2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki de aynını yapıyor canım, altını açtığım zamanda heyecanlanıyor belini havada tutuyor resmen bende bezini rahat bağlıyorum :) bizimkinin kusmaları bitmediği için ben bezleri sağından solundan malesef alamıyorum hala şimdide eliyle onları kavrayıp ağzına sokuyor her baktığımda ağzı boş değil ya mendil ya yumruğu öğürecek kadar sokuyor boğazına yani :)

Hepsi ayrı bi alem bunların herşey yapabilirler

ayyy benım oglusumu tarıf ettın tatlım.hangı tarıh dogumlu bebısın.bızımkı de cok kusuyor yaa.aldıklarım arasında encok kullandıgım ıse yarayan sey agız bezlerı ve onlukler oldu vallahı.bı duzıne daha alsam fena olmaz.o agza sokma bızdede var bazen oğurtu seslerı gelıyor ne kadar ıttırıyorsa.

aynen canım boşuna almışım o pedleri.gören de sular seller gibi der.2 büyük kutu.amannn olsun kader buymuş..pek arabesk olsa da

KIzlar bebeğim tam 3,5 aylık merak ediyorum sizin bebekler ellerini uzatıp herhangi bişeyi tutuyomu.benim oğlum battaniyelere çok meraklı görünce sevinip çırpınıyo ben dokunsun diye elini uzatmaya çalışıyorum ama ellerini yumruk yapıp kendine doğru çekiyo ama çok heycanlanıyo.Acaba nezaman kendi isteğiyle bişeylere uzanacak benim 2, bebeğim ama ilki erken doğduğu için her şeyi geç oldu gülmesi bile 4 aylıkken oldu.bu bebeğim gününde doğdu 2 aylık gülmeye başladı ama birde ellerine hakim olmayı öğrense çok sevinicem. Sizinkiler nedurumda. :18:

anladım canım eşime söyledim bile madem hakkımız alalım

amin. bende olmadım yaaaa.
karakız olsaydı kesın hamılesın derdı bana

kızlar doğumdan sonra düzenli adet görmeyebilirsiniz hemen telaşlanmayın.önleminizi alıyorsanız korkmayın.
benim ilk doğumdan sonra 50 günde bir oluyordum.oğlum 6 aylıkken hamile kaldım.ama bizim bir ilişkide kaza oldu ve o zaman hamile kalmışım.
şimdi eşim öyle korkuyorki bana yaklaşmıyor

22 Ağustos doğumlu canım, benimde en işime yarayan dediğin gibi ağız mendilleri oldu yastığına serdiğim havlular ve benim omuz bezlerim de cabası, 30 ağız mendilim var 2 günde hepsini halledebilme potansiyeline sahibiz :) Allahtan petekler yanmaya başladı da yıkayıp yıkayıp daha çabuk kurutuyorum...

benim kızım 4.ayına girmek üzere cnm ama daha ellerine tam hakim omadı..battaniyeyi çekip ağzına götürüo parmağımıda götürüo perdeyi çekiştirio am bi nesne verdiğimde iyice inceliyor heyecanlanıpağzını açıo ve elleriyle tutmaya çalışsada başarılı olamıyor.nadirde olsa tutsa bile ağzına götürmekte zorlanıyor.ben de bekliyorum sabırsızlıkla

maşallah cnm nehareketli bebek bu sen ne zaman doğum yaptım benim kızım daha dönmüo 1 ağustos doğumluyum

Günaydın Umay'ımın teyzeleriiiii ,
gri ,puslu,sisli bir İstanbul sabahından herkese koskocaman günaydın,gününüz güzel geçsin,bebekler emsin emsin uyusun...

Umay 4 ay 1 haftalık ama o da henüz birşeylere uzanmıyo,arada tesadüfen tutuyo ama bilinçli olarak uzanmıyo,her tuttuğunu da direk ağzına tabi

canım biz 17 ağs doğumluyuz oğlum eskisi kadar çok kapalı tutmuyo artık ellerini..ama hala çok bilinçli kullanmıyor.oyun halısındayken tepeden sarkan hayvancıkları tutup halkalarından çıkarıyo biberonu iki eliyle 5 10 saniye tutuyo hepsi bu...iki üç gündür hedef ayaklar:)) onları kaldırıp elleriyle tutuyor..

bızde 17 agustos canım.yakınmıs bırbırıne.umarım en kısa zamanda kusmalarımız bıter .kımısı emdıgı surece kkusar dıyor ınsallah uzun surmez kusmaları.

canım onlemımızı alıyoruz da ne bıleyım garıp gelıyor bende emzırmekten kaynaklı dıye dert etmemeye calısıyorum
aslında olmaması cok guzel agrısız stressız pedsiz gunler
bu arada korunmasız bır ılıskıyle mı hamıle kaldın 2.ye.maasallah mı dıyım bılemedım.esin de korkmakta haklı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…