2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldikk
yorgunum ben ya sirtim ortadan ikiye ayriliyor resmen
ayak bileklerime kadar agriyor her yerim
soyle kafami koysam da 12 saat kesintisiz uyusam sonra da yataktan aglamayla firlamasam da yavas yavas uyansamm
ayy neysee sizin de icinizi daraltmayimm

kızlar ben 10+10 kullandım her rapor sonrası işbaşı yapmış gibi görünyosun. rapordan 1 gün sonra tekrar aldım.10 günlük. şimdi o da bitti. pazartesi 10 günlük daha almalıyım.bu işler tanıdık olmayınca olmuyor. eşe dosta racayla alıyoz valla. benim 30 gün heyet raporuna ihityacım var heyet raoru alan arkadaşlar nasıl aldınız devletten mi .randevulu mu gittiniz. kaç gün sürdü. hangi rahatsılığa veriyorlar. çünkü devlet hast. kimseyi tanımıyoruz. anlayacağınız adamımız yok:18::18::18::18::18:

Geçmiş olsun, atlatmışsınız ne güzel:)
Benim kızım ilk olarak bir ay önce dönmüştü. Sonrasında da canı istediğinde çok kalkmak istediğinde dönüyor ama haftada bir iki defa anca.. Bir kolunu kurtaramıyor ama ben çıkarıyorum:)

Alayım o zaman bunlardan bi tane,fiyatları da uygun gibi...

ben 8 saate de razıyım yaaa

2-3 haftadır dönüyo benim cadı da

kızlar benim kız tam donmeye basladı ve surunmeye calsıyor yakında surunurse hiç sasırmam ağız suyu azaldı gibi ama o eli hep ağzında cuk cuk emiyor hemde cok iştahlı uyku duzenimiz değişti birde kakası kokkuyor sizin cocuklarınızında kakası kokuyormu

Çok hayalperest gördüm şekerim seni İlk gün ben de makyaj yapmıştım ama dur moralini bozmayım

Kokuda bi değişiklik farketmedim açıkçası.Ek gıdaya mı geçtiniz ,neden değişti ki kokusu ?

walla sekerler 4 saat de kabulum 8 de
fazlasini isteyelim de pazarlikla azaltiriz ayoll
hem isteyenin bir yuzu kara vermeyen arap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…