2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hmmm,tosunpaşalar siziii...Olsun gene de teferruata gerek yok,geniş bantlı ,motoru güçlü bişey alın yeter,sağında solunda bisürü zamazingoya hiç gerek yok ...

Gecmiş olsun canım ozaman sana kilo vermek iyi gelecek gercekten. Vaktin olsad spor salonuna gitsen denetimli spor yapsan daha guzel olurdu aslında

aslında onu istiyorum ama, babasının bakması lazım 2 çocuğa birden. geçen akşam çok istediğim bi filmi internetten izledim sen bak nolur bebişe dedim, bütün akşam söylendi durdu. bu koşu bandı evde olursa azimliyim yürücem her gün 1 saat. kondisyonum olunca da artık koşarım biraz biraz.

tebrikler ya ne güzel vermişsin kilolarını. fit anneler, bekleyin ben de gelicemmm ay valla biraz dalga geçse de motivasyonum artsa (buraya şu pörtlek gözlü ya da hunili falan smiley yakışır ama çıkmıyo bende, nerden bulucam bileniniz var mı?). kendi kendime sinir oldum, hele bu göbek tam delirtiyo beni. kondisyon bisikletini de alırsam ozman evde yer kalmıcak, koşu bandı alıyım diyorum.

Hmmm,tosunpaşalar siziii...Olsun gene de teferruata gerek yok,geniş bantlı ,motoru güçlü bişey alın yeter,sağında solunda bisürü zamazingoya hiç gerek yok ...

artık tosunpaşalar mı denir, tombiktolar mı seçip beğenin birini, tercihi size bırakıyorum :)

bizim de eller agizda hep tulumlarin kollari yakalari tukurukten sirilsiklam...gorunen bisey bizde de yok cnm ama disin patlamasi bazen iki ay surebilirmis...bu kadar sewimli olmasalar cekilcek gibi degil

aynen valla dün gece 5 ekadar uyutamadık keratayı şimdide fosur fosur uyuyo gece gündüz karıştı iice bazen çok bunalıorum Allah hepşmşze sabır versin

Benim oğlum da bugün ilk defa yüzüstüne döndü, ama öyle kaldı tekrar düzelemedi, kaplumbağa gibi bakalım ne zaman tam olarak dönecek. Salyalar akıyor sürekli, elleri de ağzında cuk cuk cuk .Bizim de uyku düzenimiz bozuldu, geceleri kesintisiz 5 saat uyurdu şimdi sık sık uyanıyor ve kakası kötü kokuyor.

Doğru yer gercekten sıkıntı oluyor.
Ben uykusuzluga dayanamayıp zayıflarım zaten bunyem boyle , ilk ay markete gidiyordum bebek yegenin mi diyorlardı bana Dogumdan onceki kiloma inmedim ozaman fazla zayıftım boyle yeter :)

Telefondan mı giriyorsun telefondan ise hiç bilmiyorum smiley olayını

sadece anne sutu alıyor bende anlamadım kokuyu sen ne zaman doğum yaptın ben ağustos 19 unda yaptım aynı zamanardamı cunku buaydaki cocuklarda 2 yada 3 gun bile fark ediyor oğrenimlerinde gelişimlerinde

tamm canım gelınce sorayım
ay beni bıraksalar delıksız 24 saat uyurum...ahhh ne guzel hayaller
canım heyet cok sıkıntılı.cook ıyı bır tanıdık lazım.ozelde olmuyomus ısın ıcıne para gırdıgı ıcın sorusturma acılıyomus.devlet olursa sıkıntı olmaz
Ben 4saate de razıyım kesintisiz olursa
yok mu azaltan
yoooookkk
kızlar bebeleri getirin bana 1 gün bakayım sizde uyuyun ben alıştım 2 senedir hamileyim ve bebek büyütüyorum
ayyy koptum gulmekten
Ben sevmiyorum ya o adını soylemek istemedigini :)
bende sevmıyorum senın sevmedıgını

siz kimi sevmiyorsunuz bakayım benimi kuserimm aaaaa

bugun cok tembelım yahu gıdeyımde bır yemek yapayım cok sıkıldım yemek bulasık...kahvaltımı yapsak acaba bu aksam:26::26:

bugun cok tembelım yahu gıdeyımde bır yemek yapayım cok sıkıldım yemek bulasık...kahvaltımı yapsak acaba bu aksam:26::26:

Bende çok sıkıldım iki saatte yap 5dkda yensin onuda ben yarım yamalak yiyorum oglumun kucak sevdasından dolayı :) Yanıma mutfaga alıp yemek yapayım diyorum kafayı kaldıracam diye dusecek gozumu ayıramıyorum yine birsey yapamıyorum ki

ben yemekten once uyutuyorum bebeleri yoksa mumkun degil ne sofra hazirlamam ne yemem
3. bebe de ilgi bekliyor bana kim ilgi gostericekk

burdayım..sütümü sağdım geldim.ya birazcık azldı mı sütüm yaa dünden beri azaldı gibi sankim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…