2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım beyaz toplu iğne başı gibi sivilcemsi bişeyler var biri sol azının arkada.öteki alt sağda birkaç yerde.diş kistine benziyor.dr a sorucam geçici bişeymiş sanırım bir arkadaş yazmıştı onun üzerine tesadüf bakayım dedim o zaman gördüm.her iki yanında simetrik değil karışık şekilde dağıldığı için norml gelmedi bana.

canım geçmiş olsun.ayy ben dayanamayıp sabaha karşı konuşuyorum o gülünce tutamıyorum kendimi.sonra da uyut uyutabilirsen.

ah canım allah sağlık versin geçmiş olsun.ben de bazen kucağıma alırken elinden kolundan kıtırtılar geliyor korkuyorum esnek oluyorlar .ama ağlamıyor hiç.ama o sesi duyman lazım ödüm koptu 2-3 kez oldu.allahım sen koru

canım kusan bebekler için özel bir maması var milupanın adını hatırlayamadım sitesine bir bak

canım kusan bebekler için özel bir maması var milupanın adını hatırlayamadım sitesine bir bak
humananın ar ını denedim cnm oda baqırsaklarını bozdu.ishal oldu vermedim bende.milupanınkini denemedim ikisinin yapısıda aynı diye.keçiboynuzuyla koyulaştırıyorlar.
oda aynı etkiyi yapar diye düşündüm.ama sen diyince aklım takıldı denesemmi onuda acaba

saat 10 gibi kızımın uykusu geliyo ayağımda sallayıp uyutuyorum beşiğne yatırınca en fazla 10 dakika sonra uynaıyo bazen defalarca aynı şey oluyo gece 1 e kadar uğraştığım oluyo neden uyanıyo ya kafayı yicem

Benimki park yatağına alışamadı orası hariç heryerde uyuyo walla..orada kimseyi göremeyince rahatsız mı oluyyo nedir bilemedim..yalnız bişey keşfettim bi dene istersen Atanın sağına soluna minik yastıklarım var alçak onlardan koyuyorum o zman uzun uyuyo elini kolunu uykuda sallayınca onlara denk geliyo ya sanırım biri yanında sanıyo yada kucak hissi veriyo belki bilemiyorum..bi dene bakalım..

ben oğlumun yatağına uyku seti taktım, hem üşümüyor hemde rahat yatıyor.

sağol canım.benimki en çok gece derin uykuda emzik alıyor ama düşünce hemen ağlıyor mecbur veriyorum uyanmasın diye.ağzında duruyor sürekli 3-4 saat.zararı olur mu acaba

Canım o kadar uzun durmasa iyi olurmuş. Kesin bozacak diye birşey yok ama ağzında 3-4 saat kaldığında damak yapısı bızulabilirmiş. Mümkün olan en kısa zamanda böyle uzun emmekten vazgeçirmeye çalışsa iyi olur dedi eşim.

Kızlar sımdı kanal d haberı ızladım kadın evde dogum yaopmıs ıstenmeyek bebegı tuvalet camından fırlatmıss cook kotu oldum aglamaktan ıcım gozlerım sıstı nasıl vıcansız Allahım bole ınsanlara bebek verme olmayana ver Allahım yawrum nasıl aglamıstır kım bılır nasıl yerde yatıyordu ole gozumun onune gelıyo ıcım poarcalandı yaa

bende gördüm ve söyleyecek söz bulamıyorum.dondum kaldım resmen.bunlar insansa biz neyiz acaba?nasıl dayanır buna yürek nasıl vicdan nasıl bi katliam.
o bebek gözlerini açar açmaz böyle bi vahşetlemi karşılaşacaktı ..bebeğim benim ya nasıl kıydılar sana.ufacık bedenine hiç mi acımadılar.Allahım sen büyüksün sen bilirsn..

ah canım ahhh Doğumdan sonra apartman boşluğuna attı CNNTurk.com

Senin mesajlarının sonunu getiremiyorum korkudan yaa Çok şükür iyi haberi aldın ,hadi gözünaydın...

yok wallaa tembellik yapiyoruz birazz
Hehee aynen biz deee, şüphe duyacak bi durum yok ,rahatız

selam arkadaşlar artık çok giremiyorum siteye nasılız bakem
Bebişlerle uğraşıyoruz ,herkes gibi ,maymuna doğru ters evrim geçiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…