2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlara ek olarak sac baş, kılık kıyafet kavramımda yok iyice insan içine cıkmaya cıkmaya ne hale geldim
O işler bende de var ama haftasonları eşim bi bebeğe baksada yapsam 3haftadır demekten bıktım benden yorgun :)

Ne güzel işte kızın evini seviyor, evcimen kız.Hamaratta olur o insallah

Kullanan arkadaşlara soruyorum ; bebek bakım çantası kullanıyo musunuz ? Ben çok gezintiye gidemedim ,giderken de küçük bi valizimsi var onu kullanıyorum ama tek gözlü,biraz karışıyo sanki içindekiler ,siz nasıl bişey kullanıyosunuz? Butikbebede kampanya var,alsam mı sizce ? http://www.butikbebe.com/urunlist/1456/1434/tiwicity

Ben işe başlamadan önceki hafta gittim kuaföre,Atatürk kadar kaşım vardı
Eş,kayınvalide hikaye , yaşasın anneler Ben kayınvalidem evdeyken daha çok yoruluyodum,akşam geliyodum ,gelir gelmez veriyodu Umay'ı,üstümü zor değiştiriyodum,cuma akşamı da nerdeyse merdivende bekliyodu beni ,eşim cumartesi de yarım gün çalışıyo,karşıya gidip geliyo hergün çok yoruluyo ,derken gündüz uyumayan bir çocukla hiçbirşey yapamıyorum tabi.

Slm kizlar benim oglan bazen sebebsiz yere agliyor ortada hic bir neden yokken sanki biri canini yakmis gibi oyle oldugu zamanlar memeyide almiyor ne yapacagimi sasarmis durumdayim aranizda bole seyler yasayan varmii bu arada oglum 31agustos dogumlu

Ben karın ağrısından olduğunu düşünüyorum, sanki arada karnına kramp giriyormuş gibi arada sakinleşip sonra tekrar ağlıyor. Karnına dokununca mızırdanıyor mu?

yapmaaaaa öğret nolur nolur

bende ıstıyorum yapmayı.seker hamurunu malzemelerını nerden alıyosun canım.bayılıyorum tatlı seylerle ugrasmaya ve tabıı yemeye

bende 81 kg yum kıyafetlerım olmuyooooyuzden magazaya gıdıp kıyafet alasımda yok
yahu 2gun gırmedım ıs arkadaslarım bebek gormeye geldı temızlık pasta borek derken 48saat gecmişş
yoklugumuzda choco lattenın kızının talıplerı artmıs oglum pek uzuldu rakıplerı cetıncevız,sacları bıle var

Kilo alınca o bedene gore kıyafet almak zaten zayıflamaktan vazgecmek demekmiş, azcık daha alma bakalım bi

canım o belgeselı tıkladım ama acamadım sadece fotolar var nasıl ızleyebılırım beceremedım

Herkese günaydın,
İşe gitmeyince gerçekten tarih kavramı kayboluyor. Şimdi yazdıklarınızı okuyunca ayın kaçı acaba diye düşündüm ve bir baktım 30'u olmuş.. Kasımı da bitirdik. Benim kızım pazar günü 4 ayını dolduruyor. Salı günü de aşımız ve kontrolümüz var. Bu ay az kilo aldı gibi kızım. Hareketlendiği için sanırım, ana kucağından kalkabilmek için mekik çekiyor resmen:)) sizinkilerin de kilo alını yavaşladı mı bu ay?

Kilo alınca o bedene gore kıyafet almak zaten zayıflamaktan vazgecmek demekmiş, azcık daha alma bakalım bi

ayy evet utanıyorum alısverıs yapmaya ama hala hamiş pantolonumdan baskası olmuyo onu gıymeyede utanıyorum göğüslerimin ustune cıkıyo nerdeyse
bende 6.ayıo beklıyorum zayıfalamak ıcın

İmdb tanıtım sayfasıydı o veridigmde, online izleme varmı ki sitelerden birinde ben torrentten indirdim canım torrentciyim :) ben bi arayım bakayım sitelerde

tamam canım sana zahmet olacak.ben o ındırme ıslerını pek beceremıyorum esım yapıyo genelde

Ben bebe confort kullanıyorum, bebek arabasının takımıydı. Çok da memnunum. Fiyatı pahalıydı ama 100 küsür, jokerin kampanyasından arabayla beraber aldığımız için uygun olmuştu. İç gözleri önemli bence. Birde içinde şurup, biberon vs. Koymak için ayrı lastıkli bölmeleri olmalı. Benimkinde var, anneme gittîğimde calpolü, damlasını takıyorum düşme dağılma derdi olmuyor. Çok gözlü olması da gerekli, koca çanta da herşey birbirine girer yoksa. Çok gözü olursa herşeyi ayrı göze koyarsın elinin altında olur.

Benimki de az aldı,800 gr kadar ama normal dedi doktor,kilo alım hızı yavaşlar artık dedi,ilk aylarda daha çok alıyolarmış...Mekik çekmeyi geçtik,kendini sarkıtıyo resmen ana kucağından,oturtamıyorum artık,ayakları hooop atıveriyo hemen ...

Ben bebe confort kullanıyorum, bebek arabasının takımıydı. Çok da memnunum. Fiyatı pahalıydı ama 100 küsür, jokerin kampanyasından arabayla beraber aldığımız için uygun olmuştu. İç gözleri önemli bence. Birde içinde şurup, biberon vs. Koymak için ayrı lastıkli bölmeleri olmalı. Benimkinde var, anneme gittîğimde calpolü, damlasını takıyorum düşme dağılma derdi olmuyor. Çok gözlü olması da gerekli, koca çanta da herşey birbirine girer yoksa. Çok gözü olursa herşeyi ayrı göze koyarsın elinin altında olur.

İmdb tanıtım sayfasıydı o veridigmde, online izleme varmı ki sitelerden birinde ben torrentten indirdim canım torrentciyim :) ben bi arayım bakayım sitelerde

tamam canım sana zahmet olacak.ben o ındırme ıslerını pek beceremıyorum esım yapıyo genelde

Ben de aynı şekilde atatürk kaşlarım ve kusmuklu pijamalarımla oturuyorum tüm gün.. Normalde öyle çok süslü değilimdir aslında ama giyinip süslenmeyi özledim. İşe başkayınca fön çektirip, manikür yaptırmayı, topuklu ayakkabılarımı giymeyi planlıyorum.. Tabi kızıma bakmaktan anca ilk gün yaparım herhalde..

Online bulamadım canım ya malesef yabancı sitelerde de baktım ama linkleri kırık hep
Trailer buldum sadece youtubeda, eşine bi sorarsın torrent kullanıyormu sonra bana mesaj atarsın ben sana nerden indirdiğimi yazarım

BABIES - Official Trailer [HD] - YouTube

Normalde 3aydan sonra yavaslıyor zaten canım yoksa bu hızla buyuseler işimiz cok kötü Cogu şimdiden 6-9ları kucultmek uzere bu hızla buyuseler birkac yıla kızlar anneleri ile erkekler babaları ile aynı giyinmek zorunda kalır

selam kıslar
biz 4. ay aşılarımızı olduk. ben de tetanos aşımı oldum. kolum ağrıyo ve kaşınıyor.
kızımda da ateş oldu 2 gün. 38 dereceye çıktı. ama çok şükür ateşi düştü. çok huysuzlanmıştı. sürekli bir ağlama bağırtı halindeydik.

forumu okuduğum kadarıyla tek başına bebişin yıkayanlar olmuş onları tebrik ediyorum.
ben daha tek yıkayamıyrum.ancak geçen yıkamada yarım oturur şekilde yıkadık. kıslar ben elma suyu vermeye başladım bir de hipp bana ek gıda göndermiş.
netten sitesine üyeydim. üyeliğimden 2 hafta sonra evime göndermişler. numune diyor ama bildiğiniz mama kutularından yani
kullanmadım önce meyve suları vereyim dedim. haaa bu arada benim kız dönmeye çalıyor. hatta dün yüzüstü dönmeyi başardı.
sizlerin minnoşları ne alemde

Haklısın tabihele benim 160 ve 48 kg olduğumu düşünürsek bu hızla bir kaç seneye beni geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…