Ben de işe başlamadan öyleydim,günlerden ne ,saat kaç ,karmakarışıktı
Haftasonu bayağı işim var evde,kışlıklar ,çamaşır,kıyafet ayırma vs.vs... Pazar da gezmemiz var ama şimdiden korkuyorum,Umay yabancı biryere gidince psikopata bağlıyo
Bunlara ek olarak sac baş, kılık kıyafet kavramımda yok iyice insan içine cıkmaya cıkmaya ne hale geldim
O işler bende de var ama haftasonları eşim bi bebeğe baksada yapsam 3haftadır demekten bıktım benden yorgun :)
Ne güzel işte kızın evini seviyor, evcimen kız.Hamaratta olur o insallah
Slm kizlar benim oglan bazen sebebsiz yere agliyor ortada hic bir neden yokken sanki biri canini yakmis gibi oyle oldugu zamanlar memeyide almiyor ne yapacagimi sasarmis durumdayimaranizda bole seyler yasayan varmii bu arada oglum 31agustos dogumlu
ya bir de bir şey dicem anneler, ben kendi çapımda butik kurabiye yapıyorum zaman için söz veremem çünkü alışverişini yapmak gerekiyor / bebekle de zor ama ilk fırsatta yapmak üzere yaptırmak isteyen olursa bana yazabilir. yanlış anlamayın satılık falan değil yeğenlerime hediye
yapmaaaaaöğret nolur nolur
bende ıstıyorum yapmayı.seker hamurunu malzemelerını nerden alıyosun canım.bayılıyorum tatlı seylerle ugrasmaya ve tabıı yemeye
bende 81 kg yum kıyafetlerım olmuyooooyuzden magazaya gıdıp kıyafet alasımda yok
yahu 2gun gırmedım ıs arkadaslarım bebek gormeye geldı temızlık pasta borek derken 48saat gecmişş
yoklugumuzda choco lattenın kızının talıplerı artmıs oglum pek uzuldurakıplerı cetıncevız,sacları bıle var
canım o belgeselı tıkladım ama acamadım sadece fotolar var nasıl ızleyebılırım beceremedım
Kilo alınca o bedene gore kıyafet almak zaten zayıflamaktan vazgecmek demekmiş, azcık daha alma bakalım bi
İmdb tanıtım sayfasıydı o veridigmde, online izleme varmı ki sitelerden birinde ben torrentten indirdim canım torrentciyim :) ben bi arayım bakayım sitelerde
Kullanan arkadaşlara soruyorum ; bebek bakım çantası kullanıyo musunuz ? Ben çok gezintiye gidemedim ,giderken de küçük bi valizimsi var onu kullanıyorum ama tek gözlü,biraz karışıyo sanki içindekiler ,siz nasıl bişey kullanıyosunuz? Butikbebede kampanya var,alsam mı sizce ? http://www.butikbebe.com/urunlist/1456/1434/tiwicity
Herkese günaydın,
İşe gitmeyince gerçekten tarih kavramı kayboluyor. Şimdi yazdıklarınızı okuyunca ayın kaçı acaba diye düşündüm ve bir baktım 30'u olmuş.. Kasımı da bitirdik. Benim kızım pazar günü 4 ayını dolduruyor. Salı günü de aşımız ve kontrolümüz var. Bu ay az kilo aldı gibi kızım. Hareketlendiği için sanırım, ana kucağından kalkabilmek için mekik çekiyor resmen:)) sizinkilerin de kilo alını yavaşladı mı bu ay?
Kullanan arkadaşlara soruyorum ; bebek bakım çantası kullanıyo musunuz ? Ben çok gezintiye gidemedim ,giderken de küçük bi valizimsi var onu kullanıyorum ama tek gözlü,biraz karışıyo sanki içindekiler ,siz nasıl bişey kullanıyosunuz? Butikbebede kampanya var,alsam mı sizce ? http://www.butikbebe.com/urunlist/1456/1434/tiwicity
İmdb tanıtım sayfasıydı o veridigmde, online izleme varmı ki sitelerden birinde ben torrentten indirdim canım torrentciyim :) ben bi arayım bakayım sitelerde
Bunlara ek olarak sac baş, kılık kıyafet kavramımda yok iyice insan içine cıkmaya cıkmaya ne hale geldim
O işler bende de var ama haftasonları eşim bi bebeğe baksada yapsam 3haftadır demekten bıktım benden yorgun :)
Ne güzel işte kızın evini seviyor, evcimen kız.Hamaratta olur o insallah
tamam canım sana zahmet olacak.ben o ındırme ıslerını pek beceremıyorum esım yapıyo genelde
Herkese günaydın,
İşe gitmeyince gerçekten tarih kavramı kayboluyor. Şimdi yazdıklarınızı okuyunca ayın kaçı acaba diye düşündüm ve bir baktım 30'u olmuş.. Kasımı da bitirdik. Benim kızım pazar günü 4 ayını dolduruyor. Salı günü de aşımız ve kontrolümüz var. Bu ay az kilo aldı gibi kızım. Hareketlendiği için sanırım, ana kucağından kalkabilmek için mekik çekiyor resmen:)) sizinkilerin de kilo alını yavaşladı mı bu ay?
Normalde 3aydan sonra yavaslıyor zaten canım yoksa bu hızla buyuseler işimiz cok kötüCogu şimdiden 6-9ları kucultmek uzere bu hızla buyuseler birkac yıla kızlar anneleri ile erkekler babaları ile aynı giyinmek zorunda kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?