ya bızımkı de sırt ustu yatarken ayak topuklarından guc alarak belını ve karnını havaya kaldırıyo ters c oluyo.ozellıkle ana kcagına bıraktıgımda bu hareketı 2kez yapıyo ve hooop ayaklar yere degıyo.yakında ıyıce cıkacak ıcınden.ters gıden bıseyler var sankı benım oglanda ama cozemedım:44::44::44:sizin canavarlar da yapıyo mu
ya bızımkı de sırt ustu yatarken ayak topuklarından guc alarak belını ve karnını havaya kaldırıyo ters c oluyo.ozellıkle ana kcagına bıraktıgımda bu hareketı 2kez yapıyo ve hooop ayaklar yere degıyo.yakında ıyıce cıkacak ıcınden.ters gıden bıseyler var sankı benım oglanda ama cozemedım:44::44::44:sizin canavarlar da yapıyo mu
bizimki de aynını yapıyor canım, altını açtığım zamanda heyecanlanıyor belini havada tutuyor resmen bende bezini rahat bağlıyorum :) bizimkinin kusmaları bitmediği için ben bezleri sağından solundan malesef alamıyorum hala şimdide eliyle onları kavrayıp ağzına sokuyor her baktığımda ağzı boş değil ya mendil ya yumruğu öğürecek kadar sokuyor boğazına yani :)
ne güzel bende süt kapları almıştım doldurup doldurup atacağım buzdolabına diye. 4 aylık hamileyken süt sağma makinası almıştım, çalışırken nasıl olsa lazım olacak diye. aman emzirmekten göğüs uçlarım yara olursa diye koruyucu kalkan almıştım. Sütüm olacak ve dışarı sızacak diye göğüs pedleri almıştım hem gündüz hem de gece. Az kalsın buz dolabını değiştiriyorduk derin dondurucusuna güvenmiyorum sütüm bozulur diye. Şimdi pazartesi işe başlayacağım ama bebeğime bırakacak sütüm yok. damla damla geldi 3 aydır. o yüzden nasıl imreniyorum size bilemezsiniz...
hayır canım ben sigortalı değildim , eşimin sigortası üzerinden karşılanıyor sağlık masraflarım , yani aslında doğum parasını eşim almış oluyor ve zaten başvuruda onun adına yapılıyor ,
karakızzz geçmiş olsun diyelim geçsin şimdidennn .... sen üzme bak kendini gelinime iyi bakman gerek hııı
ohh sonunda adet oldum 1 haftadır patlıycak gibiydim eşimle kavga etmeye başlamıştık huysuzluğumdan( darısı olmayanlarınbaşına
amin. bende olmadım yaaaa.
karakız olsaydı kesın hamılesın derdıbana
ayyy benım oglusumu tarıf ettın tatlım.hangı tarıh dogumlu bebısın.bızımkı de cok kusuyor yaa.aldıklarım arasında encok kullandıgım ıse yarayan sey agız bezlerı ve onlukler oldu vallahı.bı duzıne daha alsam fena olmaz.o agza sokma bızdede varbazen oğurtu seslerı gelıyor ne kadar ıttırıyorsa.
KIzlar bebeğim tam 3,5 aylık merak ediyorum sizin bebekler ellerini uzatıp herhangi bişeyi tutuyomu.benim oğlum battaniyelere çok meraklı görünce sevinip çırpınıyo ben dokunsun diye elini uzatmaya çalışıyorum ama ellerini yumruk yapıp kendine doğru çekiyo ama çok heycanlanıyo.Acaba nezaman kendi isteğiyle bişeylere uzanacak benim 2, bebeğim ama ilki erken doğduğu için her şeyi geç oldu gülmesi bile 4 aylıkken oldu.bu bebeğim gününde doğdu 2 aylık gülmeye başladı ama birde ellerine hakim olmayı öğrense çok sevinicem. Sizinkiler nedurumda. :18:
merhaba arkadaşlar benim bebeğimde bir kaç gündür tam dönmeye başladı sırt üstü yatırıyorum bi de bakıyorum yüz üstü dönmüş kafayida dikmiş emeklemeye çalışıyo yattığı yerden çok hareketli maşallah. bu yüzden onu hiç yalnız bırakamıyorum ya anca yatagına koyucanca iş yapıcam:)) nese benim size bir sorum olacaktı ben yavaş yavaş ek gıdaya başladım yani sadece bi kaç kaşık elma suyu verdim şimdiye kadar. dün akşam da ilk defa bi kaç kaşık muhallebi verdim. bugün muz tattırdım çok sevdi tadını hep emmek istedi:) hep bir kaç kaşık diyorum ya 4. ayını doldurcak bir bebeğe kaç kaşık verilir bunu bılemıorum fazla mı veriyorum yoksa çok az mı veriyorum bilemedim?? karnını doyurmak istemiyorum sadece değişik tatlara alışmasını sağlamak istiyorum birazda kilo alsa tabii hiç fena olmaz. anne sütünü alınmını da aza indirmek istemiyorum. bu yüzden size bir danişayım dedim
KIzlar bebeğim tam 3,5 aylık merak ediyorum sizin bebekler ellerini uzatıp herhangi bişeyi tutuyomu.benim oğlum battaniyelere çok meraklı görünce sevinip çırpınıyo ben dokunsun diye elini uzatmaya çalışıyorum ama ellerini yumruk yapıp kendine doğru çekiyo ama çok heycanlanıyo.Acaba nezaman kendi isteğiyle bişeylere uzanacak benim 2, bebeğim ama ilki erken doğduğu için her şeyi geç oldu gülmesi bile 4 aylıkken oldu.bu bebeğim gününde doğdu 2 aylık gülmeye başladı ama birde ellerine hakim olmayı öğrense çok sevinicem. Sizinkiler nedurumda. :18:
22 Ağustos doğumlu canım, benimde en işime yarayan dediğin gibi ağız mendilleri oldu yastığına serdiğim havlular ve benim omuz bezlerim de cabası, 30 ağız mendilim var 2 günde hepsini halledebilme potansiyeline sahibiz :) Allahtan petekler yanmaya başladı da yıkayıp yıkayıp daha çabuk kurutuyorum...
kızlar doğumdan sonra düzenli adet görmeyebilirsiniz hemen telaşlanmayın.önleminizi alıyorsanız korkmayın.
benim ilk doğumdan sonra 50 günde bir oluyordum.oğlum 6 aylıkken hamile kaldım.ama bizim bir ilişkide kaza oldu ve o zaman hamile kalmışım.
şimdi eşim öyle korkuyorki bana yaklaşmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?