kızlar ayagımda tırnak batması olacak sanıyordum ama ınceledım tırnak batması yok.dun gece hafıf agrıyordu kızarmıs sısmıs sanırım dolama olacak.offffff cok kotu oluyormus cok agrıyormus ne yapcam ben yaa
kızlar bir de bişey sorucam;
şimdi benim sıpam akşam 7 buçuk- 8 oldu mu kendi kendine bayılıp gidiyor maşallah o uyku gece 2 ye kadar devam ediyor ama sonra 2 de, 5 te , 6 da ,7 de böyle saçma sapan saatlerde uyanıyor..
şimdi 2 gündür 7 buçukta uyuduktan sonra babası gelip 9 gibi uyandıyor daha doğrusu işten gelince öpüyor o da uyanıyor, sonra 11- 11 buçukta tekrar uyuyor bu sefer sabah 5 te uyanıyor bir de 8-8 buçuk gibi..
şimdi ben bu çocuğu her akşam 9 gibi uyandırsam mı, böyle daha iyi bir uyku düzeni oluyor sanki,
yoksa bırakayım yavrum uyusun mu, ama ozaman da sabaha kadar uykusu kaç kere bölünüyor:44:
evet geçenlerde okumustum cnm gelip takip ediyorum ama pek yazma fırsatım olmuyo
bi süredir güzeldi uykusu sonra kayınvalide ve görümceler geldi başka şehirden yatılı
ozamandan beri bozuldu uykusu çocugumun gıcık oldum onlarada
görümcelerin birinde 2 birinde 1 tane çocuk var acayipde yaramazlarr dur dıyen yok
bağrış çağrıştı ev oğlumda neye ugradıgını şaşırdı böylelikle uyku duzeni felen kalmadı
onların arkasından uğraşıp duruyorum şimdide çok sinirliyim çokkkk
canım o bi evre benimkide 27 temmuz doğumlu aynı eyleri yaşıyoruz uyandır ama ben kıyamıyorum gece 2,5 da uyu du bak şimdi sabah 7de emdi hala uyuyor
benım ayakkabı gıyıp de dısarı cıktıgım yokkı.arabadan anneme annemden arabayla eveaynısı bended var 1,5 aydır ayakkabı numaramız büyüde eski ayakkabılar küçük geliyor ondan 41 aldım o bile küçük geliyor zaten 39,5 giyiyyordum
çok uzattım ama kızlar ben hiç adet olmadım
bu yüzden korunmuyoruz ilk 6 ay hamile kalınmaz die
tabi korkmuyor da değilim
:44:spiral taktırcam ama bende çikolata kisti olduğu için kanama artarsa ksiti de tetikler die korkuyom
var mı bu dönemde korunmayan ve çikolata kisti olup spiral taktıracak olan??
ewet bızımde boyle ılk 4-5saat uyuyor sonra sabah 6-7-8 hersaat bası uyanıyor emıyor neden acaba:44::44:
şimdi benim sıpam akşam 7 buçuk- 8 oldu mu kendi kendine bayılıp gidiyor maşallah o uyku gece 2 ye kadar devam ediyor ama sonra 2 de, 5 te , 6 da ,7 de böyle saçma sapan saatlerde uyanıyor..
şimdi 2 gündür 7 buçukta uyuduktan sonra babası gelip 9 gibi uyandıyor daha doğrusu işten gelince öpüyor o da uyanıyor, sonra 11- 11 buçukta tekrar uyuyor bu sefer sabah 5 te uyanıyor bir de 8-8 buçuk gibi..
şimdi ben bu çocuğu her akşam 9 gibi uyandırsam mı, böyle daha iyi bir uyku düzeni oluyor sanki,
yoksa bırakayım yavrum uyusun mu, ama ozaman da sabaha kadar uykusu kaç kere bölünüyor:44:
benım ayakkabı gıyıp de dısarı cıktıgım yokkı.arabadan anneme annemden arabayla eve
hamılelıktekı odemden tırnak batması oluyormus demıstı bır arkadas ama benımkı dolama olacak malesef
çok uzattım ama kızlar ben hiç adet olmadım
bu yüzden korunmuyoruz ilk 6 ay hamile kalınmaz die
tabi korkmuyor da değilim
:44:
uyandır canım sen ne zaman yatıyosan onuda gece uykusuna ozaman yatır
ben 11-12 gibi yatıyorum kızımı da ozaman yatırıyorum çok rahat ediyoruz sabaha kadar hiç kalkmıyor
Ayy bayramda da ben sinir olmustum. Uykusu var uyut derler ev gurultuden yıkılır. Sesten uyuyamıyor dersende oo sese alıstır yoksa cok zorlanırsın derler. Ya tamam alıssında o patırdı gurultuye nasıl alıssın zavallı :)
Biran once duzene girer insallah sabretmekten baska care yok :)
ben yaptım herkes harika dedi daha öncelerdende yapıyordu annem gerçi çokkk güzel oluyor
hazırdı benimki Eki Görüntüle 561719
hangi duzunde daha huzurlu oluyorsa oyle yap bence bebişinin hareketleine bak bence gece uykusu uzun olursa daha iyi tabi ama diyorumya bebek hang saatlerde daha huzurlu uyanıyor sabaha o oneml
öncelikle merhaba sukatre çok yanlış çokkkkk ben sprialle kaç gündür gebemiyim diye gidip geliyorum ki kese göründü felan dediler
kesinlikle git test yaptır arkadaşım inşallah hamile değilsindir
ama kist doğumdan sonra eriyor diyorlar inşallah erimiştir. sakın sprial takdırma sprialle hamile kalanlar son zamanlarda aşırı arttı onla bile ben iki yöntem kullanıyorum
ondan hap iç süte geçmeyen yada aylık prz kullan
işte sorun erken uyuması benimkinin sanırım sen de erken uyutuyorsun, ee çocuk 7buçukta uyuyunca uykusunu almış oluyor sabaha karşı o yüzden en iyisi biraz daha geç uyutmak galiba,
ben 7buçuk uykusunu geçe çekemem çünkü alışmış ben uyutmuyorum kendi uyuyor, ozaman tek çare uyandırıp sonra 11 gibi tekrar uyutmak, ozaman uyanmadan uyuyor çok güzel, bu sabah 10 da kalktık mesela
merhaba arkadaşlar benim bebeğimde bir kaç gündür tam dönmeye başladı sırt üstü yatırıyorum bi de bakıyorum yüz üstü dönmüş kafayida dikmiş emeklemeye çalışıyo yattığı yerden çok hareketli maşallah. bu yüzden onu hiç yalnız bırakamıyorum ya anca yatagına koyucanca iş yapıcam:)) nese benim size bir sorum olacaktı ben yavaş yavaş ek gıdaya başladım yani sadece bi kaç kaşık elma suyu verdim şimdiye kadar. dün akşam da ilk defa bi kaç kaşık muhallebi verdim. bugün muz tattırdım çok sevdi tadını hep emmek istedi:) hep bir kaç kaşık diyorum ya 4. ayını doldurcak bir bebeğe kaç kaşık verilir bunu bılemıorum fazla mı veriyorum yoksa çok az mı veriyorum bilemedim?? karnını doyurmak istemiyorum sadece değişik tatlara alışmasını sağlamak istiyorum birazda kilo alsa tabii hiç fena olmaz. anne sütünü alınmını da aza indirmek istemiyorum. bu yüzden size bir danişayım dedim
evet geçenlerde okumustum cnm gelip takip ediyorum ama pek yazma fırsatım olmuyo
bi süredir güzeldi uykusu sonra kayınvalide ve görümceler geldi başka şehirden yatılı
ozamandan beri bozuldu uykusu çocugumun gıcık oldum onlarada
görümcelerin birinde 2 birinde 1 tane çocuk var acayipde yaramazlarr dur dıyen yok
bağrış çağrıştı ev oğlumda neye ugradıgını şaşırdı böylelikle uyku duzeni felen kalmadı
onların arkasından uğraşıp duruyorum şimdide çok sinirliyim çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?