canım bende öğretmenim...müdürüm ilk dönem için öğrt ayarlamış,gelme dedi raporla atlat dedi amaaaaa,rapor veren yok maleseeeffffffffff..........
aile hekimide gittim,durumu anlattım,ben bebeğimi 2 aylık bırakıp işe başladım ancak 5 gün rapor verebilirm,seninki bak 3 ayını bitirmiş falan dediiiii
tabi bende bozuldum...
Maaşın tamamını mı alıyoruz bilen var mı?Brüt üzerinden 2/3 'ünü alıyoruz demişti biri sanki.Bir de süt parası 390 mı,90 değil miydi o da ,kafam karıştı şimdi :44:
cnm ben 1 ağustosta doğum yaptım ben 1 aralıkta tam 4 olmucam mı 5 mi olacam kafam karıştı
700 e anlaştık canım...Yürüme mesafesi biraz zorlıycaktı,atla gel dedim minibüsleÇok pozitif biri ,ben elektrik aldım,az önce konuştuk,UMAY'ım da almış elektriği,gülüşüyodu arkadan
O ne demek ayol,sen 2 ayda bıraktın diye , biz 3 ay bakabildik diye şükür mü edicez ,dangalaklık yapmış ...
saol cnm darısı basınızaAbooo, dişlere mi başladık yauHadi hayırlısı bakalım...
hıc sorma cnm yaa gercı gene emmıyo sagıyorum hanımefendıye dun fark ettım ben aglarken agzını mubarek timsah gıbı catı meger diş etını gostermeye calısıyormus kuzuum uyurkende sessızce bbakabılkırsın bu arada resımlerı gordum masallah cokk pampis yanaklar poca gıbı gorunuyo benım içln öp cnım yawrunu kızım gece emıyoo anca varya nuk markanın gogus ucunu aldım inanırmısım bır kere tuttu suratıma baktı saskın dedım emcek galıba senn puu yap nasıl fırlattı cook cadı bee kızım sgcaz artık napakAaaa anacim yazık be yavruma demek bütün huysuzlugu emmek istememesi bundanmis bizimki emmeye devam ediyor sagip vermiyorum ek hiçbirşeyde veremiyorum artık yoksa emmeyi bırakıyor..az daha sabretsin surda bir buçuk ayımız kaldı 6 ayı doldurmamıza...bende benim minnosun ağzını parmağımla kontrol ediyorum arada sırada fakat böyle açıp bakmadım hic..bir bakayım uyaninca belki bizdede vardır nede olsa en büyük bebislerdeniz :))
4 tane ay bitirince 4 aylık olduk işte ne biliyim yaaa,hamilelik hesabı gibi olmasın bu da,onda da 4 hafta 1 ay olmuyodu ya kafam karışıyodu1 Aralık'ta 4 aylık olmuy mu yoksaaaa
Süper:)) inşallah hep böyle devam eder. Darısı benim başıma..
4 tane ay bitirince 4 aylık olduk işte ne biliyim yaaa,hamilelik hesabı gibi olmasın bu da,onda da 4 hafta 1 ay olmuyodu ya kafam karışıyodu1 Aralık'ta 4 aylık olmuy mu yoksaaaa
merhaba kızlar, ben de mart annesiyim, Allah analı babalı buyutmek nasip etsın bebişlerinizi..ben kızıma sizin bebekleinz kadarken oyun halısı almıştım, çok fazla kullanamadık, şimdi satıp yürüteç almayı düşünüyorum. belki ilgilenirsiniz diye yazmak istedim. tiny love güneşlı gun oyun halısı, yenisinden farksız. 70 tl ye veriyorum. ilgilenen olursa msj atabilir..
canım bende öğretmenim...müdürüm ilk dönem için öğrt ayarlamış,gelme dedi raporla atlat dedi amaaaaa,rapor veren yok maleseeeffffffffff..........
aile hekimide gittim,durumu anlattım,ben bebeğimi 2 aylık bırakıp işe başladım ancak 5 gün rapor verebilirm,seninki bak 3 ayını bitirmiş falan dediiiii
tabi bende bozuldum...
tabi bende bozuldum...
arkadaşlar yaa..biz rotarix ilk doz vurulduk 24ünde hafif bi iştahsızlık var gibi..aranızda vurduran olduysa yaşadınız mı benzer bişeyler..??
Kızlarr kızım kac gundur cok salya akıtıyordu dun bı baktık diş etı sısmıs galıba bu huysuzlgu ondan Eki Görüntüle 560992 geliyoo galıba üstten ilk disimizzzz
Bu arada Umay'ım ilk defa bakıcısıyla bugün,çok tatlı bi ablaya benziyo,bakalım nasıl geçicek...
Doğum parası dedin de,ben geçen hafta gitmiştim SGK 'ya 10 güne yatıcaktı,bi bakayım Ziraat Bankası'naBaşladım ben bayramdan sonra ,1 ay oldu...
selam annişlerr ve bebişlerrrr
yine bir süre oğluşumla arazi olduk ama döndük
inşallah keyifler yerindedir
biz iyiyiz çok şükür, sadece dün geceden beri hafifateş ve huzursuzluğumuz var ama hasta olmadı Allahtan başka bişey yok..
bu arada çoook mutluyuummmmmözellikle sütü azalan arkadaşlar, artık sütüm iyice azalmaya başlamıştı ve mama takviyesini baya arttırmıştım ama o dönemde müthiş bir inatla çok şükür birkaç gündür sütüm çok iyi günde 1 defa mama ya veriyorum ya hiç vermiyorummm
pes etmek yokkk
slm annişlerr :) oğluş uyudu hemen kaçtım buraya geldim ,,geçmişe göz atttım herkesinsağlığı yerinde çok şükürr ,bizde çapak sorunumuz emerken memeye söylenme yada ilan-ı aşketme ( duruma göre değişiyor) 3 günde bir kaka şeklinde devam ediyoruz hayatımıza
2-3 gündür kanguru peşindeyim, birdearabası için şeffaf yağmurluk yada rüzgarlık ,internet sitelerinde buldum 11, yada 6 tl kargo parasına değmez, kanguru içinde deneyip görerek almak istiyorum ikisinide bir alışveriş sitesinden alsamkanguru için avm ye gideyim diorum , kv ler yakın dışarı çıktığımda sanki dünyanın en önemli şeyi gibi bizde gelelim deyip herkes peşimde , ayhhhhhhhhh benim içim daraldı buradan bir kanguru önerilmişti , onu mu sipariş etsem acaba alışveriş sitesinden , birde bu şeffaf yamurluklar nerede bulunur acep
senaysen ben senin ikizleri acaip merak ediorum yaaa, bir foto koymadın ki
iştahsızlık değil de her gün 2-kez kaka yapan bebiş im 3 günde bir yapmaya başladı , ama o yapmadığı 3 gün hepsi birden , keşke öyle olmasa da anne sütü alan bebişler 5 güne kadarmış kabızlık ilk zamanlar epey endişelendim ama şimdi huzursuzluk görmediğim için okadar düşünmüyorum sadece takip ediyorum , birde kontrole gidince doktor a sorucam , gerçi normal bi sorun yok diyorlar ya neyse
Ben de ilk 20 gün mama vermiştim sonra hırs yaptım , o gün bugündür anne sütü...Birsürü şey yaptım,hangisi tam olarak fayda etti bilmiyorum o yüzden,senin formülün nedir sütü artıran,onu da deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?