2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O ne demek ayol,sen 2 ayda bıraktın diye , biz 3 ay bakabildik diye şükür mü edicez ,dangalaklık yapmış ...

merhaba kızlar, ben de mart annesiyim, Allah analı babalı buyutmek nasip etsın bebişlerinizi..ben kızıma sizin bebekleinz kadarken oyun halısı almıştım, çok fazla kullanamadık, şimdi satıp yürüteç almayı düşünüyorum. belki ilgilenirsiniz diye yazmak istedim. tiny love güneşlı gun oyun halısı, yenisinden farksız. 70 tl ye veriyorum. ilgilenen olursa msj atabilir..

Maaşın tamamını mı alıyoruz bilen var mı?Brüt üzerinden 2/3 'ünü alıyoruz demişti biri sanki.Bir de süt parası 390 mı,90 değil miydi o da ,kafam karıştı şimdi :44:

cnm 90 tl doğum sonrasında emzirme yardımı aldım..bide iş yerinde süt iznleri varya ben onu toplu kullandım 2 ay lık mazeret ,izni 390 yattı

cnm ben 1 ağustosta doğum yaptım ben 1 aralıkta tam 4 olmucam mı 5 mi olacam kafam karıştı

4 tane ay bitirince 4 aylık olduk işte ne biliyim yaaa,hamilelik hesabı gibi olmasın bu da,onda da 4 hafta 1 ay olmuyodu ya kafam karışıyodu 1 Aralık'ta 4 aylık olmuy mu yoksaaaa

700 e anlaştık canım...Yürüme mesafesi biraz zorlıycaktı,atla gel dedim minibüsle Çok pozitif biri ,ben elektrik aldım,az önce konuştuk,UMAY'ım da almış elektriği,gülüşüyodu arkadan

Süper:)) inşallah hep böyle devam eder. Darısı benim başıma..

Abooo, dişlere mi başladık yau Hadi hayırlısı bakalım...
saol cnm darısı basınıza
hıc sorma cnm yaa gercı gene emmıyo sagıyorum hanımefendıye dun fark ettım ben aglarken agzını mubarek timsah gıbı catı meger diş etını gostermeye calısıyormus kuzuum uyurkende sessızce bbakabılkırsın bu arada resımlerı gordum masallah cokk pampis yanaklar poca gıbı gorunuyo benım içln öp cnım yawrunu kızım gece emıyoo anca varya nuk markanın gogus ucunu aldım inanırmısım bır kere tuttu suratıma baktı saskın dedım emcek galıba senn puu yap nasıl fırlattı cook cadı bee kızım sgcaz artık napak

Süper:)) inşallah hep böyle devam eder. Darısı benim başıma..

İnşallah canım,sen nerde oturuyosun , ne zaman başlıyosun , bakıcı fiyatları ne durumda oralarda ? Çok soru sordum galiba yau

4 tane ay bitirince 4 aylık olduk işte ne biliyim yaaa,hamilelik hesabı gibi olmasın bu da,onda da 4 hafta 1 ay olmuyodu ya kafam karışıyodu 1 Aralık'ta 4 aylık olmuy mu yoksaaaa

ben öle hesapladım cnm 1 aralıkta 4 tam dolacak 5 ten gün alacam diye

slm cnm..şimdi görsellerden baktımda hoşuma gitti açıkçası oyun halısı sen neden satmak istiyosun ki ? ben ilgilenmek isterim

Benim müdür de öyle dedi cnm işlerine daha çok geliyo 3 saat süt izni yeniden program ayarla falan istemiyolar..bana bi velim yardımcı oldu sağolsun psikiyatrist kendisi doğ sonrası depresyonu diye..:44:

Ne kadar insafsız biriymiş birde annelik duygusunu yaşamış biri, müdürün idare ediyor o etmiyor
Yerinde olsam kesinlikle dilekçe ile o aile hekimini değiştirirdim, bir daha odasının önünden bile geçmezdim.

slm annişlerr :) oğluş uyudu hemen kaçtım buraya geldim ,,geçmişe göz atttım herkesinsağlığı yerinde çok şükürr , bizde çapak sorunumuz emerken memeye söylenme yada ilan-ı aşketme ( duruma göre değişiyor) 3 günde bir kaka şeklinde devam ediyoruz hayatımıza
2-3 gündür kanguru peşindeyim, birdearabası için şeffaf yağmurluk yada rüzgarlık ,internet sitelerinde buldum 11, yada 6 tl kargo parasına değmez, kanguru içinde deneyip görerek almak istiyorum ikisinide bir alışveriş sitesinden alsam kanguru için avm ye gideyim diorum , kv ler yakın dışarı çıktığımda sanki dünyanın en önemli şeyi gibi bizde gelelim deyip herkes peşimde , ayhhhhhhhhh benim içim daraldı buradan bir kanguru önerilmişti , onu mu sipariş etsem acaba alışveriş sitesinden , birde bu şeffaf yamurluklar nerede bulunur acep

senaysen ben senin ikizleri acaip merak ediorum yaaa, bir foto koymadın ki

arkadaşlar yaa..biz rotarix ilk doz vurulduk 24ünde hafif bi iştahsızlık var gibi..aranızda vurduran olduysa yaşadınız mı benzer bişeyler..??

iştahsızlık değil de her gün 2-kez kaka yapan bebiş im 3 günde bir yapmaya başladı , ama o yapmadığı 3 gün hepsi birden , keşke öyle olmasa da anne sütü alan bebişler 5 güne kadarmış kabızlık ilk zamanlar epey endişelendim ama şimdi huzursuzluk görmediğim için okadar düşünmüyorum sadece takip ediyorum , birde kontrole gidince doktor a sorucam , gerçi normal bi sorun yok diyorlar ya neyse

Kızlarr kızım kac gundur cok salya akıtıyordu dun bı baktık diş etı sısmıs galıba bu huysuzlgu ondan Eki Görüntüle 560992 geliyoo galıba üstten ilk disimizzzz

senin cadı sana epey kök söktürücek anlaşılan her şeyi önden önden gidiyor, çok tezcanlı olucak sanırım , Allah yardımcın olsun , :2::2::2: ayy çok duygulandımmm , ultroson kalp atışlarından diş çıkartmalara geldikk ühüüüüüüüüüü valla bebeklerimiz beraber büyüyor ,

Bu arada Umay'ım ilk defa bakıcısıyla bugün,çok tatlı bi ablaya benziyo,bakalım nasıl geçicek...

ileriki sayfada güzel haberleri okudum inşallah daim olurr, bol şansssssss

Doğum parası dedin de,ben geçen hafta gitmiştim SGK 'ya 10 güne yatıcaktı,bi bakayım Ziraat Bankası'na Başladım ben bayramdan sonra ,1 ay oldu...

bu arada arkadaşlar, eşinden sgk lı olanlarda 89 tl doğum parası alıyor eşleriniz, bunu da yeniden hatırlatayım dedim, yalnızca doğum belgesi yada çoçuğun nüfus cüzdanı ile bağlı olunan sgk müdürlüğü ödeme servisine başvuruda bulunmak yeteri,işlem yapılınca 10 gün sonrasında ziraat bankasından alınıyor ödeme , kimse devletten zengin değil, ayrıca eşinizin hakkı, ayrıca 3 çoçuk isteyen devlet e batmaz bu

selam annişlerr ve bebişlerrrr
yine bir süre oğluşumla arazi olduk ama döndük
inşallah keyifler yerindedir

biz iyiyiz çok şükür, sadece dün geceden beri hafifateş ve huzursuzluğumuz var ama hasta olmadı Allahtan başka bişey yok..

bu arada çoook mutluyuummmmm özellikle sütü azalan arkadaşlar, artık sütüm iyice azalmaya başlamıştı ve mama takviyesini baya arttırmıştım ama o dönemde müthiş bir inatla çok şükür birkaç gündür sütüm çok iyi günde 1 defa mama ya veriyorum ya hiç vermiyorummm

pes etmek yokkk

senin cadı sana epey kök söktürücek anlaşılan her şeyi önden önden gidiyor, çok tezcanlı olucak sanırım , Allah yardımcın olsun , :2::2::2: ayy çok duygulandımmm , ultroson kalp atışlarından diş çıkartmalara geldikk ühüüüüüüüüüü : hıc sorma yaa yakında yurumuye baslıyca dıye korkuyorum eee nede olsa aslan burcu acelecı pratık hıperaktıff elımı sımsıkı tutunca aklıma annem dıye sarılacagı analar gelyoo yaa

Ben de ilk 20 gün mama vermiştim sonra hırs yaptım , o gün bugündür anne sütü...Birsürü şey yaptım,hangisi tam olarak fayda etti bilmiyorum o yüzden,senin formülün nedir sütü artıran,onu da deneyim

canim benim kullandigim kangurudan cok memnunum walla baby max in hem fiyati da uygun
kabizlik icinse soyle birsey onerebilirim ya zeytinyagi yuttur ya da kayisi incir falan kaynat sularini icir cok rahatlatiyor
ya fotograf da benim tembelligimden be guzelim walla koyucam
gobislerimizi koydugumuz foruma da gec koymustum serde tembellik var

ohh maşallahh,
ben de artık sona geldim bu gidişle kesilir dedikçe gerçekten daha da azaldı,
anladım ki en önemlisi cidden pozitif olmak.. biranda dedim arttırıcam ben bu sütüü

-günlük içtiğim su miktarını 3lt ye çıkardım
-her sabah bol peynirli ve 2 yumurtalı kahvaltımı ihmal etmiyorum
-humana çayımı günde 4 fincan düzenli içiyorum
-yine günde 1-2 adet maltana içiyorum
-bol soğan ve özellikle bol soğanlı kısır ya da bulgur pilavı yiyorum
-hergün helva da yiyorum bir miktar
-ve oğlum acıksa da acıkmasa da 2saatte bir emziriyorum gündüzleri, gece de ne zaman uyanırsa artık

ve 1 haftadır 2 kg verdim böyle yiyerek

Son düzenleme:
bugun doktordaydım malum gebe 2ye sıra aldım girdim içeri karnımdan ultrasnla baktılar ağlıyacaktım gözlerim doldu

1 haftadır hamilelik belirtileri yaşıyorum

2kez idrar yaptım çıkmadı neyse :18:

doktorun daha doğrusu sizi hazırlyan hemşire mi artık stajmı dersin doktor baktı hamilesin dedi kesi görünüyor ama çok aşağılarda dedi

sonra dedi sezeryanmı normal mi normal doğum dedim eminmisin dedi evet dedim

başka doktor baktı dedi bu tamam kese giibi birşey ama çok aşağıda kistde olabilir kan testi istediler sprialin ipi yerinde yazmış + dedim başka yöntemle korunuyorum zaten
oda dedi neyle prz. şok oldu beni cahil bişey sandı (kürt mahallesinde oturuyoruz aşiretler felan )

kan testini beklermiyim tabi beklemem beynimden aşağı kaynar sular döküldü gittim kan verdim sonra özele gittim 30 tl bayıldım ama aklımdan neler geçiyro nacam ben niyetimide bozmak istemiyorum

eşim ağlama derecesinde neyse 2.kanı verdim çok içim bomboş annem ordan ağlıyormu oda hemen babama kardeşime söylemiş oda demiş niye dikkat etmemişler oda kızıma ecoşuma üzülmüş şok olmuş kapat kapat teli demişler

gittim kadın hamile değilsin deyince varya öptüm sarıldım ağladım 4 aylık benim yavrum benim doğumum çok zor oldu dedim

rabbime binlerce şükürler olsun hemen sadaka vercem sprial herkesin adetini fazlalaştırr benide keşti

yarın bakalım ksitse bile napcaz adet keseside olabilir pembe leke geldi sabah dış gebelikte olabilir bakcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…