2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canim kiyamam sana yaa

off off offf çok geçmiş olsun canım

Kahvaltı hariç hepsini yapıyorum sayılır,miktarları farklı olarak...
Bu arada anne ve kayınvalide farkı ; 1 aydır kayınvalidem bakıyordu Umay'a , her sabah 9'a kadar uyurdu ,çoğu zaman uyutup çıkardım , o hala uyuyor olurdu, artık Umay ne zaman ağlarsa o zaman uyanıyodu , 1 aydır börek poğaça yiyodum...
Bu sabah ; anne kalkar ,senin süt yapman lazım der ,7:30 da çayı demler , Umay'ımı oyalar , ben kahvaltımı yaparım,emziririm ,anneme veririm yavrumu o uyuturken ben de hazırlanır çıkarım ...

fazla soze gerek yok istee
ben de anne gibi kayinvalide olmak istiyorum

Anaaaam Karakızzzzzz , sonuna kadar zor okudum ayol,kalbim sıkıştı. Hayırlısı olsun ama şimdi olmasın hakkaten,Allah olmayanlara versin,bizimkiler biraz büyüsün ondan sonra

fazla soze gerek yok istee
ben de anne gibi kayinvalide olmak istiyorum

Sorsalar ; " kızım gibi seviyorum" derler , YALANNNNN ,kızı yok benim kayınvalidemin laaaaan, 2 oğlu var ,kızı gibi nasıl sevsin di miiii

Kaynana dedik depresyona girdim, saçlarımı kestircem Yüz yıldır kısa saçlı olan ben , hamilelik ,doğum derken rapunzel oldum ayol...Yarın kestireyim azıcık havam değişsin...

herkese selamlar
malesef forumu pek takip edemiyorum bebiş durmak bilmiyor.
bugün kontrolümüz ve aşımız vardı moralim bozuldu bebişim 300 gr almış 3 haftada boyuda 1 cm uzamış. zaten emmekte istemiyo beni. sütüm azalmaya başladı. cumartesi gidip süt pomapası kiraladık ondada az geliyo ne yapcam bilmiyorum. bugün hemşireside beni emmesi için epey bir uğraştı ama orayı yıktı geçirdi. bide aşı olunca yavrum benim ağlaya ağlaya harap oldu. şimdi ağrı kesici verdimde zorda olsa uyudu.

Maaşın tamamını mı alıyoruz bilen var mı?Brüt üzerinden 2/3 'ünü alıyoruz demişti biri sanki.Bir de süt parası 390 mı,90 değil miydi o da ,kafam karıştı şimdi :44:

Tamamı değil 2/3 alınıyor canım. Süt parası da 89. Benimki bir haftada geldi bankaya.

Son zamanlarda bu bebeklerin hepsinde var bakalım bir emme savaşı. Düzenli olarak sağ canım vazgecme. Düzenli sağanlar çok faydasını görüyor. Hemen olmasada bir süre sonra farkedecektir. Moralini bozma. Gittikçe azalıyor artık kilo alımları 1cm boy uzamasını bile kabul ediyorlar gelişiminin devam ettgine dair. Etrafımda kac bebek var 2yasında ve 10 kilo gayette saglıklılar.
Bebegin minik dogdugu için daha fazla bekliyorsunuz tabi kilo alımını ama saglıklı bir gelişim var ise kafanı takıp moralini bozma. Emme sorunuda biran evvel gecer insallah.

inşallah geçer canım ya moralimm bozuluyo kendimi yavruma karşı yetersiz hissediyorum evde su şişesiyle geziyorum sütüm artsın diye.

İnşallah canım,sen nerde oturuyosun , ne zaman başlıyosun , bakıcı fiyatları ne durumda oralarda ? Çok soru sordum galiba yau

Ben yenibosnada oturuyorum. Bizim siteden bir kaç kişiye sordum 900den başlıyormuş fiyatlar, 1500e kadar yolu var. Ocakta evden çaışmaya başlayacağım şubatta da işe gideceğim. Ela 6 aylık oluncaya kadar ücretsiz izin almsk istemiştim aslında ama işler yoğun yılbaşında başlar mısın diyince bende o zaman evden çalışırım bir ay dedim. Bakıcı da ocakta başlayacak bu durumda, bir ayı beraber geçirmiş olacağız.

canim elle sag ama elle bosaltamazsin
eger yoksa hemen bir elektrikli pompa al
hem sen rahat edersin hem de sutlerin bosa gitmez

Kesinlikle sağmalısınnn,sütün azalır sağmazsan...Ben 3-3,5 saat arayla sağıyorum.Elle sağman zor olmaz mı ,elektrikli bi pompa alsan...

pompam var cantamda ama ofis ortamında patronlar dısarı cıkmazsa sesli sesli çalıştıramamki mesela bugun hep burdalardı nasıl sagacam oyuzden elle sagsammı diye dusundum ama cok sert sagamadım hemen kızımı emzirmeliyim 4te cıkacam inşşşş

Kolay gelsin, inşallah çabucak alışırsın. Sen işteyken kaşıkla mı besleyecekler?

evet canım kaşıkla mecburr

inşallah geçer canım ya moralimm bozuluyo kendimi yavruma karşı yetersiz hissediyorum evde su şişesiyle geziyorum sütüm artsın diye.

Yetersiz mi :) Yapma canım sen o kediyavrusu gibi bebegi bak ne hale getirdinde seni parmagında oynatıyor oyle büyüdü cimcime :)
Bunların hepsi arada yapıyor öyle huysuzluklar, yeni yeni maymunluklar ögreniyorlar :)

Yetersiz mi :) Yapma canım sen o kediyavrusu gibi bebegi bak ne hale getirdinde seni parmagında oynatıyor oyle büyüdü cimcime :)
Bunların hepsi arada yapıyor öyle huysuzluklar, yeni yeni maymunluklar ögreniyorlar :)

evet canım ya doğduğunda kaşık kadardı. herhalde formun en küçük bebeği. eşim ilk gördüğnde bu nasıl büyüyecek dedi. Allaha şükür büyüyo ama bu ay ilk defa az kilo aldı. her ay ortalama 1 kilo alıyodu.

diş kistleri

kızlar bir arkadaş xtuba diye bebeğinde diş kisti varmış.onu yazdığı sayfa hangisiydi bulamadım.benimkinin sol azısının arkasında beyaz bir toplu iğne başı gibi şişlik var.sağ taraftakinde yok bir dealt dişlerden birinin dibinde var.araştırdım da einstein pearls adlı kiste benziyor.o sayfayı bulan söylerse sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…