2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet valla, zaten oglum dün uyumadı birde girdim şu haberi gördüm içim nasıl acıdı

ben de izledim... ekranı karartarak gösterdiler... böylesini hayvanlar bile yapmıyor... onlar bile en azından sütten kesilene kadar bakıyorlar yavrularına... söyleyecek söz bulamıyorum... Allah bildiği gibi yapsın...

Evet valla, zaten oglum dün uyumadı birde girdim şu haberi gördüm içim nasıl acıdı

Aa birde nzamandır izleyecegim bir belgesel film vardı dün izledik eşimle orda Afrikalı bebeğin kosullarını gördükce kendi kosullarımızdan utandım
Fırsatı olup izlemek isteyen olursa http://www.imdb.com/media/rm2841415168/tt1020938
4 Farklı ırktan bebeğin dogumdan itibaren büyüme süreclerini gösteriyor.

sekerler biz geldikkk
gecmisi anca okuduk da geldik
lunalady cim sen de cok tatlisin minnak da cok tatli masallah sizee
mama icin 4 aydir hipp kullaniyorum cayini sut icin iciyorum mamasini veriyorum walla biz cok memnunuz

şekerim biz sormadık bile, linki görünce karıştık araya, kaynak yaptık

teşekkür ederiz kabul ettiğin için, oğluşuna da bayıldık, maşallah Allah nazarlardan saklasın küçük totoluyu

Çok iyi yaptınız canım..ben de eşime senin cimcimeyi gösterdim gel oğlun aşık oldu diye..güle güle öldük:)

selam kızlaarr

dün kaldığım yerden devam ediyorummm

kollarımda uyuyan bir koca kafa varr

Son düzenleme:
off cok guzel olur deriz artik biz senin ilk ultrasonlarini biliyoruz diye

Ayyy dün akşam ne geldi aklıma..Seneye Ağustos ayında Antalyada falan bi otel ayarlasak..bi haftasonu hepimiz toplansak orda..Çok güzel olmaz mı.......

aa ne tesaduf benim dee yineeee
zaten kafalarin birini yerine koyuyorum digeri geliyor bos birakmayalim diyorlarr
selam kızlaarr

dün kaldığım yerden devam ediyorummm

kollarımda uyuyan bir koca kafa varr

Ayy çocuum 3 gündür pis..akşam baba gelince yıkıycaz güya o da hep satıyo yazık yorgunluktan...kızlar ben tek başıma yıkasam bugün ööleden sonra diyorum..varmı yapan aranızda daha önce ..becerebilirmiyim ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…