iyi geceler hanımlar benim bebeğiminde eller hep ağzında şapur şupur emiyo özellikle baş parmağını bazen iki elini birden sokmaya çalışıyo sinirleniyo sokamayıncada ağzının suları akıyo.
banyo yaptırdık bu akşam babasıyla ona kabinde yıkıyoruz ben tutuyorum sabunluyorum yıkıyorum o da suyu tutuyo hem buharda oluyo üşümeden yıkıyoruz.haftada 2 kez yıkıyoduk ama şimdi 1 e düşürdük.
Benim bebeğim de aynı iki elini birden sokmaya çalışıyor . Birde hırslıben cok azimli görüyorum yakında başaracak iki elini birden sokmayı
Ya ben banyoda yıkamaya korkuyorum elimden kayar düşer diye . Aslında orda yıkasam dedigin gibi buhardan ısınır hiç üşümez .
Biz bu hafta ek gıdalara başladık . Öğlen meyve suyu veriyorum . Ama 50 ml den fazla icmiyor. Haftaya da çorbaya başlayacağız . Ardı sıra yoğurt ve muhallebbi ile tanışacak kuzum. Bakalım nasıl olacak . İnsaallah sever ve yer. Yemeyen çocukla uğraşmak cok zor.
10+10, üstüne de 20 gün heyet raporu aldım ben. yani 40 oldu. raporun adaylıkla ilgisi var mı emin değilim. bunu söyleyen kurumun mu?
Benim bebeğim de aynı iki elini birden sokmaya çalışıyor . Birde hırslıben cok azimli görüyorum yakında başaracak iki elini birden sokmayı
Ya ben banyoda yıkamaya korkuyorum elimden kayar düşer diye . Aslında orda yıkasam dedigin gibi buhardan ısınır hiç üşümez .
Biz bu hafta ek gıdalara başladık . Öğlen meyve suyu veriyorum . Ama 50 ml den fazla icmiyor. Haftaya da çorbaya başlayacağız . Ardı sıra yoğurt ve muhallebbi ile tanışacak kuzum. Bakalım nasıl olacak . İnsaallah sever ve yer. Yemeyen çocukla uğraşmak cok zor.
hanımlar siz niye yatmadınız bakim? hadi benim bey nöbette ya siz? :)
yoğurdu nasıl yapacaksınız? hazır mı, yoksa anne sütüyle mi?
Biraz kafa dinliyorum ben . Yalniz Sessiz ve huzurlu oldugum nadir zamanlardan biri değerlendireyim dedim
Günlük sütten mayalamayi düşünüyorum .
inek sütüyle yani, hani zaralı falan diyorlar ya o yüzden sordum ben bi anne sütüyle deneyeceğim bakalım olacak mı?
gerçekten bazen sessizliğe o kadar ihtiyacımız oluyor ki, farketmiyoruz ama zihnimiz çok yoruluyor afacanlar bide hareketliyse iki kat daha yoruluyoruz, Allah ağız tadımızı bozmasın inşallah bunlar tatlı yorgunluklar, şimdi içerde uyuyor ya bizimki valla özlüyorum sabah olsada oynasak :))
Ya arkadaşlar ya kafayı yiyeceğim araştırmaktan ama net cevapta bulamıyorum herkes başka şeyler söylüyor, bilen bana yardımcı olsun lütfen...
ben şuan aday memurum 22 kasımda doğum raporum bitti, doktor kontrol yazdığı için tekrar gittim ve şuan 10 günlük rapor hakkımı kullanıyorum cumartesi oda bitiyor, ben tekrar rapor alabilir miyim? Kaç güne kadar rapor alabiliyoruz? yada benim rapor alma hakkım var mıydı? diyorlarki adaysın 10 gün hakkın vardı diğer 10 günlük rapor seneyeki yıllık izninden düşecek, gerçekten böyle mi? Birde ücretsiz izin hakkımız var mı?
Slm kizlar benim oglan bazen sebebsiz yere agliyor ortada hic bir neden yokken sanki biri canini yakmis gibi oyle oldugu zamanlar memeyide almiyor ne yapacagimi sasarmis durumdayimaranizda bole seyler yasayan varmii bu arada oglum 31agustos dogumlu
ben şu koyun koyuna uyumaa acaip özenip hiç cesaret edememekteyim , valla çok korkuyorum yatağa almaktan siz nasıl cesaret ediyorsunuz yanii özel bir tekniği felen varmı ?
Günaydın hatunlarrrr ,
son iş günü,pek mutluyummmmmmmm...
Bugunun Cuma oldugunu anlayarak mesaja ancak anlam verebildimEvde olnca işte hangi gün ayın kaçı kavramı kalmıyor insanda :)
Hadi şimdiden sana hafta sonunda kızınla iyi eglenmeler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?