Slm kizlar nasilsiniz uzun zaman oldu yazmayali,bugun asimiz vardi sabah olduk gecenki kadar aglamadi bu arada benim kiz 60cm Ev 6kilo olmus sadece mamayla besleniyo malesef sutum pat diye kesildi
evet birde cOk fazla salya akiyo dislerinin yeri kasiyonu heralde.
muffincim gecmisi okuyamadim canim nevar bebeginin agzinda?dikatli bakinca gordum demissin
HUysuzluk yaptıgını yazmıs herkes canım olabilir tabi
İşe yaradı mı helva , ne alemde memeler
canım geçmiş olsun.ayy ben dayanamayıp sabaha karşı konuşuyorum o gülünce tutamıyorum kendimi.sonra da uyut uyutabilirsen.merhaba anneler ve küçük chuckyleri
yazamıyoruz kaç gündür, Masal biraz hastaydı, özellikle sabahları öksürüyor, burnu tıkalı, (öğlene kadar böyleyiz, sonra düzeliyor, sabah olunca tekrar) her gün bruno yapıyorum, iyi geliyor, öksürüğü ve hapşırığı artınca bugün artık doktora gidelim dedik, doktor teyzesi ciğerlerini dinledi, burnuna, kulaklarına, bademciklerine, ateşine baktı, hiç bir şeyi yok, azıcık üşütmüş dedi, brunoya devam, ilaca falan da gerek yok dedi, bu zilli doktor konuştukça cevap verdi, bütün gün böyleyiz sürekli konuşuyoruz dedim, çok iyi yapıyorsunuz beyin gelişimine çok faydası var, çok zeki olur kendisiyle konuşulan bebekler dedi.
bu arada biz bugün 3,5 aylık olduk, geceyi gündüzü ayırt edebilen, geceleri beslendikten sonra kendi kendine uyuyan kızım, son bir kaç gündür sabaha karşı karnı doyduktan sonra gülmeye, konuşmaya başlıyor, zor tutuyorum kendimi eşlik etmemek için, yoksa kaç aylık emek boşa gidecek, geceyi gündüzü bilsin diye hiç konuşmuyorum geceleri, sallamıyorum da, sadece gündüze alıştırdım sallama işini de, 1 saat kadar cırcır böceği gibi konuşuyor, sonra bir eliyle gözünü kapatıp uyuyor, anası da koyun sayıyor ardından
Ay evet yaaaa...gözlerini kocaman açtı bööle...baktı baktı..sonra yaladı...çocuuum yaaa...:)))
ayy çok güldüm, yerim onu ben
dün akşam kızım kanepede babasının yanında yatıyordu.babası kucağına almaya çalışırken sol kolundan çıttt diye bir ses ve kolu hafif dışa dönüktü.nasıl ağladı yavrum.hemen çıkardım kıyafetlerini kontrol ettim ama bişey anlamadım.ama kızım kolunu hareket ettirdikçe nasıl gözünden yaşlar dökülüyor yavrumun.hemen aldık acile götürdük.film çekildi kırık çıkık yok şükürler olsun.
ama sol kolunu çok kaldıramıyor.parmagımı eline verdiğimde sağa göre çok zayıf sıkıyor.daha önce böylemiydi bilemiyorum.
kızlar sizin bebişlere parmağınızı tuttururmusunuz.iki elide eşitmi sıkıyor
içim pek rahat değil.
benim oqlumda doqduqunda şekeri düştü doktor aptamil mama verdi ama oqluşum hep kustu bizde sma ya başladık.bi haftadır smayıda kusuyo humanayı denedim oda ishal yaptı.bu arada sma gerçekten çok iyi bi mama heleki kilo sorunlu bebekler için.biz bi haftadır ek gıdalara başlamak zorunda kaldık mama yemediqi için.
umarım seninki sma yı sever ve sorunsuz yer
humananın ar ını denedim cnm oda baqırsaklarını bozdu.ishal oldu vermedim bende.milupanınkini denemedim ikisinin yapısıda aynı diye.keçiboynuzuyla koyulaştırıyorlar.canım kusan bebekler için özel bir maması var milupanın adını hatırlayamadım sitesine bir bak
saat 10 gibi kızımın uykusu geliyo ayağımda sallayıp uyutuyorum beşiğne yatırınca en fazla 10 dakika sonra uynaıyo bazen defalarca aynı şey oluyo gece 1 e kadar uğraştığım oluyo neden uyanıyo ya kafayı yicem
Benimki park yatağına alışamadı orası hariç heryerde uyuyo walla..orada kimseyi göremeyince rahatsız mı oluyyo nedir bilemedim..yalnız bişey keşfettim bi dene istersen Atanın sağına soluna minik yastıklarım var alçak onlardan koyuyorum o zman uzun uyuyo elini kolunu uykuda sallayınca onlara denk geliyo ya sanırım biri yanında sanıyo yada kucak hissi veriyo belki bilemiyorum..bi dene bakalım..
sağol canım.benimki en çok gece derin uykuda emzik alıyor ama düşünce hemen ağlıyor mecbur veriyorum uyanmasın diye.ağzında duruyor sürekli 3-4 saat.zararı olur mu acaba
Kızlar sımdı kanal d haberı ızladım kadın evde dogum yaopmıs ıstenmeyek bebegı tuvalet camından fırlatmıss cook kotu oldum aglamaktan ıcım gozlerım sıstı nasıl vıcansız Allahım bole ınsanlara bebek verme olmayana ver Allahım yawrum nasıl aglamıstır kım bılır nasıl yerde yatıyordu ole gozumun onune gelıyo ıcım poarcalandı yaa
ah canım ahhh Doğumdan sonra apartman boşluğuna attı CNNTurk.comKızlar sımdı kanal d haberı ızladım kadın evde dogum yaopmıs ıstenmeyek bebegı tuvalet camından fırlatmıss cook kotu oldum aglamaktan ıcım gozlerım sıstı nasıl vıcansız Allahım bole ınsanlara bebek verme olmayana ver Allahım yawrum nasıl aglamıstır kım bılır nasıl yerde yatıyordu ole gozumun onune gelıyo ıcım poarcalandı yaa
Oğluşumun güzel teyzoşları ben de sizi ekledim..hepiniz çok güzelsinizzzz:))
Senin mesajlarının sonunu getiremiyorum korkudan yaa
koruyormuş zaten yakın dönemde adet olcan dedi çocuğa ek ne veriyrosun dedi bend hiç bişey sadece su dedim tamamondan koruyor dedi
bende sprialim var benim prz de kullanıyorum dedim
bu doktora hamileyken gidiyordum doktorlarsitesi varya ordan soru soruyordum 1 hatadır bi baktım benim doktor
onada yazdım durumu yan odada ki doktra bana kese var dedi dedim gel 2,30 dan sonra dedi bende gittim
çok şükür altan baktı yok bişi sprial yerinde güzel dediiki kere korunmaya devam dedi
zaten rahim duvarı kalınlaşmış yakında olcak
Hehee aynen biz deee, şüphe duyacak bi durum yok ,rahatızyok wallaa tembellik yapiyoruz birazz
Bebişlerle uğraşıyoruz ,herkes gibi ,maymuna doğru ters evrim geçiriyoruzselam arkadaşlar artık çok giremiyorum siteye nasılız bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?