2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeleri getirin bana 1 gün bakayım sizde uyuyun ben alıştım 2 senedir hamileyim ve bebek büyütüyorum

Ahh canım sana hiç kıyamam iki cocuklulara heleki ikiside ufaksa hiç kıyamıyorum. Biz tek bebekle dert yakınıyoruz demi birde utandırma biziSen bize gonder asıl sen dinlen :)

Eki Görüntüle 563180

tükürüklerine bakın yaa

pantolon paçalarınıda kendi çekiyor tam gülüşünü yakaladım dedim çekiyim üstünü düzeltemedim tos tosumun

maşallah pek tatlı

buranın da en şişkosu benim yaw bütün hatunlar fit maşallaaah

burda 82 kg lık ben varımmm

oda bişeymi 112ydim doqumdan sonra 105 oldum ancak
rekor bende

88 muffinin helvasından yersem değil süt ineği, holştayn olcam :)

selam anneler nasılsınız

hemen sorularla başlamak istiyorum
sizinkilere tv izletiyor musunuz bir de yarım da olsa oturtmaya başladınız mı?

2 dk filan oturtuyorum, değişiklik olsun diye, tv de seyrediyor eğer yere yatırıram, ama şimdiye kadar 2 kere yatırdım

bu arada karakız grup açmış facede..kadınlarkulübü temmuz ağustos anneleri diye..isteyenler kendini eklesin

ama olmazki, face den takip edemeyenler napsın

Kilo alınca o bedene gore kıyafet almak zaten zayıflamaktan vazgecmek demekmiş, azcık daha alma bakalım bi

kesinlikle katılıyorum, ben beden büyükçe kıyafetleri aldım aldım, noldu, geriye dönüş filan yok. annem de tutturuyo kendine bi kaban al, kıyafet al. ya hiç destek olmuyo bu kilo konusunda ya. erkek kardeşim 3 kilo alınca endişeleniyo, ama benim 25 kilo fazlam var, sen annesin diyo geçiyo, grrrrrr.. inattayım almıcam kıyafet, bi pantolonum oluyo sadece, o da zaten hamilelikten önce de bol geliyodu. bi koşu bandı alıcam, araştırmadayım, ondan sonra gitsin kilolar, bıktım artık valla. bi de benim ayak parmaklarımda uyuşma başladı, sinir sıkışması olabilir, zaten omurgamda sorun var, artık zamanı geldi. yoksa çocuklarımı bastonla büyütmek zorunda kalmıyım

Kıyamam ...Al bi koşu bandı,fazla araştırmana gerek yok,ben araştırarak aldım ama sadece yürüyom,koşuyom,çok özellikli olmasına hiççççç gerek yok.Benimkinin bir dolu parçası vardı hiçbiri kullanılmıyo...Anneni de kınıyorum,insan biraz motive eder,olmadı moralini bozar.Misal benim annem ; sabah giyinirken diyo ki zavallım " biraz fazla kilon kaldı sanki !!!" yumuşak tonda ayar verdi sabah sabah

ya öyle çok parçalı olmasını istemiyorum da insan 90 kilo olunca otomatik olarak üst model olması gerekiyor, yoksa motoru iflas ediyomuş hehe. e onlar da 1500 tl filan. bi de eşim de istiyo, o da 100 kg sakardır hafif, ondan geniş bantlı olması lazım kih kih.
annene de bayıldım, bence de öyle olması lazım, eşim başladı gerçi söylenmeye, kilo vermemiz lazım diyo, benim de hoşuma gidiyo, insan motive oluyo birileri ittirince. ben de deli miyim neyim

Gecmiş olsun canım ozaman sana kilo vermek iyi gelecek gercekten. Vaktin olsad spor salonuna gitsen denetimli spor yapsan daha guzel olurdu aslında

Kilo verMEMİZ dediği için motive oluyorsundur kilo vermen lazım dese savas cıkar ozaman hiç motive olmazsın Benim eşim bayagı zayıf ve minyon iyiki gitti kilolarım yoksa dilinden alayından kurtulamazdım :)
Kondisyon bisikletleri cok uygun onu alanan kadar arada kullanırım dersen işine yarayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…