ya öyle çok parçalı olmasını istemiyorum da insan 90 kilo olunca otomatik olarak üst model olması gerekiyor, yoksa motoru iflas ediyomuş hehe. e onlar da 1500 tl filan. bi de eşim de istiyo, o da 100 kgsakardır hafif, ondan geniş bantlı olması lazım kih kih.
annene de bayıldım, bence de öyle olması lazım, eşim başladı gerçi söylenmeye, kilo vermemiz lazım diyo, benim de hoşuma gidiyo, insan motive oluyo birileri ittirince. ben de deli miyim neyim
Gecmiş olsun canım ozaman sana kilo vermek iyi gelecek gercekten. Vaktin olsad spor salonuna gitsen denetimli spor yapsan daha guzel olurdu aslında
Kilo verMEMİZ dediği için motive oluyorsundur kilo vermen lazım dese savas cıkar ozaman hiç motive olmazsınBenim eşim bayagı zayıf ve minyon iyiki gitti kilolarım yoksa dilinden alayından kurtulamazdım :)
Kondisyon bisikletleri cok uygun onu alanan kadar arada kullanırım dersen işine yarayabilir
Hmmm,tosunpaşalar siziii...Olsun gene de teferruata gerek yok,geniş bantlı ,motoru güçlü bişey alın yeter,sağında solunda bisürü zamazingoya hiç gerek yok ...
bizim de eller agizda hep tulumlarin kollari yakalari tukurukten sirilsiklam...gorunen bisey bizde de yok cnm ama disin patlamasi bazen iki ay surebilirmis...bu kadar sewimli olmasalar cekilcek gibi degil
kızlar benim kız tam donmeye basladı ve surunmeye calsıyor yakında surunurse hiç sasırmam ağız suyu azaldı gibi ama o eli hep ağzında cuk cuk emiyor hemde cok iştahlı uyku duzenimiz değişti birde kakası kokkuyor sizin cocuklarınızında kakası kokuyormu
tebrikler ya ne güzel vermişsin kilolarını. fit anneler, bekleyin ben de gelicemmmay valla biraz dalga geçse de motivasyonum artsa (buraya şu pörtlek gözlü ya da hunili falan smiley yakışır ama çıkmıyo bende, nerden bulucam bileniniz var mı?). kendi kendime sinir oldum, hele bu göbek tam delirtiyo beni. kondisyon bisikletini de alırsam ozman evde yer kalmıcak, koşu bandı alıyım diyorum.
Benim oğlum da bugün ilk defa yüzüstüne döndü, ama öyle kaldı tekrar düzelemedi, kaplumbağa gibibakalım ne zaman tam olarak dönecek. Salyalar akıyor sürekli, elleri de ağzında cuk cuk cuk .Bizim de uyku düzenimiz bozuldu, geceleri kesintisiz 5 saat uyurdu şimdi sık sık uyanıyor ve kakası kötü kokuyor.
tamm canım gelınce sorayımOnline bulamadım canım ya malesef yabancı sitelerde de baktım ama linkleri kırık hep
Trailer buldum sadece youtubeda, eşine bi sorarsın torrent kullanıyormu sonra bana mesaj atarsın ben sana nerden indirdiğimi yazarım
BABIES - Official Trailer [HD] - YouTube
ay beni bıraksalar delıksız 24 saat uyurum...ahhh ne guzel hayallerbiz geldikk
yorgunum ben ya sirtim ortadan ikiye ayriliyor resmen
ayak bileklerime kadar agriyor her yerim
soyle kafami koysam da 12 saat kesintisiz uyusam sonra da yataktan aglamayla firlamasam da yavas yavas uyansamm
ayy neysee sizin de icinizi daraltmayimm
canım heyet cok sıkıntılı.cook ıyı bır tanıdık lazım.ozelde olmuyomus ısın ıcıne para gırdıgı ıcın sorusturma acılıyomus.devlet olursa sıkıntı olmazkızlar ben 10+10 kullandım her rapor sonrası işbaşı yapmış gibi görünyosun. rapordan 1 gün sonra tekrar aldım.10 günlük. şimdi o da bitti. pazartesi 10 günlük daha almalıyım.bu işler tanıdık olmayınca olmuyor. eşe dosta racayla alıyoz valla. benim 30 gün heyet raporuna ihityacım var heyet raoru alan arkadaşlar nasıl aldınız devletten mi .randevulu mu gittiniz. kaç gün sürdü. hangi rahatsılığa veriyorlar. çünkü devlet hast. kimseyi tanımıyoruz. anlayacağınız adamımız yok:18::18::18::18::18:
yoooookkkBen 4saate de razıyım kesintisiz olursa
yok mu azaltan
kızlar bebeleri getirin bana 1 gün bakayım sizde uyuyunben alıştım 2 senedir hamileyim ve bebek büyütüyorum
bende sevmıyorum senın sevmedıgınıBen sevmiyorum ya o adını soylemek istemedigini :)
tamm canım gelınce sorayım
ay beni bıraksalar delıksız 24 saat uyurum...ahhh ne guzel hayaller
canım heyet cok sıkıntılı.cook ıyı bır tanıdık lazım.ozelde olmuyomus ısın ıcıne para gırdıgı ıcın sorusturma acılıyomus.devlet olursa sıkıntı olmaz
yoooookkk
ayyy koptum gulmekten
bende sevmıyorum senın sevmedıgını
siz kimi sevmiyorsunuz bakayım benimi kuserimm aaaaa
senı sevmez olur muyuz hiçççç coook sevıyoruz
bız karakızın actıgı grub varda bır sosyal paylasım sit. onu sevmıyoruz burası ıyıydı yaaa
bende sizi çok seviyorum ama minnaklarınızı daha cok seviyorum teyzoslarr
Laaaaaannnn gitmeyinBen gelemiyom ama yaaa,oynamıyom
sen yoktun ama akşam
Nasıl olsa sıyırdım diyosun,ha 2 tane ha 4-5 tane
bugun cok tembelım yahu gıdeyımde bır yemek yapayım cok sıkıldım yemek bulasık...kahvaltımı yapsak acababu aksam:26::26:
bugun cok tembelım yahu gıdeyımde bır yemek yapayım cok sıkıldım yemek bulasık...kahvaltımı yapsak acababu aksam:26::26:
Bende çok sıkıldım iki saatte yap 5dkda yensin onuda ben yarım yamalak yiyorum oglumun kucak sevdasından dolayı :) Yanıma mutfaga alıp yemek yapayım diyorum kafayı kaldıracam diye dusecek gozumu ayıramıyorum yine birsey yapamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?