kızlaarrrr dün Karakız'ın açtığı yere (adını söylemiim kızmasınlar) neden gelmiyorsunuz yaaaaaa
kızlar bebeleri getirin bana 1 gün bakayım sizde uyuyunben alıştım 2 senedir hamileyim ve bebek büyütüyorum
kısmen
kızlaarrrr dün Karakız'ın açtığı yere (adını söylemiim kızmasınlar) neden gelmiyorsunuz yaaaaaa
kızlar bebeleri getirin bana 1 gün bakayım sizde uyuyunben alıştım 2 senedir hamileyim ve bebek büyütüyorum
kızlar emzirirken ertesi gün hapı alabiliyormuyuz?
Ben akşam bakarımmm,iletilerin saati yazıyo nasılsa ,takipteyim
ooo ben gece bile teftiş ettim
çok muhabbet dönmüyo şu an, dün kudurmuştukşu an lunalady le ben dialogtayız
Eki Görüntüle 563180
tükürüklerine bakın yaa
pantolon paçalarınıda kendi çekiyor tam gülüşünü yakaladım dedim çekiyim üstünü düzeltemedim tos tosumun
HAZIRLANIŞI: Geniş bir çelik tencereye sıvıyağı döküyoruz. Tereyağını da koyup eritiyoruz. Unu ekleyip rengi koyulaşıncaya kadar kavuruyoruz. Şerbeti için, 2 su bardağı
suyu tencereye döküyoruz. Toz şeker ve pekmezi ekleyip ocağın üzerine alıyoruz.
Bir kez karıştırdıktan sonra şekeri eriyip şerbet kaynayana kadar pişiriyoruz.Helvanın rengi iyice koyulaşınca şerbetini yavaş yavaş döküyoruz, bir taraftan da karıştırıyoruz. Şerbetini çekene kadar karıştırıyoruz. Kapağını kapatıp dinlenmeye bırakıyoruz. Helvamız ılıyınca şekillendiriyoruz ve servis ediyoruz.
AHİ HELVASI
5 su b. un
250 gr. tereyağı
1 çay b. sıvıyağ
1,5 su b. pekmez
1,5 su b. toz şeker
1 kase ceviz
2 su b. su
buranın da en şişkosu benim yawbütün hatunlar fit maşallaaah
burda 82 kg lık ben varımmm
oda bişeymi 112ydim doqumdan sonra 105 oldum ancak
rekor bende
selam anneler nasılsınız
hemen sorularla başlamak istiyorum
sizinkilere tv izletiyor musunuz bir de yarım da olsa oturtmaya başladınız mı?
bu arada karakız grup açmış facede..kadınlarkulübü temmuz ağustos anneleri diye..isteyenler kendini eklesin
Kilo alınca o bedene gore kıyafet almak zaten zayıflamaktan vazgecmek demekmiş, azcık daha alma bakalım bi
maşallah pek tatlı
88muffinin helvasından yersem değil süt ineği, holştayn olcam :)
2 dk filan oturtuyorum, değişiklik olsun diye, tv de seyrediyor eğer yere yatırıram, ama şimdiye kadar 2 kere yatırdım
ama olmazki, face den takip edemeyenler napsın
kesinlikle katılıyorum, ben beden büyükçe kıyafetleri aldım aldım, noldu, geriye dönüş filan yok. annem de tutturuyo kendine bi kaban al, kıyafet al. ya hiç destek olmuyo bu kilo konusunda ya. erkek kardeşim 3 kilo alınca endişeleniyo, ama benim 25 kilo fazlam var, sen annesin diyo geçiyo, grrrrrr.. inattayım almıcam kıyafet, bi pantolonum oluyo sadece, o da zaten hamilelikten önce de bol geliyodu. bi koşu bandı alıcam, araştırmadayım, ondan sonra gitsin kilolar, bıktım artık valla. bi de benim ayak parmaklarımda uyuşma başladı, sinir sıkışması olabilir, zaten omurgamda sorun var, artık zamanı geldi. yoksa çocuklarımı bastonla büyütmek zorunda kalmıyım
karakız nereye ne acmış haberimyok bilen varmı
karakız nereye ne acmış haberimyok bilen varmı
Kıyamam ...Al bi koşu bandı,fazla araştırmana gerek yok,ben araştırarak aldım ama sadece yürüyom,koşuyom,çok özellikli olmasına hiççççç gerek yok.Benimkinin bir dolu parçası vardı hiçbiri kullanılmıyo...Anneni de kınıyorum,insan biraz motive eder,olmadı moralini bozar.Misal benim annem ; sabah giyinirken diyo ki zavallım " biraz fazla kilon kaldı sanki !!!" yumuşak tonda ayar verdi sabah sabah
evet ya ne olmuş bende merak ettim banada mesaj atarmısınız
kesinlikle katılıyorum, ben beden büyükçe kıyafetleri aldım aldım, noldu, geriye dönüş filan yok. annem de tutturuyo kendine bi kaban al, kıyafet al. ya hiç destek olmuyo bu kilo konusunda ya. erkek kardeşim 3 kilo alınca endişeleniyo, ama benim 25 kilo fazlam var, sen annesin diyo geçiyo, grrrrrr.. inattayım almıcam kıyafet, bi pantolonum oluyo sadece, o da zaten hamilelikten önce de bol geliyodu. bi koşu bandı alıcam, araştırmadayım, ondan sonra gitsin kilolar, bıktım artık valla. bi de benim ayak parmaklarımda uyuşma başladı, sinir sıkışması olabilir, zaten omurgamda sorun var, artık zamanı geldi. yoksa çocuklarımı bastonla büyütmek zorunda kalmıyım
evet ya ne olmuş bende merak ettim banada mesaj atarmısınız
ya öyle çok parçalı olmasını istemiyorum da insan 90 kilo olunca otomatik olarak üst model olması gerekiyor, yoksa motoru iflas ediyomuş hehe. e onlar da 1500 tl filan. bi de eşim de istiyo, o da 100 kgsakardır hafif, ondan geniş bantlı olması lazım kih kih.
annene de bayıldım, bence de öyle olması lazım, eşim başladı gerçi söylenmeye, kilo vermemiz lazım diyo, benim de hoşuma gidiyo, insan motive oluyo birileri ittirince. ben de deli miyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?