmiş,kakasını yapmış,oynaşıyolarmışDaha ne olsun di miiii
İnşallah güzel geçer günleri.. 600'e anlaşabildin mi bakıcıyla?
ben öğretmenim ilk dönemi bu şekilde kapatıcam inşallah..bi konuş müüdürünle..kış boyu olmasa bile en azından 6 aylık olsun yawrularımız..bi oturabilisnler..bi ek gıdaya gecsinler..
maddi durum iyi sayılır cnm ev kira derdim yok çok şükür...o yüzden çok sıkıntı yapmıyorum bi de doğum paramıda aldım bi kenara attım birikim olsun diye ...sen başladın mı cnm çalışmaya
Şu İngilizleri okuyunca memleketimden nefret ettim bir kez daha, 6 ay anne sütü diye bas bas bağırıyolar,izine gelince 16 hafta
:nazar
oyyy maşallah cnmm ..ne güzel hemen alışmış senin bebeiş kaç aylık oldu cnm maşallah hemende alışmış bakıcısına
Doğum parası dedin de,ben geçen hafta gitmiştim SGK 'ya 10 güne yatıcaktı,bi bakayım Ziraat Bankası'naBaşladım ben bayramdan sonra ,1 ay oldu...
ben öğretmenim ilk dönemi bu şekilde kapatıcam inşallah..bi konuş müüdürünle..kış boyu olmasa bile en azından 6 aylık olsun yawrularımız..bi oturabilisnler..bi ek gıdaya gecsinler..
19 Kasım da 4 ayımız bitti ... Annem de geldi memleketten cumartesi günü,o da yanında ama onu da 1,5 gündür görüyo,biraz tedirgindim,bizimki yeni yüzlere kolay alışamıyo, iyi olduğunu duyunca rahatladım
cnm beni de çağırdılarda ben başlamadım süt zinini kullandım... bana 3 buçuk milyara yakın yattı süt parasıda 390
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?